NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Systeem

2News.be / Trefwoorden / Systeem

Koeman kiest voor De Ligt tegen Duitsland, maar zegt niets over systeem Oranje
Dinsdag, 00:04 NU.NL - Sport
Het Nederlands elftal begint dinsdag met Matthijs de Ligt aan de oefeninterland tegen Duitsland. Bondscoach Ronald Koeman wilde verder weinig kwijt over de opstelling in Frankfurt en zei evenmin in welk systeem Oranje zal aantreden.


Europees Hof van Justitie: IAB-systeem voor cookiepop-ups in strijd met AVG
9 Maart, 00:01 Tweakers
Een systeem van brancheorganisatie IAB dat op veel websites gebruikt wordt om via een pop-up toestemming te vragen voor het plaatsen van cookies, is in strijd met de AVG. Dat stelt het Europees Hof van Justitie in een arrest.


OpenAI werkt aan systeem om 'biorisico's' van AI-modellen te kunnen detecteren
3 Februari, 00:01 Tweakers
OpenAI heeft een onderzoek gepubliceerd naar mogelijke 'catastrofale risico's' van zijn AI-modellen, waarbij gekeken werd of ze gebruikt kunnen worden bij het fabriceren van biowapens. Het bedrijf laat weten aan een systeem te werken dat dergelijke risico's vroegtijdig in kaart brengt, zodat ze beperkt kunnen worden.


Politie overtrad privacywet met systeem waarin gezochte personen staan
22 December 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Het systeem waarin de politie een Europese opsporingslijst bijhoudt voldeed niet aan de privacywetgeving, meldt de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) woensdag. Pas na dreiging met een dwangsom paste de politie het systeem aan.


NOS Teletekst kan dankzij nieuw systeem weer jarenlang mee
2 November 2023, 00:10 NU.NL - Tech
Er zit een nieuw systeem achter NOS Teletekst, waardoor de populaire dienst weer jarenlang vooruit kan. Het systeem dat tot nu toe achter Teletekst zat was verouderd en aan vervanging toe, meldt de NOS.


Kritiek op systeem voor opsporen kindermisbruik: veel fouten en privacyschending
26 Oktober 2023, 00:08 NU.NL - Tech
Europese plannen om online kindermisbruik op te sporen door chatdiensten te scannen, stuiten op veel kritiek van experts. Zij waarschuwen in gesprek met het Europees Parlement voor grove privacyschendingen. Ook zitten er veel haken en ogen aan de technische haalbaarheid.


5 Augustus 2023, 00:05 Volkskrant
?Sergey Brin terug bij Google voor AI-systeem Gemini?
22 Juli 2023, 00:05 Techzine
De medeoprichter van Google werkt samen met AI-onderzoekers aan het krachtige model Gemini. Sergey Brin komt de laatste tijd drie tot vier keer per week langs op het hoofdkantoor. Vorig jaar was hij al aanwezig bij meetings over AI, maar volgens bronnen van Wall Street Journal neemt de frequentie en intensiteit toe. Een ommezwaai, want […]


NTT East integreert Local 5G met draadloos systeem luchthaven Narita
24 Mei 2023, 00:06 Techzine
NTT East integreert Local 5G met de draadloze systemen van de Japanse luchthaven Narita. Dankzij het gecombineerde netwerk kunnen smartphones met de interne terminals van de luchthaven praten via 5G-telecomnetwerken. Deze week kondigden NTT East (Nippon Telegraph and Telephone East) en Nippon Airport Radio Services (NAR) aan dat ze NTT’s Local 5G-dienst met succes hebben […]


8 Januari 2023, 00:42 Volkskrant
Doorlichtingen toonden in 2020 en 2021 zwakke plekken in IT-systeem stad Antwerpen: ?Duidelijk nog stevige investeringen nodig?
14 December 2022, 00:07 Gazet v. Antwerpen

De stad Antwerpen was dit jaar begonnen met het wegwerken van de zwakke punten in het informaticasysteem. Dat gebeurde naar aanleiding van een audit door een extern bedrijf in 2020 en de Vlaamse cyberaudit in 2021. De stad Antwerpen investeerde 19,4 miljoen euro in het verhogen van de cyberveiligheid. ?Na deze cyberaanval is duidelijk dat er nog stevige investeringen nodig zullen zijn?, zegt Antwerps schepen Erica Caluwaerts (Open Vld).




Vlaams Belang heeft pakket voorstellen om politiek systeem te hervormen
12 December 2022, 00:05 HLN.BE
Het Vlaams Belang heeft vandaag op een studiedag rond democratie een aantal voorstellen gelanceerd om het politiek systeem te veranderen. Zo wil de partij onder meer af van politieke benoemingen, een halvering van de partijsubsidies, de afschaffing van Senaat en provincies, en gemeenten met 30.000 tot 60.000 inwoners.


Landelijk systeem voor statiegeldblikjes pas in april van start
5 December 2022, 00:01 NU.NL - Economie
Het systeem om landelijk statiegeldblikjes in te zamelen hoeft pas in april 2023 van start te gaan. Dat heeft de Raad van State (RvS) geoordeeld. Het kabinet wilde dat de regeling per januari van start ging en legde de branche preventieve dwangsommen op om dat voor elkaar te krijgen. De RvS heeft die dwangsommen nu geschorst.


'Systeem van taxshelter is aan hervorming toe'
11 Augustus 2022, 00:03 De Tijd
01:00 Het belastingvoordeel van de taxshelter is levensnoodzakelijk voor de culturele sector om geld op te halen voor audiovisuele of podiumproducties. Maar het grotere aantal probleemgevallen toont volgens...


KOERS KORT. UCI geeft groen licht voor systeem om al rijdend bandendruk te regelen
12 April 2022, 00:31 HLN.BE
De Internationale Wielerunie (UCI) heeft aangekondigd dat sinds 1 april 2022 in het profwielrennen systemen toegelaten zijn om de bandendruk al rijdend aan te passen. In koersen zoals Parijs-Roubaix, komende zondag op het programma, kan dat erg nuttig zijn.


Parijs-Roubaix - UCI geeft groen licht voor systeem om al rijdend bandendruk te regelen
12 April 2022, 00:01 Skynet Sport
De Internationale Wielerunie (UCI) heeft maandag aangekondigd dat sinds 1 april 2022 in het profwielrennen systemen toegelaten zijn om de bandendruk al rijdend aan te passen. In koersen zoals Parijs-Roubaix, komende zondag op het programma, kan dat erg nuttig zijn.


Van Dijk benadrukt dat hij achter systeem Van Gaal staat: 'Ik vind het leuk'
29 Maart 2022, 00:05 NU.NL - Sport
Virgil van Dijk heeft maandag benadrukt dat hij achter het 3-4-1-2-systeem van bondscoach Louis van Gaal staat. De aanvoerder van het Nederlands elftal vindt dat zijn eerdere uitspraken verkeerd zijn opgevat.


Van Gaal kiest voorlopig voor keeper Flekken in nieuw Oranje-systeem
22 Maart 2022, 00:04 NU.NL - Sport
Mark Flekken gaat zaterdag zeer waarschijnlijk debuteren voor het Nederlands elftal. Bondscoach Louis van Gaal liet maandag op zijn persconferentie in Zeist doorschemeren in de oefeninterland tegen Denemarken voor de keeper van SC Freiburg te kiezen.


Tesla schakelt functie van zelfrijdend systeem uit in VS
5 Februari 2022, 00:08 NU.NL - Tech
Tesla schakelt in de Verenigde Staten een functie van zijn zelfrijdende systeem uit. Met deze functie kunnen de voertuigen langzaam doorrijden op kruispunten, zelfs als er een stopbord staat. De autofabrikant heeft na overleg met de Amerikaanse National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) hiervoor een software-update uitgebracht, meldt persbureau Bloomberg dinsdag.


Jambon pleit voor systeem van proportionaliteit voor cultuursector
30 December 2021, 00:04 Skynet
Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) is tevreden dat er na het arrest van de Raad van State opnieuw een geldig federaal koninklijk besluit over de cultuursector is. De juridische onzekerheid is daarmee echter niet van de baan, zegt hij. Jambon pleit voor een systeem van proportionaliteit, dat rekening houdt met de grootte van de zaal.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn