NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Tekent

2News.be / Trefwoorden / Tekent

Sophie Ellis-Bextor tekent weer contract bij oude platenlabel
23 Januari, 00:06 NU.NL - Muziek
Sophie Ellis-Bextor heeft weer een contract getekend bij haar oude platenlabel. De 44-jarige zangeres, die met Murder On The Dancefloor wederom de hitlijsten bestormt, is van plan om dit jaar een nieuw album uit te brengen.


Tom Van Rompuy tekent bij TF Sport
13 December 2023, 00:00 Autosport
Met de nieuwe reglementen in het FIA WEC, voornamelijk dan met de overgang van GTE's naar GT3's, zijn snelle amateurpiloten zeer gegeerd bij de teams. Zij zijn daarom ook op zoek naar de snelst mogelijke piloot uit de bronzen categorie, om zo meer kans te maken op de titel en natuurlijk ook op de zege bij de 24 Heures du Mans. TF Sport heeft zijn eerste amateurpiloot beet en het is niemand minder dan Tom Van Rompuy, die volgend seizoen zal schitteren in de Corvette Z06 GT3.R.

Lees meer: Tom Van Rompuy tekent bij TF Sport


KPN tekent overeenkomst voor overname glasvezelbedrijf Kabeltex
5 December 2023, 00:00 Tweakers
KPN wil glasvezelaanlegger en internetprovider Kabeltex overnemen. De twee bedrijven hebben daarvoor een overeenkomst gesloten. Nadat de overname is afgerond, worden de aansluitingen van Kabeltex bij het KPN-netwerk gevoegd.


Olivia Rodrigo tekent voor soundtrack van nieuwe The Hunger Games-film
9 November 2023, 00:05 NU.NL - Muziek
Olivia Rodrigo verzorgt de soundtrack van het nieuwe deel in de filmsreeks The Hunger Games. Het nummer heet Can't Catch Me Now en verschijnt vrijdag 3 november.


F1 Academy kampioene Garcia tekent bij Prema Racing voor FRECA seizoen
31 Oktober 2023, 00:02 Autosport
Prema Racing kondigde vandaag aan dat Marta Garcia in 2024 voor het team zal uitkomen in het Formula Regional European Championship by Alpine. De 23 jarige Spaanse is de huidige kampioene in de F1 Academy, met daarin zeven zeges en vijf poleposities achter haar naam.

Lees meer: F1 Academy kampioene Garcia tekent bij Prema Racing voor FRECA seizoen


Prins Floris tekent contract bij platenlabel Spinnin' Records
26 Oktober 2023, 00:06 NU.NL - Muziek
Prins Floris, die te boeken is als dj, heeft een contract getekend bij platenlabel Spinnin' Records. Dat vertelde de zoon van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven donderdag in De 538 Middagshow.


Zo vader, zo zoon: ook Cristiano Jr. tekent bij Al-Nassr en zal er met nummer 7 spelen
20 Oktober 2023, 00:03 HLN.BE
Cristiano Jr. (13) treedt (opnieuw) in de voetsporen van z'n vader. De zoon van Cristiano Ronaldo (38) heeft in navolging van zijn vader een contract getekend bij het Saoedische Al-Nassr. En uiteraard zal ook hij met rugnummer 7 spelen.


Prins Floris tekent bij dj-boekingskantoor: 'Tijd om professioneler te worden'
30 Augustus 2023, 00:08 NU.NL - Muziek
Prins Floris van Oranje heeft donderdag een contract getekend bij Ace Agency, het grootste dj-boekingskantoor van Nederland. Onder anderen Martin Garrix, Lucas & Steve, Don Diablo en Sam Feldt zijn bij hetzelfde label aangesloten.


Simone Biles tekent voor record met achtste allroundtitel op Amerikaanse kampioenschappen
29 Augustus 2023, 00:03 Skynet Buitenland
De Amerikaanse turnvedette Simone Biles heeft zich voor de achtste keer tot nationaal kampioene allround gekroond. Daarmee vestigde ze een record.


NBA - Jaylen Brown ondertekent recordcontract bij Celtics
26 Juli 2023, 00:00 Skynet Sport
All Star Jaylen Brown heeft een nieuwe overeenkomst ondertekend bij Boston Celtics, een recordcontract van 304 miljoen dollar (275 miljoen euro) over vijf jaar. Dat melden Amerikaanse media dinsdag.


Mendy tekent vlak na vrijspraak in verkrachtingszaak contract in Frankrijk
20 Juli 2023, 00:01 NU.NL - Sport
Benjamin Mendy heeft kort na zijn vrijspraak in een verkrachtingszaak al een nieuwe club gevonden. De Franse linksback gaat in zijn thuisland aan de slag bij Ligue 1-club FC Lorient.


Europese Commissie tekent nieuw privacyverdrag met VS
11 Juli 2023, 00:00 Emerce
De Europese Commissie heeft vandaag ingestemd met de opvolger van het zogeheten Privacy Shield, het EU-US Data Privacy Framework. Daarmee kunnen gegevens van Europese burgers in de VS worden opgeslagen.


Biden tekent decreet dat toegang tot voorbehoedsmiddelen versterkt
24 Juni 2023, 00:02 Skynet Buitenland
De Amerikaanse president Joe Biden ondertekent vrijdag een presidentieel decreet dat de toegang van vrouwen tot voorbehoedsmiddelen versterkt. Dat heeft het Witte Huis aangekondigd. Het Hooggerechtshof vernietigde vorig jaar het grondwettelijk recht van vrouwen op abortus.


Alfred Schreuder tekent vier maanden na ontslag bij Ajax in Midden-Oosten
28 Mei 2023, 00:03 NU.NL - Sport
Alfred Schreuder heeft vier maanden na zijn ontslag bij Ajax een nieuwe club gevonden. De trainer gaat aan de slag bij Al Ain, de recordkampioen van de Verenigde Arabische Emiraten.


Ook Hyundai Motorsport tekent present voor TCR World Tour
1 Maart 2023, 00:03 Autosport
Na Lynk & Co en Audi Sport (met Comtoyou Racing) tekent een dag voor het afsluiten van de inschrijvingen nu ook Hyundai Motorsport Customer Racing present voor de TCR World Tour. Het merk dat de afgelopen vijf jaar het meest succesrijk was in FIA WTCR zet twee Hyundai Elantra N TCR in.

Lees meer: Ook Hyundai Motorsport tekent present voor TCR World Tour


Microsoft tekent contract met Nvidia om toezichthouders te paaien
23 Februari 2023, 00:03 Emerce
Microsoft heeft een tienjarige overeenkomst aangekondigd met Nvidia. Microsoft zal games voor de Xbox integreren in de GeForce Now clouddienst van Nvidia.


LIVE TRANSFERS. Fabio Silva, die eerstdaags bij PSV tekent, neemt afscheid van Anderlecht-fans - Roef (AA Gent) naar Reims?
25 Januari 2023, 00:50 HLN.BE
Een volledige maand januari is de wintermercato open en kunnen clubs in binnen- en buitenland opnieuw spelers aantrekken of van de hand doen. Dat er bij Anderlecht nog wel wat op stapel staat, is een open deur in trappen. Maar wat met de andere ploegen? Versterkt titelfavoriet Genk zich nog? Tast Paul Gheysens in de buidel in de hoop de Limburgers nog van de eerste plaats te stoten? En wat doet Club, nu het meer dan ooit duidelijk is dat er zal moeten geknokt worden voor een plek in play-off 1? Ook de grootste transfergeruchten en -deals uit het buitenland vind je in onze Transfer Talk terug.


Renault tekent nieuwe Twingo met AI
24 Januari 2023, 00:12 Autozine
Ter gelegenheid van de dertigste verjaardag van de Twingo lanceert Renault de unieke, interactieve campagne reinvent Twingo waarbij het publiek grote heeft op de ontwikkeling van een nieuwe showcar. Daarbij wordt gebruikgemaakt van kunstmatige intelligentie.


24H Dubai: Ook Tom Boonen tekent present
4 Januari 2023, 00:02 Autosport
Het aantal Belgen op de inschrijvingslijst voor de 24 Hours of Dubai groeit verder aan. Ook Tom Boonen komt aan de start van de etmaalrace. Hij zal er het stuur nemen van een Porsche 911 GT3 R (991) van Saalocin by Kox Racing.

Lees meer: 24H Dubai: Ook Tom Boonen tekent present


Cristiano Ronaldo tekent bij Saoedische club Al-Nassr
31 December 2022, 00:00 Skynet Sport
Cristiano Ronaldo zet zijn loopbaan voort bij Al-Nassr. Dat maakte de Saoedische club vrijdag bekend. Volgens Saoedische media gaat het om een contract tot medio 2025. Ook bij Al-Nassr krijgt "CR7" het rugnummer zeven.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn