NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Tom


ASSISEN. Getuigen schetsen donker beeld van Tom Erken: ?Hij had een soort knop waardoor hij heel boos kon worden?
13 Maart, 00:02 HLN.BE
Beschuldigde Tom Erken zit als een mak lammetje in de beschuldigdenbank, maar in het ware leven kon hij behoorlijk tekeer gaan. Zeker als er drank in het spel was. Of drugs. Of allebei ? zoals die avond met slachtoffer David Paul in ?lovehotel? Casa-Blanca. Op zulke momenten sloeg zijn humeur soms plots om. Verschillende getuigen zeiden dat ze zijn ogen dan zagen veranderen: ?Een donkere, bijna duivelse blik.?


1812km Qatar: Tom Van Rompuy zet TF Sport op pole in LMGT3
3 Maart, 00:01 Autosport
Voor het eerst buiten Le Mans werd het principe van de hyperpole toegepast in Qatar. Dat wil zeggen dat de tien snelsten bij de kwalificatie het onder elkaar uitvechten voor de tien beste startplaatsen. Bij de LMGT3 klasse kwam Tom Van Rompuy als winnaar uit die oefening, hij zette de TF Sport Corvette #81 op pole bij de GT?s. De algemene pole is voor de Penske Motorsport Porsche 963 #5.

Lees meer: 1812km Qatar: Tom Van Rompuy zet TF Sport op pole in LMGT3


Jinnih Beels (Vooruit) spreekt voor het eerst over heisa Tom Meeuws: ?Wie constant oorlog wil blijven voeren, kan beter in de oppositie zitten?
28 Februari, 00:01 HLN.BE
Met de eedaflegging van Tatjana Scheck (Vooruit) op de gemeenteraad maandagavond is Tom Meeuws nu ook officieel schepen af in Antwerpen en wil Vooruit de heisa rond Meeuws zo snel mogelijk vergeten. Voor het eerst doet zijn ex-collega Jinnih Beels (Vooruit) dinsdagavond in Terzake haar mond open over de zaak en over de interne verdeeldheid van haar partij: ?Iedereen bij ons mag zijn mening verkondigen, maar laat die dan gebaseerd zijn op feiten en niet geruchten.?


Tom Van Rompuy optimistisch na eerste testen met de TF Sport Corvette LMGT3
18 Februari, 00:00 Autosport
Afgelopen week was TF Sport aanwezig op het circuit in Dubai voor de eerste testsessies met de Corvette LMGT3. Ook Tom Van Rompuy, die het FIA WEC zal betwisten voor TF Sport, tekende present in Dubai. Niettegenstaande de testweek niet helemaal volgens plan verliep blikt onze landgenoot tevreden terug op deze eerste kennismaking met de Corvette LMGT3.

Lees meer: Tom Van Rompuy optimistisch na eerste testen met de TF Sport Corvette LMGT3


?Mocroschepen?: Antwerps ex-schepen Tom Meeuws onder vuur na racistische taal over N-VA-collega
14 Februari, 00:02 HLN.BE
?De mocroschepen.? Zo omschreef ex-schepen Tom Meeuws (Vooruit) zijn N-VA-collega Nabilla Ait Daoud, die ook gewag maakt van verwijzingen naar Hitler en de nazi?s, twee weken geleden tijdens een vergadering. Ait Daoud was ?not amused? en klaagde de kwestie aan in een mail aan Vooruit Antwerpen. Dat schrijft ?Gazet van Antwerpen? en wordt bevestigd door de voorzitter van de Antwerpse socialisten.


Sergio Perez legt het af tegen Tom Brady en Rafael Nadal
5 Februari, 00:01 AutoBlog

Bootblog! En dan nog elektrisch ook. Helaas voor Sergio Perez, kan hij ook op het water niet winnen in de F1 GP…euhm…E1 GP. Ja, er is weer wat nieuws op elektrisch racegebied. We kennen natuurlijk het belachelijk succes van Formula E, waarvoor toch elke race een honderdtal ouders, grootouders en vrienden van coureurs inschakelen. Daarnaast […]

Dit artikel Sergio Perez legt het af tegen Tom Brady en Rafael Nadal verscheen eerst op Autoblog.nl.




Tom Holland of Hollander? Verkeerde acteur ontvangt mail over miljoenenbonus
26 Januari, 00:06 NOS nieuws

De Britse acteurs Tom Holland en Tom Hollander mogen dan 29 jaar schelen, toch worden ze regelmatig door elkaar gehaald. Vooral in situaties waarin ze niet in beeld zijn.

De 56-jarige Tom Hollander ontving niet lang geleden een mail van zijn management over een bonus voor de film The Avengers. Alleen had hij geen rol in die film. De 27-jarige Tom Holland had dat wel. Beiden zitten bij hetzelfde management.

"Het ging om een verbazingwekkende hoeveelheid geld", vertelde Hollander over de mail in de talkshow van Seth Meyers. "Het was niet eens zijn salaris, het was een bonus. Het was een bedrag van zeven cijfers en meer geld dan ik ooit had gezien."

Hollander is onder meer bekend van rollen in The White Lotus en Pirates of the Caribbean. Tom Holland is bij het grote publiek vooral bekend door zijn rol in Spider-Man.

In de talkshow vertelde Hollander ook dat hij regelmatig te maken krijgt met "opgewonden en vervolgens verwarde en teleurgestelde kinderen", omdat die denken Spider-Man te ontmoeten. "Het is moeilijk. Want ik was er eerder!", aldus Hollander.




Tom Holland en Zendaya kijken eerste Spider-Man-film nog af en toe terug
23 Januari, 00:09 NU.NL - Film
Tom Holland houdt er niet van om zijn films en televisieseries terug te kijken, maar voor de eerste Spider-Man-film maakt hij een uitzondering. De acteur vertelt aan Extra dat hij die film nog weleens terugkijkt met zijn vriendin Zendaya.


Tom Cruise gaat derde Top Gun-film maken na succes tweede deel
16 Januari, 00:10 NU.NL - Film
Tom Cruise is bezig met een derde Top Gun-film. Het vorige deel kwam in de zomer van 2022 uit en was een enorm succes.


Afrika Cup - Gambia van Tom Saintfiet verliest eerste groepsmatch tegen titelverdediger Senegal
16 Januari, 00:00 Skynet Sport
Bondscoach Tom Saintfiet heeft met Gambia in zijn eerste groepswedstrijd op de Afrika Cup niet kunnen verrassen tegen titelverdediger Senegal. In het Ivoriaanse Yamoussoukro gingen "de Schorpioenen" maandag met 3-0 onderuit.


Dakar Rally: Tim en Tom Coronel beginnen te genieten in Saoedisch stof
8 Januari, 00:00 Autosport
De tweede etappe van de Dakar Rally is wederom heel erg stoffig. Daar rijden Tim en Tom Coronel de hele dag eigenlijk in. Daardoor is inhalen lastig, maar het lukt de broers wel om plekje voor plekje naar voren te kruipen. Morgen begint de marathonetappe en daar zijn Tim en Tom klaar voor.

Lees meer: Dakar Rally: Tim en Tom Coronel beginnen te genieten in Saoedisch stof


Britse acteur Tom Wilkinson onverwachts op 75-jarige leeftijd overleden
3 Januari, 00:05 NU.NL - Film
Acteur Tom Wilkinson is zaterdag op 75-jarige leeftijd overleden. De dood van de voor twee Oscars genomineerde Brit was onverwachts, laat zijn familie weten.


Tom Van Rompuy tekent bij TF Sport
13 December 2023, 00:00 Autosport
Met de nieuwe reglementen in het FIA WEC, voornamelijk dan met de overgang van GTE's naar GT3's, zijn snelle amateurpiloten zeer gegeerd bij de teams. Zij zijn daarom ook op zoek naar de snelst mogelijke piloot uit de bronzen categorie, om zo meer kans te maken op de titel en natuurlijk ook op de zege bij de 24 Heures du Mans. TF Sport heeft zijn eerste amateurpiloot beet en het is niemand minder dan Tom Van Rompuy, die volgend seizoen zal schitteren in de Corvette Z06 GT3.R.

Lees meer: Tom Van Rompuy tekent bij TF Sport


Republikeinen dragen Tom Emmer voor als kandidaat-voorzitter Huis van Afgevaardigden
25 Oktober 2023, 00:05 Skynet Buitenland
De Amerikaanse Republikeinen hebben een nieuwe kandidaat naar voren geschoven voor het voorzitterschap in het Huis van Afgevaardigden. Na een reeks stemmingen achter gesloten deuren ging de nominatie naar de relatief onbekende Tom Emmer, volksvertegenwoordiger voor de staat Minnesota.


Tom Emmer trekt zich al terug als kandidaat-voorzitter Huis van Afgevaardigden
25 Oktober 2023, 00:03 Skynet
Tom Emmer, de nieuwe kandidaat die de Amerikaanse Republikeinen naar voren hadden geschoven voor het voorzitterschap in het Huis van Afgevaardigden, heeft na enkele uren al de handdoek in de ring gegooid. Dat melden verschillende Amerikaanse media.


Barcelona: Tom Coronel pakt TCR Europe-titel, brute pech voor Kobe Pauwels
24 Oktober 2023, 00:01 Autosport
Wat een spannend slot van het TCR Europe-kampioenschap had moeten worden, draaide zondagmiddag in Barcelona uit op een heuse anticlimax nadat titelkandidaat Kobe Pauwels na de formatieronde de pitlane indook en er door een stukke aandrijfas tot opgave werd gedwongen. De brute pech van onze landgenoot doet evenwel niks af aan de prestatie van Comtoyou-teamgenoot Tom Coronel die aan een vierde plaats genoeg had om zich in zijn 34ste competitieseizoen tot TCR Europe-kampioen te kronen. De wedstrijd zag Honda-rijder Ruben Volt winnen voor John Filippi, de Fransman eindigt mede dankzij de opgave van Pauwels als vice kamioen.

Lees meer: Barcelona: Tom Coronel pakt TCR Europe-titel, brute pech voor Kobe Pauwels


Spa: Tom Van Rompuy: "Podium in Le Mans was een mooie beloning na alle problemen"
25 September 2023, 00:02 Autosport
Bijna dag op dag een jaar geleden zaten wij samen met Tom Van Rompuy met het oog op de manche van de European Le Mans Series in Spa. Toen was het werken richting een droom die leidde richting de 24 Heures du Mans. Natuurlijk is er op een jaar tijd veel gebeurd: zijn eerste overwinning in een LMP3, zijn debuut in LMP2, maar vooral een podium in de LMP2 Pro-Am categorie in Le Mans. Tijd dus om nog eens samen te zitten met de Antwerpenaar, over zijn belevenissen van het afgelopen jaar.

Lees meer: Spa: Tom Van Rompuy: "Podium in Le Mans was een mooie beloning na alle problemen"


Keert Tom Holland terug als avonturier Nathan Drake? Plannen ?Uncharted 2? steeds concreter
17 Augustus 2023, 00:01 HLN.BE
De Britse acteur Tom Holland (27) was in 2022 niet weg te slaan van het witte doek met blockbusters zoals de superheldenfilm ?Spider-Man: No Way Home? en de avonturenfilm ?Uncharted?. Die laatste was een onverwacht succes, en nu zou Sony plannen hebben voor een vervolgfilm.


4H Le Castellet: Algarve Pro Racing wint na thriller
18 Juli 2023, 00:01 Autosport
Na een lange rustpauze mocht de European Le Mans Series zijn seizoen terug aanvatten, en deed het in stijl in Le Castellet. Algarve Pro Racing met Alex Lynn, James Allen en Kyffin Simpson gingen met de winst naar huis, al kon men deze pas verzekeren in de laatste tien minuten van de race. Het trio haalde het van Duqueine Team en Racing Team Turkey. Onderwijl kenden onze drie landgenoten een mindere wedstrijd.

Lees meer: 4H Le Castellet: Algarve Pro Racing wint na thriller


Spider-Man-acteur Tom Holland maakt komend jaar geen films: 'Ben gebroken'
11 Juni 2023, 00:12 NU.NL - Film
Spider-Man-acteur Tom Holland neemt een jaar pauze. De opnames van de serie The Crowded Room hebben hem uitgeput.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn