NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Terrein

2News.be / Trefwoorden / Terrein

Run Dion, run! NFL-speler sprint volledige terrein over en scoort touchdown
13 November, 13:00 Gazet v. Antwerpen

Dion Lewis heeft dit weekend uitgepakt met dť sprint van het jaar in de Amerikaanse National Football League (NFL). De running back van de New England Patriots greep de bal na een verre trap van de Denver Broncos en spurtte vervolgens het volledige terrein over. 103 yards, zo?n 94 meter, bleef hij ongrijpbaar voor de tegenstand uit Denver. Een fenomenale touchdown.
Lidl en Aldi verliezen weer terrein: wat is er aan de hand?
4 November, 19:06 Gazet v. Antwerpen

De twee grote discount≠ketens, Aldi en Lidl, groeien niet langer. Ze verliezen marktaandeel aan buurtsupermarkten zoals Spar, AD Delhaize of Carrefour Market. Die spelen in op het veranderde koopgedrag van consumenten door ?s avonds langer open te blijven en ook op zondag de deuren te openen.
Iraakse troepen trekken laatste IS-bolwerk binnen, ook Syrisch leger wint terrein
3 November, 09:48 Skynet
De Iraakse troepen zijn vandaag Al-Qaim binnengetrokken, het hart van het laatste bolwerk van terreurgroep Islamitische Staat (IS) in Irak. Dat maakten legerbevelvoerders bekend. Ook in SyriŽ verliest IS aan terrein.


Hoe onbelangrijker een minister, hoe verder weg van Rutte
26 Oktober, 19:30 Volkskrant
De eerste keer dat u het derde kabinet van premier Mark Rutte in de TrÍveszaal ziet zitten, is tevens de laatste keer. Rutte laat altijd een foto maken van de eerste vergadering van zijn kabinetten. Tafelschikking gezien, deurtje dicht en tot ziens bij Rutte IV. Elke vrijdag is in deze overdadig gedecoreerde ruimte de geheimste vergadering van Nederland, de ministerraadsvergadering. De notulen erv


Minister die terrein wil winnen, moet vandaag alert zijn
25 Oktober, 02:42 Volkskrant
Tijdens het zogheten constituerend beraad worden vandaag de werkterreinen van de ministers vastgelegd. En dat luistert nauw. Welke minister krijgt de medisch-ethische kwesties? Bruno Bruins (VVD) voor Medische Zorg of Hugo de Jonge (CDA) van Volksgezondheid, Welzijn en Sport? Wie wordt verantwoordelijk voor de persoonsgebonden budgetten in de zorg: De Jonge of Bruins ? Blijft Integratie bij het mi


TsjechiŽ koopt varkensboerderij op terrein voormalig nazi-werkkamp
23 Oktober, 20:42 NOS nieuws

De Tsjechische regering koopt voor ruim 17 miljoen euro een varkensboerderij die is gebouwd op het terrein waar in de Tweede Wereldoorlog een nazi-concentratiekamp was voor Roma. Het kamp was in Lety, zo'n 30 kilometer ten zuiden van de hoofdstad Praag.

De boerderij werd na de oorlog gevestigd in het nazikamp. Dat gebeurde onder het communistische regime. Roma-activisten en mensenrechtenorganisaties pleiten al jaren voor het verwijderen van het varkensbedrijf van de beladen locatie.

'Zigeunerkamp'

De nazi's interneerden in de Tweede Wereldoorlog zo'n 1300 Roma in het werkkamp in Lety, dat bekend stond als het "zigeunerkamp". Zo'n driehonderd mensen overleefden het kamp doordat ze wisten te ontsnappen of zich vrij te kopen. Veel anderen kwamen om het leven in het nazi-vernietigingskamp Auschwitz, waar ze na Lety naartoe werden getransporteerd.

De Tsjechische minister van Cultuur, Daniel Herman, zei dat hij snel de overeenkomst tekent met de eigenaar van de varkensboerderij. Het wordt een van zijn laatste daden als minister. Hij zit sinds 2014 in het kabinet namens de KDU-SL, de centrum-rechtse christendemocratische partij.

Afgelopen zondag waren er verkiezingen, die zijn gewonnen door de populistische partij ANO van miljardair Andrej Babis.

Monument

Op het terrein van de varkensboerderij komt een monument voor de Roma-slachtoffers van het nazi-regime. In TsjechiŽ wonen nu naar schatting 250.000 Roma.
Lichaam aangetroffen op verlaten terrein van Arcelor in Seraing
9 Oktober, 23:36 Het Nieuwsblad Binnenland

Op een verlaten terrein van staalreus ArcelorMittal is het lichaam van een man aangetroffen. Volgens de speurders zou de man geprobeerd hebben om staal te stelen en daarbij zou hij een dodelijke val gemaakt hebben.
Colsaerts moet terrein prijsgeven op Alfred Dunhill Championship golf
7 Oktober, 18:54 Gazet v. Antwerpen

Nicolas Colsaerts is na een wisselvallige ronde van 73 slagen naar een gedeelde zesde plaats gezakt op het Alfred Dunhill Links Championship (EPGA/5.000.000 pond), dat tijdens de eerste drie dagen plaatsvond op de St.Andrews, Kingsbarns en Carnoustie golfbanen in het Schotse St.Andrews. Thomas Detry kon zich niet plaatsen voor de finaleronde.
Schietpartij bij hotel Las Vegas
2 Oktober, 08:18 NOS nieuws

Bij een hotel in de Amerikaanse stad Las Vegas is een schietpartij gaande. Volgens de eerste berichten zou een man vanuit een raam op de 32ste verdieping van het hotel op politieagenten hebben geschoten.

De politie heeft de omgeving rond het Mandalay Bay-hotel aan de Strip in Las Vegas afgesloten. Op beelden op sociale media zijn de schoten te horen en is te zien hoe mensen wegvluchten.

In Las Vegas is op dit moment een festival gaande. Het is daardoor extra druk op de Strip.
Meldpunt over bodemvervuiling op COA-terrein Ter Apel
26 September, 08:54 NOS nieuws

Er komt een meldpunt voor mensen die informatie hebben over de bodemvervuiling onder het COA-terrein in Ter Apel. De website komt deze week online.

Dat meldt de onafhankelijke commissie Ter Apel, die sinds de zomer onderzoek doet naar gezondheidsklachten van medewerkers op het terrein van het asielzoekerscentrum.

Meerdere medewerkers van het COA zijn ziek; sommigen zitten langdurig thuis. De medewerkers hebben last van benauwdheid, hoge bloeddruk en luchtweginfecties. Dat komt mogelijk door de bodemvervuiling, meldt RTV Noord.

Nieuw onderzoek

Ook mensen die andere informatie hebben over het terrein kunnen bij het meldpunt terecht. "We hebben al met veel mensen gesproken, maar we kennen niet iedereen. Als iemand iets over het terrein kwijt wil, dan kan dat straks", zegt een van de onderzoekers.
Jolyn (11) sterft bij ongeval met heftruck: vader begrijpt niet waarom terrein twee jaar later nog altijd niet beter afgesloten is
15 September, 04:24 Gazet v. Antwerpen

Ruim twee jaar na de instorting van een fabriekshal in Mechelen waarbij twee kinderen stierven, is het blijkbaar nog altijd kinderspel om op het terrein te geraken. Yves Pennartz (47), vader van een van de slachtoffers, merkte vorige week dat een poort gewoon openstond.
Wagen verliest terrein in woon-werkverkeer
13 September, 15:54 Skynet
De auto verliest terrein in het woon-werkverkeer. De wagen was vorig jaar goed voor 56 procent van de woon-werkverplaatsngen, terwijl dat in 2010 nog 71 procent was. Dat blijkt uit de eerste resultaten van een grote enquÍte van het Vias Institute, het voormalige BIVV. Er werden 30.000 personen ondervraagd.


Formatievlog #21: onderhandelen op militair terrein met een wijntje erbij
25 Augustus, 20:18 NOS nieuws

Een geheel nieuwe locatie voor de formatievloggers: het bos vlak bij het militaire terrein De Zwaluwenberg waar de onderhandelaars twee dagen vertoeven. Een beetje onwennig, maar vlogger Joost Vullings is gelukkig goed voorbereid. Hij houdt, naast het duiden van de politieke week, goed in de gaten of er geen ossen naderen. Daar is namelijk voor gewaarschuwd.

Er gebeurde bar weinig in Den Haag deze week, vinden de drie NOS-vloggers. De onderhandelaars lieten zich interviewen, maar zeiden niets nieuws.

Behalve VVD-fractievoorzitter Zijlstra, die heel stellig zegt niet terug te gaan naar de Tweede Kamer. "Mijn voorkeur is om het kabinet in te gaan." Buma zegt dat hij "er niet mee bezig is" en dat geloven de vloggers dan weer niet.

Verder in het Formatievlog #21: alles over zwaluwstaarten, vlogger Xander van der Wulp met een witte anjer en VVD-leider Rutte die in de toekomst lange vergaderingen van de vrijdagse ministerraad verwacht.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be