NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Stoppen

2News.be / Trefwoorden / Stoppen

De onoverwinnelijkheid van Kramer is nu zijn kwetsbaarheid - is het tijd om te stoppen?
13 Maart, 02:36 Volkskrant
Afgelopen weekeinde greep Sven Kramer naast zijn tiende wereldtitel. De 31-jarige allroundspecialist viel zelfs buiten het podium. Erben Wennemars: 'Ik heb hem zien lijden'. Wat moet Kramer nu doen? Gianni Romme: 'Ik hoop dat hij terugkeert op het ijs. Al zou stoppen ook begrijpelijk zijn.' Wereldkampioen sprint 2004 en 2005 Wereldkampioen 1.000 meter Wereldkampioen 1.500 meter Stopte op 34-jarige


Nieuws: Amazon heeft nu al genoeg van The Grand Tour
12 Maart, 10:06 Auto55
Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May moeten op zoek naar een nieuwe bezigheid. Tenminste, daar ziet het voorlopig naar uit. Amazon, dat de drie excentrieke Britten een miljoenenbudget toestopte voor de creatie van een rivaal voor Top Gear, is immers niet enthousiast.Wat na seizoen 3?De Amerikaanse betaalzender Amazon sloot een contract af voor drie seizoenen van elk 12 afle...

Lees meer


Rutte kan beter stoppen met zijn achterhoedegevecht: een fiscale unie is onvermijdelijk
11 Maart, 21:42 Volkskrant
Een gemeenschappelijke begroting is nodig om de eurozone op lange termijn in stand te houden. Onlangs maakte Mark Rutte in Berlijn duidelijk dat Nederland weinig heil ziet in een eurozone-begroting als schokabsorptiefonds: 'Als nationale buffers niet werken, werkt een Europese buffer ook niet', aldus onze premier. Feit is echter dat Rutte politiek meer en meer alleen komt te staan in Europa. Waar


Blogster weigert haar litteken nog langer weg te stoppen na buitenbaarmoederlijke zwangerschap
11 Maart, 13:54 Gazet v. Antwerpen
Reisblogster Olive Cook werd tijdens een tripje in Mexico plots onwel. Ze werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht en eenmaal daar bleek er sprake te zijn van een buitenbaarmoederlijke zwangerschap had. Een jaar later vertelt ze nu op Instagram over dat pijnlijk voorval dat ze maar nipt overleefde en ze wil zo het taboe helpen doorbreken. "Aan iedereen die hetzelfde heeft meegemaakt, weet dat je niet alleen bent."


Stoppen was geen optie voor deze huisarts (90+)
9 Maart, 21:12 Volkskrant
In de oorlog, toen hij in een dodencel zat, nam Nico van Hasselt zich voor zijn leven in dienst te stellen van anderen. Hij werd huisarts en wist van geen ophouden. 'Ik wil geen smoesjes horen. Daarom begin ik elke morgen om zeven uur. Iedereen die naar het werk of naar school gaat kan voor die tijd bij mij langs komen. Niemand hoeft te verzuimen', zei Nico van Hasselt in juli 2016 toen hij zijn 6


China vertelt vrouwen te stoppen met zoeken naar de perfecte man. ?Min of meer oké? zal ook wel goed zijn
8 Maart, 16:48 Gazet v. Antwerpen

In de Chinese staatskrant ?Sichuan Daily? is een opiniestuk verschenen dat nu het hele land (en de wereld) rondgaat. In het stuk krijgen Chinese single vrouwen het verwijt naar het hoofd geslingerd dat ze te kieskeurig zijn, dat ze hun zoektocht naar de perfecte man beter staken en genoegen moeten nemen met een ?min of meer oké? exemplaar.
Stoppen er weldra twee trams tegelijk aan uw halte?
6 Maart, 02:18 Gazet v. Antwerpen

Twee trams die tegelijkertijd halt houden op één perron om de dienstverlening van De Lijn te verbeteren, dat is het voorstel van Vlaams Parlementslid Orry Van de Wauwer (CD&V). ?De premetrostations in het centrum zijn lang genoeg?, zegt hij.
Alison Van Uytvanck openhartig over pesters en haar geaardheid: ?We stoppen het niet meer onder stoelen of banken?
5 Maart, 18:54 Gazet v. Antwerpen

Alison Van Uytvanck vertelde openhartig aan Sporza over de periode waarin ze gepest werd en kwam voor het eerst uit de kast. ?Ik heb een vriendin. We stoppen het niet meer onder stoelen of banken en gaan binnenkort samenwonen?, klinkt het overtuigd. De Belgische won vorige week het WTA-tornooi van Boedapest en staat zo in de top 50.
Trouwstoet raast over A12: bestuurders stoppen en gooien bruidegom in de lucht
4 Maart, 11:36 Gazet v. Antwerpen

Auto?s die over de pechstrook raasden, auto?s die stilstonden op de snelweg, voortdurend getoeter, een confettikanon dat afgevuurd werd... Op een gegeven moment werd er zelfs gestopt om de bruidegom midden op de snelweg in de lucht te gooien. Kortom: een trouwstoet heeft zaterdagavond rond 17.30u opnieuw heel wat chaos veroorzaakt op de A12 ter hoogte van Meise.
'Star Wars'-componist John Williams wil ermee stoppen
2 Maart, 12:12 Skynet
John Williams, de componist achter de iconische 'Star Wars'-soundtrack, heeft aangegeven dat hij de franchise wellicht gaat verlaten. Dat verklaarde hij in een interview met de Amerikaanse klassieke radiozendender KUSC.


Pat Krimson wil in 2020 stoppen met muziek: ?Ik ben tot bijna vijftig procent blind?
1 Maart, 18:30 Gazet v. Antwerpen

Pat Krimson, de nineteeslegende achter 2Fabiola, overweegt om in 2020 een punt te zetten achter zijn carrière. ?Ik ben tot bijna vijftig procent van mijn zicht kwijt. Als ik nog drie jaar op dit niveau kan werken, is het mooi geweest?, zo verklapte hij op Qmusic.
Vladimir Poetin dreigt met nieuwe nucleaire raket: ?Niemand kan ons nog stoppen?
1 Maart, 13:06 Gazet v. Antwerpen

De Russische president Vladimir Poetin heeft tijdens zijn State of the Union een nieuwe nucleaire raket voorgesteld. Volgens het staatshoofd heeft ze ?een eindeloos bereik? en kan ze door niemand gestopt worden. ?Niemand wilde naar Rusland luisteren, hoewel we een nucleaire grootmacht zijn. Wel, luister nu maar naar ons.?
Wekdienst 1/3: vanaf vandaag belastingaangifte en Humberto moet stoppen
1 Maart, 07:06 NOS nieuws

Goedemorgen! Vanaf vandaag kun je weer belastingaangifte doen over het afgelopen jaar en het UMC Utrecht begint een experiment met het inzetten van psychiatrische verpleegkundigen op de spoedeisende hulp.

Het vriest vanmorgen matig tot streng en er staat een ijzige oostenwind. Later ook ruimte voor de zon. Vanmiddag stijgt het kwik tot rond het vriespunt.

Bekijk hier het overzicht van de files en wegwerkzaamheden en de situatie op het spoor.

Wat kun je vandaag verwachten?

Vanaf vandaag is Nederland een maand lang voorzitter van de VN-Veiligheidsraad. Premier Rutte en minister Kaag zullen deze maand naar New York gaan. De speerpunten zijn vredesmissies, water en vrouwenrechten. Het voorzitterschap begint met een oer-Hollands ontbijt. Meer daarover lees je in dit verhaal. De belastingaangifte over het afgelopen jaar kan vanaf vandaag worden gedaan. Dat wordt even opletten voor beleggers, want cryptomunten moet je ook aangeven. Digitale munten, zoals bitcoins, worden gezien als vermogen. Het UMC Utrecht begint vandaag een experiment met het inzetten van psychiatrische verpleegkundigen op de spoedeisende hulp. Deze gaan in de avonden en weekenden meedraaien om patiënten met een psychische diagnose die door een ongeval in het ziekenhuis zijn gekomen beter te helpen en te begeleiden. Vanavond wordt in Arnhem de tweede marathon op natuurijs van 2018 geschaatst. Gisteren was de eerste marathon op natuurijs in Haaksbergen.

Wat heb je gemist?

Humberto Tan stopt als presentator van het tv-programma RTL Late Night. Dat maakte hij gisteravond zelf bekend aan het einde van de uitzending. Hij stopt op verzoek van RTL. Tan zei dat hij het er niet mee eens is maar de beslissing respecteert.

Degene die het stokje van hem overneemt is Twan Huys, die nu nog Nieuwsuur presenteert. Hij werkte 25 jaar bij Nieuwsuur en voorloper NOVA. Hij blijft nog tot 1 mei. Vanaf september gaat Huys naar Late Night. RTL denkt na over een nieuwe invulling van het programma.

Ander nieuws uit de nacht:

Perschef Witte Huis en vertrouweling Trump stapt op: volgens Amerikaanse media dacht Hope Hicks al maanden na over een vertrek, omdat ze naar eigen zeggen had bereikt wat ze wilde. 'Woningcorporaties maken ruime winst op sociale huurhuizen': de Woonbond wil dat de huren in de sociale sector met 10 procent worden verlaagd. NS steekt half miljard in vernieuwing dubbeldekkers: er komen nieuwe (volgens NS comfortabele) stoelen, moderne verlichting en oplaadvoorzieningen in tweede en eerste klas.

En dan nog dit:

Lekker koud buiten, hè? En het voelt zelfs nog kouder dan het daadwerkelijk is. Dat is de gevoelstemperatuur. Maar wat bedoelen meteorologen eigenlijk met die gevoelstemperatuur? En hoe bereken je dat? Dat leggen we je uit:

Fijne dag!
Democratie in Oost-Ghouta ook na 'staakt-het-vuren' ver te zoeken: hier geldt de sharia
26 Februari, 20:54 Volkskrant
Maandagmorgen, anderhalve dag nadat de VN-veiligheidsraad instemde met een staakt-het-vuren in Syrië, zetten rebellen in Oost-Ghouta een filmpje op Twitter. De camera toont strijders die juichend door een boomgaard rennen: 'Allah is groot.' Beelden van lijken in loopgraven. De 'monsters van Assad' zijn dood: deze 'vooropgezette val' is geslaagd. Het gevechtsbestand waaraan ook rebellen zich volgen


Nederlandse minister van Volksgezondheid moet stoppen met zonnebanken
25 Februari, 21:48 Skynet
De Nederlandse vereniging van dermatologen adviseert de Nederlandse minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge om de zonnebank af te zweren. De CDA-politicus bekende vrijdag in de Nederlandse talkshow Jinek dat hij met enige regelmaat onder de zonnebank te vinden is, maar dat is "zeer onverstandig en gevaarlijk", vinden de dermatologen.


Ladbrokes moet stoppen met aanbieden van virtuele weddenschappen
24 Februari, 00:18 Skynet Belgie
Gokbedrijf Ladbrokes moet stoppen met het aanbieden van virtuele weddenschappen en mag er ook geen reclame meer voor maken. Dat heeft de Brusselse Nederlandstalige rechtbank van koophandel beslist, zo meldt het gokbedrijf zelf. Het nieuws wordt ook bevestigd door de voorzitster van de rechtbank van koophandel. Als Ladbrokes toch dergelijke weddenschappen blijft aanbieden, riskeert het fikse dwangsommen te moeten betalen. Het gokbedrijf toont zich teleurgesteld in het vonnis en kondigt aan in beroep te zullen gaan.


Ladbrokes moet stoppen met virtuele weddenschappen
23 Februari, 19:06 Gazet v. Antwerpen

Gokbedrijf Ladbrokes moet stoppen met het aanbieden van virtuele weddenschappen en mag er ook geen reclame meer voor maken. Dat heeft de Brusselse Nederlandstalige rechtbank van koophandel beslist, zo meldt het gokbedrijf dat al aankondigde in beroep te zullen gaan.
Lezersbrieven over tabaksindustrie: 'Domme actie ondergraaft de motivatie om te stoppen met roken'
23 Februari, 11:54 Volkskrant
Veel lezers reageren op het besluit van het OM om de tabaksindustrie niet te vervolgen voor het bewust toebrengen van verslaving en gezondheidsschade. Advocaat Bénédicte Ficq stapt naar het gerechtshof. Het OM betoogt dat roken uiteindelijk een vrije keuze is. Dat klopt dus niet. Meeroken is verre van vrijwillig. In de straten, op de perrons van de NS (waar het rookverbod een farce is) en op de te


Belgische gezinnen stoppen alle vers spaargeld in vastgoed
23 Februari, 00:24 De Tijd
00:00 De Belgen hebben in 2017 nauwelijks vers geld geïnvesteerd in spaar- of beleggingsproducten. Nagenoeg al het nieuwe spaargeld vloeide naar de vastgoedmarkt. Tot die conclusie komt de Nationale Bank in...


Interne memo duidt erop dat Nokia wil stoppen met verkopen hybride smartwatches
21 Februari, 18:24 Tweakers
Een online verschenen memo duidt erop dat Nokia wil stoppen met de verkoop van hybride smartwatches en andere 'Digital Health'-producten aan consumenten. Het is nog onbekend of dat echt zal gaan gebeuren.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be