NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesSwitch

2News.be / Trefwoorden / Switch

Nintendo verkoopt Switch zonder dock in Japan voor lagere prijs
Donderdag, 07:54 Tweakers
Nintendo verkoopt voortaan zijn console Switch zonder dock in Japan. Ook de grip voor de Joy-Con en het snoer om de console op te laden ontbreken in de goedkopere versie. De variant lijkt bedoeld voor huishoudens die al een Switch hebben en graag een tweede willen.


Capcom kondigt gestreamde versie Resident Evil 7: Biohazard aan voor Switch
21 Mei, 10:18 Tweakers
Capcom heeft een versie van Resident Evil 7: Biohazard aangekondigd voor de Nintendo Switch. De game lijkt voorlopig alleen in Japan uit te komen en heet Cloud Edition, omdat spelers de game moeten streamen en niet kunnen installeren.


Team Xecuter kondigt betaalde SX-mod aan voor custom firmware Nintendo Switch
16 Mei, 19:54 Tweakers
Team Xecuter heeft de SX-producten aangekondigd voor custom firmware op de Nintendo Switch. Met die custom firmware wordt onder meer het realtime wisselen tussen games mogelijk, wat niet kan met de normale firmware.


Vacature lijkt te wijzen op komst van Fortnite naar Nintendo Switch
14 Mei, 13:18 Tweakers
In een vacature van ontwikkelstudio Iron Galaxy lijkt een vermelding van een Switch-versie van Fornite te staan. De studio werkte eerder al aan de mobiele versie van Fortnite. Ontwikkelaar Epic Games heeft de Switch-versie nog niet bevestigd.


Switch-versie van Minecraft krijgt ondersteuning voor cross-platformmultiplayer
11 Mei, 21:06 Tweakers
Microsoft heeft aangekondigd dat Minecraft voor de Nintendo Switch op 21 juni een update krijgt die het mogelijk maakt om samen te spelen met spelers op andere platforms. Het spel krijgt ook toegang tot andere functies, zoals Gamerscore.


Nintendo brengt compacte standaard uit die Switch kan laden
10 Mei, 12:36 Tweakers
Nintendo brengt een kleine standaard voor zijn Switch uit, die gelijk gebruikt kan worden om de console te laden. De verstelbare standaard moet het makkelijker maken om te spelen en te laden tegelijkertijd.


Nintendo Switch krijgt geen Virtual Console
8 Mei, 18:36 Tweakers
De Nintendo Switch krijgt in tegenstelling tot voorgangers Wii U, 3DS en Wii geen Virtual Console. Dat zegt de Japanse consolefabrikant. Er komen wel oude games uit voor de nieuwe console, maar dat gebeurt niet in een aparte downloadwinkel.


Nintendo kondigt back-up van save games aan voor Switch Online-dienst
8 Mei, 07:48 Tweakers
Nintendo heeft meer details bekendgemaakt van zijn Nintendo Switch Online-dienst, die in september uitkomt. Zo komt er een functie om save games online op te slaan en maakt Nintendo de eerste tien launchtitels bekend.


Bèta Steam-client krijgt ondersteuning voor Nintendo Switch Pro-controller
3 Mei, 10:12 Tweakers
Gebruikers van Steam kunnen de Switch Pro-controller van Nintendo gebruiken om games te spelen. Daarvoor is vooralsnog wel de bètaversie van de client van de gamedienst nodig, zegt Valve.


Spelconsole Switch stuwt winst Nintendo
26 April, 13:42 De Tijd
13:30 De Japanse spelletjesreus Nintendo kan profiteren van de goede verkoopcijfers van de Switch-console en legt mooie winstcijfers voor. Tegelijkertijd vervangt Nintendo de huidige topman in het kader van...


Ceo Nintendo vertrekt nu Switch-console een succes is
26 April, 12:00 Tweakers
Nintendo krijgt vanaf 28 juni een nieuwe ceo. Het gamebedrijf vervangt de huidige directeur, de 68-jarige Tatsumi Kimishima, voor de 46-jarige Shuntaro Furukawa. Nintendo wilde al langer de directie verjongen, maar wachtte op een moment dat het goed ging met verkopen.


Wolfenstein II: The New Colossus komt eind juni uit voor Nintendo Switch
24 April, 18:00 Tweakers
Bethesda brengt de Nintendo Switch-versie van Wolfenstein: The New Colossus op 29 juni uit. Samen met de bekendmaking van de releasedatum heeft de uitgever een gameplayvideo van het spel op de Switch vrijgegeven.


Fail0verflow en andere hacker maken details bekend bootrom-lek Nintendo Switch
24 April, 07:48 Tweakers
De Nvidia Tegra X1-soc uit de Nintendo Switch heeft een lek in de bootrom. Twee verschillende hackers publiceren details over het lek. Nintendo en Nvidia kunnen het lek niet dichten, omdat de bootrom read-only is.


Battlezone-remake wordt speelbaar zonder vr-headset en komt naar Nintendo Switch
20 April, 11:24 Tweakers
Ontwikkelaar Rebellion heeft bekendgemaakt dat de moderne versie van Battlezone deze zomer naar de Nintendo Switch komt. Ook krijgt de game op de PlayStation 4 en pc een update, die het mogelijk maakt om het spel zonder vr-headset te spelen.


Bandai Namco stelt Nintendo Switch-versie Dark Souls: Remastered uit tot zomer
17 April, 18:00 Tweakers
Uitgever Bandai Namco stelt de Nintendo Switch-versie van Dark Souls: Remastered uit. De game komt niet meer gelijktijdig met de versies voor pc en andere consoles uit op 25 mei, maar zal ergens in de zomer verschijnen.


Opvallende switch in ?The Voice Kids?: Drie K3?tjes voor de prijs van één Josje

The Voice Kids doet het straks niet met drie, maar zes coaches. Josje Huisman haakt af voor het vierde seizoen, in haar plaats kruipen haar opvolgsters bij K3 samen in de stoel. En ook Gers Pardoel komt erbij. ?Wij weten hoe belangrijk het is om goed begeleid te worden in een zangwedstrijd?, zeggen Marthe, Klaasje en Hanne.
'Football Manager komt binnenkort naar Nintendo Switch'
11 April, 08:54 Tweakers
Volgens technologiewebsite Engadget komt voetbalsimulatorgame Football Manager uit voor de Nintendo Switch. Waarschijnlijk zal dit vrij snel gaan gebeuren, zo meldt de site op basis van een bron.


Zwakke plek in Cisco-switch maakt 168.000 systemen kwetsbaar
9 April, 19:00 Techzine
Een veiligheidsrapport van het Cisco Talos-team toont aan dat vandaag 168.000 systemen kwetsbaar zijn voor cyberaanvallen. De aanvallers mikken hun pijlen op de Cisco Smart Install Client, meer specifiek wanneer gebruikers die niet configureren of uitschakelen. Wanneer de Cisco Smart Install Client niet wordt geconfigureerd, wacht die namelijk in de achtergrond op commando?s. Het Cisco […]


Campo Santo gaat Firewatch voor Nintendo Switch uitbrengen
5 April, 18:54 Tweakers
Ontwikkelaar Campo Santo heeft bekendgemaakt dat het zijn game Firewatch gaat uitbrengen voor de Switch-console van Nintendo, zonder een precieze datum te noemen. De game kwam oorspronkelijk in het begin van 2016 uit voor verschillende platformen.


Super Smash Bros. voor Nintendo Switch lijkt te verschijnen op 31 december
3 April, 14:42 Tweakers
Super Smash Bros. voor de Switch komt wellicht ergens eind dit jaar uit. Verschillende grote websites melden dat de game op de laatste dag van dit jaar verschijnt. Dit is waarschijnlijk een standaarddatum in de systemen; de release zal vermoedelijk op een eerder moment zijn.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be