NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Uitvallen

2News.be / Trefwoorden / Uitvallen

Lommel ziet aanvoerder Glenn Neven opnieuw lang uitvallen met zware blessure
30 Augustus 2023, 00:02 Skynet Belgie
Lommel SK ziet aanvoerder Glenn Neven opnieuw een lange tijd aan de kant staan omwille van een zware knieblessure, zo maakte de tweedeklasser dinsdagmiddag bekend.


Lierse ziet doelman Jens Teunckens zes tot acht maanden uitvallen: ?Ik voelde meteen dat het vrij ernstig was?
28 Juli 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Twee weken voor de start van de competitie incasseerde Lierse een zware sportieve klap, nadat doelman Jens Teunckens op training een ernstige knieblessure opliep. Wellicht volgt eerstdaags nog een operatie, maar het betrouwbare sluitstuk van de Pallieters wacht sowieso een revalidatie van zes tot acht maanden.




Verstappen wint GP Frankrijk en loopt flink uit in WK-stand door uitvallen Leclerc
25 Juli 2022, 00:06 NU.NL - Sport
Max Verstappen heeft zondag op het Circuit Paul Ricard een fraaie slag geslagen in de jacht op zijn tweede wereldtitel. De Red Bull-coureur won zelf de onder bloedhete omstandigheden verreden Franse Grand Prix, terwijl zijn grootste concurrent Charles Leclerc uitviel.


Club Brugge ziet Mata uitvallen met knieblessure in potig oefenduel
1 Juli 2021, 00:06 HLN.BE
Oefenmatch nummer 2 voor Club Brugge vanavond, dat het Kroatische Lokomotiva Zagreb partij gaf in Knokke-Heist. Blauw-zwart trad opnieuw aan met een mix van basisspelers, invallers en youngsters die in de voorbereiding hun kans krijgen. In een bitsige eerste helft, waarin Van Driessche drie gele kaarten moest trekken, kreeg Club twee tegenvallers te verwerken. Na tien minuten leverde Shinton de bal knullig in bij een Kroaat, die het geschenk dankbaar aannam en de bal over de invallersdoelman binnen trapte (0-1).


Rampzalig avondje voor Tottenham: Spurs lijden 1-3-nederlaag tegen Liverpool en zien Kane uitvallen
28 Januari 2021, 22:12 HLN.BE
Eindelijk nog eens een driepunter voor Liverpool, en dan nog wel in de topper tegen Tottenham. De Reds haalden het met 1-3. En dat was verdiend ook. Toby Alderweireld beleefde de nederlaag van zijn team vanop de bank, Divock Origi viel in het slot nog in.


Zorgen bij PSV na geblesseerd uitvallen captain Dumfries tegen FC Emmen
26 Januari 2021, 21:20 NU.NL - Sport
PSV-captain Denzel Dumfries heeft dinsdag in de Eredivisie-wedstrijd tegen FC Emmen (0-2-zege) een op het oog fikse blessure opgelopen. De verdediger ging na een duel in de slotfase met Caner Cavlan naar de grond en kon niet verder.


Argentinië ziet eerste doelman uitvallen voor WK 2018
23 Mei 2018, 07:24 Skynet
Argentinië moet het op het komende WK in Rusland zonder zijn eerste keeper Sergio Romero stellen. De reservedoelman van Manchester United heeft gisteren op training in Buenos Aires een blessure opgelopen aan de rechterknie. "Romero werd van de lijst met 23 spelers voor het WK gehaald", zo meldt de Argentijnse voetbalbond (AFA) vandaag op zijn website. Nahuel Guzman, die uitkomt voor het Mexicaanse Tigres, is zijn vervanger.


Club Brugge ziet doelman Vermeer uitvallen
12 April 2018, 07:48 Skynet Sport
Competitieleider Club Brugge moet het in het vervolg van de titelrace mogelijk zonder doelman Kenneth Vermeer stellen. Volgens meerdere media heeft de Nederlandse keeper een spierscheur in het bovenbeen opgelopen.


AS Roma kan niet winnen in Bologna en ziet Nainggolan uitvallen
31 Maart 2018, 12:54 Skynet
AS Roma heeft vandaag met punten gemorst op de 30e speeldag in de Serie A. De Romeinen raakten niet verder dan 1-1 op het veld van middenmotor Bologna. Bovendien viel Radja Nainggolan al vroeg uit.


Basketvedette Stephen Curry valt opnieuw geblesseerd uit
24 Maart 2018, 11:24 Gazet v. Antwerpen

Golden State Warriors won vrijdag in de Noord-Amerikaanse professionele basketcompetitie (NBA) met 106-94 van Atlanta Hawks, maar zag vedette Stephen Curry opnieuw geblesseerd uitvallen.




Tottenham springt over Liverpool naar derde plaats, maar ziet twee sterkhouders uitvallen
11 Maart 2018, 18:54 Gazet v. Antwerpen

Tottenham heeft zondag de dertigste speeldag in de Engelse Premier League afgesloten met een 1-4 overwinning op het veld van Bournemouth. De Spurs wippen dankzij hun vierde opeenvolgende zege over Liverpool naar de derde plaats, maar zagen wel Harry Kane en Dele Alli uitvallen met blessures.




LottoNL-Jumbo ziet drie renners uitvallen in Parijs-Nice, waaronder ritwinnaar
8 Maart 2018, 19:24 Gazet v. Antwerpen

LottoNL-Jumbo zit in de hoek waar de klappen vallen in deze Parijs-Nice. De ploeg zag donderdag met Lars Boom en Dylan Groenewegen twee renners niet meer starten en onderweg gaf ook Amund Grondahl Jansen op wegens ziekte.




NBA. Golden State Warriors winnen opnieuw, ondanks uitvallen van Curry

De Golden State Warriors hebben vrijdag ook de uitwedstrijd tegen de Atalanta Hawks tot een goed einde gebracht (109-114). Een smet op de zege was het uitvallen van sterspeler Stephen Curry.







Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn