NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Tijdelijk

2News.be / Trefwoorden / Tijdelijk

Duizendtal homomannen gebruikt dure aidsremmers als ?tijdelijk vaccin in pilvorm?:?Condoom niet veilig genoeg?
Vandaag, 02:30 Gazet v. Antwerpen

Een kleine duizend mensen in ons land, vooral homomannen die momenteel een risicovol seksleven leiden, slikken preventief een aidsremmer om niet besmet te raken met het hiv-virus. Ze krijgen die dure medicatie bijna volledig terugbetaald.
Siliconenspoor Antwerpse ring: één rijstrook tijdelijk vrijgemaakt, maar erg zware ochtendspits
Gisteren, 09:12 Skynet
Op de Antwerpse ring richting Nederland is vanochtend omstreeks 7.40 uur tussen Berchem en Borgerhout dan toch al één rijstrook "tijdelijk" vrijgemaakt kunnen worden om het verkeer te ontlasten. Dat zegt het Vlaams Verkeerscentrum. Er is echter nog steeds geen prognose over hoe lang de hinder nog zal aanhouden. De ochtendspits begint intussen erg zwaar door te wegen, met al tot anderhalf uur file vanop de E17.


Zwembad Pulderbos tijdelijk dicht door technisch probleem
Door een technisch problem met een van de pompen heeft Igean het zwembad in Pulderbos tijdelijk gesloten. Vandaag, maandag, en morgen, dinsdag, blijft het zeker gesloten. Normaal kan het woensdag weer open.


Betaalde upgrades in Star Wars-game tijdelijk geschrapt na kritiek
Vrijdag, 10:00 NOS nieuws

Uitgever EA Games heeft tijdelijk de omstreden loot crates uit het nieuwe computerspel Star Wars: Battlefront II gehaald. Door de virtuele schatkistjes te kopen met echt geld, konden mensen onder meer hun wapens in de game sterker maken. Ook konden ze bekende karakters uit het Star Wars-universum ontgrendelen, zonder daar vele uren voor te moeten spelen.

Op internet ontstond deze week grote commotie, toen bleek dat gamers tientallen uren moesten spelen om bekende karakters als Darth Vader te ontgrendelen of hun wapens sterker te maken, en dat konden omzeilen door te betalen. Hierdoor zou de game, die 60 euro kost, nog aanzienlijk duurder worden. Op Twitter deelden mensen hun teleurstelling.

Op internetforum reddit brachten bijna 700.000 mensen een negatieve stem uit op de reactie van de uitgever van de game. Daarmee werd het vorige negatieve record verpletterd.

Spijtbetuiging

Battlefront II wordt gezien als een van de belangrijkste games van het jaar. Vanaf vandaag is het spel wereldwijd voor iedereen beschikbaar, maar dus zonder de zogenoemde microtransacties. EA, ook bekend van spellen als FIFA en Need for Speed, zegt nu een fout te hebben gemaakt. "We zien veel bezorgdheid over het oneerlijke voordeel dat sommige spelers kunnen krijgen door meer geld te betalen. Dat was nooit onze bedoeling. Het spijt ons dat we dit niet op de juiste manier hebben aangepakt."

Volgens EA kunnen mensen nu alles in de game ontgrendelen zonder extra te betalen. Het bedrijf voegt daaraan toe dat de microtransacties in een later stadium terugkeren. "Pas op het moment dat we het spel hebben aangepast." De uitgever belooft de gamers op de hoogte te houden van verdere aanpassingen.

Gisteren werd bekend dat de Belgische Kansspelautoriteit onderzoek doet naar de loot crates. De instantie bekijkt of het een vorm van gokken is, omdat spelers van tevoren niet weten wat er in zo'n kistje zit. Als loot crates worden aangemerkt als gokken, kan dat betekenen dat de game verboden wordt. Eerder kondigde de Nederlandse Kansspelautoriteit al een onderzoek aan naar gok-elementen in games. De Kansspelautoriteit maakt zich zorgen dat jongeren hierdoor gokverslaafd kunnen worden.
EA deactiveert tijdelijk microtransacties in Star Wars: Battlefront II
Vrijdag, 08:18 Tweakers
EA heeft alle microtransacties in Battlefront II tijdelijk gedeactiveerd. Spelers hebben voorlopig geen mogelijkheid om Crystals aan te schaffen en alle voortgang in het spel moet behaald worden via gameplay. De studio achter het spel DICE gaat sleutelen aan het systeem voor microtransacties.


Arriva staakt tijdelijk busvervoer in Brunssum na bekogeling
14 November, 23:48 NOS nieuws

Arriva heeft vanavond besloten het busvervoer in Brunssum tijdelijk te staken, nadat er opnieuw een bus was bekogeld, vermoedelijk met stenen. Zondagavond gebeurde dat ook al. Vanavond raakte een passagier gewond, volgens Arriva waarschijnlijk door rondvliegend glas. De passagier is naar het ziekenhuis gebracht.

De bussen zullen komende ochtend weer rijden, en dan wordt er overlegd over volgende stappen. Arriva gaat daarover praten met de politie in de Limburgse gemeente.

Het vervoerbedrijf heeft aangifte gedaan.
Test van PC 1.0 komt tijdelijk naar servers van PlayerUnknown's Battlegrounds
13 November, 19:42 Tweakers
De grote PC 1.0-patch van PlayerUnknown's Battlegrounds komt vanaf dinsdagochtend beschikbaar op testservers. Deze patch introduceert onder andere het vaulting-systeem, waardoor spelers kunnen klimmen en over obstakels en door ramen kunnen springen.


Staatssecretaris Visser zwicht en stelt 'tijdelijk' extern meldpunt in voor misbruik bij defensie
13 November, 16:00 Volkskrant
Staatssecretaris Barbara Visser van Defensie belooft een tijdelijk extern meldpunt in te stellen voor militairen die last hebben van wangedrag of misbruik binnen de krijgsmacht. De bewindsvrouw komt hiermee terug op haar Kamerbrief van afgelopen vrijdag waarin staat dat een onafhankelijk meldpunt nog niet nodig is. 'De externe commissie die onderzoek gaat doen naar het misbruik bij defensie, kan o


Deze doorsteek van de Leien naar het Eilandje is tijdelijk afgesloten
13 November, 14:12 Gazet v. Antwerpen

Nu de Londenbrug opnieuw open is, is de Antwerpse wijk het Eilandje weer beter bereikbaar. Maar de gevolgen van de werkzaamheden in de buurt zijn nog voelbaar. Zo is sinds deze ochtend de doorsteek over de Leien langs de Noorse Zeemanskerk afgesloten.
Twitteraccount Guy Verhofstadt tijdelijk gehackt
10 November, 13:06 Skynet
Europarlementslid Guy Verhofstadt (Open Vld) is het slachtoffer geworden van een hacking. Zijn Twitteraccount werd een tijdlang overgenomen door Turkse hackers, schrijft de Nederlandse krant Algemeen Dagblad vrijdag. De digitale inbraak zou gisteren enkele uren geduurd hebben. Ondertussen heeft Verhofstadt de inbreuk op Facebook bevestigd.


Kieldrechtsluis tijdelijk buiten dienst
7 November, 15:48 Gazet v. Antwerpen
De Kieldrechtsluis, de grootste toegangspoort tot de Antwerpse haven op de Linkerscheldeoever, is sinds zondagmorgen buiten dienst. Oorzaak van de buitendienststelling is een aanzienlijke olievervuiling in de sluis.


Ambulancemedewerkers leggen tijdelijk het werk neer
6 November, 16:18 NOS nieuws

Ambulancemedewerkers leggen volgende week woensdag in meerdere regio's het werk neer. Tussen 12.00 uur en 14.00 uur rijden ambulances alleen uit voor spoedgevallen.

Volgens de vakbond FNV Zorg & Welzijn zijn de arbeidsomstandigheden bij de ambulancediensten al jaren onder de maat. Dat heeft tot een leegloop en een ongezond hoge werkdruk voor de achterblijvers geleid, zegt de bond.

Het personeelstekort dat de afgelopen jaren is ontstaan, heeft tot gevolg dat het overgrote deel van de ambulances bij spoed niet binnen vijftien minuten ter plaatse is.
Eind januari nieuwe verkiezingen op Sint-Maarten
3 November, 04:06 NOS nieuws

Eind januari mogen inwoners van Sint-Maarten opnieuw naar de stembus. Premier William Marlin heeft door de gouverneur het huidige parlement laten ontbinden, blijkt uit een verklaring van gouverneur Eugene Holiday. Er wordt een tijdelijk kabinet gevormd dat Sint-Maarten zal leiden tot er na de verkiezingen een nieuw kabinet is gekozen.

Afgelopen donderdag zette een meerderheid van het parlement de regering van Marlin af na geruzie over hulpgeld. Nederland wilde miljoenen beschikbaar stellen voor de wederopbouw van het eiland na orkaan Irma, maar wel onder voorwaarden. Zo moet er een integriteitskamer worden opgericht en wil Nederland tijdelijk de grensbewaking van Sint-Maarten overnemen.

Premier Marlin wilde niet akkoord gaan met die voorwaarden. Later kwam hij daar op terug, maar dat was voor het parlement te laat. Middels een motie van wantrouwen stemden ze hem gisteren weg.
Woning loopt zware schade op bij brand

Op het Jos Geunsplein in Tongerlo (Westerlo) is maandagochtend de bovenverdieping van een woning uitgebrand. Er raakte niemand gewond.
Utrechtse burgemeester stopt tijdelijk vanwege operatie
27 Oktober, 16:00 NOS nieuws

Burgemeester van Utrecht Jan van Zanen legt zijn functie tijdelijk neer. In een brief aan de gemeenteraad schrijft hij dat er prostaatkanker bij hem is geconstateerd.

Zijn artsen hebben tegen hem gezegd dat de kanker lokaal en te genezen is. In de handgeschreven brief schrijft hij dat zijn vooruitzichten goed lijken.

Van Zanen moet wel geopereerd worden. Hij hoopt rond de jaarwisseling weer aan de slag te kunnen.
Militairen in stadscentrum Turnhout: stadhuis wordt tijdelijk ambassade
23 Oktober, 15:18 Gazet v. Antwerpen

De rekkies ? het woord komt van ?reconnaissance? en het is de benaming voor verkenners ? zijn de Grote Markt in Turnhout opgereden. Daar doet het stadhuis dienst als Belgische ambassade in een vreemde mogendheid. Hun operatie is een onderdeel van de grote militaire oefening die in onze provincie plaatsvindt.
Neerlandwijk tijdelijk niet bereikbaar langs Kernenergiestraat
16 Oktober, 22:54 Gazet v. Antwerpen
In de Geleegstraat wordt in de komende weken een verkeersplateau aangelegd. Daarom zal de Neerlandwijk tussen 19 oktober en 10 november niet bereikbaar zijn voor autoverkeer langs de Kernenergiestraat.


KV Mechelen-nieuwkomer ?tijdelijk speelgerechtigd? voor topper tegen Anderlecht

KV Mechelen kan vrijdagavond in de thuismatch tegen Anderlecht voor het eerst een beroep doen op zomeraanwinst Ivan Tomecak. De Belgische voetbalbond stond de Kroatische rechtsachter in afwachting van een definitieve uitspraak van de Wereldvoetbalbond FIFA een tijdelijke aansluiting toe, zo bevestigde de KBVB donderdag.
Rose McGowan mag tijdelijk niet twitteren
12 Oktober, 14:18 Skynet

Rose McGowan kan zich tijdelijk niet laten horen op Twitter. De 44-jarige actrice heeft zich niet aan de regels van het sociale medium gehouden en kreeg daarom bericht dat haar gebruik is ingeperkt.
Veldrijder (17) tijdelijk verlamd aan kuit na banaal incident met schijfremmen: ?Rem sneed zenuw door?
10 Oktober, 20:00 Gazet v. Antwerpen

De beloftevolle veldrijder Cédric Mertens (17) uit Herenthout zal moeten vechten voor zijn carrière. Zijn moderne schijfremmen hakten in op zijn kuit tijdens een cross in Kasterlee. Een belangrijke zenuw werd doorgesneden, waardoor hij zelfs tijdelijk verlamd is.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be