NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Tevreden

2News.be / Trefwoorden / Tevreden

WAS-CO maakt uw wagen weer als nieuw: ?We zijn pas tevreden als we ons kunnen spiegelen in het koetswerk?
Donderdag, 11:00 Gazet v. Antwerpen

Zaakvoerder Gert Schelfhout (46) van het Mechelse bedrijf WAS-CO volgde een opleiding handelswetenschappen. Hij werkte eerst tien jaar in de sales en marketing, maar toen hij zichzelf de vraag stelde of hij dat voor de rest van zijn leven wou doen, was het antwoord negatief. ?Ik was 33 jaar toen ik die beslissing nam. Nu heb ik spijt dat ik niet vroeger begonnen ben?, vertelt hij.
Voetgangersbeweging en Fietsersbond tevreden over aanpak zwarte punten: ?Geef in lijst meer gewicht aan verongelukte fietsers?
Donderdag, 02:36 Gazet v. Antwerpen

De Voetgangersbeweging en de Fietsersbond zijn tevreden met de aanpak van de zwarte punten, maar vragen dat bij het bepalen van de zwarte punten meer rekening wordt gehouden met de zachte weggebruiker. ?Op de Plantin en Moretuslei is een herhaling van het dodelijk ongeval in oktober vorig jaar nog steeds mogelijk?, klinkt het.
Paul Gheysens blikt tevreden terug ondanks missen van Play-off 1: ?Hoe kan je nu iets negatiefs zeggen over Bölöni??
Maandag, 02:30 Gazet v. Antwerpen

Geen Play-off 1 voor Antwerp. Het stond van speeldag vier tot en met speeldag 26 onafgebroken in de top zes, maar door een 7 op 27 na Nieuwjaar mag het niet naar de hoogmis van het Belgische voetbal. Maar grote baas Paul Gheysens zit daarom niet in zak en as. ?Kijk, we staan al ver. Laat ons nu eens een keer tevreden zijn.?
Beerschot Wilrijk vraagt om uitstel in disciplinair dossier Maes: ?Nalatigheid van de KBVB?

Advocaat Johnny Maeschalck heeft zaterdagochtend ter zitting van de Geschillencommissie Hoger Beroep van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) namens Beerschot Wilrijk gevraagd om uitstel in de tuchtprocedure tegen middenvelder Alexander Maes. Het sterke pleidooi van de gerenommeerde sportadvocaat om uitstel viel uiteen in twee delen.
Gouverneur Decaluwé tevreden over bijkomende Britse steun rond transmigratie
27 Februari, 10:24 Skynet
West-Vlaams provinciegouverneur Carl Decaluwé is tevreden dat er extra inspanningen komen tussen België en Groot-Brittannië in de strijd tegen mensensmokkelaars en transmigratie. Dat zegt hij nadat minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) en staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) daar een akkoord over hebben bereikt in Londen. Decaluwé had wel gehoopt op (meer) financiële steun van de Britten.


?Diehard Oranje-supporters tevreden, maar wel flink wat euro's lichter
25 Februari, 17:18 NOS nieuws

Het zijn er deze Spelen misschien wat minder dan tijdens Olympische Spelen dichter bij huis, maar op de tribunes van de Olympic Oval in Gangneung zag je ze iedere schaatswedstrijd zitten: de Oranje-supporters. De fans die voor een paar wedstrijden invliegen, maar ook de doorgewinterde schaatsliefhebbers die iedere Winterspelen van de partij zijn. De groep van zo'n dertig mannen en vrouwen kennen elkaar inmiddels goed, want ze zijn er altijd.

Giel van Nuland (57) is er zo een. Hij gaat al sinds de Olympische Spelen in Sarajevo in 1984. In eerste instantie alleen naar de Winterspelen, maar de laatste paar edities ook naar de Zomerspelen. Van Nuland is al de hele wereld over geweest. Dit is de tiende keer dat hij erbij is (met op zijn hoofd een bontmuts die al negen edities meegaat).

Hij is te herkennen aan de vlaggen die hij in zijn muts steekt. "Ik wissel mijn vlaggen iedere dag, ja."

De 57-jarige Fons Overdijk zit vandaag naast hem. Ze kennen elkaar van het schaatscircuit. Voor hem is het de achtste keer dat hij erbij is. De eerste keer was in Albertville in 1992. "De resultaten vielen toen tegen, het weer was wisselvallig en beïnvloedde de wedstrijden. Maar als je eraan verslingerd bent geraakt blijf je gaan."

Voor de sporters is het heel belangrijk, gaat Overdijk verder. "Je merkt dat dit de wedstrijden zijn waar ze zo lang voor trainen. Schaatsers zijn voor mij passanten. Ik heb er al heel wat zien komen en gaan. De grootste verrassingen blijven je het meeste bij. Gerard van Velde in 2002 in Salt Lake City, Bob de Jong in 2006, Marianne Timmer in Nagano."

Twee rijen boven Giel zitten Jan (76) en Aad (79). Ze zijn al 35 jaar dikke vrienden. Zij waren er in Albertville ook voor het eerst bij zegt Jan: "We zijn chauvinistisch, dus we willen dat een Hollander wint, maar als een ander wint is het ook mooi. Die heeft er ook vier jaar hard voor gewerkt."

Evert (57) en Jeanine (59) zijn de groentjes van het stel. Het is 'pas' hun vierde keer, maar ze zijn dolenthousiast. "De mooiste Spelen waren die van Sotsji, maar deze waren ook heel leuk." Deze staat op nummer twee, volgens Jeanine.

Evert vult haar aan: "We zijn alleen naar het schaatsen geweest. Toen we de eerste keer gingen was het niet zo ver weg, in Europa. Het was een keer wat anders dan naar Thialf. Daarna zijn we naar Vancouver geweest en sindsdien hebben we het te pakken."

Voor opperveteraan Giel van Nuland blijven de spelen van 1988 het mooist. Yvonne van Gennip pakte drie keer goud tegen de Oost-Duitse dames die torenhoog favoriet waren. "Maar ook het goud van Marianne Timmer en Gianni Romme in Nagano heb ik meegemaakt. Of Jochem Uytdehaage in 2002 in Salt Lake City met twee keer goud. Ik heb zelfs nog Yep Kramer in 1984 aangemoedigd, de vader van Sven."

Voor hem waren dit mooie Spelen die in zijn top-10 terechtkomen. "Qua organisatie, de vriendelijke mensen en het weer. Je voelt je echt te gast. Het meest bijzondere vond ik het goud van Suzanne Schulting. Daar was ik ook bij. Esmee Visser verraste mij het meest. Zo'n jong meisje dat vanuit het niets dan in een keer wint. Dat maakt het leuk en spannend."

Fons sluit zich daarbij aan. "De grootste verassing was die van shorttrackster Suzanne Schulting, maar ook Esmee Visser op de 5 kilometer. Ik was ook bij het afgelopen EK. Daar won ze de 3 kilometer. Ik dacht toen al: dat kan wel eens een verrassing gaan worden, maar dan moet ze het toch nog even doen."

Alle fans zijn het erover eens dat dit een van de leukste en mooiste Spelen waren. Jeanine: "Ja. Geweldige Koreanen en volle stadions. Dat hebben we bij de Winterspelen nog nooit meegemaakt. Wereldgasten. Heel lief."

Dure Winterspelen en teleurstelling

De bezoeken aan de Winterspelen lopen overigens wel in de papieren. Aad en Jan hebben bijvoorbeeld voor tickets voor de 1000 meter 180 euro per persoon betaald. "Het is wel vrij prijzig, maar het is maar een keer in de vier jaar. We betalen nu ongeveer 115 euro per ticket. We gaan naar alle 14 schaatsafstanden dus dat zijn 28 kaartjes in totaal", vertelt Evert.

Over de grootste teleurstelling hoeven ze allemaal niet lang na te denken. Daar zijn ze het unaniem over eens: de mislukte 10 kilometer van Sven Kramer. "Drie keer gebeurt het niet terwijl hij de beste tienkilometerschaatser ooit is. Ook de bronzen medaille van de mannen achtervolgingsploeg viel tegen", zegt Fons. Giel knikt instemmend: "Ik had het Kramer zo gegund."

De supporters reizen vandaag en morgen weer naar huis. Ze hebben vier jaar om te sparen voor de volgende Olympische Winterspelen in Peking. Evert: "Ik zei wel: dit was de laatste keer, maar als we gezond blijven gaan we over vier jaar gewoon weer."
OS 2018 - Delegatieleider Van Looy kijkt met "zeer tevreden gevoel" terug op Spelen
25 Februari, 09:48 Skynet
Voor het eerst in twintig jaar keert de Belgische delegatie met een medaille huiswaarts van de Olympische Winterspelen. Bart Swings schonk Team Belgium zaterdag zilver in de massastart. "Ik heb een zeer tevreden gevoel", maakte delegatieleider Gert Van Looy zondag de balans op.


OS 2018 - "Paar schoonheidsfoutjes, maar ben zeer tevreden"
23 Februari, 09:54 Skynet Sport
Loena Hendrickx was na haar korte kür nog wat ontgoocheld, maar in de vrije kür zette de kunstschaatsster de puntjes op de i. "Ik ben zeer tevreden. Ik maak een paar schoonheidsfoutjes, maar dat vergeef ik mezelf", vertelde ze vrijdag na afloop van haar oefening in de Gangneung Ice Arena.


OS 2018 - "Paar schoonheidsfoutjes, maar ben zeer tevreden"
23 Februari, 04:24 Skynet
Loena Hendrickx was na haar korte kür nog wat ontgoocheld, maar in de vrije kür zette de kunstschaatsster de puntjes op de i. "Ik ben zeer tevreden. Ik maak een paar schoonheidsfoutjes, maar dat vergeef ik mezelf", vertelde ze vrijdag na afloop van haar oefening in de Gangneung Ice Arena.


Omloop Het Nieuwsblad - Tiesj Benoot tevreden met vrije rol
22 Februari, 19:18 Skynet
Met Tim Wellens, Jens Keukeleire en Tiesj Benoot heeft Lotto Soudal zaterdag drie ijzers in het vuur in de Omloop Het Nieuwsblad. "Wie kopman is zal pas in de wedstrijd blijken, maar zelf zie ik een vrije rol wel zitten", stelde Tiesj Benoot vandaag op een persconferentie van zijn team.


'Besluit over uitbreiding Lelystad Airport met jaar uitgesteld'
21 Februari, 05:36 NOS nieuws

Het besluit over de uitbreiding van Lelystad Airport wordt met zeker een jaar uitgesteld, melden RTL Nieuws en De Telegraaf. Volgens beide media maakt minister Cora van Nieuwenhuizen dit vandaag bekend.

Het plan was om Lelystad Airport per april 2019 uit te breiden. Er bestaat veel verzet tegen, onder meer vanwege zorgen over geluidsoverlast en luchtvervuiling. Lelystad Airport is in handen van de Schiphol Group.

Van Nieuwenhuizen wil naar verluidt meer tijd nemen om onderzoek naar onder meer die overlast te doen.

De uitbreiding van Lelystad moet de druk op Schiphol verlichten. Schiphol-topman Jos Nijhuis zei vorige week nog dat uitbreiding van Lelystad per april volgend jaar broodnodig is. "Als deze gemaakte afspraak niet kan worden ingevuld, zullen we opnieuw aan tafel moeten gaan zitten over wat dat betekent en wat de consequenties daarvan zijn."

In december hield Van Nieuwenhuizen al wel een slag om de arm voor wat betreft de openingsdatum. Ze vertelde de Kamer dat de veiligheid gegarandeerd moet zijn. "Als het meer tijd kost of als er iets meer moet worden uitgezocht, dan is dat zo."
"Beste runs van de week", zegt tevreden Belgian Bullet An Vannieuwenhuyse
20 Februari, 17:18 Skynet
Stuurvrouw An Vannieuwenhuyse en remster Sophie Vercruyssen sloten de eerste dag van de olympische bobsleecompetitie af op de vijftiende plaats. Na afloop maakte Vannieuwenhuyse een positieve evaluatie op van haar eerste twee runs.


EK vrouwenvoetbal leverde Utrecht bijna 4 miljoen euro op
20 Februari, 19:24 NOS nieuws

Het EK vrouwenvoetbal in Nederland van afgelopen zomer heeft Utrechtse ondernemers 3,9 miljoen euro opgeleverd. Het geld werd vooral uitgegeven aan hotelovernachtingen en in cafés en restaurants, blijkt uit een analyse van de gemeente Utrecht en de Stichting EK Vrouwen 2017.

Utrecht organiseerde vier groepswedstrijden, waaronder de openingswedstrijd Nederland-Noorwegen. Ook was de stad het decor van de huldiging van de Nederlandse vrouwen. Speelsters en staf maakten een boottocht door de grachten naar Park Lepelenburg, nadat ze Europees kampioen waren geworden. Die huldiging is niet meegenomen in de analyse, schrijft RTV Utrecht. De wedstrijden trokken in totaal een kleine 40.000 bezoekers, van wie 86 procent uit Nederland kwam.

Utrechtse amateurclubs hoopten tijdens het toernooi meer meisjes te interesseren voor voetbal. Dit seizoen zijn volgens de gemeente 2224 vrouwen en meisjes lid van een voetbalclub. Een jaar eerder stond de teller op 1961.
Partij hoort tevreden Gelenaars
19 Februari, 02:24 Gazet v. Antwerpen

De Geelse oppositiepartij Open Vld zit halfweg haar grootschalige enquête ?Geel neemt het woord? die ze vorig jaar bij de lokale huishoudens opstartte. Uit de tussentijdse resultaten blijkt 75% van de respondenten tevreden te zijn over de verschillende facetten van het leven in Geel, al is er een even duidelijke meerderheid (70%) die Geel niet als een aangename winkelstad beschouwt. Sportaanbod, onderwijs en veiligheid zitten volgens de Gelenaars wel snor. Op de vraag wat ze zouden doen met een stadsbudget van 1 miljoen komt het antwoord dat er meer moet gebeuren aan verkeersveiligheid, de ontsluiting van de ring, volwaardige fietspaden en goed onderhouden voetpaden. Meer groen is welkom, zelfs op de Markt.
OS 2018 - "Niet helemaal tevreden want wilde top 30"
18 Februari, 10:00 Skynet Sport
Sam Maes had zondag na afloop van de olympische reuzenslalom gemengde gevoelens. Hij haalde zijn doel van de top 30 net niet, maar anderzijds mocht de jonge Antwerpenaar toch terugblikken op een verdienstelijke wedstrijd. Vooral zijn tweede run in het Yongpyong Alpine Centre mocht er zijn.


OS 2018 - Sam Maes 32e in reuzenslalom
18 Februari, 10:00 Skynet Sport
Sam Maes is zondag op de Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeonchang 32e geworden in de reuzenslalom. De 19-jarige Antwerpenaar zette in zijn eerste run op de piste in Yongpyong met 1:13.29 de 38e tijd neer. In zijn tweede run was hij 38 honderdsten sneller (1:12.91), goed voor de 31e tijd.


OS 2018 - "Niet helemaal tevreden want wilde top 30"
18 Februari, 09:18 Skynet
Sam Maes had zondag na afloop van de olympische reuzenslalom gemengde gevoelens. Hij haalde zijn doel van de top 30 net niet, maar anderzijds mocht de jonge Antwerpenaar toch terugblikken op een verdienstelijke wedstrijd. Vooral zijn tweede run in het Yongpyong Alpine Centre mocht er zijn.


OS 2018 - "Tevreden maar ik mis nog kracht", zegt Sam Maes na openingsrun in reuzenslalom
18 Februari, 05:12 Skynet Belgie
Sam Maes had zondag enkele minuten nodig om te bekomen van zijn eerste run in de reuzenslalom. De 19-jarige Antwerpenaar was diep moeten gaan op het erg uitdagende parcours van het Yongpyong Alpine Centre.


ACV tevreden over staking bij De Lijn: ?Meer dan 90 procent van werknemers nam deel aan?

Meer dan 90 procent van de werknemers bij openbaarvervoermaatschappij De Lijn heeft vrijdag deelgenomen aan de staking (exclusief de mensen die bij onderaannemers aan de slag zijn). Dat zegt ACV Openbare Diensten. De vakbond roept op tot dialoog en zegt op 21 februari opnieuw te gaan onderhandelen. Tijdens die onderhandelingen zullen er geen acties meer volgen die de reiziger kunnen treffen, mits op korte termijn resultaten geboekt worden, belooft de christelijke vakbond, die de andere vakbonden oproept ?om hetzelfde te doen?.
OS 2018 - "Ik mag supertrots zijn", zegt tevreden Jorik Hendrickx na korte kür
16 Februari, 10:00 Skynet Sport
Jorik Hendrickx straalde na afloop van zijn korte kür, vrijdag op de Winterspelen in Pyeongchang. "Dit is misschien mijn beste kür ooit", zei hij met een brede glimlach in de mixed zone van de Gangneung Ice Arena.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be