NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Swings

2News.be / Trefwoorden / Swings

Geen medaille voor Bart Swings in dol Olympisch Stadion Amsterdam
11 Maart, 17:30 Gazet v. Antwerpen

In een dolle sfeer en in zeer ongebruikelijke omstandigheden is Bart Swings, twee weken geleden nog olympisch vicekampioen op de massastart, als vijfde geŽindigd op het WK allround in Amsterdam. Vorig jaar eindigde hij ook vijfde op het WK allround. ?Niet super, maar ook niet slecht?, zegt Swings. ?Ik heb er uitgehaald wat er inzat. Ik voelde toch dat de plichtplegingen na mijn olympische medaille veel van mij hebben gevraagd.?
Bart Swings opent WK schaatsen allround met veertiende plek op 500 meter

Bart Swings is tijdens de wereldtitelstrijd schaatsen voor allrounders in Amsterdam op de 500 meter als veertiende geŽindigd. Op de openluchtbaan van het Olympisch Stadion noteerde Swings een tijd van 37.96 seconden.
Zilveren Swings kijkt zonder druk maar met veel zin uit naar WK allround in olympisch stadion Amsterdam

De Spelen mogen er dan opzitten voor Swings, maar dat wil niet zeggen dat hij nu op zijn lauweren kan gaan rusten. Over anderhalve week volgt voor de Leuvenaar alweer het WK allround schaatsen (in open lucht) in Amsterdam (9-11 maart), waar de prestaties op 500m, 1.500m, 5.000 en 10.000m worden samengeteld. ?Daar ga ik zonder druk naartoe?, legde Swings uit.
Feestje in Antwerpen-Centraal: Bart Swings als een held onthaald bij aankomst in BelgiŽ
26 Februari, 22:42 Gazet v. Antwerpen

Bart Swings schreef geschiedenis op de Winterspelen van Pyeonchang: de 27-jarige schaatser won zilver op de massastart, de eerste medaille voor BelgiŽ op de Olympische Winterspelen in twintig jaar. Toen de Leuvenaar vanavond met Team Belgium om 21u30 in het Centraal Station van Antwerpen aankwam, werd hij als een ware held onthaald.
Historisch zilver voor Swings: ?Bart is altijd een strevertje geweest?
26 Februari, 13:06 Gazet v. Antwerpen

?Hij is toch wel een strevertje, in alles wat hij doet.? Aan het woord: Herman Swings. Papa van Bart, met zijn zilver de eerste Belgische medaillewinnaar op de Winterspelen sinds 1998. Bescheiden en bedaard naast het ijs, razend ambitieus in zijn vak. Tiens, van wie zou hij dat hebben? Van mama, professor dokter oncologie aan de kinderkankerafdaling van het UZ Leuven? Of papa, burgerlijk ingenieur gespecialiseerd in industriŽle bouwprojecten?
Swings: "Heb niet te hard gefeest"
25 Februari, 10:30 Skynet Sport
Bart Swings heeft zijn zilveren medaille gisterenavond niet al te uitbundig gevierd. "Ik heb niet te hard gefeest. Door alle verplichtingen met de pers en de dopingcontrole was het snel drie uur", legt hij daags na zijn topprestatie uit. "Ik heb nog een glaasje champagne gedronken met de Belgen en daarna op mijn kamer even met mijn vriendin gebeld. Om negen uur werd ik alweer wakker gemaakt. Het was een vrij korte nacht."


"We zijn al wat gewoon", blijft coach van Swings nuchter na zilver
24 Februari, 17:36 Skynet
Jelle Spruyt zag Bart Swings vandaag naar olympisch zilver sprinten in de massastart. Hij vond zijn pupil een verstandige race rijden.


Twitter lyrisch over race van Swings: ?Prachtprestatie!?
24 Februari, 16:06 Gazet v. Antwerpen

Bart Swings heeft ons land op de valreep nog een olympische medaille bezorgd op de Winterspelen in Pyeongchang, de eerste sinds 1998. Op Twitter stromen de felicitaties ondertussen in groten getale toe.
Bart Swings schrijft geschiedenis: overzicht van Belgische medaillewinnaars op Winterspelen
24 Februari, 14:54 Gazet v. Antwerpen

Schaatser Bart Swings is zaterdag tweede geworden op de massastart bij de mannen op de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. De Leuvenaar pakt zo de eerste Belgische medaille op de Winterspelen sinds de bronzen plak van Bart Veldkamp op de Spelen van 1998 in Nagano. Een overzicht van de Belgische medaillewinnaars op de Winterspelen:
Bart Swings wint eindelijk een 'echte' gouden medaille voor BelgiŽ
25 Februari, 17:54 Volkskrant
In de mixed zone neemt de Belgische journalist Philippe Vande Weyer een foto van de televisie. Op het scherm zien we hoe schaatser Bart Swings boven in de schaatshal zijn zilveren medaille krijgt omgehangen. De Belgische journalisten kijken elkaar lachend aan. Het is voor hun land de eerste medaille op de Winterspelen in 20 jaar. Nou ja, eigenlijk 70 jaar. In 1998 was het schaatsbelg Bart Veldkamp


OS 2018 - Bart Swings schaatst in tweede halve finale van massastart
24 Februari, 10:30 Skynet Sport
Bart Swings is op de Winterspelen in Pyeongchang ingedeeld in de tweede halve finale van de massastart. De wedstrijd begint zaterdag om 21 uur Zuid-Koreaanse tijd (13 uur in BelgiŽ).


OS 2018 - Bart Swings schaatst in tweede halve finale van massastart
24 Februari, 05:00 Skynet
Bart Swings is op de Winterspelen in Pyeongchang ingedeeld in de tweede halve finale van de massastart. De wedstrijd begint zaterdag om 21 uur Zuid-Koreaanse tijd (13 uur in BelgiŽ).


"Laatste drie ronden waren er te veel aan", zegt Bart Swings na 10 km
15 Februari, 14:42 Skynet
Bart Swings is vandaag op de Winterspelen in Zuid-Korea tot het uiterste gegaan in zijn 10.000 meter. Net zoals tijdens de 1.500 en 5.000 meter haalde hij een persoonlijk record op een laaglandbaan (geschaatst op zeeniveau). De Leuvenaar verscheen dan ook moe maar tevreden in de mixed zone van het Gangneung Oval. Hij wist op dat moment nog niet dat hij uiteindelijk achtste zou worden.


Ontluisterend optreden Kramer op 10 kilometer - Canadees Bloemen wint, zilver voor Bergsma
15 Februari, 15:00 Volkskrant
In een olympisch record heeft Ted-Jan Bloemen op de Gangneung Oval de olympische 10 kilometer gewonnen. Achter de Nederlandse Canadees werd Jorrit Bergsma tweede en de Italiaan Nicola Tumolero derde. Ontluisterend was het optreden van Sven Kramer. De Fries werd slechts zesde. 'Dit is gewoon slecht', reageerde hij na afloop. De 10 kilometer beloofde hťt duel te worden van de schaatswedstrijden op d


OS 2018 - Bart Swings schaatst eerste rit in 10 km tegen Japanner Tsuchiya
15 Februari, 10:00 Skynet Sport
Bart Swings komt donderdag op de Winterspelen in Pyeongchang als eerste in actie op de 10 km. Hij neemt het in de eerste van zes ritten op tegen de Japanner Ryosuke Tsuchiya.


OS 2018 - Bart Swings schaatst eerste rit in 10 km tegen Japanner Tsuchiya
15 Februari, 00:54 Skynet
Bart Swings komt donderdag op de Winterspelen in Pyeongchang als eerste in actie op de 10 km. Hij neemt het in de eerste van zes ritten op tegen de Japanner Ryosuke Tsuchiya.


Bart Swings bewijst dat alles op punt staat voor ?zijn? massastart
14 Februari, 02:24 Gazet v. Antwerpen

De grote motor van de 5.000 meter? Check, met een persoonlijk record en een zesde plaats. De snelle benen van de 1500m? Check, met een persoonlijk record en een zesde plaats. Eťn en ťťn is dus twee. Want wat heb je, Bart Swings zijnde, nodig voor een flitsende massastart tijdens het slotweekend? Juist, een grote motor ťn snelle benen.
Bart Swings strandt op plek zes op 1.500 meter, Mathias Vostť eindigt als 23e
13 Februari, 17:12 Skynet Sport
Bart Swings is vandaag op de zesde plaats geŽindigd in de 1.500 meter schaatsen op de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. Mathias Vostť moest tevreden zijn met een 23e stek. De Nederlander Kjeld Nuis ging met het goud aan de haal.


Bart Swings strandt op zesde plaats op 1.500 meter, Kjeld Nuis zorgt voor nieuwe triomf van Nederland

De Nederlander Kjeld Nuis heeft de 1.500m snelschaatsen bij de mannen gewonnen op de Winterspelen van Pyeonchang. Bart Swings werd uiteindelijk zesde na een persoonlijke besttijd, Mattias Vostť finishte als 23e.
De tweede Belgische schaatser naast Bart Swings: ?Heb het niveau om hier te staan?

Naast vaste waarde Bart Swings heeft Team Belgium met Mathias Vostť nog een tweede mannelijke snelschaatser op de Winterspelen. De naar Herenveen uitgeweken Bruggeling start dinsdag in Pyeongchang op de 1.500 meter. Daarna volgen nog de 500 en 1.000 meter.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be