NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Stijgen

2News.be / Trefwoorden / Stijgen

Inkomsten uit muziek in VS stijgen door streaming
Woensdag, 20:48 Tweakers
De inkomsten voor de muziekindustrie in de Verenigde Staten zijn afgelopen jaar met 18 procent gestegen ten opzichte van 2015. Dat komt door de sterke stijging van streaming, via abonnementen van bijvoorbeeld Spotify, Deezer, Apple Music en Google Play Music.


Triodos BelgiŽ ziet spaargeld en leningen stijgen
25 Augustus, 16:12 De Tijd
16:00 In de eerste jaarhelft van dit jaar is het balanstotaal van de Belgische vestiging van Triodos Bank met 6 procent toegenomen en werd zo de kaap van 2 miljard euro gerond. 'Een nieuwe mijlpaal', aldus ...


Rode Duivels stijgen naar negende plaats op FIFA-ranking

De Rode Duivels winnen donderdag een positie op de nieuwe wereldranglijst van de FIFA. Ze staan nu negende. BraziliŽ is opnieuw nummer 1.
Daling illegale wapentrafiek sinds aanslagen doet prijzen stijgen

De terreuraanslagen hebben de prijzen voor een kalasjnikov de hoogte ingejaagd. Dat bericht La Libre Belgique donderdag, op basis van een studie van het Vlaams Vredesinstituut naar de markt van illegale wapens in BelgiŽ.
Verontrustende trend: populaire SUV's laten CO2-uitstoot Europese auto's weer stijgen
9 Augustus, 15:18 Volkskrant
De CO2-uitstoot van alle Europese personenauto's vertoont voor het eerst sinds 2008 weer een stijgende lijn. De reden: de populariteit van SUV's. Al kan het ook komen doordat steeds meer automobilisten zich afkeren van diesel. Het gaat om een kleine stijging van 0,6 gram per kilometer, meldt Der Spiegel, en het zijn voorlopige cijfers, maar de trendbreuk is niettemin verontrustend: in 2021 moet de


?Belgische huizenprijzen zullen dit jaar met 3 procent stijgen?
15 Februari, 13:30 Gazet v. Antwerpen

De huizenprijzen in BelgiŽ zullen dit jaar met 3 procent stijgen, zo verwacht kredietbeoordelaar Standard & Poor?s. Vorig jaar stegen de prijzen met circa 3,5 procent. De prijsstijging wordt gestut door de lage rentes en de verbeterende arbeidsmarkt.
ING Bank ziet winst met 16 procent stijgen
2 Februari, 08:30 NOS nieuws

Een beter draaiende economie, minder afschrijvingen op slechte leningen en hogere rente-inkomsten hebben†ING in 2016 een nettowinst opgeleverd van†4,65 miljard euro, 16 procent meer dan in 2015.

Er is flink minder afgeschreven op slechte leningen doordat de economie beter draait en minder†bedrijven die in de problemen komen.††In 2015 werd nog ruim 1,3 miljard euro in†de stroppenpot †gestopt, vorig jaar was dat minder dan een miljard. De bank verdiende 13,2 miljard euro met de rente, een stijging van meer dan 5 procent.

Aan kosten voor toezicht en regelgeving was de bank 845 miljoen euro kwijt, 200 miljoen meer dan het jaar ervoor. In†oktober werd een grote†reorganisatie aangekondigd,†waarbij wereldwijd 7000 banen verdwijnen, waaronder 2300 in Nederland. Daarvoor is†787 miljoen euro opzij gezet. Bij de bank werken wereldwijd 52.000 mensen.

1,4 miljoen nieuwe klanten

In 2016 kreeg ING er 1,4 miljoen klanten bij met een bankrekening. In totaal heeft de bank 35,8 miljoen klanten, van wie er 9,7 miljoen beschouwd worden als primaire klanten die twee of meer rekeningen of producten†bij de bank hebben.†

Er werd 28,5 miljard euro meer†spaargeld bij de bank neergezet, een stijging van†bijna 6 procent. Er werd 34,8 miljard euro meer uitgeleend en aan kredieten verstrekt.

Steeds meer maken klanten gebruik van online bankieren en andere online bankdiensten. Om dat verder te ontwikkelen werkt ING samen met meer dan 70 fintech-bedrijven.
Zes jaar cel voor man die Helmonder neerstak
25 Januari, 15:24 NOS nieuws

Een man van 27 uit Oirschot is veroordeeld tot zes jaar cel en tbs met dwangverpleging. Hij stak in februari vorig jaar een 22-jarige Helmonder meerdere keren met een mes in zijn nek. Ook sloeg hij een paar keer met een hamer tegen zijn hoofd.

Hij trok ook met geweld een ketting van zijn hals en beroofde hem van andere sieraden. Daarna liet hij het slachtoffer zwaargewond achter in een huis. De man liep ernstig hersenletsel op, meldt Omroep Brabant.†Hij is de rest van zijn leven hulpbehoevend. De dader was onder invloed van alcohol en verdovende middelen.

De officier van justitie had acht jaar cel en tbs met dwangverpleging geŽist. De straf die de rechter heeft opgelegd is wat lager omdat de tbs-behandeling lang zal duren. Het slachtoffer krijgt ook een schadevergoeding van 58.000 euro.
KV Mechelen wil met zevende (!) thuiszege op rij PO1-ambitie kracht bijzetten, Westerlo voelt de degradatiekoorts weer stijgen
22 Januari, 11:36 Voetbalkrant
KV Mechelen was eind 2016 de ploeg in vorm in onze hoogste klasse. Tegen Westerlo wil Malinwa die goede lijn doortrekken om uitzicht op play-off 1 te behouden.


Wereldwijde werkloosheid blijft stijgen
12 Januari, 23:00 Skynet
De wereldwijde werkloosheid zal ook dit jaar blijven stijgen, zo voorspelt de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO). Het VN-orgaan waarschuwt voor een gebrek aan kwaliteitsvolle jobs.


Uw loon kan binnenkort al stijgen
12 Januari, 14:54 Gazet v. Antwerpen

De kans is reŽel dat u de gevolgen van het kersverse loonakkoord de komende maanden al op uw loonstrookje zult zien.
Loonakkoord - Lonen mogen 1,1 procent stijgen bovenop index in 2017 en 2018
12 Januari, 00:48 Skynet Belgie
Vakbonden en werkgevers hebben woensdagavond een ontwerp van interprofessioneel akkoord bereikt voor 2017 en 2018. De lonen mogen 1,1 procent stijgen bovenop de index, zo kwamen de sociale partners overeen. Ook de laagste uitkeringen gaan omhoog. Brugpensioen voor bedrijven in moeilijkheden blijft mogelijk vanaf 56 jaar in 2017.


Hťt jaar 2016 bestaat niet
11 Januari, 02:18 Volkskrant
David Bowie en Fidel Castro staan erin, Mieke Telkamp niet. Samensteller Han van Bree - sinds 1983 - is genadeloos. Je moet er wel iets voor doen om Het aanzien te halen. En daar zijn de doden natuurlijk, in de 55ste editie van Het aanzien van... Samensteller Han van Bree (59), een tikje zorgelijk: 'Er zijn te veel bekende mensen. Dus er gaan ook te veel bekende mensen dood.' Hij is streng. 'Je mo


Ook luchthaven Luik zag passagiersaantallen fors stijgen na aanslagen in Zaventem
9 Januari, 20:30 Skynet
Net als de andere regionale luchthavens heeft ook die in Luik vorig jaar heel wat meer passagiers over de vloer gekregen dan in 2015. Ook LiŤge Airport ving immers vluchten op die na de aanslagen van 22 maart op Zaventem werden omgeleid. Dat meldt de luchthaven maandagavond.


Omzet Nvidia stijgt flink door Pascal-gpu's en Nintendo Switch
11 November 2016, 10:24 Tweakers
Nvidia heeft in het afgelopen kwartaal een recordomzet geboekt van 2 miljard dollar. Dat is 54 procent meer dan in hetzelfde kwartaal vorig jaar. De hoge omzet is het gevolg van de introductie van de Nvidia GTX 10-gpu's en de op komst zijnde Nintendo Switch, waar een Tegra-chip in zit.


Sociale huisvesting doet Vlaamse schuld fors stijgen
31 Oktober 2016, 16:30 De Tijd
16:06 De schuld van de Vlaamse overheid stijgt volgend jaar tot 25,7 miljard euro. Daarmee is de Vlaamse overheidsschuld in tien jaar tijd met meer dan 10 miljard gestegen.


'Supplementen voor patiŽnt in eenpersoonskamers blijven stijgen'
28 Oktober 2016, 15:06 Skynet
De ereloonsupplementen die patiŽnten bij een opname in een eenpersoonskamer moeten betalen blijven stijgen. Gemiddeld betaalt een patiŽnt voor een ziekenhuisopname in een eenpersoonskamer 1.104 euro uit eigen zak aan ereloonsupplementen. Dat is 7 pct meer dan in 2013. Dat blijkt uit de analyse van 544.344 ziekenhuisfacturen uit 2015 bij de leden van de Socialistische Ziekenfondsen, meldt het ziekenfonds.


Apple levert wederom minder iPhones en ziet omzet uit diensten stijgen
25 Oktober 2016, 23:57 Tweakers
Apple ziet de daling in het aantal geleverde iPhones voor het derde kwartaal op rij doorzetten, al is de daling minder sterk dan in de afgelopen twee kwartalen. Apple verkocht 45,5 miljoen iPhones, een jaar eerder waren dat er 48 miljoen. De omzet uit diensten steeg met 24 procent.


Huis verkopen? Deze geurtjes doen de waarde stijgen
25 Oktober 2016, 14:18 Gazet v. Antwerpen
Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woonst, geven graag meer uit aan een huis dat tijdens hun bezoek lekker ruikt. Dat blijkt uit een onderzoek van een Australische vastgoedsite.


Man ziet gasprijs ineens met 62% stijgen jaar na groepsaankoop
25 Oktober 2016, 07:06 Gazet v. Antwerpen

Olivier De Meulder uit Malle deed vorig jaar mee aan de groepsaankoop voor energie van de provincie Antwerpen. Hij sloot een contract af met Eni. Een jaar later slaat Eni zijn gasprijs met 62,6% op.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be