NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Stoppen

2News.be / Trefwoorden / Stoppen

Brits recreatiebedrijf moet stoppen met verzamelen biometrische data personeel
24 Februari, 00:01 Tweakers
De Britse privacytoezichthouder heeft een recreatiebedrijf opgedragen om te stoppen met het gebruik van gezichtsherkenning en vingerafdrukscans om de werktijden van werknemers te monitoren. Volgens de waakhond was het gebruik van de technologie disproportioneel en illegaal.


Duizenden ondernemers in winkelstraat stoppen om schulden te voorkomen
13 Februari, 00:02 NU.NL - Economie
Het aantal winkeliers dat ermee stopt is afgelopen jaar verdubbeld. Enkele duizenden ondernemers hebben er de brui aan gegeven om te voorkomen dat ze in de schulden komen. Ook de krapte op de arbeidsmarkt zorgt voor veel problemen.


Netflix gaat stoppen met goedkoopste abonnement
29 Januari, 00:00 Emerce
Netflix gaat stoppen met het goedkoopste abonnement in de Verenigde Staten, Canada en het Verenigd Koninkrijk, beter bekend als Netflix Basic. Vermoedelijk zal dat ook in Nederland het geval zijn.


Apple moet per direct stoppen met verkoop nieuwste modellen Apple Watch in VS
23 Januari, 00:11 NU.NL - Tech
Apple moet de verkoop van zijn nieuwste smartwatches in de Verenigde Staten stopzetten. Dat heeft een Amerikaanse rechtbank woensdag geoordeeld in hoger beroep.


Vrachtschepen met vloeibaar gas uit Qatar stoppen vlak voor Rode Zee met varen
16 Januari, 00:02 NU.NL - Economie
Zeker vier vrachtschepen uit Qatar die vloeibaar aardgas (lng) vervoeren hebben besloten hun tocht te staken voordat ze aankwamen op de Rode Zee. De pauze volgt op de luchtaanvallen van de Amerikanen en Britten op Houthi-doelen in Jemen.


LinkedIn ziet af van migratie naar Azure, wil niet stoppen met eigen tools
18 December 2023, 00:08 Techzine
LinkedIn, dat eigendom is van Microsoft, ziet vooralsnog af van een migratie naar Azure. Het pauzeren van de cloudplannen zou door de “onvoorstelbare vraag” naar Azure komen, hoewel LinkedIn ook geen zin had om af te stappen van de eigen softwaretools. Inmiddels kent LinkedIn meer dan 1 miljard leden, die het met vier datacentra bedient. […]


Succesvolle crypto scammers stoppen ermee
30 November 2023, 00:00 Emerce
Inferno Drainer, een crypto ?scam as a service?, stopt ermee. Sinds februari is de zogenoemde wallet drainer al actief en is vermoedelijk 70 tot 80 miljoen dollar aan crypto gestolen van 100.000 slachtoffers.


Apple en Disney stoppen voorlopig met adverteren op X vanwege antisemitisme
24 November 2023, 00:13 NU.NL - Tech
Apple en Disney stoppen voorlopig met adverteren op X vanwege antisemitisme op het socialemediaplatform, meldt nieuwswebsite Axios. Eerder lieten onder meer technologieconcern IBM en entertainmentbedrijf Lionsgate al weten niet meer te adverteren op X.


Snookerlegende O'Sullivan denkt aan stoppen door ruzie met bond: 'Geen keus'
24 November 2023, 00:08 NU.NL - Sport
Ronnie O'Sullivan overweegt te stoppen met snooker. De zevenvoudig wereldkampioen ligt overhoop met de internationale snookerbond, die niet wil dat de 47-jarige Engelsman veel lucratieve toernooien in China speelt.


Gemeenten willen stoppen met dure en tijdelijke payrollmedewerkers
24 November 2023, 00:04 NU.NL - Economie
Gemeenten willen stoppen met het inhuren van payrollarbeidskrachten. In plaats daarvan moeten ze zoveel mogelijk mensen in vaste dienst nemen. Dat is goedkoper, maar het is ook lastiger om op korte termijn vaste werknemers te vinden.


Webwinkel bol en de Nederlandse Loterij stoppen met adverteren op X
24 November 2023, 00:03 NU.NL - Economie
De Nederlandse Loterij, bekend als verkoper van Staatsloten, adverteert niet meer op X. Ook webwinkel bol heeft het socialemediaplatform de rug toegekeerd.


Beleggers roepen chemiebedrijven op te stoppen met pfas-productie
16 November 2023, 00:07 NU.NL - Economie
Chemiebedrijven moeten stoppen met het produceren van pfas, zeggen ruim vijftig institutionele beleggers. Ze roepen de topbestuurders van de vijftig grootste beursgenoteerde chemiebedrijven ter wereld op om deze stoffen te vervangen door veiligere alternatieven.


Achterkleinzoon van Henry Ford roept op stakingen in autofabrieken te stoppen
17 Oktober 2023, 00:04 Skynet Buitenland
Bill Ford, de achterkleinzoon van de oprichter Henry Ford, heeft maandag de vakbond UAW opgeroepen een einde te maken aan zijn wekenlange "verwoestende" staking bij autobouwer Ford.


Sergio Perez reageert op geruchten over stoppen
17 Oktober 2023, 00:01 AutoBlog

Gaat Sergio Perez echt stoppen in de Formule 1? Sta je nummer twee in het wereldkampioenschap, valt nog heel de wereld over je. Geintje natuurlijk. Droog kijken naar de statistieken in de Formule 1 vertellen zeker niet het verhaal rondom de positie van Sergio Perez. Sergio Perez geruchten De Mexicaanse coureur beleeft een rommelig seizoen. […]

Dit artikel Sergio Perez reageert op geruchten over stoppen verscheen eerst op Autoblog.nl.




Sarah Jessica Parker weigert facelifts en botox en krijgt kritiek: ?Waarom zou ik? Moet ik stoppen met ouder worden??
21 September 2023, 00:03 HLN.BE
Hoewel ze in ?Sex and the City? en ?And Just Like That? in de huid kruipt van de glamoureuze Carrie Bradshaw, geeft actrice Sarah Jessica Parker (58) helemaal niets om wat iemand van haar grijze haren of rimpels vindt. ?Waarom zou ik? Moet ik anders stoppen met ouder worden?, klinkt het in een interview met ?Vogue?.


Apple brengt update uit die hoge straling iPhone 12 moet verhelpen
20 September 2023, 00:08 NU.NL - Tech
Er komt een software-update voor Franse gebruikers die de stralingsproblemen van de iPhone 12 moet oplossen. Omdat de iPhone 12 te veel straling uitzendt, mag het toestel in Frankrijk niet meer worden verkocht. Ook in Nederland wordt het stralingsniveau van de telefoon onderzocht.


Rusland probeert duikvlucht roebel te stoppen met rente-ingreep
16 Augustus 2023, 00:03 NU.NL - Economie
De roebel daalt al maanden in waarde en de centrale bank in Rusland probeert daar nu met een stevige rente-ingreep een einde aan te maken. Dat lijkt direct na het besluit ook even te werken.


Opmars Chinese elektrische auto niet te stoppen
8 Augustus 2023, 00:01 AutoBlog

We zien steeds meer Chinese elektrische en hybride auto?s op de weg en dat heeft een reden. Sta je in de file dan sjeest de ene na de andere Chinese elektrische of hybride auto je voorbij. Denk aan een BYD, een Polestar, een Xpeng of een Lynk en Co. En laten we eerlijk zijn, sommige […]

Dit artikel Opmars Chinese elektrische auto niet te stoppen verscheen eerst op Autoblog.nl.




Apple dreigt in VK te stoppen met FaceTime en iMessage om encryptiewet
23 Juli 2023, 00:00 Tweakers
Apple heeft kritiek geuit op een Brits wetsvoorstel waarbij techplatforms gedwongen kunnen worden encryptie af te zwakken. Het bedrijf dreigt vanwege het voorstel in het VK te stoppen met FaceTime en iMessage.


Meeste veiligheidsregio's stoppen met verwijzingen naar Twitter in NL-Alerts
17 Juli 2023, 00:02 Tweakers
Het merendeel van de Nederlandse veiligheidsregio's stopt met verwijzingen naar Twitter bij crisiscommunicatie of deed dat al langer niet. Ook werken crisisdiensten aan nieuwe websites en alternatieven zoals Mastodon-instances na ophef over een Twitter-verwijzing in een NL-Alert.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn