NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Thierry

2News.be / Trefwoorden / Thierry

Nederlandse politicus Thierry Baudet krijgt slag met oranje paraplu net voor lezing voor KVHV in UGent-gebouwen
27 Oktober 2023, 00:03 HLN.BE
De omstreden Nederlandse politicus Thierry Baudet is vlak voor een lezing aan de UGent aangevallen. De Forum Voor Democratie-voorman mocht vandaag na veel discussie de openingslezing van het KVHV, een rechts-conservatieve studentenvereniging, geven. De aanvaller sloeg hem met een oranje paraplu op het hoofd en scandeerde daarbij slogans in het Russisch tegen fascisme en tegen Poetin. ?Het gaat goed gezien de omstandigheden?, klinkt het bij Baudet.


OS 2024 - Thierry Henry bondscoach Frans olympisch elftal op Spelen
22 Augustus 2023, 00:02 Skynet
Thierry Henry, voormalig assistent van Roberto Martinez bij de Rode Duivels, is maandag aangesteld als bondscoach van het beloftenelftal van Frankrijk. Dat deelde de Franse voetbalfederatie maandagavond mee. De 46-jarige Fransman wordt ook de eindverantwoordelijke van het olympische elftal tijdens de Spelen van volgend jaar in Parijs.


Thierry Henry vindt de VAR maar niks: ?Het is dodelijk voor de spelvreugde?
29 September 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De voormalige Franse international Thierry Henry, nu assistent-bondscoach bij de Rode Duivels, vindt dat in het voetbal te veel tijd wordt verloren met beslissingen van de VAR.




Thierry Neuville toont Peugeot 306 Maxi voor Eifel Rally Festival 2022
23 Juli 2022, 00:03 Autosport
Daags na z?n vierde plaats in de WRC Rally Estonia onthulde Thierry Neuville de decoratie van de Peugeot 306 Maxi waarmee hij vanaf donderdag 21 juli zal aantreden in het Eifel Rally Festival, een demo rally in de buurt van Daun.

Lees meer: Thierry Neuville toont Peugeot 306 Maxi voor Eifel Rally Festival 2022


23 Juni 2022, 00:07 Volkskrant
WRC: Thierry Neuville leider in Zweden na openingsdag
27 Februari 2022, 00:04 Autosport
Thierry Neuville is de fiere leider na de openingsdag in de Rally van Zweden, de tweede manche van het WRC. De Belg ging op de slotproef nog voorbij Elfyn Evans. Achter de Belg volgt een trio Toyota's.

Lees meer: WRC: Thierry Neuville leider in Zweden na openingsdag


9H Kyalami: Thierry Vermeulen aan de start met High Class Racing
10 Februari 2022, 00:04 Autosport
Dit weekend zal er ook een bekend gezicht uit de Porsche Carrera Cup Benelux aan de start verschijnen van de finale van de Intercontinental GT Challenge in Kyalami. Thierry Vermeulen, zesde in de eindstand van de Carrera Cup Benelux in 2021, zal namelijk debuteren in de door WRT gerunde High Class Racing Audi R8 LMS GT3 Evo. De Nederlander valt namelijk in voor Anders Fjordbach.

Lees meer: 9H Kyalami: Thierry Vermeulen aan de start met High Class Racing


Chef van het Jaar Thierry Theys (Nuance): ?Niets is zo simpel als het lijkt, ook een restaurant niet'
19 December 2021, 00:02 De Tijd
04:00 Voor de gids Gault&Millau is Thierry Theys van Nuance in Duffel de Chef van het Jaar. Zelf is Theys minder van de grote titels en woorden. ?Niets is zo simpel als het lijkt, ook een restaurant niet?


WRC: Neuville met voorsprong naar heimat in Ypres Rally
16 Augustus 2021, 00:01 Autosport
Thierry Neuville gaat als leider naar de slotdag van de Ypres Rally, manche acht van het WRC. De Belg gaat met een kleine voorgift op Craig Breen naar zijn eigen provincie. De strijd om de derde stek ligt nog helemaal open tussen de Toyota's.

Lees meer: WRC: Neuville met voorsprong naar heimat in Ypres Rally


Eurocommissaris Thierry Breton moet Europese vaccinproductie aanvuren
5 Februari 2021, 14:37 Skynet
Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen heeft haar commissaris voor Industrie, de Fransman Thierry Breton, het veld in gestuurd om de productie van coronavaccins zo vlot mogelijk te laten verlopen. "We zullen nauwlettend toezien op de aanvoer van bestanddelen van de vaccins tegen COVID-19, zodat ze beschikbaar blijven voor de producenten", zei een Commissiewoordvoerder vandaag.


Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe meteen op het podium in Monte Carlo
24 Januari 2021, 13:06 Gazet v. Antwerpen

Thierry Neuville wist zijn eerste rally met nieuwe corijder Martijn Wydaeghe meteen op het podium te besluiten. Een uitstekende slotdag in de Rally van Monte Carlo bezorgde het duo een derde plaats, op 1'13 van winnaar Ogier.




Thierry Witsel praat uitgebreid over de blessure van zijn zoon: ?Axel bewoog niet, dan denk je meteen het ergste?
22 Januari 2021, 18:30 HLN.BE
??Patsch?, hoorde hij.? En plots was de achillespees van Axel Witsel gesprongen. Met papa Thierry praten we uitgebreid over die eerste angst toen hij zijn zoon vanuit de zetel zag liggen, in welke ?state of mind? Axel zich nu bevindt en wie hem op het EK - ?Momenteel is de kans nul procent dat hij dat haalt ? - moet vervangen. ?Laat Marouane Fellaini terugkeren.?


Ruud de Wild gaat Thierry Baudet schilderen en interviewen voor nieuwe serie
21 Januari 2021, 10:20 NU.NL - Muziek
Ruud de Wild gaat voor zijn nieuwe KRO-NCRV-programma Ingelijst lijsttrekkers ondervragen en portretteren. De radio-dj ontvangt onder anderen Thierry Baudet (FVD), Sigrid Kaag (D66) en Jesse Klaver (GroenLinks) in zijn atelier.


Thierry Neuville sluit langer verblijf bij Hyundai niet uit
20 Januari 2021, 21:06 HLN.BE
Thierry Neuville vindt het een goede zaak dat de Monte Carlo gereden wordt, ook in moeilijke omstandigheden met heel veel regels en het vroege startuur. Over zijn eigen toekomst en die van Hyundai spreekt de Belg zich niet uit. Maar als Hyundai volgend jaar deelneemt aan het WK, sluit hij een langer verblijf niet uit. Onze landgenoot ligt sinds 2014 onder contract bij het Zuid-Koreaanse merk.


Gedumpte co-piloot Thierry Neuville reageert: ?Einde is een beetje abrupt?
16 Januari 2021, 10:12 Gazet v. Antwerpen

?Mijn telefoon stopte niet met rinkelen sinds het nieuws deze ochtend bekend raakte: Thierry Neuville en ik vormen dit seizoen geen team meer?, zo reageerde Nicolas Gilsoul vrijdagavond in een persbericht. Eerder op de dag kondigde Thierry Neuville (Hyundai) aan dat hij het komende seizoen in het WRC-kampioenschap, dat binnen minder dan een week van start gaat, zal aanvatten met Martijn Wijdaeghe als copiloot.




Thierry Neuville breekt met zijn copiloot Nicolas Gilsoul
15 Januari 2021, 16:20 Skynet
Thierry Neuville (Hyundai) heeft vrijdag op de sociale media aangekondigd dat hij het komende seizoen in het WRC-kampioenschap zal aanvatten met Martijn Wijdaeghe als copiloot. Wijdaeghe vervangt Nicolas Gilsoul, met wie Neuville tien jaar samenwerkte en 13 WRC-rally's won.


Thierry Neuville denkt nog lang niet aan stoppen
15 Januari 2021, 10:43 Skynet
Eind dit jaar loopt het contract van Thierry Neuville bij Hyundai Motorsport af. De Belg is al sinds 2014 aan de slag bij de Zuid-Koreaanse constructeur en hij won 13 rally's. Ook de volgende jaren wil Neuville aan de slag blijven op het hoogste niveau.


WRC: Martijn Wydaeghe neemt zitje Nicolas Gilsoul in naast Thierry Neuville
15 Januari 2021, 09:12 Autosport
Als een donderslag bij heldere hemel. Nicolas Gilsoul ruimt plaats voor Martijn Wydaeghe. En dat minder dan een week voor de start van het WRC-seizoen. Gilsoul was sinds 2011 de vaste co-rijder van Thierry Neuville.

Lees meer: WRC: Martijn Wydaeghe neemt zitje Nicolas Gilsoul in naast Thierry Neuville


Thierry Van Goethem legt eed af als zonecommandant Hulpverleningszone Waasland
9 Januari 2021, 05:36 Gazet v. Antwerpen

Thierry Van Goethem heeft donderdag officieel de eed afgelegd als nieuwe zonecommandant van de Hulpverleningszone Waasland. Hij volgt Marc Vande Velde op, die met pensioen gaat. ?Ik heb enorm veel zin in deze uitdaging en ben heel blij dat ik een goed team heb om mij daarbij te helpen?, aldus kolonel Van Goethem, die al zestien jaar als officier op de teller heeft. Thierry Inghels volgt hem op als directeur operaties en rechterhand van de zonecommandant.




Thierry Neuville pakt de zege en wordt nieuwe WK-leider

Thierry Neuville (Hyundai i20) heeft zondag de Rally van Portugal, de zesde manche in het wereldkampioenschap, op zijn naam geschreven. Voor Neuville is het na de rally van Zweden de tweede zege dit seizoen. Dankzij deze zege komt de Belg aan de leiding in de WK-tussenstand.







Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn