NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Summer

2News.be / Trefwoorden / Summer

Dinsdag, 00:36 Skynet
Zondag, 00:18 Skynet
10 Augustus, 21:00 Skynet
8 Augustus, 21:00 Skynet
6 Augustus, 21:00 Skynet
Belgian Historic Cup met 65 wagens tijdens Spa Summer Classic
29 Juni, 12:54 Autosport
De Belgian Historic Cup was in Spa aan zijn tweede meeting toe. Tijdens een zeer geslaagde organisatie van de Spa Summer Classic werden de vierde en vijfde wedstrijd verreden van het kampioenschap. Niet minder dan 65 wagens stonden aan de aftrap en werden in twee startgroepen verdeeld. Enerzijds de vroegere Youngtimers en anderzijds de Historics.


Apple kondigt evenement aan op 27 oktober voor vermoedelijk nieuwe MacBooks
20 Oktober 2016, 08:00 Tweakers
Apple heeft een evenement aangekondigd voor volgende week donderdag. Daarop zal het vermoedelijk nieuwe modellen in zijn MacBook-lijn van laptops presenteren. De geruchten over de nieuwe apparaten gaan al maanden.


We know what you did last summer
4 Oktober 2016, 14:36 Skynet

De zomer hebben we alweer een tijdje achter de rug. De grote festivals schotelden ons weer het beste voor wat de hedendaagse muziekscène te bieden heeft. Rockliefhebber, electro-adept of meer te vinden voor het hardere metalwerk: er was voor ieder wat wils te vinden op drassige en minder drassige weiden, en Proximus was erbij. En uiteraard was u een fantastisch publiek!


14 Augustus 2016, 16:48 Skynet
12 Augustus 2016, 00:24 Skynet
10 Augustus 2016, 00:24 Skynet
8 Augustus 2016, 00:12 Skynet
Hooverphonic trapt Brussels Summer Festival af op Kunstberg
6 Augustus 2016, 07:30 Gazet v. Antwerpen

De vijftiende editie van het Brussels Summer Festival (BSF) is vrijdag van start gegaan op de Kunstberg en in de Magdalenazaal in Brussel. Hoewel het publiek zich duidelijk niet liet afschrikken door de terreurdreiging, gelden er wel strenge veiligheidsmaatregelen.
?Na de hete lente staat ons nu ook nog een Indian summer te wachten?
25 Juli 2016, 08:30 Gazet v. Antwerpen

De federale regering is met vakantie vertrokken, zoals gebruikelijk is na de nationale feestdag. Maar ze deed dat niet zonder zaterdag eerst zichzelf nog even op de borst te kloppen voor het geleverde werk in de voorbije twee jaar. Daarmee speelde ze in op uitspraken van onder meer Bart De Wever (N-VA), die vindt dat de ploeg van Charles Michel (MR) prima presteert, maar haar prestaties niet goed genoeg verkoopt aan de bevolking.
Spa Summer Classic: Luc Moortgat ongrijpbaar
2 Juli 2016, 11:12 Autosport
Afgelopen weekend werd de Spa Summer Classic verreden en de meeting doet zijn naam opnieuw geen eer aan. Twee dagen werd geracet in de regen of op een natte piste. Luc Moortgat nam een sportieve revanche na zijn pechweekend in Zolder waar Patrick Michiels driemaal op rij won en met het maximale puntenaantal richting Spa trok. Anderen die hun leiderspositie moesten verdedigen waren in Klasse 1 Guy François in zijn Lotus Elan, Emiel De Weerdt in Klasse 2 met de Ford GT40 en Bas Van Elderen in Klasse 4 met zijn BMW E30 325i. 56 wagens deelden de startgrid wat een succes mag worden genoemd.


Zwaai de examens uit met Summer Kick-Off
19 Juni 2016, 06:48 Gazet v. Antwerpen
De Herentalse Jeugddienst en Jeugraad verklaren het traditionele Parkrock na zeventien edities voor dood en begraven. Geen paniek, want Summer Kick-Off vervangt dit mini-festival als examenuitblaas.


Middenstandsraad organiseert Summer Happening
14 Juni 2016, 19:06 Gazet v. Antwerpen

De vernieuwde middenstandsraad NOHA (Nielse Ondernemers Horeca Adviesraad), die vorig jaar van start ging, heeft zichtbaar de wind in de zeilen. Na het organiseren van een geslaagde kerstmarkt de voorbije winter, wordt nu met een zomeractiviteit uitgepakt: Summer Happening.
Muziekhandelaar die Donna Summer ontdekte
14 Mei 2016, 02:31 Volkskrant
Muziekondernemer Ton van den Bremer overleed begin april op 68-jarige leeftijd. Hij bepaalde het succes van menig artiest. Ton van den Bremer werd de 'man van het momentum' genoemd - het omgekeerde van de man van 'twaalf beroepen en dertien ongelukken'. Altijd pakte hij zijn kansen. Meer dan een kwart eeuw was hij de drukste muziekentrepreneur van Nederland. Hij was drummer, dj, roadie, plugger en


6 Mei 2016, 14:06 Skynet
Summer Josephine?s heropent als Smokey Jo?s Garage
25 April 2016, 12:00 Gazet v. Antwerpen

Summer Josephine?s, de populaire zomerbar op de site van stadsbrouwerij De Koninck, krijgt dan toch een vervolg. Begin juni opent Smokey Jo?s Garage de deuren, een restaurant met onder meer een cocktailbar, barbecues op zondag en live muziek.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be