NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Transparantie

2News.be / Trefwoorden / Transparantie

'EU komt in april met regels voor transparantie van appwinkels en zoekmachines'
Donderdag, 10:30 Tweakers
De EU werkt aan een nieuwe verordening met regels voor bedrijven als Amazon, Apple en Google. Daarin zijn eisen vastgesteld met betrekking tot transparantie over de manier waarop resultaten verschijnen in hun appwinkels of onlinemarktplaatsen. De eis geldt ook voor hun voorwaarden.


Veviba - Veviba wil transparantie bieden
9 Maart, 00:18 Skynet Economie
Veviba laat vandaag weten dat het transparantie wil bieden in het dossier dat momenteel door het FAVV wordt onderzocht. Het vleesbedrijf uit Bastenaken kwam vandaag in het oog van de storm terecht doordat minister van Landbouw Denis Ducarme (MR) en het Federaal Voedselagentschap (FAVV) de erkenning van het bedrijf introkken, en dat nadat na een huiszoeking vorige week bleek dat meer dan de helft van de gecontroleerde producten niet in orde waren met de regels op het vlak van voedselveiligheid.


De boze roep om transparantie begrijpt zichzelf niet goed
12 Februari, 02:24 Volkskrant
In het Wassenaarse Museum Voorlinden zijn vijf enorme glazen cilinders van de Amerikaanse kunstenares Roni Horn te zien. De manshoge sculpturen in tere poederkleuren wegen zo'n vijfduizend kilo elk. Daar staan ze, in al hun massieve transparantie. Het lijkt wel alsof ze een spookachtig licht afgeven. Je kunt eromheen lopen en er van bovenaf net op kijken. Maar je krijgt geen vat op ze. Je blik gli


Primark zet eerste stap richting transparantie over leveranciers
8 Februari, 18:54 Skynet
De Ierse kledingketen Primark heeft een lijst gepubliceerd met zijn meer dan duizend leveranciers in 31 landen over heel de wereld. Dat zegt het platform Achact, dat de arbeidsomstandigheden in de textielsector wil verbeteren. De keten, gespecialiseerd in de confectie van kledij voor lage prijzen, sluit zich zo aan bij de dertigtal bedrijven die zich geŽngageerd hebben om minstens gedeeltelijk klaarheid te verschaffen over hun onderaannemers.


Land Invest - Antwerpen zoekt buitenlandse voorbeelden van transparantie over contacten met privť
30 Januari, 00:18 Skynet
Naar aanleiding van aanbevelingen van het stedelijke integriteitsbureau gaat de stad Antwerpen op zoek naar buitenlandse voorbeelden van gedragscodes rond en registers van contacten tussen politici en personen uit de private sector. Dat heeft burgemeester Bart De Wever (N-VA) maandagavond tijdens de maandelijkse gemeenteraadszitting bekendgemaakt. Die "benchmark" moet vervolgens tot meer transparantie leiden.


Fifa-voorzitter Infantino lijkt serieus werk te maken van transparantie binnen voetbalbond: 'We proberen te leren van onze fouten'
16 Januari, 23:18 Volkskrant
Het nog betrekkelijk nieuwe gezicht van de Fifa liet zich dinsdag in Amsterdam zien van zijn charmante, lachende en sympathieke kant. Voorzitter Gianni Infantino laveerde handig om kritische vragen heen en toonde mededogen. 'Een ramp voor het voetbal', noemde hij het ontbreken van Nederland op het WK in Rusland. Infantino kan makkelijk een reclameverhaal over voetbal houden, in het zaaltje van het


Oxfam voert actie aan Primark in Brussel voor meer transparantie in textielsector

Een veertigtal jonge militanten van Oxfam-Wereldwinkels en het Franstalige achACT (Actions Consommateurs Travailleurs) hebben zaterdag een sensibiliseringsactie gehouden voor kledingwinkel Primark in de Brusselse Nieuwstraat. Ze willen daarmee de consument wijzen op het gebrek aan transparantie over de arbeidsvoorwaarden bij de leveranciers van de Ierse lageprijzenkledingketen.
Waarom transparantie en duurzaamheid in programmatic essentieel is
10 Januari, 11:54 Emerce
Als we onze blik werpen op de afgelopen tien jaar in programmatic, dan is het een inspirerende tijd in digital advertising (geweest), ondanks de worstelingen van de branche met de langlopende uitdagingen naar volwassenheid. Dit jaar kwamen een aantal daarvan eindelijk bovendrijven. Door deze uitdagingen samen aan te pakken, maken we de weg vrij voor de groei die deze branche zo nodig heeft. Met het ingaan van 2018, bereiken we een keerpunt waar de duurzaamheid van programmatic advertising uiteindelijk samen valt met de korte termijn business goals.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be