NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Taylor

2News.be / Trefwoorden / Taylor

Taylor Swift wint rechtszaak over plagiaat in wereldhit Shake it off
14 Februari, 18:00 Volkskrant
Taylor Swift heeft opnieuw een beschuldiging van plagiaat van zich af weten te schudden. Een Amerikaanse rechter oordeelde dat een van de grootste popsterren van dit moment de songtekst van haar wereldhit Shake it off uit 2014 niet heeft gepikt. Tekstschrijvers Sean Hall en Nathan Butler, die eerder voor onder meer Justin Bieber, Backstreet Boys en Maroon 5 nummers schreven, zeiden hun eigen tekst


Van elektricien naar wereldkampioen: debutant houdt legende Phil Taylor van 17e wereldtitel darts in laatste match

De Engelsman Rob ?Voltage? Cross (PDC 20), tot januari 2017 aan het werk als elektricien, heeft het 25e PDC wereldkampioenschap darts gewonnen. In het Alexandra Palace in Londen versloeg hij in de finale de 16-voudige wereldkampioen Phil Taylor (PDC 6) met 7-2. Taylor speelde de laatste wedstrijd uit zijn profcarrière.
PDC WK darts - Debutant Rob Cross houdt titelverdediger Michael van Gerwen uit finale
31 December 2017, 11:30 Skynet Sport
Michael van Gerwen zal zichzelf niet opvolgen als wereldkampioen van de Professional Darts Corporation. In een zenuwslopende halve finale moest "Mighty Mike" zaterdag de duimen leggen voor WK-debutant Rob Cross. Het was flink na middernacht in het Alexandra Palace van Londen toen de 27-jarige Engelsman uiteindelijk met 6-5 aan het langste eind trok.


PDC WK darts - Afscheidnemende Phil Taylor gaat voor zeventiende wereldtitel
31 December 2017, 11:30 Skynet Sport
Phil Taylor (PDC-6) kan nog steeds met een zeventiende wereldtitel afscheid nemen van een prachtige loopbaan. De meest succesvolle darter aller tijden plaatste zich zaterdag in het Alexandra Palace van Londen voor de finale van het WK door de Welshman Jamie Lewis (PDC-46) met 6-1 te verslaan.


Phil Taylor op zijn laatste WK naar halve finales
30 December 2017, 09:54 Gazet v. Antwerpen

De kans bestaat nog altijd dat Phil Taylor (PDC-6) met een zeventiende wereldtitel afscheid neemt van de dartsport. De 57-jarige Engelsman nam vrijdag in Londen in zijn halve finale met 5-3 de maat van de Schot Gary Anderson (PDC-3), de wereldkampioen van 2015 en 2016.
'Baudet sprak vijf uur met Amerikaanse racist Jared Taylor'
20 December 2017, 10:00 NOS nieuws

Thierry Baudet heeft op 12 oktober een ontmoeting gehad met de Amerikaanse racist Jared Taylor, meldt De Correspondent. Volgens het journalistiek platform hebben drie getuigen hen samen gezien in het Ambassade Hotel in Amsterdam, waar ze met een groepje anderen vijf uur zouden samen hebben gegeten, gedronken en gesproken. Taylor bevestigt tegenover De Correspondent dat de ontmoeting heeft plaatsgevonden.

Taylor is een van de inspiratoren van de extreem-rechtse Alt-Right-beweging. Hij was in oktober in Nederland voor een congres van de extreemrechtse beweging Erkenbrand.

De 66-jarige Taylor waarschuwt al tientallen jaren lang dat 'het blanke ras' door 'rassenmenging' aan het uitsterven is. Ook beweert hij dat 'het zwarte ras' de laagste intelligentie heeft, waardoor volgens hem zwarten er overal een puinhoop van maken. Verder stelt hij dat joden "extreem handig zijn in het exploiteren van onze zwakte".

Bemoedigend

Baudet heeft zich de laatste tijd van Erkenbrand, Alt-Right en extreemrechts in het algemeen gedistantieerd, maar heeft in het verleden uitlatingen gedaan die sympathie voor Alt-Right doen vermoeden. Zo retweette hij in januari een afbeelding van Pepe the Frog, de mascotte van de Alt-Rightbeweging en liet hij zich in mei nog positief uit over Erkenbrand.

Taylor zegt tegenover De Correspondent dat hij het erg bemoedigend vindt dat Baudet gekozen is in het Nederlandse parlement. "Ik denk dat het een groeiend besef weerspiegelt van normale Nederlandse mensen dat het overleven en voortbestaan van hun maatschappij afhankelijk is van het behouden van een stevige Nederlandse meerderheid."

Baudet zwijgt

De NOS heeft Baudet om commentaar gevraagd, maar hij heeft daarop nog niet gereageerd. De Correspondent zegt dat Baudet de ontmoeting met Taylor niet wilde bevestigen. "Ik doe geen uitspraken over de vrouwen met wie ik naar bed ga en de mensen met wie ik uit eten ga. Maar in algemene zin: onderzoek alles en behoud het goede."Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be