NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Terrein

2News.be / Trefwoorden / Terrein

Volkskrant Avond: Verzet tegen de sigaret wint terrein | Gaat schaatsen kapot aan de Nederlandse overheersing?
Vrijdag, 21:00 Volkskrant
Goedenavond. Is de strijd tegen het roken aan het kantelen? De aangifte tegen de tabaksindustrie krijgt meer en meer ondertekenaars, en ook in de politiek lijkt er een straffere wind te waaien. Ook in uw avondnieuwsbrief: Europese IS-strijders moeten berecht worden in hun eigen land, vindt deze commandant van de Syrische Democratische Strijdkrachten. En na zeven afstanden wonnen we zes keer goud,


Het weer: zachte lucht wint terrein, het wordt een stuk milder dan de afgelopen dagen
Woensdag, 18:00 Volkskrant
Zachte lucht wint donderdag geleidelijk terrein. In het zuiden van het land is het met een middagtemperatuur van 8 of 9 graden een stuk milder dan de afgelopen dagen. Wel is de aangevoerde lucht vrij vochtig. De dag begint met veel bewolking en af en toe neerslag. In het oosten van het land is het eerst nog vrij koud. Daardoor is er in de vroege ochtenduren kans op (natte) sneeuw en wordt het vanm


Twee doden bij ongeluk met auto op terrein van Duinrell
11 Februari, 15:00 NOS nieuws

Bij een ongeluk met een auto die vannacht te water raakte op het terrein van pretpark Duinrell zijn twee inzittenden om het leven gekomen. De mannen werden na het ongeluk door duikers uit het voertuig gehaald en naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleden ze vanochtend.

De politie kreeg rond 03.15 uur een melding dat een auto in het water was gereden op het vakantie- en attractiepark net buiten Wassenaar. Vermoedelijk zijn geen andere voertuigen of mensen betrokken bij het ongeluk.

Bestuurder gearresteerd

In de auto zaten drie mannen. Een van hen wist zelf uit de wagen en het water te komen. Waarschijnlijk is deze man van 28 zonder vaste woon- of verblijfplaats de bestuurder. Hij is later in het ziekenhuis aangehouden.

De auto is met behulp van een kraanwagen uit het water getakeld.
Fins eiland 'SuperShe' is verboden terrein voor mannen
8 Februari, 09:18 Skynet
Als je een vrouw bent die even geen mannen in de buurt wil hebben, hoef je niet verder te zoeken dan SuperShe Island. Mannen mogen namelijk geen voet zetten op dit eiland voor de kust van Finland. Dat lezen we in de New York Post.


Lichaam aangetroffen op verlaten terrein van Arcelor in Seraing
7 Februari, 13:24 Het Nieuwsblad Buitenland

Op een verlaten terrein van staalreus ArcelorMittal is het lichaam van een man aangetroffen. Volgens de speurders zou de man geprobeerd hebben om staal te stelen en daarbij zou hij een dodelijke val gemaakt hebben.
Gent moet 2 miljoen euro minder betalen voor onteigening terrein voor bibliotheek De Krook
1 Februari, 14:42 Skynet
De onteigeningsvergoeding voor de gronden voor de Gentse bibliotheek De Krook, waar voorheen een sportcentrum stond, is teruggebracht tot 5,57 miljoen euro. Dat heeft het hof van beroep in Gent beslist, zo meldt het Gentse stadsbestuur. Het totaal aan onteigeningsbedragen voor de Krook valt twee miljoen lager uit, en de oorspronkelijke eis van 150 miljoen euro werd afgewezen.


Crevits: ?Rapport is geen evaluatie, maar foto van situatie op terrein na 6 weken?
17 Januari, 13:06 Gazet v. Antwerpen

Het rapport dat het Departement Onderwijs en Vorming geschreven heeft over het nieuwe ondersteuningsmodel voor leerlingen met zorgnoden, is geen evaluatie of een wetenschappelijke studie, maar ?een foto van de situatie op het terrein na zes weken?. Dat zegt Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) woensdag in een reactie op de kritiek dat door de ?overhaaste invoering? van het M-decreet ?kinderen, ouders en leerkrachten het water aan de lippen staat?.
Vragen rijzen bij grondophogingen op terrein: ?Meer dan tienduizend vrachtwagens gelost?
11 Januari, 20:00 Gazet v. Antwerpen

Sinds 2008 zijn er duizenden vrachtwagens met grond gelost op een terrein langs de Isschotweg in Itegem (Heist-op-den-Berg). De vergunning is ondertussen geschorst, maar gemeenteraadslid Tim Teurfs (N-VA) klaagt aan dat er niet genoeg gebeurt om de zaak uit te klaren. Ook bij andere dossiers is er ongenoegen over de manier waarop grondoverschotten door aannemers weggewerkt worden.
McAfee en Symantec verliezen terrein als het gaat om werkplekbeveiliging
11 Januari, 12:30 Emerce
McAfee en Symantec hebben ten opzichte van negen jaar geleden flink wat marktaandeel verloren als het gaat om werkplekbeveiliging. Winst was er juist voor Eset, Kaspersky en Microsoft hebben juist terrein gewonnen. Dit blijkt uit een marktanalyse van Computer Profile.


Tv kijken verliest opnieuw terrein op video on demand
8 Januari, 17:00 NOS nieuws

We keken vorig jaar gemiddeld bijna drie uur televisie per dag. Dat is 3 procent minder dan in 2016. De daling in kijktijd is wel minder dan in 2016: toen werd er 3,7 procent minder tv gekeken dan het jaar ervoor, meldt de Stichting Kijkonderzoek (SKO) in zijn jaarlijkse rapportage over de tv.

De daling in kijktijd wordt deels veroorzaakt door de toename van het kijken via video on demand-diensten. Andersom worden tv-programma's en andere video's vaker bekeken op laptop, tablet of smartphone, maar die cijfers zijn door SKO niet meegeteld bij de tv-kijktijd.

In totaal bracht de Nederlander elke dag gemiddeld drie uur en tien minuten voor de buis door. Behalve live en uitgesteld tv kijken telt daarbij de zogenoemde 'overige kijktijd' mee: video on demand dus, bijvoorbeeld via Netflix, Videoland of Ziggo Movies & Series. De overige kijktijd was gemiddeld twaalf minuten.

Op nummer 1 in de top-25 van best bekeken programma's staat de huldiging van de Oranjevrouwen als Europees Kampioen voetbal op 6 augustus: 5,3 miljoen kijkers. Afgezien van programma's over succesvolle Nederlandse sporters, die altijd goed worden bekeken, was Boer zoek vrouw internationaal op 5 maart een voltreffer: bijna 4,5 miljoen kijkers.

Dat programma deed het ook het best bij het uitgesteld kijken binnen zes dagen: de aflevering van 16 april trok in die categorie ruim 1,3 miljoen kijkers.

Marktaandelen

Wat betreft de vooral voor adverteerders interessante marktaandelen gaan de drie zenders van de publieke omroep NPO op kop met in totaal 31,6 procent, een klein verlies ten opzichte van 2016. Maar ook de commerciŽle omroepen RTL en SBS leverden iets in. RTL kwam al met al uit op ruim 23 procent, SBS op bijna 14,5 procent.
Lichaam aangetroffen op verlaten terrein van Arcelor in Seraing
7 Januari, 23:06 Het Nieuwsblad Binnenland

Op een verlaten terrein van staalreus ArcelorMittal is het lichaam van een man aangetroffen. Volgens de speurders zou de man geprobeerd hebben om staal te stelen en daarbij zou hij een dodelijke val gemaakt hebben.
Onbekende Chinese browser wint terrein op Googles Chrome
4 Januari, 14:54 De Tijd
14:42 Er is een nieuwe browser die in China terrein wint op Googles Chrome en Apples Safari. UC Browser is de toegangspoort bij uitstek voor honderden miljoenen mobiele surfers in China.


Tractor brandt uit op terrein kleiduifschutters
31 December 2017, 17:54 Gazet v. Antwerpen

Op het terrein van de Klein-Brabantse Shooting Club in de Gansbroekstraat in Ruisbroek (Puurs) is zondagnamiddag een tractor grotendeels uitgebrand. De oorzaak van de brand is voorlopig nog onduidelijk.
Skaters dromen van betonnen terrein
29 December 2017, 02:35 Gazet v. Antwerpen

De stad Geel wil het skateterrein van jeugdcentrum De Bogaard over enkele jaren flink uitbreiden. Maar enkele toestellen houden het zo lang niet uit. De skatende jeugd doet mee haar zegje.
Het zou goed zijn als de politiek weer terrein terugwint op het bedrijfsleven
18 December 2017, 02:30 Volkskrant
Het leuke van de laatste weken van het jaar zijn de lijstjes, van de top 200 van meest invloedrijke Nederlanders in de Volkskrant, tot de top 2000 van populairste popnummers op Radio 2. Lijstjes geven je weer even het idee dat er nog enige structuur in het leven zit. Er kunnen mij niet genoeg lijstjes in de krant staan. Altijd fijn om aan het kerstdiner te meuten over welke boeken dan wťl tot de b

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be