NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Transfer

2News.be / Trefwoorden / Transfer

?Ze is nog een ruwe diamant in de WNBA?: Ann Wauters over transfer van Belgian Cat Julie Allemand naar Los Angeles Sparks
21 Februari, 00:03 HLN.BE
Bye bye Windy City en hello City of Angels. Voortaan vertoont Julie Allemand in de WNBA haar kunstjes in het truitje van de LA Sparks en niet meer in dat van Chicago Sky. De Luikse point guard treedt zo in de voetsporen van Ann Wauters, die er in 2016 kampioen werd. Maar wat kan Allemand voor de Sparks betekenen? En maakt de Belgian Cat wel een verstandige keuze?


PSV gaat uit van transfer Bakayoko: 'Wat hij op zijn leeftijd doet, is geweldig'
6 Februari, 00:05 NU.NL - Sport
Earnest Stewart verwacht dat de begeerde buitenspeler Johan Bakayoko komende zomer vertrekt bij PSV. De technisch directeur denkt dat de twintigjarige Belg vanwege zijn sterke ontwikkeling niet tegen te houden is.


LIVE TRANSFERS. Fofana legt medische testen af bij Lyon: Gentse transfer van 15 miljoen euro nakend - Ajax wil stunten met Henderson
10 Januari, 00:26 HLN.BE
Het is weer die tijd van het jaar: de transferperiode. Welke Belgische ploeg haalt zijn slag binnen op de wintermercato? En pakken buitenlandse teams uit met grote transfers? Wat met Arthur Vermeeren? Volg al het laatste transfernieuws op deze pagina!


Ajax onderzoekt of directeur Mislintat zelf heeft verdiend aan transfer
20 September 2023, 00:05 NU.NL - Sport
Ajax is een onderzoek naar Sven Mislintat gestart, bevestigt de club dinsdag aan NU.nl na berichtgeving van de NOS. De technisch directeur zou via een zakenrelatie een speler hebben gehaald, wat in strijd is met de regels bij het beursgenoteerde Ajax.


Belgen in het buitenland - Bakayoko blinkt uit met assists maar zint niet op transfer: "Natuurlijk blijf ik bij PSV"
9 Augustus 2023, 00:00 Skynet Sport
Johan Bakayoko is blij met Peter Bosz bij PSV. De buitenspeler van de Rode Duivels voelt zich onder de nieuwe trainer wat vrijer op het veld dan onder de vorige coach Ruud van Nistelrooij, zei hij na de zege (4-1) tegen Sturm Graz in de derde voorronde van de Champions League.


OM onderzoekt CLoP-ransomwareaanval op datadeeltool MOVEit Transfer
17 Juli 2023, 00:02 Tweakers
Het Nederlandse Openbaar Ministerie onderzoekt 'een grootschalige datadiefstal' na de hack op MOVEit Transfer. Deze zakelijke software laat bedrijven data delen. Onder meer TomTom, Shell, elektriciteitsnetbeheerder TenneT en vakantieparkbeheerder Landal zijn slachtoffer van de aanval.


Genk wil definitieve transfer: Van Combrugge moet vol concurrentie met Vandevoordt aangaan
4 Juli 2023, 00:02 HLN.BE
Racing Genk blijft azen op Anderlecht-doelman Hendrik Van Crombrugge (30). Een uitleenbeurt ligt niet langer op tafel. Beide clubs onderhandelen over een definitieve transfer, al is het Limburgse geduld niet eindeloos. De vicekampioen bekijkt daarom ook andere opties.


Hoe Genk de transfer van misnoegd Anderlecht kaapte: spits legt medische testen af bij paars-wit, maar rijdt dan naar Limburg
1 Februari 2023, 00:01 HLN.BE
De vervanger van Paul Onuachu is een landgenoot van hem: Toluwalase ?Tolu? Arokodare (22) luidt de naam. Eerder op de dag had de 1m97-lange spits van Amiens zijn medische testen bij Anderlecht afgelegd. Vervolgens stapte hij in de auto en voerde hij de Cegeka Arena als bestemming op de gps in.


HERBELEEF TRANSFER DEADLINE DAY. Anderlecht haalt met Slimani op het nippertje nieuwe spits - Genk verliest Onuachu - Chelsea betaalt 120 miljoen euro voor Fernandez
1 Februari 2023, 00:00 HLN.BE
De wintermercato zit erop. Met een opvallend staaltje transfer kapen op Deadline Day. Als vervanger van Paul Onuachu - voor 21 miljoen naar Southampton - haalde Racing Genk een spits die Anderlecht ook wou. Paars-wit kwam uiteindelijk uit bij Islam Slimani. Ook Antwerp versterkte haar middenveld nog, terwijl er ook in het buitenland nog wat bewoog. Herbeleef hieronder de spannende laatste 24u!


Danjuma staat voor transfer naar Tottenham na ontslag Lampard bij Everton
25 Januari 2023, 00:26 NU.NL - Sport
Tottenham Hotspur gaat Arnaut Danjuma voor de rest van het seizoen huren, melden onder meer Voetbal International, De Telegraaf en diverse Engelse media dinsdag. De aanvaller van Villarreal leek op weg naar Everton, maar na het ontslag van coach Frank Lampard gaat deze transfer niet door.


Weghorst dolblij met transfer: 'Fantastisch dat ik het shirt van United mag dragen'
15 Januari 2023, 00:05 NU.NL - Sport
Wout Weghorst kan niet wachten om in actie te komen voor Manchester United. De spits, die vrijdag zijn huurtransfer van Burnley naar de Engelse topclub afrondde, voelt zich bevoorrecht het befaamde rode shirt te gaan dragen.


NU+ | Real Madrid of toch City? Voor deze WK-verrassingen lonkt een transfer
6 Januari 2023, 00:06 NU.NL - Sport
Het is januari en dat betekent dat het transfercircus in het voetbal weer is losgebarsten. In de meeste Europese competities is de markt tot het einde van deze maand geopend. Cody Gakpo maakte al een mooie stap naar Liverpool en de kans is groot dat snel meer WK-uitblinkers van club veranderen. NU.nl zet tien spelers op een rij die dankzij een sterk WK-optreden hun marktwaarde hebben verhoogd.


Conflict Cillessen en Valencia uit de wereld, transfer naar NEC zo goed als rond
8 Augustus 2022, 00:04 NU.NL - Sport
Het conflict tussen Jasper Cillessen en zijn club Valencia is opgelost, melden het AD en VI zondag. Daardoor staat niets een transfer van de doelman naar zijn oude club NEC meer in de weg.


Weer stap dichter bij akkoord rond transfer Lukaku: Inter verhoogt bod, CEO spreekt van ?realistische deal?
21 Juni 2022, 00:01 HLN.BE
Tekent Romelu Lukaku (29) dan morgen bij Inter? ?Het is realistisch, maar er zijn nog hindernissen?, klinkt het in Milaan. De transfer lijkt steeds meer een zekerheid.


Vanzeir spreekt voor het eerst het grote woord uit na transfer van spitsbroeder Undav: ?Ik wil kampioen worden met jou?
1 Februari 2022, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Deniz Undav verlaat Union Sint-Gillis aan het einde van het seizoen voor Premier League-club Brighton, dat hem nu al overneemt voor een slordige zeven miljoen euro. De Duitse goaltjesdief wordt wel voor de rest van het seizoen opnieuw uitgeleend aan de competitieleider in de Jupiler Pro League, aldus het Brusselse team maandag.




De transfermarkt is gesloten: dit waren de laatste ontwikkelingen op Transfer Deadline Day
1 Februari 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Transfer Deadline Day zit erop! Wie waren de late nieuwkomers en vertrekkers? Herbeleef hier de laatste ontwikkelingen op de transfermarkt.




Transfer Bazoer van Vitesse naar Feyenoord ver weg: 'Er is geen akkoord'
14 Januari 2022, 00:06 NU.NL - Sport
Een transfer van Riechedly Bazoer van Vitesse naar Feyenoord is ver weg. Het management van de 25-jarige Utrechter weerspreekt donderdag tegenover De Telegraaf de geruchten dat er een persoonlijk akkoord zou zijn tussen Bazoer en de Rotterdamse club.


Premier League - City en FC Barcelona akkoord over transfer Ferran Torres
23 December 2021, 00:00 Skynet Sport
Manchester City heeft een akkoord bereikt met het sportief en financieel noodlijdende FC Barcelona omtrent de transfer van de Spaanse international Ferran Torres, zo meldt nieuwsagentschap PA woensdag.


Opvallende transfer: Deceuninck-Quick.Step biedt oplossing voor Ilan Van Wilder
19 November 2021, 00:01 HLN.BE
Einde van het contractdispuut tussen Ilan Van Wilder (21) en Team DSM. Met dank aan Patrick Lefevere. Deceuninck-Quick.Step heeft het jonge talent namelijk een oplossing met onmiddellijke ingang geboden en schotelde Van Wilder een contract voor twee seizoenen voor.


Synology C2 Transfer Business-update focust op veilige bestandsoverdracht
14 November 2021, 00:07 Techzine
Synology breidt de ‘Business’-licentie van C2 Transfer uit. De organisatie benoemt de toevoeging van een interface het beheren van gebruikersrechten. C2 Transfer omvat een oplossing voor file transfers. Gebruikers uploaden bestanden en noteren de contactgegevens van de personen die toegang tot de bestanden dienen te krijgen. Deze personen ontvangen een tijdelijk wachtwoord, downloaden de bestanden […]





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn