NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Sterke

2News.be / Trefwoorden / Sterke

Sterke bezetting voor Iron Lynx in de GTWCE
10 Maart, 00:04 Autosport
Ook in de GT World Challenge Europe Endurance Cup tekent Iron Lynx dit jaar present. Het zet een Lamborghini Huracan GT3 EVO2 in voor een sterk Italiaans trio bestaande uit Andrea Caldarelli, Mirko Bortolotti en Matteo Cairoli. De wagen komt natuurlijk uit in de Pro-klasse.

Lees meer: Sterke bezetting voor Iron Lynx in de GTWCE


Apple verrast met sterke winst ondanks afhakende Chinezen
2 Februari, 00:00 De Tijd
22:59 In tegenstelling tot veel andere leden van de 'Magnificent Seven' presteert Apple wel beter dan analisten hadden verwacht, ook al lijken Chinezen steeds meer uitgekeken op de iPhone.


Trouw | Steeds meer dokken voor sterke dijken
30 Januari, 00:03 NU.NL - Economie
Werd de versterking van een rivierdijk tien jaar geleden nog begroot op 7 miljoen euro per kilometer, nu moet het waterschap het dubbele neertellen. Waarom zijn dijken zo duur geworden?


Sterke prestatie bekoort Birkenstock-beleggers niet
19 Januari, 00:01 De Tijd
20:54 De Duitse sandalenmaker Birkenstock ging bij zijn eerste kwartaalupdate na de beursgang onderuit op Wall Street. Toch was er vooral goed nieuws, met stevige groeivooruitzichten voor dit jaar.


Ludovic Robeet mikt bij nieuwe ploeg Cofidis op sterke voorjaarsklassiekers
16 Januari, 00:02 Skynet Belgie
Ludovic Robeet verliet in het tussenseizoen Bingoal WB. Na elf seizoenen onder de vleugels van teammanager Christophe Brandt, waarvan vier bij de opleidingsploeg, trok hij naar het Franse WorldTour-team Cofidis. Daar mikt hij, in steun van de Franse kopman Axel Zingle, op sterke voorjaarsklassiekers.


Sterke daling van aantal hypotheken, vooral minder oversluiters
10 Januari, 00:04 NU.NL - Economie
Vorig jaar zijn 30 procent minder hypotheken aangevraagd, blijkt uit cijfers van dataverzamelaar HDN. Met name het aantal mensen dat een hypotheek wilde over- of bijsluiten, zakte volledig in. Ondertussen blijft de hypotheekrente maar dalen.


Sterke Pieterse maakt met eerste zege einde aan imposante reeks Van Empel
28 December 2023, 00:47 NU.NL - Sport
Puck Pieterse heeft dinsdag in het Belgische Gavere een einde gemaakt aan de indrukwekkende reeks van wereldkampioen Fem van Empel. De laatstgenoemde won tot dinsdag alle elf crosses waaraan ze dit seizoen meedeed, maar had dinsdag geen antwoord op Pieterse.


De sterke Stellantis Motorsport Rally Cup Belux vernieuwt in 2024
27 December 2023, 00:02 Autosport
Het succes van de drie vorige edities van de Stellantis Motorsport Rally Cup Belux kon Pole Position en Stellantis Motorsport er enkel toe aanzetten om deze sterke en rijkelijk bedeelde promocup verder te zetten.

Lees meer: De sterke Stellantis Motorsport Rally Cup Belux vernieuwt in 2024


Circuit Zolder pakt uit met een sterke kalender voor groeiend nationaal uithoudingskampioenschap Belcar Endurance Championship
20 December 2023, 00:03 Autosport
Het seizoen 2023 ligt nog maar net achter ons en we kunnen nu al vooruitblikken op het Belcar-seizoen 2024. Zes meetings verdeeld over Circuit Zolder, Spa-Francorchamps en l?Anneau du Rhin zullen zorgen voor een mooi seizoen voor de snelste GT- en toerwagens in ons land. Hoe dan ook, na de prijsuitreiking van 15 december 2023 volgt de traditionele rustperiode en midden mei start het seizoen 2024 dan in volle hevigheid en dat samen met de Belgische manche van de TCR Europe.

Lees meer: Circuit Zolder pakt uit met een sterke kalender voor groeiend nationaal uithoudingskampioenschap Belcar Endurance Championship


Team RaceArt keert voor het eerst sinds 2019 terug naar de Porsche Carrera Cup Benelux
13 December 2023, 00:00 Autosport
Team RaceArt keert terug naar de Porsche Carrera Cup Benelux. Het team verwelkomt daarvoor regerend BetCity Mazda MX-5 Cup-kampioen Sam Jongejan naast Jules Grouwels.

Lees meer: Team RaceArt keert voor het eerst sinds 2019 terug naar de Porsche Carrera Cup Benelux


Imec wil meer ruimte in Leuven, verwacht sterke groei tot 2035
27 November 2023, 00:07 Techzine
Het Belgische chiponderzoekscentrum imec uit Leuven verwacht dat tegen 2035 er ongeveer 1.950 nieuwe medewerkers bijkomen. De groei van het personeelsbestand is een onderdeel van een overkoepelend plan voor de uitbreiding van het onderzoekscentrum. Imec verwacht de komende jaren zijn initatieven omtrent chiponderzoek flink te kunnen uitbreiden, schrijft De Tijd. Men hoopt dit onder meer […]


Sterke daling van horecavacatures in Oost-Vlaanderen
12 September 2023, 00:05 Skynet Economie
In Oost-Vlaanderen is het aantal vacatures in de horeca met 28 procent gedaald tot 466. Dat blijkt uit VDAB-cijfers. In Gent is de daling beperkt tot 10 procent, daar staan 134 vacatures open. Toch telt de sector nog steeds heel wat knelpuntberoepen: barman, kelner, chef-kok, of hotelreceptionisten zijn heel moeilijk te vinden.VDAB stuurde daarom zijn horecatrailer maandag voor het eerste naar Gent. Aan het Zuid, nabij het winkelcentrum, kunnen passanten workshops volgen en krijgen ze informatie over de mogelijkheden in de sector.


Oschersleben: Arnage Competition domineert alle klassen
4 September 2023, 00:03 Autosport
De Virtual Belcar is terug na een lange zomerstop! In Oschersleben waren alle klassen weer goed gevuld en zagen we hier en daar nieuwe teams en gezichten opdoemen. Maar wat ze niet verwachtten was het eindresultaat. Het was namelijk Arnage Competition al wat de klok sloeg. Het roos-witte team haalde niet alleen de algemene overwinning, maar ook de winst in Belcar 2 en 3, binnen. Dat terwijl de start ontsierd werd door een zware crash, waarbij veel gegadigden in de verschillende klassen een serieuze deuk in hun ambities kregen.

Lees meer: Oschersleben: Arnage Competition domineert alle klassen


Bormans geeft inkijk in transferplannen Union in slotdagen van mercato: ?Zijn nog op zoek naar grote, sterke spits?
31 Augustus 2023, 00:02 HLN.BE
Europa League of Conference League, dat is waar het morgen om draait bij Union. Terwijl is CEO Philippe Bormans nog op zoek naar een spits, maar verzekert hij: ?Kwantitatief en kwalitatief zijn we klaar om op drie fronten te strijden.?


24H Zolder: Kenny Herremans bij Tip Top Rent by NGT
21 Augustus 2023, 00:01 Autosport
Op een week voor de start van de 24 Hours of Zolder diende Tip Top Rent by NGT nog een wissel doorvoeren bij de rijders. Damien Haelterman dient namelijk forfait te geven en een vervanger op de Porsche Cayman GT4 Clubsport werd gevonden in de persoon van Kenny Herremans.

Lees meer: 24H Zolder: Kenny Herremans bij Tip Top Rent by NGT


8 Augustus 2023, 00:03 Skynet
Van Damme wil met sterke prestaties in Glasgow kandidatuur voor WK 2030 kracht bijzetten
19 Juli 2023, 00:08 Skynet Belgie
Tom Van Damme, de voorzitter van Belgian Cycling, hoopt dat enkele mooie resultaten begin volgende maand op het zogenaamde 'Super WK wielrennen' in Glasgow de Brusselse kandidatuur voor het WK wielrennen in 2030 kracht kunnen bijzetten.


Horner lovend over Verstappen na pole in Monaco: 'Een onwerkelijke ronde'
28 Mei 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Red Bull-teambaas Christian Horner is lovend over Max Verstappen na het veroveren van poleposition voor de Grand Prix van Monaco. De Nederlander troefde zaterdag in zijn laatste poging in de kwalificatie Fernando Alonso af.


Sterke Dimitri Van den Bergh gaat op European Darts Open vlot voorbij James Wade
26 Maart 2023, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Dimitri Van den Bergh heeft zich zaterdag geplaatst voor de derde ronde van de European Darts Open in het Duitse Leverkusen (European Tour 2/198.500).




ONS OORDEEL. Clean sheet voor sterke De Smet, Van Acker beloont zichzelf met goal
12 Maart 2023, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De eerste zege in de Promotion Play-offs is binnen voor Lierse: de beloften van Anderlecht gingen met 2-0 over de knie. Hier zijn onze spelersbeoordelingen van de Pallieters.







Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn