NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Thuis


Gloednieuw personage maakt zijn opwachting in ?Thuis?
Gisteren, 21:42 Gazet v. Antwerpen

In de soap ?Thuis? is woensdag een gloednieuw personage opgedoken: Joren De Witte. De rol van Joren, de zestienjarige neef van Sam, zal vertolkt worden door het jonge talent Mathieu Carpentier.
Nieuw gezicht duikt op in Thuis
Gisteren, 20:48 Skynet
Woensdagavond dook het gloednieuwe personage Joren De Witte voor het eerst op in Thuis. Joren is de 16-jarige neef van Sam, en wordt gespeeld door het jonge talent Mathieu Carpentier.


RTL Late Night was voor de gelegenheid bij Franz Schubert thuis
Gisteren, 02:18 Volkskrant
Ont-zet-tend mooi, soms heel heftig en toch zo warm. Allemaal dankzij die ongelofelijk lieve, goeie mensen. 'Dames en heren goedenavond en welkom bij een wel heel speciale aflevering van RTL Late Night. Vanavond zijn we thuis te gast bij een van de beste liedjesschrijvers van ons continent. Een gepassioneerde man, een warm persoon en een muzikant in hart en nieren. Franz Schubert. Franz we staan h


?Veilig thuis? is antwoord op intrafamiliaal geweld
Gisteren, 02:18 Gazet v. Antwerpen

Geweld binnen het gezin is een onderschat probleem. ?Veilig thuis? moet een antwoord bieden. Hier zitten hulpverleners, politie en justitie samen, zodat slachtoffers hun verhaal maar één keer hoeven te doen. Het Turnhoutse Family Justice Center ging dinsdag open.
Inspectie wil gesprek met Van der Burg over 'matig' Veilig Thuis
Dinsdag, 20:18 Volkskrant
De kwaliteit van Veilig Thuis Amsterdam Amstelland scoort nog altijd matig, concludeert de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd. De Inspectie wil met de verantwoordelijk wethouder Eric van der Burg (Zorg) in gesprek. Na het verkrijgen van de beoordeling 'matig' in januari dit jaar, stelde Veilig Thuis -het advies- en meldpunt voor huiselijk geweld en kindermishandeling- een verbeterplan op. Na zes m


Opgepakte inbreker bij Carrefour zit thuis met enkelband
Dinsdag, 18:30 Gazet v. Antwerpen

De man die op 28 oktober een gat maakte in de buitenmuur van het warenhuis Carrefour in Turnhout en eveneens probeerde binnen te dringen in een kapperszaak, is door de raadkamer onder elektronisch toezicht geplaatst.
Gaia haalt slag thuis met petitie: geen milieuvergunning voor uitbreiding hondenkwekerij
Dinsdag, 17:54 Gazet v. Antwerpen

De gemeente Kasterlee heeft een milieuvergunning geweigerd voor de uitbreiding van hondenkwekerij Hoeve Hoogland, na een bezwaarschrift van dierenrechtenorganisatie Gaia en een petitie met enkele duizenden handtekeningen. Gaia is dan ook tevreden met de weigering. ?Hoeve Hoogland is een beruchte broodfokker die reeds verschillende keren veroordeeld werd voor de verkoop van zieke dieren?, zegt voorzitter Michel Vandenbosch. ?Het lijdt geen twijfel dat 154 extra kweekhonden een enorme impact op het milieu hebben en dat hun welzijn niet gegarandeerd kan worden.?
Vijf redenen waarom multinationals zich thuis voelen in de Kempen
Maandag, 15:24 Gazet v. Antwerpen

Het gaat uitstekend met de Kempense industrie, dank u. De afgelopen twee jaar werd er door grote bedrijven geïnvesteerd voor duizelingwekkende bedragen. Goed voor de tewerkstelling én de verankering van onze Kempense toppers. Een overzicht.
Union geraakt thuis niet voorbij Tubeke
Zondag, 19:00 Gazet v. Antwerpen

Op de zestiende speeldag van de eerste klasse B hebben Union Sint-Gillis en AFC Tubize zondag 1-1 gelijkgespeeld. In de stand nemen Union en Tubeke de vijfde en zesde plaats in.
N-VA zet campagnelijnen uit voor 2018 en 2019: "Veilig thuis in een welvarend Vlaanderen"
Zaterdag, 16:24 Skynet
N-VA heeft haar campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar én de parlementsverkiezingen van 2019 klaar. Met als slogan "Veilig thuis in een welvarend Vlaanderen" wil de partij inzetten op economisch herstel, veiligheid en identiteit.


Jupiler Pro League - Charleroi houdt punten thuis tegen KV Mechelen
Vrijdag, 23:36 Skynet
Sporting Charleroi heeft vrijdag de vijftiende speeldag in de Jupiler Pro League ingezet met een 2-0 overwinning tegen KV Mechelen. Kaveh Rezaei (17. en 88.) nam beide doelpunten voor zijn rekening.


Bewoners Woonzorgcentrum Zilverlinde voelen zich al thuis in nieuwe omgeving
Vrijdag, 01:36 Gazet v. Antwerpen

Het vernieuwde woonzorgcentrum Zilverlinde in Olen-centrum is sinds gisteren officieel open. De nieuwbouw telt zeventig eenpersoonskamers en dertig assistentiewoningen.
Wat deed Wout van Aert in de Frens in ?Thuis??
16 November, 21:24 Gazet v. Antwerpen

Er werd donderdag een stevig feestje gebouwd in ?Thuis?. De vrienden van Dieter hadden een vrijgezellenfeest van jewelste in elkaar gestoken, en ook de neef van de toekomstige echtgenoot van Nancy daagde op. Dat was niemand minder dan de Kempense veldrijder Wout van Aert.
Week van de Pleegzorg: 318 jonge vluchtelingen vonden thuis in pleeggezin in Vlaanderen
16 November, 14:00 Skynet Belgie
Vlaams Minister van Welzijn en Gezin Jo Vandeurzen (CD&V) is in Asse langsgegaan bij Ann en Erik, die via het pleegzorgproject 'Geeft de wereld een thuis' een niet-begeleide vluchteling opvangen in hun gezin. Ter gelegenheid van de Week Van De Pleegzorg kregen ze daarvoor een bos bloemen uit handen van de minister.


Vader (42) laat kinderen thuis achter voor vakantie van zeven maanden: ?Ik moest er even tussenuit?
16 November, 13:36 Gazet v. Antwerpen

Een 42-jarige man uit het West-Vlaamse Tielt moet naar de gevangenis omdat hij zijn kinderen van 10 en 15 jaar alleen achter liet zodat hij zelf een weekje op vakantie kon naar de Dominicaanse Republiek. ?Ik moest er even tussenuit?, verklaarde hij aan de politie.
Of de zoon van Sylvia Witteman thuis weleens is geslagen, of gestraft met een riem?
15 November, 18:48 Volkskrant
. Op de vraag 'hoe was het vandaag op school?' antwoorden mijn kinderen doorgaans 'mwah', bij krachtig aandringen eventueel aangevuld met klachten over leraren door wie ze 'genaaid' zijn omdat die het gore lef hadden de behandelde leerstof ook nog eens te overhóren ('maar letterlijk iederéén had een 3!'). Verder hoor ik weinig over school, maar van de week maakte mijn jongste zoon, in de tweede kl


Het Rietje levert bij klanten thuis
15 November, 13:24 Gazet v. Antwerpen
Dagbladhandel Het Rietje start met een nieuwe service: een levering aan huis. Zaakvoerster Liesbeth Kenens zet deze stap door de aanhoudende werkzaamheden in de Smissestraat in Groot-Vorst.


Ach vader, zet die smartphone thuis toch eens uit
15 November, 12:12 Volkskrant
Uit ons onderzoek blijkt dat kinderen meer problemen ervaren als de aandacht van hun vader verdeeld wordt over zijn werk en de kinderen, schrijven de familie-onderzoekers. In een tijd waarin technologische ontwikkelingen snel gaan, bestaan veel zorgen over hun schadelijke effecten. In de negentiende eeuw dacht men dat koeien door de komst van de trein geen melk meer zouden geven. In de twintigste


Bol.com haalt retouren voortaan thuis op
15 November, 09:29 Emerce
Bol.com-klanten kunnen retouren voortaan door PostNL bij hen thuis laten ophalen, op tijdstip naar keuze. De nieuwe dienst wordt beschikbaar in een geselecteerd aantal regio?s in Nederland.


Filip Peeters is moe: ?Ik ben vaak alleen, wil meer thuis zijn?
14 November, 10:00 Gazet v. Antwerpen

Filip Peeters (54) zag de voorbije jaren hoe zijn carrière naar ongeziene hoogtes werd gekatapulteerd. ?Salamander?, ?Loft?, maar ook projecten in Duitsland en Oostenrijk zorgden voor internationaal succes. Maar dat begint door te wegen, zo vertelt hij aan Dag Allemaal. ?Vliegtuigen, hotels... Ik ben dat moe.?Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be