NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Stoppen

2News.be / Trefwoorden / Stoppen

Deze vrouwen zijn trots op hun littekens en stoppen ze niet langer weg
Gisteren, 12:18 Gazet v. Antwerpen
De Engelse fotografe Sophie Mayanne werkt al een tijdje aan 'Behind The Scars', een project waarbij ze vrouwen voor haar lens haalt die erge littekens hebben. Ondertussen vond ze tientallen vrouwen en mannen die bereid waren om zichzelf letterlijk en figuurlijk bloot te geven. Het resultaat is een indrukwekkende portrettenreeks.


Driesterrenrestaurant Hertog Jan kondigt plots sluiting aan: ?Stoppen op toppunt?

Hertog Jan, het driesterrenrestaurant van topchef Gert De Mangeleer en sommelier Joachim Boudens in Zedelgem, sluit eind december de deuren. Dat meldt het duo zaterdag.
Terwijl andere organisaties conflicten in de doofpot stoppen, loopt de vakbond er juist mee te koop
Donderdag, 02:36 Volkskrant
In 1971 werd polderaar Harry ter Heide gekozen tot voorzitter van vakcentrale NVV, een van de voorlopers van de huidige FNV. Eén jaar later werd hij pootje gelicht door de geradicaliseerde industriebond van de onlangs overleden Arie Groenevelt die door acties op de werkvloer veranderingen wilde afdwingen en niet door overleg met de werkgevers. Ter Heide werd gewipt en maakte plaats voor de jonge W


Meer en meer bedrijven stoppen met zoeken naar medicijn tegen alzheimer
Woensdag, 09:48 Gazet v. Antwerpen

Steeds meer bedrijven staken hun onderzoek naar medicijnen tegen alzheimer. Pfizer, een van de grootste medicijnfabrikanten ter wereld, is de volgende in het lijstje.
Volta en Akkermans stoppen miljoen in AI voor banken
9 Januari, 09:48 De Tijd
09:34 Volta Ventures en fintech-ondernemer Michel Akkermans stoppen 1,25 miljoen euro in Yields.io, een amper 9 maanden oude start-up die banken bijstaat bij de controle op wiskundige modellen.


?VS stoppen met trainen Syrische rebellen?
7 Januari, 23:00 NRC
De Verenigde Staten gaan stoppen met het trainen van gematigde Syrische rebellen in de strijd tegen terreurgroep Islamitische Staat. Als verklaring geeft het Witte Huis dat het meer dan 500 miljoen kostende programma geen reële strijdkracht heeft opgeleverd. Dat meldt The New York Times.


Boef, zou je niet stoppen met optreden?
5 Januari, 02:18 Volkskrant
De ingezonden brieven van vrijdag 5 januari. Ik had nog nooit van Boef gehoord. Uit het nieuws heb ik begrepen dat hij onlangs met pech langs de weg kwam te staan. Ik ken het verhaal niet zo goed, maar hij werd geholpen door een groep meisjes. De meisjes die hem geholpen hebben, door hem een lift te geven, heeft hij achteraf uitgemaakt voor hoeren. Ze droegen korte rokjes en hadden alcohol gedronk


Blair wil dat Britten nog van mening kunnen veranderen

De Britten moeten nog van gedachten kunnen veranderen over het vertrek uit de Europese Unie. Dat stelt oud-premier Tony Blair donderdag in een nieuwjaarsbijdrage op de website van zijn denktank Tony Blair Institute for Global Change.
Kruidvat en Trekpleister stoppen met de verkoop van tabakswaren
4 Januari, 04:48 NOS nieuws

Kruidvat en Trekpleister houden op met de verkoop van rookwaren. "We kunnen het eigenlijk gewoon niet meer maken", zegt topman Gerard van Breen tegen het AD.

De verkoop van sigaretten past niet meer bij het imago van de drogisterijen, vindt het management. "Gezondheid neemt een steeds belangrijkere plaats in in onze winkels. Tabak past daar gewoon niet meer bij."

Beide ketens tellen in Nederland en België 1373 filialen. Het zal een tijdje duren voordat de tabakswaren uit alle schappen zijn gehaald. Aan het eind van dit jaar is in ongeveer twee derde van de filialen geen tabak meer te koop.

Voorraden niet weggooien

Volgens Van Breen is het financieel onverantwoord om er in één keer mee te stoppen. "Sigaretten zijn geen illegaal product. Dus we gaan de voorraden wel gewoon opmaken, niet weggooien. Anders is het ook gewoon financieel een te zware klap."

Rookwaar maakt volgens de topman enkele procenten uit van de jaaromzet. Naar verwachting zijn in de loop van 2019 de tabakswaren uit alle schrappen.
Improvisatietheater opent derde filiaal: ?Les één: stoppen met nadenken?
4 Januari, 02:24 Gazet v. Antwerpen

Zin in een hoogst spontane en intuïtieve omgang met enkele medemensen? Dan is het Impro-visatietheater misschien wat voor u. Weldra start een cursus in De Boekerij in Herentals.
Uw voornemen om met roken te stoppen kan uw verzekeraar niet boeien, maar mij wel
2 Januari, 02:24 Volkskrant
Nog voordat de jonge ouders de buggy met hun slapend peutertje door de deur van mijn spreekkamer hebben geduwd, ruik ik rook. 'Hij gilt de hele dag en grijp naar zijn oortjes. Hij heeft vast weer een oorontsteking.' Ik kijk voorzichtig zonder hem wakker te maken. Allebei zijn trommelvliezen zijn knalrood. Dat wordt de tweede antibio-ticakuur in twee maanden. Beetje vaak, dus begin ik - ongevraagd


New York Times en Starbucks stoppen met aanbieden Windows Mobile-apps
31 December 2017, 13:36 Tweakers
In de afgelopen dagen hebben zowel The New York Times als Starbucks de handdoek in de ring gegooid als het gaat om een app aanbieden voor Windows Mobile. Bij The NYT gaat het om de Windows Phone 8.1-app en bij Starbucks zelfs om de Windows 10 Mobile-app.


We moeten stoppen met dieren doden
29 December 2017, 21:48 Volkskrant
Het verschil tussen mens en dier is een hardnekkig misverstand, zegt de Duitse filosoof Richard David Precht, dus is het hoog tijd om anders met dieren om te gaan. Goed, helemaal nieuw is het niet; al jaren strijdt bijvoorbeeld de Australische filosoof Peter Singer tegen de hoge positie die de mens zichzelf in de loop van de geschiedenis heeft toegekend, en die hem het recht zou geven met dieren t


Stoppen met roken in 2018? Deze confronterende campagne moet het makkelijker maken
29 December 2017, 13:24 Gazet v. Antwerpen
In Groot-Brittannië wil de overheid zeven miljoen (!) rokers helpen om te stoppen. Daarom lanceert Public Health England een campagne die toont wat sigaretten doen met het lichaam. En dat levert allesbehalve fraaie beelden op?


Ook Charleroi kan zegereeks van krachtig Oostende niet stoppen
26 December 2017, 22:42 Gazet v. Antwerpen

Ook in de King Classic toonde de ongeslagen leider Oostende dat het momenteel de beste van België is. Oostende won met 83-63 van uitdager Charleroi. De Zeekapiteins gaan hun mini-break met een superieure dertien op dertien in.
Herbert Flack: ?Ze moeten me maar zeggen wanneer ik moet stoppen?
26 December 2017, 02:30 Gazet v. Antwerpen

Herbert Flack (68) is gastheer van de Winterrevue in Antwerpen, waarin films en Hollywood centraal staan. Droomt de Antwerpse acteur nog van een internationale carrière? ?Wat Matthias Schoenaerts doet, zou ik niet kunnen.?
Arjen Robben overweegt te stoppen: 'Ik heb niets meer nodig om te zeggen: nu is mijn loopbaan af'
23 December 2017, 02:18 Volkskrant
Arjen Robben overweegt na het seizoen te stoppen met voetballen. Hij laat de mogelijkheid van een afscheid nadrukkelijk open, nu het einde van het seizoen nadert. Zijn contract bij Bayern München loopt af. 'Alles kan. Ik kan stoppen, naar Amerika, nog één jaar Bayern, twee jaar Bayern. Geen optie is uitgesloten', zegt hij in een interview met Volkskrant Magazine, zaterdag. De 33-jarige Robben, mom


Is het de taak van de overheid eenzaamheid te stoppen?
21 December 2017, 02:12 Volkskrant
Op de vraag van Gijs Herderschêe en Ariejan Korteweg wat hij in Den Haag wilde bereiken, antwoordde minister van VWS (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) Hugo de Jonge: 'Ik wil de toenemende eenzaamheid onder ouderen stoppen, merkbaar en meetbaar.' Vragen: is het de taak van de overheid eenzaamheid te stoppen? Indien ja, waarom alleen eenzaamheid onder ouderen? Hoe gaan wij precies die eenzaamheid


Bussen stoppen met rijden in de provincie Antwerpen: opgepast voor gladheid
12 December 2017, 21:36 Gazet v. Antwerpen

In hele provincie Antwerpen stoppen bussen dinsdagavond met rijden door het winterweer. Dat meldt De Lijn. Trams blijven wel rijden, laat De Lijn nog verstaan. Treinen zijn ook een alternatief. De beslissing komt er na aanwijzingen van de buschauffeurs van gladheid op de wegen.
Voormalig Facebooktopman roept op te stoppen met sociale media: 'Je wordt geprogrammeerd'
12 December 2017, 17:24 Volkskrant
Chamath Palihapitiya, ex-topman bij Facebook, heeft spijt van zijn bijdrage aan het succes van het bedrijf. Facebook draagt volgens hem bij aan de verspreiding van misinformatie en onwaarheden. 'Ik voel me geweldig schuldig dat ik heb meegeholpen dit bedrijf te maken. We hebben iets gecreëerd wat de sociale structuur in de samenleving verscheurt. Ik maak geen gebruik van die shit, mijn kinderen mo

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be