NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Stof


Studentes getuigen: ?Een jongen hing onder het stof en riep namen van vrienden die nog onder het puin lagen?
Dinsdag, 11:06 Gazet v. Antwerpen

Met hun valiezen gepakt verlaten Vanessa Tuur (25) en Barbara Bruce-Boye (27), studentes uit Amsterdam, de door de hulpdiensten ingestelde perimeter aan de Paardenmarkt. Ze waren maandagavond in hun kot, in het huis links naast de ingestorte woningen.
N-VA blaast stof van voorstel om brugpensioen te schrappen
10 Januari, 14:54 Skynet Economie
Om meer vacatures ingevuld te krijgen, wil N-VA het brugpensioen schrappen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vandaag.


Explosieve stof onschadelijk gemaakt bij Landgraaf
6 Januari, 00:30 NOS nieuws

In het Limburgse dorp Eygelshoven, ten oosten van Landgraaf, heeft de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) 's avonds laat een explosieve stof opgeblazen.

De politie trof het explosief eerder op de dag aan bij een doorzoeking van een huis. Het is niet bekend om wat voor stof het gaat. De bewoner is opgepakt, meldt de regionale omroep 1Limburg.

Het explosieve materiaal werd naar een nabijgelegen park gebracht en daar gecontroleerd tot ontploffing gebracht. Uit voorzorg liet de politie twee huizen ontruimen; de bewoners konden daarna weer naar huis.

1Limburg meldt dat de operatie vertraging had opgelopen, omdat de vrachtwagen die boven het explosief gereden zou worden om de knal te dempen, vast kwam te zitten in het drassige terrein van het park. Uiteindelijk werd een tractor gehaald om het explosief toe te dekken.
Vzw Topanimatie na 7 jaar vanonder het stof gehaald
3 Januari, 02:24 Gazet v. Antwerpen

Na zeven jaar stilte blaast Johan Van Doninck zijn project Topanimatie nieuw leven in. ?Om mee te bouwen aan Grobbendonk als cultuurvriendelijke gemeente.?
Apple door het stof na 'batterij-gate': iPhonegebruikers kunnen batterij laten vervangen met flinke korting
29 December 2017, 12:12 Volkskrant
Apple gaat door het stof over het bewust vertragen van de iPhone. Publieke excuses en korting op het vervangen van de iPhonebatterij moeten boze iPhonegebruikers vermurwen. Vorige week zagen de klanten van het Amerikaanse bedrijf een hardnekkig gerucht bevestigd. Het technologieconcern installeert software in de iPhone 6 en latere modellen die de telefoon doelbewust vertraagt. Meer dan een week na


Europese daggrenswaarde voor fijn stof in 2017 gerespecteerd in Vlaanderen en Brussel
26 December 2017, 18:12 Skynet
Voor het vierde jaar op rij wordt de Europese daggrenswaarde voor fijn stof gerespecteerd in Vlaanderen en Brussel. In Wallonië wordt de daggrens vermoedelijk voor het derde jaar op rij gerespecteerd. Helemaal zeker is dat nog niet omdat er in het meetstation te Marchienne-Au-Pont op 26 december al 33 overschrijdingen van de daggrens werden gemeten. Dat blijkt uit voorlopige cijfers van 2017 van de Intergewestelijke Cel voor het Leefmilieu (IRCEL).


Stofzuiger haalt fijn stof uit de lucht
23 December 2017, 02:18 Gazet v. Antwerpen

Een soort gigantische stofzuiger die fijn stof en roet uit de lucht haalt: door zulke speciale toestellen nabij grote parkeergarages te plaatsen, wil Eindhoven de luchtkwaliteit in de stad verbeteren. Een wereldprimeur. ?Dit systeem is ook perfect toepasbaar bij de overkapping van de Antwerpse Ring?, zegt projectleider Bert Blocken.
Wondermiddel tegen fijn stof? ?Gigantische stofzuigers ook nuttig bij overkapping Antwerpse Ring?
23 December 2017, 02:18 Gazet v. Antwerpen

Een soort gigantische stofzuiger die fijn stof en roet uit de lucht haalt: door zulke speciale toestellen nabij grote parkeergarages te plaatsen, wil Eindhoven de luchtkwaliteit in de stad verbeteren. Een wereldprimeur. ?Dit systeem is ook perfect toepasbaar bij de overkapping van de Antwerpse Ring?, zegt projectleider Bert Blocken.
Zes keer giftige stof gelekt uit Dordtse chemiefabriek, provincie doet aangifte
4 December 2017, 20:18 Volkskrant
Bij de Dordtse teflonfabriek van het Amerikaanse concern Chemours heeft sinds juni 2017 zes keer een perfluorisobteen-lekkage plaatsgevonden. Deze giftige stof, kortweg PFIB genoemd, is een bijproduct van de teflon-productie en al bij zeer lage concentraties schadelijk voor de gezondheid. Op 13 augustus vloeide een concentratie PFIB weg die vijf keer hoger was dan volgens Amerikaanse en Nederlands


De kachel komt in de verdrukking, maar is het slechte imago door uitstoot fijn stof wel terecht?
23 November 2017, 12:18 Gazet v. Antwerpen

Een twintigtal verkopers van hout- en pelletkachels geeft klanten een premie van 300 euro als ze een kachel van minstens tien jaar oud vervangen door een nieuwe. Maar de Vlaamse Milieumaatschappij waarschuwt voor de grote hoeveelheden fijn stof die zulke kachels uitstoten. Is houtverbranding echt een aanslag op onze gezondheid? Ecopower, een leverancier van hernieuwbare energie die zélf houtpellets verkoopt, zegt alvast van niet.
Waarom staan hier Tesla Model 3?s stof te happen?
16 November 2017, 08:54 AutoBlog
Klaar om naar een eigenaar te gaan.. of toch niet? In een parkeerfaciliteit in Los Angeles, Zuid-Californië staan meerdere Tesla’s geparkeerd. Het gaat om zowel de Model 3, als de Model S en Model X. Van de Model 3 staan maar liefst 26 exemplaren. De geparkeerde auto’s staan hier natuurlijk met een reden. Een verslaggever […]


Religieuze elite bijt in het stof: Iraans niet-moslim mag terug aan politiek doen
8 November 2017, 18:06 Gazet v. Antwerpen

In Iran heeft de invloedrijke clerus in een religieus geschil met de regering van president Hassan Rohani een serieuze politieke nederlaag moeten incasseren. De conservatieve Raad van Hoeders had de werkvergunning van een lokale politicus in de stad Yazd wegens zijn geloofsovertuiging afgenomen.
Antwerp heeft veel stof tot nadenken na thuisnederlaag: ?We moeten echt meer gaan voetballen?
7 November 2017, 10:54 Gazet v. Antwerpen

Antwerp slaagde er niet in de tweede in de stand, Charleroi, te vloeren op de eigen Bosuil: 1-3. Erger: de Great Old gaf niet thuis, voor bijna 12.000 toeschouwers. ?Als je met zeven verdedigend ingestelde spelers speelt, moet je op voorsprong komen, anders weet je dat het lastig wordt?, slaat Joeri Dequévy de nagel op de kop.
Site waar moslimmannen tweede vrouw kunnen vinden doet stof opwaaien
26 Oktober 2017, 12:54 Gazet v. Antwerpen

Een website waar moslimmannen een tweede vrouw kunnen vinden, heeft in Groot-Brittannië heel wat stof doen opwaaien. Niet alleen is polygamie verboden, de site ?behandelt vrouwen als slaven voor het huishouden?, klinkt het.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be