NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Tijdelijk

2News.be / Trefwoorden / Tijdelijk

PUBG-map Miramar komt vanaf donderdag tijdelijk beschikbaar op Xbox One
Gisteren, 19:48 Tweakers
PUBG Corporation heeft laten weten dat de relatief nieuwe woestijnmap genaamd Miramar uit de game PlayerUnknown's Battlegrounds vanaf 26 april is te spelen op verschillende testservers in Europa.


Kuzu tijdelijk weg als fractievoorzitter Denk
Gisteren, 16:06 NOS nieuws

Tunahan Kuzu treedt tijdelijk terug als fractievoorzitter van Denk. Hij wil zich de komende maanden richten op het ontwikkelen van de raadsfracties. Bij de gemeenteraadsverkiezingen kwam de partij in dertien plaatsen voor het eerst in de raad.

Farid Azarkan gaat de driemansfractie in de Tweede Kamer voorlopig leiden. Het andere Kamerlid, Selcük Özturk, is ook voorzitter en gaat zich focussen op de uitbouw van de partij. Samen met het bestuur gaat hij nieuwe kandidaten scouten voor de Europese verkiezingen volgend jaar.

Volgens Denk gaat het om een tijdelijke aanpassing van taken, ingegeven door de groei die Denk heeft gemaakt. Kuzu blijft wel politiek leider. Omdat hij de nieuwe raadsleden van de partij ook gaat coachen zal hij vaker het land ingaan. Om die reden neemt Azarkan het fractievoorzitterschap tot september over, schrijft Denk in een persbericht.

Kuzu werd zelf op 21 maart met voorkeursstemmen gekozen in de Rotterdamse raad, maar hij heeft al gezegd dat hij zijn zetel daar op korte termijn weer terug zal geven.
Tijdelijk geen verkeer over Battelbrug
Vrijdag, 20:18 Gazet v. Antwerpen
De Battelbrug over het kanaal Leuven-Dijle in Mechelen is tijdelijk versperd voor gemotoriseerd verkeer. De oorzaak is een storing aan het vergrendelingsmechanisme van de brug, waarschijnlijk door het warme weer. Tijdens de paasvakantie werd het vergrendelingsmechanisme hersteld en vernieuwd, maar de afstelling bij warm weer blijkt nog niet op punt te staan.


Tesla staakt Model 3-productie tijdelijk om automatisering te verbeteren
17 April, 10:48 Tweakers
Tesla heeft de productielijn van de Model 3-auto tijdelijk stilgelegd. Een woordvoerder van Tesla heeft tegenover BuzzFeed bevestigd dat er sprake is van een pauze, zodat de automatisering kan worden verbeterd.


Tesla legt productie veelgeplaagde Model 3 tijdelijk stil om 'productiehel'
17 April, 12:30 Volkskrant
Tesla heeft de productie stilgelegd van de 'betaalbare', elektrische Model 3. Sinds de introductie van de auto, die Tesla's massamodel moet worden, kampt de autofabrikant met tegenvallers. Daardoor wil de productie van de auto maar niet goed op gang komen. Door de productielijn nu voor vier tot vijf dagen compleet stil te leggen, hoopt de fabrikant de belangrijkste knelpunten te kunnen oplossen. H


Rijk gaat tijdelijk gebouw medicijnagentschap kopen, niet huren
12 April, 13:00 NOS nieuws

Het Rijk koopt het gebouw waarin het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) tijdelijk wordt ondergebracht. Het was eerst de bedoeling het gebouw in Amsterdam tien jaar te huren, maar volgens het Rijksvastgoedbedrijf blijkt kopen voordeliger, zeker voor de lange termijn.

Het gaat om het Spark-gebouw bij station Sloterdijk. Het Rijk koopt het voor 42,8 miljoen euro.

Nieuwbouw eind 2019 klaar

Vanwege de brexit verhuist het EMA in 2019 van Londen naar Amsterdam. Op de Amsterdamse Zuidas wordt daarvoor een nieuw kantoor gebouwd. De nieuwbouw is pas eind volgend jaar klaar en de verhuizing is al in maart. Daarom is als 'overbrugging' het Spark-gebouw beschikbaar. Na 2019 zal het worden gebruikt om rijksdiensten in onder te brengen.

Het EMA houdt zich onder meer bezig met de beoordeling en registratie van nieuwe geneesmiddelen.
Nostalgisch griezelen bij de voormalige paters: oude kerk krijgt tijdelijk nieuwe invulling
8 April, 03:18 Gazet v. Antwerpen

Wilde u altijd al een groot Jezusbeeld in de voortuin, een opgezette leeuw in de hal of een alien in de woonkamer? U vindt ze sinds kort vlakbij de Stadsfeestzaal in De Pop-Up Hopland, in de vroegere kerk van de paters redemptoristen.
Wadi Degla biedt Lierse steun in zoektocht naar licentie

Lierse is nog niet dood. De club verdedigde vanmiddag haar gammele licentiedossier en kreeg daarbij steun uit onverwachte hoek. Het overlatende Wadi Degla stelt zich garant voor het betalen van de kortetermijnschulden van de club.
Filipijns vakantie-eiland tijdelijk dicht vanwege 'strontstank': riolering kan toeristenstroom niet aan
5 April, 12:48 Volkskrant
President Rodrigo Duterte had er al mee gedreigd, en dus gaat het nu gebeuren: het populairste vakantie-eiland van de Filipijnen, Boracay, gaat zes maanden dicht. Honderdduizenden toeristen zullen een ander wit strand moeten zoeken, terwijl de Filipijnen werken aan een grote schoonmaak van het eilandje dat door Duterte smalend 'een beerput' is genoemd. De regering maakte donderdag bekend Dutertes


WPP CEO Martin Sorrell legt taken tijdelijk neer na beschuldigingen
4 April, 07:42 Emerce
CEO Martin Sorrell van reclamereus WPP heeft zijn taken tijdelijk neergelegd na beschuldigingen over 'persoonlijke misdragingen' en misbruik van bedrijfsbezittingen. Een onafhankelijk comité gaat onderzoek doen.


Jonge architect Tomas Dirrix maakte voor Unfair tijdelijk kunstdorp in Westergasfabriek
28 Maart, 20:00 Volkskrant
Het is geen kleine opdracht voor een beginnend architect: een compleet 'dorp' bouwen, inclusief plein en dorpstoren. Met het winnen van de Unfair Architect Award 2018 kreeg architect Tomas Dirrix (30) de kans zijn ontwerp voor een tijdelijke nederzetting van witte mdf-platen te realiseren, als decor voor de tweejaarlijkse kunstbeurs Unfair, die vandaag opent in de Zuiveringshal van de Amsterdamse


Gouverneur van Arizona verbiedt verdere Uber-tests met zelfrijdende auto's
27 Maart, 08:06 Tweakers
De Gouverneur van Arizona heeft Uber verboden verder in de Amerikaanse staat te testen met zijn zelfrijdende auto's. De beslissing volgt op een dodelijk ongeluk, waarbij een 49-jarige vrouw om het leven kwam.


Rijden over tijdelijk afgesloten rijstroken levert torenhoge boetes op
23 Maart, 02:12 Gazet v. Antwerpen

Een rood kruis op de mobiele borden boven de autosnelweg verbiedt bestuurders tijdelijk de rijstrook te gebruiken. Maar heel wat chauffeurs negeren het kruis om de file te ontwijken. Dat kan gevaarlijk zijn, waarschuwt het Vlaams Verkeerscentrum.
Russische kunst in MSK - Cathérine Verleysen aangesteld als tijdelijk museumdirecteur bij MSK in Gent
21 Maart, 22:18 Skynet
De raad van bestuur van het Gents Museum voor Schone Kunsten (MSK) heeft woensdag Cathérine Verleysen aangesteld als tijdelijk museumdirecteur. Dat meldt de stad Gent. Verleysen vervangt Catherine de Zegher die eerder uit haar functie ontheven werd na de commotie over de al dan niet authentieke werken uit de Toporovski-collectie. "De raad van bestuur hoopt dat de rust nu kan weerkeren in het museum en de instelling zich weer kan richten op haar kerntaken", klinkt het in een persbericht.


Hooggeplaatste militairen trekken zich tijdelijk terug uit functie
21 Maart, 18:48 Skynet Belgie
Een aantal hooggeplaatsten bij het leger die mogelijk betrokken zijn bij het niet doorspelen van de studies over de langere levensduur van de F-16's, trekken zich voor de duur van het onderzoek uit hun functie terug. Dat zegt chef Defensie Marc Compernol aan Belga.


Ukkelse school tijdelijk ontruimd door grote brand
21 Maart, 12:42 Skynet
In Ukkel is vanmorgen de technische school EFP tijdelijk ontruimd omwille van een zware brand. Dat melden burgemeester Boris Dilliès en de woordvoerder van de Brusselse brandweer, Pierre Meys. De brand is intussen volledig onder controle maar heeft heel wat schade veroorzaakt. Drie personen raakten licht bevangen door de rook.


President van Myanmar zet verrassend stap opzij

De president van Myanmar, Htin Kyaw, heeft woensdag verrassend aangekondigd dat hij aftreedt. De 71-jarige man was sinds maart 2016 het staatshoofd van het Zuidoost-Aziatische land. Hij was de eerste burger in die functie, nadat het land al meer dan een halve eeuw door militairen werd geleid.
Tijdelijk buurthuis in Merodecenter
16 Maart, 02:36 Gazet v. Antwerpen

Stad Turnhout blijft inzetten op de sociale cohesie in het Merodecenter. De komende weken organiseert de Talentenschool er activiteiten in een pop-upbuurthuis.
Microsoft start tijdelijk bugbountyprogramma voor lekken als Meltdown en Spectre
15 Maart, 09:18 Tweakers
Microsoft heeft bekendgemaakt dat het een tijdelijk bugbountyprogramma in het leven roept om beloningen tot een kwart miljoen dollar uit te loven voor de ontdekking van lekken als Meltdown en Spectre. Eerder zette Intel een vergelijkbare stap.


Realiseert Wiseau zich echt dat hij tijdelijk onderdeel is van een vermaakindustrie?
15 Maart, 02:36 Volkskrant
Tommy Wiseau is een waardeloos scenarist, regisseur en acteur, toch belandde hij op het podium van de Golden Globes en is hij te zien in talkshows en magazines. Wanneer heeft de grap lang genoeg geduurd? Tommy Wiseau op het Golden Globes-podium. Had dit scenario een paar jaar geleden voorgelegd aan de mensen die zijn werk kennen en ze hadden op het voorhoofd getikt. Bespottelijk. Hoe dan? Wiseau,

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be