NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Steun


Koeman over steun Memphis aan veroordeelde Promes: 'Zou het zelf niet doen'
19 Maart, 00:03 NU.NL - Sport
Ronald Koeman gaat mogelijk nog met Memphis Depay in gesprek over het feit dat de aanvaller van Oranje op sociale media zijn steun uitspreekt aan de veroordeelde Quincy Promes. De bondscoach vraagt zich af of het verstandig is.


Minister Brouns vraagt tot 14,2 miljoen euro steun terug van papierfabrikant Sappi
12 Oktober 2023, 00:02 HLN.BE
Vlaams minister van Werk, Economie en Innovatie Jo Brouns (CD&V) wil tot 14,2 miljoen euro aan steun terugvorderen van papierfabrikant Sappi, die dinsdag aankondigde de fabriek in Lanaken te sluiten. Dat meldt ?Het Belang van Limburg? woensdagavond en het nieuws is aan Belga bevestigd door de woordvoerder van Brouns. Door de sluiting van de papierfabriek in Lanaken staan zowat 550 banen op de tocht.


Advocaten Massa hopen op steun van ?Braziliaan? Lewis Hamilton
12 September 2023, 00:01 AutoBlog

Lewis Hamilton is al een keer ‘bestolen’, dus hij staat waarschijnlijk niet te popelen om ook nog een titel te verliezen aan Massa. Wie had dat gedacht? We hebben dit jaar toch nog een titelstrijd in de Formule 1. Dit keer niet tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton, maar tussen Felipe Massa en Lewis Hamilton. […]

Dit artikel Advocaten Massa hopen op steun van ‘Braziliaan’ Lewis Hamilton verscheen eerst op Autoblog.nl.




Van Quickenborne behoudt steun Open VLD-voorzitter Ongena
5 September 2023, 00:03 Skynet
Waarnemend voorzitter van Open VLD Tom Ongena behoudt het vertrouwen in vicepremier en minister van Justitie Vincent Van Quickenborne. "Ik heb het gevoel dat men iets probeert te zoeken dat er niet is", zei hij maandagavond.


Crevits verlengt steun voor opvang slachtoffers mensenhandel
11 Juli 2023, 00:04 Skynet Economie
Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Hilde Crevits (CD&V) verlengt de steun voor de opvang en de begeleiding van slachtoffers van mensenhandel tot het einde van dit jaar. Het gaat om een grote groep slachtoffers die vorig jaar werd aangetroffen op de werven van Borealis en BASF in Antwerpen. Toen werd het aanbod al versterkt, maar omdat de uitstroom van de slachtoffers stapsgewijs verloopt en er mogelijk nog slachtoffers kunnen bijkomen, is de verlenging nodig, stelt de minister maandag in een mededeling.


Steun voor plan om eisen te stellen aan huizenverkoop tot 355.000 euro onzeker
25 Juni 2023, 00:05 NU.NL - Economie
Het plan om een deel van de goedkopere koopwoningen toe te wijzen aan mensen met een laag of middeninkomen staat op losse schroeven. Woensdag tekende zich nog een meerderheid af in de Tweede Kamer, maar de PVV krabbelt nu terug.


31 Mei 2023, 00:06 Volkskrant
3 Mei 2023, 00:04 Volkskrant
'TSMC wil tot 15 miljard dollar steun van overheid VS voor twee fabs in Arizona'
20 April 2023, 00:00 Tweakers
TSMC zou vijftien miljard dollar aan subsidie en belastingkortingen willen van de Amerikaanse overheid voor de geplande bouw van twee fabrieken in de staat Arizona. De overheid zou voor deze steun echter een aantal voorwaarden hebben die voor TSMC 'onacceptabel' zijn.


?Ook verlieslatende zonnepanelen verliezen steun?
19 April 2023, 00:01 De Tijd
20:42 Bedrijven die zonnepanelen overkochten, dreigen in de rode cijfers te belanden als Vlaams minister Zuhal Demir (N-VA) hun groenestroomcertificaten kortwiekt. Dat blijkt uit een nieuwe studie van 3E.


Delhaize - Duizenden mensen trekken straat op in Luik uit steun voor werknemers van Delhaize
8 April 2023, 00:05 Skynet Economie
Meerdere duizenden mensen zijn vrijdag in Luik de straat opgegaan om hun steun te betuigen aan de werknemers van supermarktketen Delhaize. Een maand na de aankondiging van de directie om de 128 eigen winkels te verzelfstandigen, zit het overleg muurvast, zegt vakbondsman Raymond Vrijdaghs vrijdag.


Europees Parlement keurt steun voor ontslagen werknemers TNT in Luik goed
15 Maart 2023, 00:07 Skynet Economie
Het Europees Parlement heeft dinsdag in Straatsburg groen licht gegeven aan het voorstel om 1,9 miljoen euro uit te trekken als steun aan 559 ontslagen werknemers van het logistieke bedrijf TNT op de luchthaven van Luik.


12 Maart 2023, 00:07 Volkskrant
Nibud: 'Kijk bij steun niet alleen naar inkomen, ook naar uitgaven'
25 Januari 2023, 00:24 NU.NL - Economie
Budgetvoorlichter Nibud wil dat de overheid lessen trekt uit de energiecrisis. Bij steunmaatregelen zou het niet alleen moeten gaan over hoe laag het inkomen is, maar ook over hoe hoog de uitgaven zijn. "Sommige mensen hebben noodgedwongen hogere uitgaven dan anderen, dus kunnen ze meer moeite hebben met rondkomen dan anderen met hetzelfde inkomen", zegt directeur Arjan Vliegenthart.


8 Januari 2023, 00:47 Volkskrant
Nog altijd geen duidelijkheid over steun voor huishoudens met blokverwarming
18 December 2022, 00:02 NU.NL - Economie
Minister Rob Jetten (Energie) kan nog niet zeggen hoeveel energiecompensatie huishoudens met blokverwarming krijgen. Bewoners van bijvoorbeeld studentenhuizen of flats die een gas- of stroomaansluiting delen, krijgen nu niet de 190 euro compensatie die anderen wel ontvangen. Ook vallen zij nog niet onder het prijsplafond.


Premier De Croo: "De politie heeft voor honderd procent onze steun"
20 November 2022, 00:07 Skynet Economie
Premier Alexander De Croo (Open VLD) heeft donderdagochtend voorafgaand het overleg met de politievakbonden duidelijk gemaakt dat de regering volledig achter de politie staat. De veelbesproken nultolerantie voor geweld tegen politie, wordt volgens de eerste minister wel degelijk toegepast.


Brussel keurt 185 miljoen euro Brexit-steun voor Nederlandse bedrijven goed
1 November 2022, 00:03 NU.NL - Economie
Het kabinet mag van de Europese Commissie bedrijven steunen die vanwege de Brexit extra kosten moeten maken. De ondernemingen hebben te maken met strengere douaneregels en moeten daardoor extra uitgaven doen. Met de maandag goedgekeurde steun worden ze gecompenseerd.


Ruim 3 miljard euro aan steun voor mkb'ers met een hoge energierekening
18 Oktober 2022, 00:03 NU.NL - Economie
Het kabinet zet maximaal 3,1 miljard euro opzij voor steun aan middelgrote en kleine bedrijven (mkb'ers) die veel energie verbruiken. Dat besloot het kabinet vrijdag tijdens de ministerraad.


Exact Cross Beringen - Eli Iserbyt had "veel steun aan Vanthourenhout"
26 September 2022, 00:01 Skynet Sport
"Ik had me vooraf ingenomen om snel te starten en zo de groep meteen gevoelig uit te dunnen", vertelde Elis Iserbyt (Pauwels Sauzen-Bingoal) zondag nadat hij voor het tweede jaar op rij de BE-MINE cross in Beringen gewonnen had. "Bergaf kon je dan comfortabeler naar beneden rijden, zonder risico's te moeten nemen. Ik had ook het geluk dat Michael Vanthourenhout vandaag in heel goede doen was, zodat ik veel steun aan hem had. Samen hebben we druk kunnen zetten op de rest."





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn