NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Switch

2News.be / Trefwoorden / Switch

Doom op Nintendo Switch ondersteunt motion controls door nieuwe patch
Dinsdag, 16:30 Tweakers
Ontwikkelaar Bethesda heeft een patch uitgebracht voor de game Doom op de Nintendo Switch, waardoor spelers vanaf nu de mogelijkheid hebben om de shooter te spelen via de bewegingsbesturing van bijvoorbeeld de Joy-Con-controller.


Gerucht: Diablo 3 en Fortnite komen uit voor Nintendo Switch
Dinsdag, 11:42 Tweakers
Volgens gamejournalist Marcus Sellars werkt Blizzard op dit moment aan een versie van Diablo 3 voor de Nintendo Switch. Ook zou de populaire battle-royalegame Fortnite uitkomen voor de console van Nintendo.


Fail0verflow toont Linux met KDE Plasma-desktopomgeving op Nintendo Switch
Maandag, 08:30 Tweakers
Fail0verflow heeft nieuwe vorderingen geboekt om Linux volledig draaiend op de Nintendo Switch te krijgen. In een video is te zien hoe Debian met KDE Plasma, inclusief touchscreenondersteuning, werkt op de console.


Blizzard heeft geen plannen om Hearthstone uit te brengen voor Nintendo Switch
12 Februari, 19:54 Tweakers
Gameontwikkelaar Dean Ayala van Blizzard heeft in een interview met de website PowerUp Gaming gezegd dat er vanuit Blizzard geen plannen zijn om het kaartspel Hearthstone uit te brengen voor de Nintendo Switch.


Hackers krijgen Linux draaiend op Nintendo Switch
9 Februari, 15:42 Tweakers
Hackers van fail0verflow hebben Linux werkend gekregen op de Nintendo Switch. Volgens hen werkt de exploit via een bootrom-bug, die het Japanse bedrijf niet met nieuwe firmware kan verhelpen. De stap opent wellicht de weg naar homebrewsoftware op de console.


Rocket League voor Nintendo Switch krijgt update die prestaties verbetert
1 Februari, 22:18 Tweakers
Psyonix heeft aangekondigd dat er deze lente een update voor Rocket League aankomt die onder andere de resolutie op de Nintendo Switch verhoogt. Verder gaan spelers live notificaties over eventuele verbindingsproblemen te zien krijgen.


Nintendo heeft meer Switch-consoles dan Wii U's geleverd
31 Januari, 10:54 Tweakers
Nintendo heeft 14,86 miljoen exemplaren van de Switch geleverd sinds de console in maart op de markt kwam. Van de Wii U, die tussen 2012 en eind 2017 te koop was, leverde Nintendo er 13,56 miljoen.


Atari begint crowdfundingcampagne voor Rollercoaster Tycoon op Nintendo Switch
24 Januari, 07:54 Tweakers
Atari heeft een crowfundingcampagne gestart voor de financiering van Rollercoaster Tycoon voor de Nintendo Switch. Op de website StartEngine is de campagne te vinden. De uitgever zegt tussen de 10.000 en ruim een miljoen dollar nodig te hebben.


Nintendo komt met bouwpakketten en software voor kartonnen Switch-accessoires
18 Januari, 00:00 Tweakers
Nintendo heeft Nintendo Labo aangekondigd. Dat zijn pakketten waarmee spelers kartonnen Toy-Con-accessoires kunnen maken voor de Switch-console. Labo omhelst ook software, waarin de zelfgebouwde hulpstukken gebruikt kunnen worden.


South Park: The Fractured But Whole komt wellicht uit voor Nintendo Switch
16 Januari, 13:00 Tweakers
South Park: The Fractured But Whole komt misschien ook uit voor de Nintendo Switch. De game van uitgever Ubisoft is in de vorm van een placeholder op de website van een Australische winkel verschenen.


Ontwikkelaars van Citra 3DS-emulator kondigen Nintendo Switch-emulator aan
15 Januari, 17:48 Tweakers
Het team achter de Citra-emulator voor de Nintendo 3DS, heeft op Twitter een nieuwe emulator aangekondigd voor de Nintendo Switch. Vooralsnog is de emulator genaamd Yuzu alleen geschikt voor ontwikkelaars en draaien er nog geen officiŽle games.


Dark Souls: Remastered komt naar de Switch, Xbox One, PS4 en pc
11 Januari, 17:42 Tweakers
Bandai Namco brengt een remaster uit van de originele Dark Souls-game. Dark Souls: Remastered komt op 25 mei niet alleen naar de pc, en de Xbox One- en PlayStation 4-consoles, maar ook naar de Switch-console van Nintendo.


Nintendo kondigt Mario Tennis Aces voor de Switch aan
11 Januari, 16:30 Tweakers
Nintendo heeft een nieuwe tennisgame met Mario in de hoofdrol aangekondigd. Mario Tennis Aces moet in de lente van dit jaar uitkomen voor de Switch-console. Het spel krijgt een storymodus met missies en bossgevechten.


Netgear kondigt op gamers gerichte router en switch aan
9 Januari, 13:30 Tweakers
Netwerkapparatuurfabrikant Netgear heeft in het kader van de CES een router en een switch aangekondigd waarmee het bedrijf zich op gamers richt. Zo moet de router gameservers kunnen selecteren op basis van een geofilter.


Nintendo haalt verborgen NES-game Golf uit Switch-firmware
28 December 2017, 15:06 Tweakers
Nintendo heeft de verborgen NES-game Golf in firmwareversie 4.0.0 verwijderd van de Switch. Het is niet duidelijk waarom dat is gedaan. In september bleek dat de game aanwezig was in de firmware en leek het om een eerbetoon aan oud-Nintendo-directeur Satoru Iwata te gaan.


WSJ: Nintendo stelt Switch-gamecartridges van 64GB uit tot 2019
27 December 2017, 15:00 Tweakers
Nintendo maakt pas in 2019 Game Cards voor de Switch van 64GB beschikbaar voor gameontwikkelaars, meldt de WSJ. Aanvankelijk zouden cartridges met die geheugenhoeveelheid, voor omvangrijker games, in de tweede helft van 2018 verschijnen.


Wasteland 2: Director's Cut komt naar Nintendo Switch
13 December 2017, 20:30 Tweakers
Wasteland 2 van inXile Entertainment komt naar de Nintendo Switch. De role-playing game die middels crowdfunding is gemaakt, kwam oorspronkelijk uit in 2014 voor de pc. Het is nog niet duidelijk wanneer de rpg op de Switch verschijnt.


Titan Quest komt in maart naar PS4 en Xbox One, later naar Nintendo Switch
13 December 2017, 14:30 Tweakers
Uitgever THQ Nordic heeft bekendgemaakt dat de roll playing game Titan Quest in maart 2018 wordt uitgebracht voor de PlayStation 4 en Xbox One. Ook wordt gewerkt aan een versie voor de Nintendo Switch.


Nintendo heeft ruim tien miljoen Switch-consoles geleverd
12 December 2017, 16:18 Tweakers
Nintendo heeft bekendgemaakt dat sinds de release meer dan tien miljoen exemplaren van de Switch-console zijn geleverd. De Japanse fabrikant heeft geen exact aantallen bekendgemaakt en waarschijnlijk is het aantal van tien miljoen gebaseerd op interne schattingen.


Nintendo kondigt Bayonetta 3 voor de Switch aan
8 December 2017, 11:24 Tweakers
Nintendo heeft Bayonetta 3 aangekondigd en dit spel komt exclusief naar de Switch-console. Niet bekend is wanneer het spel uitkomt, maar wel toonde het bedrijf een weinig onthullende trailer. De eerste twee Bayonetta-games komen ook naar de Switch.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be