NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen




Trends

2News.be / Trefwoorden / Trends

Dť Search trends van 2018; van automation en audiences tot AI en chatbots
Gisteren, 12:00 Emerce
Het nieuwe jaar is nog kraakvers, een goed moment om stil te staan bij je Searchstrategie. Wat gaat goed? Wat kan beter? En met welke ontwikkelingen moet je rekening houden? Een blik terug op afgelopen jaar, en wat zijn de Search, SEA en SEO trends van 2018?


Inspiratie voor nieuwe sneakers nodig? Dit zijn de trends voor 2018
9 Januari, 15:48 Gazet v. Antwerpen
In 2017 stond alles in het teken van roze, Reebok, Air Max 95 en lompe sneakers, maar wat brengt 2018? Meer van dat of toch enkele opvallende nieuwe trends? Een beetje van beide, zo blijkt.


Dit zijn de digital trends waar iedere finance-instelling op moet letten
9 Januari, 11:18 Emerce
De financiŽle wereld bevindt zich in een grote digitale versnelling. Van corporate startups tot revolutionaire user experiences: alles is in beweging. Dit zijn de drie belangrijkste digitale trends in finance.


URBAN TRENDS. Druk, druk, druk! De revival van printen met de hand
4 Januari, 12:30 Gazet v. Antwerpen

Van inktballen die in urine gespoeld werden tot soja-inkt vandaag: het einde van vierhonderd jaar drukwerkkunst in Antwerpen is nog niet in zicht. Wat begon bij Plantin-Moretus, eindigt niet bij de digitale generatie. ?Zij zorgen net voor een revival met hun drukateliers vol oude persen?, zegt grafische trendwatcher Eddy Hagen. ?Ze kiezen voor printen met de hand als reactie tegen de digitale consumptiemaatschappij.?




Kindje op komst in 2018? Dit zijn de trends voor in de babykamer volgens Pinterest
3 Januari, 16:48 Gazet v. Antwerpen

Koppels die dit jaar een kindje verwachten zijn misschien al volop aan het nadenken over hoe ze de babykamer gaan inrichten. Ga je voor een hippe aanpak, dan biedt Pinterest veel inspiratie. Laat kleurrijke accenten achterwege en ga voor speelgoed dat ecologisch is verantwoord. Een overzicht van de populairste ideeŽn op de sociale netwerksite.




Vakdag Vakantiebeurs: trends, trends, trends
3 Januari, 09:18 Emerce
Wie wil weten waar het in 2018 naartoe gaat met de reisbranche, zit goed op de eerste vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht op dinsdag 9 januari a.s. Verschillende experts laten hun licht schijnen over de ontwikkelingen die komend jaar een belangrijke rol gaan spelen in travel.


Trends in travel: wat brengt 2018 citizenM, Hotelchamp en NH Hotel Group?
2 Januari, 10:30 Emerce
Chatbots, Articicial Intelligence, de hotelkamer van de toekomst - de hotelbranche houdt zich volgend jaar bezig met het inzetten van technologie voor een zo persoonlijk mogelijke dienstverlening. De gast wil gemak en toegevoegde waarde. Hoe vullen citizenM, Hotelchamp en NH Hotel Group dat gegeven volgend jaar in?


Dit zijn de 8 trends voor 2018: vaarwel gin en avocado, hallo sherry en pandan!
1 Januari, 02:24 Gazet v. Antwerpen

We maken meer tijd voor familie en vrienden (?vramilie?), drinken minder maar met meer smaak, en besteden ook meer aandacht aan gezond en vegetarisch voedsel. Dit staat u volgens trend-watchers te wachten in het nieuwe jaar.




VIDEO. In deze landen is het al 2018
31 December 2017, 14:42 Gazet v. Antwerpen

Terwijl bij ons de champagnekurken nog even wachten met knallen, is het jaar 2018 al begonnen voor de inwoners aan de andere kant van de wereld, onder andere in Nieuw-Zeeland en AustraliŽ.




31 December 2017, 02:06 Gazet v. Antwerpen
Trends in travel: KLM en Transavia over 2018
28 December 2017, 08:00 Emerce
Welke drie trends of ontwikkelingen bepalen de agenda van de Nederlandse reisbranche in 2018? KLM is onder andere benieuwd wat er gaat gebeuren rond voice en Transavia werkt aan het API-aanbod zodat er beter geboekt kan worden via online reisagenten en metazoekmachines.††


Wat zullen we eten en drinken in 2018? Deze trends worden alvast voorspeld
27 December 2017, 16:06 Gazet v. Antwerpen
In 2017 smulden we nog van superfoods en freakshakes, maar in 2018 zien we een resem nieuwe producten en hypes opduiken. Onder meer de toonaangevende Amerikaanse supermarkt WholeFoods nam een trendwatcher onder de arm en ook het vakblad Food Inspiration deelde al hoe het de foodwereld ziet veranderen. Een overzicht.


Culinaire veelvraat Janny van der Heijden: 'Leer luisteren naar je lijf, niet naar trends'
23 December 2017, 02:18 Volkskrant
Janny van der Heijden, de grande dame van Heel Holland Bakt, is achter de schermen een culinaire veelvraat. Ze vond nieuw houvast als vrijmetselaar. 'Ik houd van nuance, ook in smaken.' Als je klokke half 10 's morgens bij Janny van der Heijden aanbelt, is de kans groot dat ze de bel niet hoort. Niet omdat ze doof is, maar doordat op dat tijdstip juist het carillon klingelt van het landhuis waarna


Trends in travel: Travix, TUI en Travelbird kijken vooruit naar 2018
22 December 2017, 08:00 Emerce
Chatbots, voice, blockchain, AI ? de technologische mogelijkheden lijken in een stroomversnelling te komen. Wat gaat de reisbranche hiermee doen? In deel twee van deze reeks: de plannen van Travix, TUI en Travelbird voor 2018.


Trends in travel: Expedia, Grieks Verkeersbureau, Neckermann en Sunny Cars over 2018
21 December 2017, 10:18 Emerce
Wat staat er in 2018 op de agenda van de Nederlandse reisbranche? We vroegen het aan vier bedrijven die zijn vertegenwoordigd in de Advisory Board van TravConnect. Influencer marketing en nieuwe regelgeving staan hoog op hun lijstje van aandachtspunten.


Travelport: dit zijn de acht mobiele trends die 2018 gaan domineren
21 December 2017, 06:42 Emerce
De smartphone heeft de manier waarop reisorganisaties zakendoen met reizigers totaal veranderd. Die transformatie is nog gaande en 2018 wordt daarin een belangrijk jaar, stelt Travelport. Welke trends staan op het punt de reisbranche te veranderen?


Dit zijn de digitale trends voor de vastgoedmarkt
20 December 2017, 13:54 Emerce
Vastgoed is in een enorme digitale versnelling terecht gekomen. In alle facetten van het dagelijks leven raken mensen steeds meer gewend aan digitale technieken, waarom zou dat voor vastgoed anders zijn? Het is tijd om voor te sorteren op de laatste ontwikkelingen, zodat vastgoed straks niet achterloopt. Dit zijn de belangrijkste digitale trends voor 2018 op het gebied van vastgoed.


Trends in M&A: technologie rukt op!
8 December 2017, 12:12 Emerce
In de zakenwereld wordt op het moment veel gesproken over de rol van technologie in M&A. Daphne Bens, partner bij DLA Piper: ?Het is nu het moment om technologie te omarmen. Als je dat nog niet hebt gedaan, ben je aan de late kant. Het is gelukkig nog niet tť laat. Wij zien technologie als hulpmiddel om onze dienstverlening beter te maken. We verzamelen onze eigen data en hebben software ingekocht die ons helpt bij het analyseren van data. Hoe dat werkt? We werken met een softwaretool die een groot aantal contracten kan analyseren op bepaalde clausules. In plaats van dat je een aantal jonge advocaten in een hok zet om vrij monotoon en saai werk te doen, laat je nu de computer die eerste analyse maken. Zo zet je onze mensen in om daadwerkelijk te kijken wat er relevant is voor de klant.?


Dit zijn de 12 mobiele Trends in 2018
27 November 2017, 12:12 Emerce
De nieuwste smartphones zijn net zo krachtig als veel laptop computers. Het is onvoorstelbaar hoeveel we vandaag de dag met onze mobieltjes kunnen. Wat betekent deze ontwikkeling voor onze marketing? Met welke mobiele trends krijgen we het komende jaar zoal te maken? Waar liggen de kansen? En waar liggen de bedreigingen? Een diepgaande Expert Roundup.


De cupcake is passť en andere trends voor trouwfeesten
21 November 2017, 12:30 Gazet v. Antwerpen
Trends komen en gaan en dat is niet anders als het op trouwfeesten aankomt. Philip Carr is een man die daar alles over weet. Hij is een van de meest gerenommeerde Australische eventplanners en hij mocht onder meer al het huwelijk van de Deense prinses Mary in goede banen leiden. Aan Daily Mail verklapte hij de trends die in 2018 volgens hem zullen opduiken.





Gerelateerde trefwoorden



Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be