NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Tcr


Honda Civic Type R TCR debuteert tijdens Dubai 24 Hours
9 Januari, 12:24 Autosport
De nieuwe Honda Civic Type R TCR, gebaseerd op de recentste straatversie, komt dit weekend voor het eerst in actie tijdens de 24 Uur van Dubai, de openingsmanche van de 24H Series. Honda's nieuwe wapen voor de TCR-categorie wordt er voorgereden door RKC/TGM Motorsport, het team dat als eerste de wagen kreeg aangeleverd. Rijders met dienst zijn teambaas Ricky Coomber, geflankeerd door Tom Gannon, David Drinkwater, Umair Khan en voormalig BTCC-topper James Kaye.


Peugeot 308 TCR klaar voor de circuits
4 Januari, 17:36 Skynet
Ook Peugeot stort zich met de 308 officieel in het TCR kampioenschap, dat de wind in de zeilen heeft.


Details Peugeot 308 TCR onthuld (+ Foto's & video)
3 Januari, 12:48 Autosport
Aan de vooravond van de start van de 40e Dakar-rally - waarin Peugeot een nieuwe zege ambieert nadat het afgelopen jaar het podium monopoliseerde - stuurt de Leeuw uit Sochaux meer details de wereld in omtrent dat andere programma: de Peugeot 308 TCR. Peugeot werkt al een tijdje aan een eerste "echte" TCR-wagen, nadat het Franse merk tot dusver werd vertegenwoordigd door een Peugeot 308 Racing Cup met TCR-kit. Het nieuwste TCR-strijdwapen oogt een pak breder en indrukwekkender dan het vorige exemplaar, al spreekt Peugeot wel van een doorontwikkeling van de Peugeot 308 Racing Cup, welke op zijn beurt gebaseerd was op de 308 GTi.


Nieuwe look voor TCR Benelux in 2018
20 December 2017, 17:24 Autosport
Voor 2018 ondergaat de TCR Benelux een facelift, en wordt het kampioenschap een ?race-in-de-race? tijdens vijf wedstrijden van de TCR Europe. Deze nieuwe formule zal rijders en teams de kans geven om het op te nemen tegen buitenlandse concurrentie, in een goed gevuld startveld bovendien. Voor de liefhebbers van sprintraces voor toerwagens biedt deze formule heel wat voordelen.


Marcello Lotti over de wissel van zijn TCR International Series naar WTCR
18 December 2017, 21:18 Autosport
WTCC-promotor François Ribeiro en Marcello Lotti, de man die eind 2014 zijn geesteskind uit handen gaf om kort daarna de TCR International Series als concurrerende serie boven de doopvont te houden, dienden heel wat water in de wijn te doen vooraleer het tot de nieuwbakken WTCR-toerwagenserie kon komen. Onderhandelingen waarbij FIA-president Jean Todt beide partijen nauw op de vingers keek.


Kalender ADAC TCR Duitsland 2018 ligt vast
17 December 2017, 08:06 Autosport
De kalender voor het derde seizoen van de ADAC TCR Duitsland staat vast. Er staan zeven race-weekenden op het programma. Per evenement die allen verreden worden in het voorprogramma van de ADAC GT Masters, worden er twee races betwist.


Hyundai Motorsport levert eerste twee i30 N TCR
12 December 2017, 08:30 Autosport
De levering vorige week in het Hyundai Motorsport-hoofdkwartier te Alzenau (D) van twee Hyundai i30 N TCR aan het Italiaanse BRC Racing Team en het Koreaanse KMSA betekent een nieuwe stap in de steeds groeiende betrokkenheid van het merk in de autosport. Teambaas Michel Nandan en customer racing manager Andrea Adamo tekenden uiteraard present om de sleutels van de beide wagens officieel aan de respectieve teamverantwoordelijken te overhandigen.


FIA bevestigt: WTCC en TCR International Series versmelten in 2018 tot WTCR
6 December 2017, 23:30 Autosport
De World Motor Sport Council bevestigde vandaag in Parijs het (voorlopige) einde van het wereldkampioenschap voor toerwagens (WTCC) en kondigde voor 2018/19 de introductie van een nieuwe FIA World Cup aan. De nieuwbakken klasse zal WTCR-FIA World Touring Car Cup gaan heten en gepromoot worden door Eurosport Events Limited.


Golf GTI TCR krijgt facelift
5 December 2017, 08:30 Autosport
Volkswagen Motorsport pakt op de Essen Motor Show (2-10 december) uit met een nieuw design voor de Golf GTI TCR, de bolide waarmee Jean-Karl Vernay en het Belgische Leopard Racing WRT recent in Dubai de TCR International Series-titel veroverden. De racer maakte pas vorig jaar wereldwijd zijn opwachting op de omlopen, maar kon niet achterblijven bij de inmiddels hertekende GTI-straatversie.


Marcello Lotti lanceert TCR Europe Series
24 November 2017, 00:30 Autosport
Al twee jaar bestaat er een TCR Europe Trophy, die dit jaar een evenement omvatte dat op het einde van het seizoen plaats vond op de omloop van Adria. Maar volgend jaar evolueert men naar een echte TCR Europe Series welke zal bestaan uit zes manches van ieder twee races betwist op zes omlopen in Europa. Ook het circuit van Spa-Francorchamps staat op de kalender en dat begin juni.


BESA Group eerste afnemer van nieuwe Vukovic Motorsport Mégane TCR
21 November 2017, 16:54 Autosport
Sedert Vukovic Motorsport bekend maakte de laatste hand te leggen aan een Renault Mégane TCR voor de door Marcello Lotti in het leven geroepen serie, betoonden verscheidene teams en rijders hun interesse voor het opzet van de tuner uit het Zwitserse St-Margrethen. Die interesse mondde thans uit in een eerste bestelling van twee wagens door de Duitse BESA Group. Beide wagens zullen van 1 tot 10 december voor het eerst te zien zijn op de Essen Motorshow.


Versmelten WTCC en TCR International Series tot nieuw 'FIA WTCR'-kampioenschap?
17 November 2017, 18:06 Autosport
Het FIA World Touring Car Championship en de TCR International Series versmelten in 2018 naar alle waarschijnlijkheid tot één nieuw toerwagenkampioenschap, het 'FIA WTCR'. De nieuwe serie verliest haar WK-status, zal volgens het TCR-reglement worden verreden en bekomt de FIA-licentie, waardoor ze als FIA World Cup geboekstaafd zal staan.


Benjamin Lessennes test nieuwe Honda Civic Type R TCR
4 November 2017, 14:30 Autosport
Benjamin Lessennes, de huidige TCR Benelux kampioen, kreeg vorige week de kans om op de omloop van Adria in Italië de nieuwe Honda Civic Type R TCR aan de tand te voelen. Naast Lessenens nam ook de beloftevolle Giacomo Altoè, vorig weekend nog tweede in de TCR Europe Trophy, het stuur van de laatste specificatie van de TCR Civic. De nieuwe Honda Civic Typr R TCR, ontwikkeld bij JAS Motorsport, zal vanaf begin volgend jaar beschikbaar zijn voor klantenteams.


TCR Europe Trophy: nabeschouwing van DG Sport Compétition
2 November 2017, 13:00 Autosport
De laureaat van de eerste TCR Trophy Europa die in 2016 werd gehouden, DG Sport Compétition, heeft haar titel kunnen behouden. Er is nochtans heel wat veranderd in die twaalf maanden : nadat Pierre-Yves Corthals vorig jaar met de Opel Astra werd bekroond in een wedstrijd met meerdere manches, heeft nu ook Aurélien Comte de kleuren van DG Sport Compétition doen stralen tijdens een Trophy die betwist werd in één enkele manche op het Italiaanse circuit van Adria.


Aurélien Comte wint de TCR Europe Trophy
30 Oktober 2017, 19:42 Autosport
Nadat de TCR Europe Trophy titel vorig jaar over verschillende races beslist werd, verkoos men om het dit jaar te houden bij een manche van twee races waarop de beste rijders uit de verschillende nationale competities werden uitgenodigd. Net als vorig jaar, toen Pierre-Yves Corthals met zijn Opel de titel behaalde, ging het goud naar een rijder van het Belgische DG Sport Compétition. Ditmaal was Aurélien Comte met de Peugeot 308 Cup aan de beurt.


Finaleraces: Mondron, Potty en Detry geloven in de titel met hun VW Golf GTI TCR
19 Oktober 2017, 16:06 Autosport
De TCR Benelux jaargang 2017 beleeft komend weekend zijn epiloog op het TT Circuit van Assen. Voor aanvang van de finale van dit seizoen maken drie rijders die een beroep doen op de VW Golf GTI TCR nog aanspraak op de titel. Guillaume Mondron, die voor de laatste afspraak opnieuw gekoppeld wordt aan Edouard Mondron, telt slechts veertien punten achterstand op de leider in de tussenstand, Benjamin Lessennes, en dat terwijl dit weekend nog 125 punten worden uitgedeeld.


Nieuwe Peugeot 308 TCR getoond - TCR Benelux op de planning in 2018
18 Oktober 2017, 20:54 Autosport
Peugeot heeft in Paul Ricard de TCR-versie van de Peugeot 308 getoond. Er bestaat reeds een Peugeot 308 die mag meedoen aan TCR-kampioenschappen, maar die bolide is gebaseerd op de Peugeot 308 Racing Cup maar dan voorzien van een TCR Performance Kit. De wagen die Peugeot zopas in Frankrijk voorstelde is een "rasechte" TCR, voorzien van een 1,6l turbomotor. Opvallend, Peugeot plant een deelname aan de TCR Benelux in 2018, het kampioenschap waarvan Kronos Events de promotie na dit jaar wil stopzetten.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be