NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Tijdelijk

2News.be / Trefwoorden / Tijdelijk

Tijdelijk eenrichtingsverkeer in Oude Schrieken
18 September, 15:18 Gazet v. Antwerpen
De Oude Schrieken in Schriek (Heist-op-den-Berg) wordt tijdelijk eenrichtingsverkeer, met als rijrichting van de Hollandstraat naar de Schriekstraat. Dat besliste het college nadat er conflicten dreigden te ontstaan door de wegen- en rioleringswerken in de Bredestraat.


COLUMN. ?Kan er iemand tegen die mannen van De Lijn vertellen dat er ondertussen haar groeit op dat woord ?tijdelijk???
17 September, 11:36 Gazet v. Antwerpen

Schrijver Jeroen Olyslaegers, winnaar van de Fintro Literatuurprijs, kijkt wekelijks met een saterblik naar zijn thuisstad Antwerpen.
Stad Brussel geeft Dokters van de Wereld tijdelijk lokaal aan Maximiliaanpark
15 September, 17:53 Skynet
Brussels burgemeester Philippe Close (PS) en zijn schepen van Huisvesting Mohamed Ouriaghli (PS) hebben samen besloten om gedurende drie maanden een lokaal in de Frontispiesstraat 29,31 en 33 in Brussel ter beschikking te stellen aan Dokters van de Wereld. Op die manier kan de organisatie zijn raadplegingen voor de migranten in het Maximiliaanpark in betere omstandigheden uitvoeren.


Stad Brussel geeft Dokters van de Wereld tijdelijk lokaal aan Maximiliaanpark
15 September, 17:53 Skynet
Brussels burgemeester Philippe Close (PS) en zijn schepen van Huisvesting Mohamed Ouriaghli (PS) hebben samen besloten om gedurende drie maanden een lokaal in de Frontispiesstraat 29,31 en 33 in Brussel ter beschikking te stellen aan Dokters van de Wereld. Op die manier kan de organisatie zijn raadplegingen voor de migranten in het Maximiliaanpark in betere omstandigheden uitvoeren.


Annemie Turtelboom tijdelijk uit Antwerpse gemeenteraad en Kamer door stage in VS
14 September, 15:30 Skynet
Voormalig minister Annemie Turtelboom (Open Vld) neemt tijdelijk afscheid van de Antwerpse gemeenteraad om de komende maanden colleges te volgen ťn les te geven tijdens een stage aan de universiteit van Yale in de Verenigde Staten. Antwerps OCMW-ondervoorzitter Axel Polis zal haar tot en met november vervangen. "Deze kans kon ik echt niet laten liggen", aldus Turtelboom.


School in Sint-Niklaas tijdelijk geŽvacueerd na telefonische bommelding
14 September, 12:13 Gazet v. Antwerpen

De vrije basisschool Onze-Lieve-Presentatie in Sint-Niklaas werd donderdagochtend opgeschrokken door een telefonische bommelding. De politie nam geen enkel risico en evacueerde meteen de hele school. Een uurtje na de melding mochten de leerlingen opnieuw naar de klas.
Luchthaven Frankfurt tijdelijk ontruimd nadat man met bom dreigt
10 September, 08:12 Gazet v. Antwerpen

De luchthaven van het Duitse Frankfurt is zaterdagavond een tijdje ontruimd geweest nadat een man had gedreigd om een bom te laten ontploffen. Dat laat de politie weten in een mededeling. De man werd opgepakt door de federale politie.
Vacature: val tijdelijk in voor Jeremy Clarkson
25 Augustus, 13:31 AutoBlog
Zoals bekend kampen de presentatoren van The Grand Tour de laatste tijd met de nodige problemen. Zodoende heeft Amazon nu een vacature online gezet. Jeremy Clarkson werd laatst op vakantie geveld door een heftige longontsteking die de man met gevoel voor drama naar eigen zeggen bijna de kop kostte. De fysieke rampspoed van de krullenbol […]


Jupiler Pro League - Scheidsrechtersbaas Verbist zet videorefs Marchand en Delacour tijdelijk op non-actief
18 Augustus, 12:42 Skynet Sport
Scheidsrechtersbaas Johan Verbist heeft beslist dat Video Assistant Referees (VAR) Yves Marchand, die een strafschop miste tijdens Zulte Waregem-Club Brugge, en Christophe Delacour, die dan weer te snel ingreep voor een penalty tijdens Moeskroen-Charleroi, tijdelijk op non-actief worden gezet, zo maakte de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) bekend.


Composterf tijdelijk omgewoeld.
17 Augustus, 21:00 Gazet v. Antwerpen
Voor het hernieuwen van de milieuvergunning van het containerpark, moest de gemeente een gescheiden leiding door het composterf trekken zodat er geen vervuild water meer in de beek komt.


Brusselse Leopold II-tunnel tijdelijk afgesloten door te hoge vrachtwagen
17 Augustus, 17:06 Skynet
De Leopold II-tunnel in Brussel is vandaag tijdelijk afgesloten in de richting Basiliek nadat een te hoge vrachtwagen geprobeerd heeft de tunnel in te rijden. Dat melden de Brusselse lokale politie en Mobiris.


Porsche haalt Panamera Diesel tijdelijk uit het gamma
15 Augustus, 18:36 AutoBlog
Wie interesse heeft in een Pana Diesel moet geduld hebben. Spanning en sensatie in de configurator van Porsche. De Panamera (rijtest) als oliestoker is uit het gamma verdwenen. De Porsche Cayenne Diesel en de Macan S Diesel zijn nog wel te verkrijgen, maar de Panamera S Diesel, de 4S Diesel en de Panamera 4S Diesel […]


Artsen zonder Grenzen stopt tijdelijk met redden migranten
12 Augustus, 19:48 Gazet v. Antwerpen

LibiŽ beperkt de toegang van de ngo?s tot de internationale wateren. Artsen zonder Grenzen wil daarom voorlopig geen zoek- en reddingsoperaties meer in de Middellandse Zee uitvoeren. De organisatie vreest dat dit veel mensenlevens zal kosten.
Mechelsesteenweg tijdelijk opnieuw open
11 Augustus, 15:18 Gazet v. Antwerpen
De Mechelsesteenweg zal van vanavond tot woensdagochtend opnieuw doorrijdbaar zijn in beide richtingen. Dit op vraag van de handelaars.


Tijdelijk gratis parkeren op parking Schoolweg
9 Augustus, 11:06 Gazet v. Antwerpen
Vanaf woensdag 9 augustus kan er tijdelijk gratis geparkeerd worden op de parking Schoolweg in Willebroek. Ook de blauwe zone aan de Schoolweg wordt tijdelijk opgeheven.


Splatoon 2-demo eind maart tijdelijk te spelen op Nintendo Switch
12 Februari, 12:42 Tweakers
Nintendo maakt een beperkte demoversie van Splatoon 2 tijdelijk beschikbaar voor iedereen die de Nintendo Switch heeft. Het multiplayerschietspel zal eind maart verspreid over drie dagen in meerdere blokken van een uur te spelen zijn.


Melkmeisje van Vermeer tijdelijk in het Louvre te zien
9 Februari, 17:30 NOS nieuws

Het Rijksmuseum leent het†beroemde schilderij Het melkmeisje van Johannes Vermeer uit aan het Louvre in†Parijs. Het schilderij zal†tussen 22 februari en 22 mei in Parijs te zien zijn.†

In het Louvre maakt Het melkmeisje deel uit van de tentoonstelling Vermeer et les maÓtres de la peinture de genre, die over de schilderkunst van de Gouden Eeuw gaat. Het is voor het eerst dat het werk in het Louvre komt te hangen. Het schilderij was†wel al twee keer eerder te zien†in Parijs. De laatste keer was in 1966 in het†Musťe de l'Orangerie.

"Kunst is er om te delen en het schilderij zal in het Louvre†gezien worden door miljoenen mensen", zegt directeur Taco Dibbits van het Rijksmuseum. Volgens Dibbits kennen veel Fransen Het melkmeisje†ook van een bekende melkreclame.

Elf andere werken

Het werk uit circa 1660 is in het Louvre te zien met elf andere werken van Vermeer, een derde van zijn oeuvre. Ook werk van tijdgenoten Gerrit Dou, Gerard ter Borch, Jan Steen, Pieter de Hooch en Gabriel Metsu zijn in de tentoonstelling opgenomen. Het Rijksmuseum leent ook twee werken uit van Ter Borch en een van Hendrick Sorgh.

In het Rijksmuseum wordt op de plek van Het melkmeisje†tot eind een werk van Pieter de Hooch gehangen. In juni†keert Vermeers schilderij†weer terug naar Amsterdam.
Federale rechter zet inreisverbod VS tijdelijk stop
4 Februari, 02:06 Trouw Europa
De federale rechtbank in de Amerikaanse stad Seattle heeft het inreisverbod dat vorige week werd ingesteld door president Donald Trump, tijdelijk


Federale rechter zet inreisverbod VS tijdelijk stop
4 Februari, 02:00 Volkskrant
De federale rechtbank in de Amerikaanse stad Seattle heeft het inreisverbod dat vorige week werd ingesteld door president Donald Trump, tijdelijk stopgezet. De opschorting van het decreet, dat mensen uit zeven verschillende moslimlanden uit de VS moet weren, geldt voor het hele land. De zaak was aangespannen door de staat Washington, die later bijval kreeg van Minnesota. De openbaar aanklager in S


Verhuur speelplein Boonmarkt wordt tijdelijk stopgezet
29 Januari, 02:48 Gazet v. Antwerpen
Het gemeentelijke speelplein aan de Boonmarkt in Hallaar wordt buiten de schoolvakanties vaak verhuurd aan particulieren en verenigingen. Vanaf september 2017 zullen er werken plaatsvinden voor de uitbreiding van het gebouw. Daardoor kan het gemeentebestuur niet garanderen dat het domein en het gebouw toegankelijk en veilig zijn om te betreden.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be