NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Tevreden

2News.be / Trefwoorden / Tevreden

Racelegende Marco Werner blikt tevreden terug op het racedebuut van Maxim Dirickx
10 Maart, 00:03 Autosport
De jonge karter Maxim Dirickx beleefde vorig weekend op het circuit van Aragon zijn racedebuut in de autosport. Hij nam met succes deel aan de derde manche van de Prototype Winter Series met de Duqueine D08 LMP3 van Gebhardt Motorsport. Samen met Valentino Catalano sloot hij het weekend af met respectievelijk een vijfde en vierde plaats. Zijn coach is niemand minder dan Marco Werner en die blikt tevreden terug op een succesvol weekend.

Lees meer: Racelegende Marco Werner blikt tevreden terug op het racedebuut van Maxim Dirickx


Australian Open - Mertens is tevreden over eerste duel: "Moet mezelf blijven pushen"
16 Januari, 00:01 Skynet Belgie
Elise Mertens (WTA 28) was maandag blij met haar plaatsing voor de tweede ronde van de Australian Open. De 28-jarige Limburgse hoefde in haar eerste ronde maar 50 minuten op het terrein te staan. Haar tegenstandster, de Egyptische Mayar Sherif (WTA 58), gaf in de tweede set bij een 2-0 achterstand op met een blessure. De eerste set had Mertens met 6-2 gewonnen.


St. Paul Raceteam kijkt tevreden terug op afgelopen seizoen
14 November 2023, 00:01 Autosport
Het St. Paul Raceteam, ook titelsponsor van de Belcar Historic Cup ?Powered by St. Paul? kende een seizoen met ups en downs. Vooral internationaal scoorden ze hoog op de applausmeter met zeges in Silverstone en Zandvoort. Nationaal sloot het rijderskwartet de Belcar Historic Cup af met een Belgische titel voor Dieter Kuijl in platform 1 voor wagens met een FIA homologatie. De toekomst van het team op korte termijn staat ook reeds grotendeels in de steigers. Dat ziet er opnieuw bijzonder druk uit met een combinatie nationaal en internationaal circuit met historische wagens.

Lees meer: St. Paul Raceteam kijkt tevreden terug op afgelopen seizoen


Volgende maand alweer een staking? Spoorvakbonden niet tevreden met voorstellen van directies
10 November 2023, 00:02 HLN.BE
De spoordirecties hebben een aantal concrete voorstellen op tafel gelegd om tegemoet te komen aan de bezorgdheden van de vakbonden. Dat zegt HR Rail, de juridische werkgever van het spoorpersoneel. Het is nog afwachten of die voorstellen voldoende zijn om een tweede 48 urenstaking, gepland in december, af te wenden. De socialistische spoorbond is alvast niet overtuigd. ?We moeten nog een lange weg afleggen?, klinkt het.


Manu Leroy tevreden met strategisch plan: "Arbitrage verder professionaliseren"
11 Oktober 2023, 00:01 Skynet Belgie
Manu Leroy, CEO a.i. bij de KBVB, is tevreden dat de Pro League en de Belgische voetbalbond een akkoord hebben bereikt over het strategische plan dat werd opgesteld door het Professional Refereeing Department (PRD) van de KBVB. "We zijn blij dat we samen met de Pro League tot een constructieve oplossing zijn gekomen om de arbitrage in ons land verder te professionaliseren", zegt Leroy.


Apple stelt Fransen tevreden over straling van iPhone 12 na update
4 Oktober 2023, 00:06 NU.NL - Tech
De update voor de iPhone 12 die Apple in Frankrijk heeft uitgebracht, stelt de Franse overheid gerust. Na de update is er geen sprake meer van een te hoog stralingsniveau en voldoet de telefoon aan Europese normen.


Biden tevreden met princiepsakkoord tussen Hollywoodstudio's en scriptschrijvers
26 September 2023, 00:03 Skynet Buitenland
De Amerikaanse president Joe Biden heeft maandag positief gereageerd op het princiepsakkoord tussen de scriptschrijvers en de Hollywoodstudio's dat een einde zou kunnen maken aan een staking van bijna vijf maanden. Hij prees in een persbericht op de website van het Witte Huis de "kracht van collectieve onderhandelingen".


HRD Antwerp "bijzonder tevreden" met uitspraak parket
15 Augustus 2023, 00:06 Skynet Economie
Het gerechtelijk onderzoek naar HRD Antwerp, een wereldwijd belangrijke autoriteit in het certificeren van diamanten, is afgerond. Het Antwerps parket besloot dat niemand voor de strafrechter moet komen, zo schreef De Tijd vrijdag. Het bedrijf zelf zegt in een mededeling "bijzonder tevreden" te zijn.


Europese Spelen - Oshin Derieuw is erg tevreden met zilver: "Ik heb respect afgedwongen"
2 Juli 2023, 00:03 Skynet
Boksster Oshin Derieuw kon zaterdagavond op de Europese Spelen in Polen niet verrassen in de finale van de klasse tot 66 kg. De Turkse olympische en tweevoudig wereldkampioene Busenaz Surmeneli was een maat te groot in het duel om goud (5-0).


Vanessa Blockmans blikt tevreden terug op zege en eerste treffer voor Panthers
28 Mei 2023, 00:02 Skynet Belgie
De Red Panthers (FIH 6) hebben zaterdag tijdens hun rentree in de vrouwelijke Hockey Pro League met 3-1 de maat genomen van China (FIH 9) in het Lee Valley Center in Londen. Na vijf wedstrijden begeven de speelsters van Raoul Ehren zich op de zevende plaats in het klassement.


De Vries tevreden met vijftiende plek: 'Maar we willen nog verder naar voren'
7 Mei 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Nyck de Vries was zaterdag tevreden met zijn vijftiende plek in de kwalificatie voor de Grand Prix van Miami. De Nederlander benadrukte tegelijkertijd dat hij nog wel verder naar voren hoopt te komen.


U2 tevreden over repetities met Krezip-drummer: 'Hij doet het fantastisch'
30 April 2023, 00:10 NU.NL - Muziek
U2 is volop aan het repeteren met Krezip-drummer Bram van den Berg. Hij vervangt Larry Mullen Jr. in de concertreeks die eind september in Las Vegas begint. Van den Berg doet het "ongelooflijk goed", zegt U2-gitarist The Edge tegen Variety.


Grand Slam judo Antalya - Jorre Verstraeten tevreden met brons: "Ik wachtte moment af en greep kans"
1 April 2023, 00:17 Skynet
Jorre Verstraeten (IJF 6) veroverde vrijdag brons in de klasse tot 60 kilogram op de Grand Slam judo in het Turkse Antalya. "Het was een pittige dag", blikte hij bij Belga terug.


Tevreden Ten Hag ziet dat United wakker is geschud door afgang op Anfield
11 Maart 2023, 01:30 NU.NL - Sport
Erik ten Hag is dik tevreden met de reactie die Manchester United donderdagavond heeft laten zien na de afgang tegen Liverpool. Vier dagen na de sensationele nederlaag op Anfield (7-0) wonnen 'The Red Devils' in de achtste finales van de Europa League met 4-1 van Real Betis.


Stikstofakkoord - Boerenbond tevreden met "zuurstof" voor veehouders, maar blijft bezorgd
11 Maart 2023, 00:43 Skynet Economie
De Boerenbond schiet het stikstofakkoord van de Vlaamse regering niet af. "Dit kan vanaf 1 januari 2025 zuurstof geven aan veehouderijen", luidt het in een reactie. De organisatie blijft wel "zeer bezorgd" over een aantal aspecten van de deal.


Inspectie Leefomgeving en Transport tevreden over dronecontroles bij scheepvaart
7 Maart 2023, 00:00 Tweakers
De Nederlandse Inspectie Leefomgeving en Transport kon vorig jaar met behulp van drones elf overtredingen vaststellen op varende containerschepen. De inspectie is tevreden over het gebruik van drones bij de scheepvaart en zal er in 2023 opnieuw gebruik van maken.


Verstappen blikt tevreden terug op 'vlekkeloze' eerste testdag in Bahrein
24 Februari 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Max Verstappen was donderdag met 157 ronden de kilometervreter op de eerste testdag van de Formule 1 in Bahrein. De Nederlander liet zijn Red Bull RB19 voor het eerst zien aan de buitenwereld, en was tevreden over hoe de nieuwe auto zich gedroeg.


Tanguy Cosyns vindt dat Red Lions toch tevreden mogen zijn
31 Januari 2023, 00:01 Skynet Belgie
De Red Lions waren als regerende wereld- en olympische kampioenen bij hun aankomst in India een van de grote favorieten om zichzelf op te volgen op het WK hockey. Zondag in Bhubaneswar stonden de Red Lions dichtbij een nieuwe wereldtitel, maar in de shoot-outs trokken de Duitsers met 5-4 aan het langste eind.


Geen enkel EU-land tevreden met limiet op gasprijs
24 November 2022, 00:04 De Tijd
20:49 Europese lidstaten reageren kritisch op de wetteksten die een limiet zetten op de gasprijs. Dat is een 'onwaarschijnlijk groot risico', vinden Nederland en Duitsland. Zuid- en Oost-Europese lidstaten ...


Joeri Janssens en Steven Brams blikken tevreden terug op tweede seizoen
5 November 2022, 00:03 Autosport
Het befaamde TT Circuit in het Nederlandse Assen vormde afgelopen weekend het strijdtoneel voor de afsluitende afspraak van de BMW M2 CS Racing Cup Benelux 2022. Belgium Racing-rijders Joeri Janssens en Steven Brams trokken vol goede moed naar de roemruchte Nederlandse omloop voor het sluitstuk van hun tweede seizoen met de BMW M2 CS Racing.

Lees meer: Joeri Janssens en Steven Brams blikken tevreden terug op tweede seizoen





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn