NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Stijgen

2News.be / Trefwoorden / Stijgen

Utrechtse wetenschappers: zeespiegel Nederland kan met 1,50 meter stijgen
Zaterdag, 02:30 Volkskrant
Utrechtse wetenschappers hebben het ongunstigste geval nog eens nagerekend: de zee kan rond het jaar 2100 op sommige plaatsen met wel 1,80 meter stijgen, veel meer dan het gemiddelde van 10 tot 40 centimeter waarvan het klimaatpanel IPCC uitgaat. Bij Nederland kan de stijging in het ergste geval uitkomen op 1,50 meter, aldus het team. De onderzoekers bekeken de 'staart' van de prognoses: de zeesti


Lonen in VS stijgen trager dan verwacht
Vrijdag, 15:30 De Tijd
15:07 De VS hebben in november meer banen gecreŽerd dan verwacht, maar de stijging van de lonen blijft achter.


Vandeurzen: 'Prijs rusthuis mag niet stijgen voor bewoner'
4 December, 16:06 De Tijd
15:57 Vlaams minister van Welzijn Jo Vandeurzen (CD&V) wil rusthuisbewoners de zekerheid geven dat ze tot het einde van hun leven dezelfde prijs betalen.


Drugscijfers stijgen door gerichte politiecontroles
28 November, 02:06 Gazet v. Antwerpen

Het aantal criminele feiten in de 27 Kempense gemeentes lag vorig jaar 20% lager dan vijf jaar eerder. Maar in vergelijking met 2015 gaat het eerder om een status quo. Vooral de stijging van drugsfeiten valt op.
Honderdduizenden werknemers zien loon in januari stijgen
27 November, 15:30 Gazet v. Antwerpen

In januari hebben honderdduizenden werknemers uitzicht op extra centen, als gevolg van de jaarlijkse indexering van hun lonen. HR-dienstverlener SD Worx becijferde de indexering voorlopig op 1,87 procent bruto.
Nvidia ziet winst en omzet enorm stijgen dankzij gamedivisie en datacenters
10 November, 15:48 Techzine
Nvidia heeft een zeer sterk kwartaal achter de rug. Niet alleen groeide de omzet enorm, ook nam de winst flink toe. Dat komt vooral door de gamedivisie en de verkoop van chips voor datacenters. De verwachtingen voor het volgende kwartaal zijn daarom naar boven bijgesteld. De totale omzet van Nvidia bedroeg het afgelopen kwartaal 2,64 […]


Van de eerste schok tot 'de verbazing voorbij': commentatoren over Trump - 1 jaar na zijn uitverkiezing
8 November, 12:06 Volkskrant
Politiek commentatoren blikken een jaar na de uitverkiezing van Donald Trump als president van de Verenigde Staten terug op hun reactie vlak na de uitslag. En hoe denken ze er nu over? Han ten Broeke, VVD-buitenlandwoordvoerder in de Tweede Kamer9 november 2016, in de Volkskrant:†'We moeten met hem dealen. Ik denk dat samenwerken met hem kan en moet. Het is in elk geval duidelijker dan ooit dat we


Volkskrant Avond: Waarom Thierry Baudet nog veel moet leren | Hoe kan het toch dat de lonen maar niet stijgen?
3 November, 21:30 Volkskrant
De economie groeit, maar dat vertaalt zich vooralsnog niet in loonstijgingen. Fitnessinstructeurs, zwemleraren en andere werknemers in de sector sport en recreatie komen er het bekaaidst vanaf. Verder in de Volkskrant Avond: Debatteren in de plenaire zaal is een zware klus, merkte ook Thierry Baudet deze week. Dit is waarom het tijdens zijn eerste Kamerdebat misging. En kunnen we nog kijken naar f


Op naar de 90: levensverwachting ouderen blijft stijgen
3 November, 02:18 NOS nieuws

De levensverwachting van 65-jarigen neemt nog steeds toe, blijkt uit cijfers van het CBS. Vorig jaar hadden mensen van die leeftijd gemiddeld nog twintig jaar te leven. Tot 2023 neemt dat naar verwachting nog met een half jaar toe.

De levensverwachting van 65-jarigen in 2016 ligt daarmee vijf jaar hoger dan vijftig jaar geleden.

De levensverwachting van Nederlanders stijgt al sinds 1950. Toen was de kans om negentig jaar oud te worden 9 procent, nu is dat 31 procent. De groei komt volgens het CBS vooral door de toegenomen medische kennis en de verbeterde technologie, maar ook door betere voeding, hygiŽne en leefomstandigheden.

AOW-leeftijd

De overheid gebruikt deze cijfers van het CBS om de AOW-leeftijd vast te stellen. Dat moet altijd vijf jaar van tevoren gebeuren.

De definitieve AOW-leeftijd voor 2023 wordt begin volgend jaar bekendgemaakt.
Apples leveringen van iPhones, iPads en Macs stijgen
2 November, 22:48 Tweakers
Apple verkocht afgelopen kwartaal meer iPhones, iPads en Mac-systemen dan in hetzelfde kwartaal van vorig jaar en ook de omzet van deze producten nam toe. De omzet uit diensten nam sterk toe: Apple zette een recordbedrag van 8,5 miljard dollar om met zijn diensten.


Vlaanderen produceert minder groene stroom
2 November, 01:24 De Tijd
01:00 Door de terugval in biomassa daalt voor het eerst in jaren de productie van groene stroom in Vlaanderen. De productie van zonne- en windenergie ging wel naar omhoog.


Handelsvolume Shopify blijft stijgen
1 November, 10:36 Emerce
E-commerce platform Shopify uit Ottawa zag het handelsvolume afgelopen kwartaal met 69 procent groeien naar 6,5 miljard dollar. Dat is wel iets minder dan in het vorige kwartaal, toen de handel met 74 procent steeg.


Vlaming ziet inkomen stijgen: bekijk hier hoeveel de inwoners in uw gemeente verdienen
26 Oktober, 15:18 Gazet v. Antwerpen

Het gemiddelde inkomen van de Belg is in 2015 op een jaar tijd maar 14 euro gestegen tot 17.698 euro. Maar onder dat cijfer schuilen heel wat verschillen. Zo zagen de modale Vlaming en Waal bijvoorbeeld hun gemiddeld inkomen stijgen, terwijl de Brusselaar het met enkele euro?s minder moest stellen. Dat blijkt donderdag uit nieuwe cijfers van de federale overheidsdienst FinanciŽn.
Vlaming en Waal zien gemiddelde inkomen stijgen, Brusselaar dalen

Het gemiddelde inkomen van de Belg is in 2015 op een jaar tijd maar 14 euro gestegen tot 17.698 euro. Maar onder dat cijfer schuilen heel wat verschillen. Zo zagen de modale Vlaming en Waal bijvoorbeeld hun gemiddeld inkomen stijgen, terwijl de Brusselaar het met enkele euro?s minder moest stellen. Dat blijkt donderdag uit nieuwe cijfers van de federale overheidsdienst FinanciŽn.
Aantal verkeersongelukken blijft stijgen, waarschijnlijk door smartphone
12 Oktober, 05:36 NOS nieuws

Het afgelopen jaar is het aantal verkeersongelukken op de hoofdwegen opnieuw flink gestegen. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Incident Management Nederland (SIMN), een samenwerkingsverband tussen verzekeraars en wegbeheerders.

De afgelopen twaalf maanden kwamen bergingsbedrijven in actie bij bijna 26.000 ongelukken op hoofdwegen, ruim 27 procent meer dan vier jaar geleden. In De Telegraaf zegt SIMN-secretaris Ivo Wildenberg dat de stijging waarschijnlijk wordt veroorzaakt door het gebruik van smartphones achter het stuur.

"Het aantal ongevallen op snelwegen daalde jarenlang, tot ruim 20.000 per jaar in 2013. Maar sindsdien hebben we jaarlijks te maken met een stijging", zegt Wildenberg. "De infrastructuur en auto's zijn de laatste jaren verbeterd en veiliger geworden, maar toch hebben we de ene na de andere klapper op de weg. Dat wijst erop dat we niet goed opletten."

Vooral op snelwegen in de provincie Gelderland ging het vaker mis. Op de A12 bij Arnhem nam het aantal verkeersongevallen de afgelopen vier jaar toe met 91 procent. Op de A73 bij Nijmegen was er in diezelfde periode een stijging van 131 procent.

In mei meldde het CBS dat ook het aantal verkeersdoden vorig jaar is toegenomen. Veilig Verkeer Nederland zei toen dat er meer aandacht moet komen voor het gebruik van de smartphone in het verkeer. "Het moet normaal worden dat je niet reageert op oproepen en berichtjes vanuit de auto."
Kankergevallen in Europa zullen blijven stijgen
9 Oktober, 23:36 Het Nieuwsblad Binnenland

In Europa worden elk jaar bijna twee miljoen kankerdiagnoses gesteld. ?Dat aantal zal in de toekomst alleen maar stijgen?, zegt topman Wim Van Harten van de Organisatie van Europese Kankerinstellingen (OECI).
Mechelen is de gouden regio van het vastgoed: daarom stijgen de prijzen er het meest
7 Oktober, 12:18 Gazet v. Antwerpen

De regio Mechelen is zonder twijfel de gouden regio van het vastgoed?, zegt Kristophe Thijs zonder twijfelen. Hij is directeur communicatie bij de Confederatie van ImmobiliŽnberoepen Vlaanderen (C.I.B.). Met 2.400 leden is het de meest representatieve beroepsvereniging in de sector van de immobiliŽn.
Aantal nachtwinkels blijft stijgen
29 September, 03:38 Gazet v. Antwerpen

Het aantal nachtwinkels

in Malle blijft stijgen. In Westmalle zijn er twee en

in Oostmalle kwam er zopas een derde bij. Malle beschikt (nog) niet over een wettelijk kader om dat te stoppen.
KAART. Hoeveel kost een woning in uw gemeente? Prijzen stijgen met 6,3% in een jaar
28 September, 20:18 Gazet v. Antwerpen
De prijzen van Belgische woningen zijn in de eerste zes maanden met gemiddeld 6,3 procent gestegen tegenover dezelfde periode vorig jaar. Het gaat om een forse prijstoename, die de jongste tien jaar niet werd gezien. Een woonhuis kost nu gemiddeld 220.920 euro in BelgiŽ.


Huizenprijzen stijgen in sterkst in minstens tien jaar
28 September, 12:30 Gazet v. Antwerpen

De prijzen van woonhuizen in BelgiŽ zijn in de eerste jaarhelft met gemiddeld 6,3 procent gestegen tegenover dezelfde periode vorig jaar. Dat blijkt uit de jongste statistieken van de Federale Overheidsdienst Economie. Het gaat om een forse prijstoename, die de jongste tien jaar niet werd gezien. Vorig jaar stegen de huizenprijzen met ?slechts? 4,3 procent. Een woonhuis kost nu gemiddeld 220.920 euro in BelgiŽ.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be