NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Sterft

2News.be / Trefwoorden / Sterft

21-jarige komt met hoofd tussen betonnen palen terecht en sterft bij arbeidsongeval
Vrijdag, 12:00 Gazet v. Antwerpen

Een 21-jarige Portugees is vrijdagochtend om het leven gekomen bij een arbeidsongeval bij Structo langs de Steenkaai in Brugge, bevestigt het West-Vlaams parket. Het slachtoffer kwam met zijn hoofd tussen twee betonnen palen terecht.
Jolyn (11) sterft bij ongeval met heftruck: vader begrijpt niet waarom terrein twee jaar later nog altijd niet beter afgesloten is
15 September, 04:24 Gazet v. Antwerpen

Ruim twee jaar na de instorting van een fabriekshal in Mechelen waarbij twee kinderen stierven, is het blijkbaar nog altijd kinderspel om op het terrein te geraken. Yves Pennartz (47), vader van een van de slachtoffers, merkte vorige week dat een poort gewoon openstond.
Cafťbaas (51) sterft op weg naar uitvaartplechtigheid

Dirk Serneels, de uitbater van cafť Tramhalt in Berlaar, is gisteren omgekomen na een zware val met zijn motorfiets. Het ongeval gebeurde op de Antwerpsesteenweg in Lier. De man werd nog naar het ziekenhuis overgebracht, maar overleed daar aan zijn letsels.
Moeder (34) sterft na ongelukkige val van trap tijdens receptie: ?Het huis werd net nog gezegend?
11 September, 15:54 Gazet v. Antwerpen

Een 34-jarige mama van twee is overleden na een val van de trap. Marjolijn Van Hecke gleed uit op de trap van amper enkele tredes en brak haar nek. ?Ik vond m?n dochter even later onderaan de trap?, zegt haar papa Paul.
21-jarige chauffeur uit Brecht sterft na knal tegen boom
19 Augustus, 09:36 Gazet v. Antwerpen

Op de GillŤs de Pťlichylei in Schilde is zaterdagochtend een 21-jarige jongeman uit Brecht om het leven gekomen bij een verkeersongeval.
Vrouw in zorginstelling sterft na te zijn overgoten met kokend water
18 Augustus, 22:30 NOS nieuws

Een 44-jarige vrouw is overleden nadat een medebewoner van zorginstelling Landrijt in Eindhoven haar had overgoten met kokend water. Het incident gebeurde zondag, ze overleed een dag later.

Waarom de man haar met het gloeiend hete water overgoot in de gezamenlijke keuken, is onbekend. "Het gebeurde vanuit het niets. We hadden totaal geen vermoedens en konden dit niet zien aankomen", vertelt de bestuursvoorzitter van zorgkoepel Archipel aan Omroep Brabant.

De verdachte is een 46-jarige man uit Eindhoven. Hij en het slachtoffer verbleven samen met zeven anderen op een afdeling waar patiŽnten met de ziekte van Huntington behandeld worden. Dat is een erfelijke ziekte die de hersenen aantast.

Doodslag

De man is aangehouden op verdenking van doodslag. Hij is voorgeleid aan de rechter-commissaris. De Eindhovenaar blijft zeker twee weken vastzitten. Het Pieter Baan Centrum gaat onderzoeken in hoeverre de man toerekeningsvatbaar is.

De Eindhovenaar heeft een psychiatrisch verleden en zat vrijwillig in de zorginstelling. De man stond eerder voor de rechter voor poging tot doodslag en mishandeling. Hij bleek toen volledig ontoerekeningsvatbaar.
Kleuter sterft na val van zesde verdieping
16 Augustus, 12:48 Gazet v. Antwerpen

Woensdagochtend is een kind van 4 jaar overleden na een val vanop de zesde verdieping van een appartemensgebouw in Mont-sur-Marchienne (Charleroi). Het jonge slachtoffer was op slag dood. De lokale politie van Charleroi heeft een onderzoek geopend naar de omstandigheden van het drama.
Vlaamse studente (22) sterft op vakantie in KaapverdiŽ
16 Augustus, 07:00 Gazet v. Antwerpen

De 22-jarige studente Gwen Peeters uit Maaseik is op vakantie in KaapverdiŽ gestorven. De jonge vrouw was begin augustus met haar mama vertrokken naar de eilandengroep voor de westkust van Afrika. In de nacht van woensdag op donderdag 10 augustus overleed Gwen.
Man (58) uit Aarschot sterft na ongeval op E40
13 Augustus, 12:54 Gazet v. Antwerpen

Een 58-jarige bestuurder uit Aarschot is zondagochtend rond 4 uur om het leven gekomen bij een ongeval op de E40 richting Brussel, ter hoogte van Bierbeek. De man, die alleen in de auto zat, verloor de controle over het stuur en raakte van de weg. Hij stierf ter plaatse.
Belgisch jongetje (8) sterft op vakantie op Costa Rica
10 Augustus, 09:54 Gazet v. Antwerpen

Een Belgisch jongetje van acht jaar is dinsdagnamiddag overleden op Costa Rica. Het kind, dat op vakantie was met zijn ouders, is er verdronken in het zwembad van een hotel in La Fortuna de San Carlos (Alajuela). Dat meldt de lokale krant La Naciůn.
Tragisch ongeval in Duitsland: Belgische jongen (13) sterft, vader zwaargewond
6 Augustus, 12:54 Gazet v. Antwerpen

Afgelopen nacht is nog maar eens een Belgisch gezin betrokken geraakt bij een tragisch verkeersongeval in Duitsland. Daarbij is een dertienjarige jongen gestorven. Zijn vader (56) is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Dat meldt de politie van Tuttlingen zondag in een persbericht. Het busje was op de terugweg van vakantie.
Jongen (13) sterft tijdens onweer in Oostenrijk

Bij een hevig onweer in Oostenrijk is een dertienjarige jongen om het leven gekomen. Dat meldt de Oostenrijkse politie zaterdag.
Helft Franse pandatweeling sterft bij geboorte
5 Augustus, 10:50 NOS nieuws

In Frankrijk is voor het eerst een panda bevallen, van een tweeling nog wel. Een van de babypanda's is direct na de geboorte doodgegaan. De hulp van Chinese experts mocht niet baten.

Panda Huan Huan zorgt volgens de verzorgers van ZooParc de Beauval in Saint-Aignan, in de buurt van Tours, goed voor haar andere kind. De kleine panda zit in het verblijf en is vooralsnog alleen via camera's te zien.

Huan Huan was kunstmatig geÔnsemineerd met sperma van haar partner Yuan Zi. Ook hij woont in de Franse dierentuin. China heeft het koppel voor 10 jaar uitgeleend.

In China leven nog zo'n 1800 panda's in het wild. 400 dieren leven in gevangenschap. Sinds kort verblijven er ook twee in Nederland, in Rhenen.
Leverancier sterft onder omgevallen graansilo
28 Juni, 23:30 Gazet v. Antwerpen

Bij een pluimveebedrijf op de Lichtenboslaan in Olmen is woensdag een dodelijk arbeidsongeval gebeurd. In de vooravond kwam een vrachtwagen van een graanleverancier leveren bij het bedrijf toen een silo in de opslagruimte om een onbekende reden omviel. De graansilo tuimelde op de bestuurder van de vrachtwagen. De hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar het slachtoffer overleed aan zijn verwondingen. De identiteit van het slachtoffer was bij het ter perse gaan nog onbekend. Het leveranciersbedrijf waarvoor hij werkte is in Brugge gevestigd.
Halfbroer Kim Jong-un sterft in MaleisiŽ
14 Februari, 15:24 NOS nieuws

Een halfbroer van de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un is†in MaleisiŽ om het leven gekomen. Wat er precies is gebeurd, is onduidelijk.

Zuid-Koreaanse media melden dat Kim Jong-nam op het vliegveld van Kuala Lumpur is vergiftigd door twee vrouwen. Deze vrouwen zouden Noord-Koreaanse agenten zijn.†De agenten zouden vergiftigde naalden hebben gebruikt. Ze sloegen na de moord op de vlucht.

Daarbij moet wel worden aangetekend dat de media anonieme bronnen citeren uit de Zuid-Koreaanse regering die al decennia op voet van oorlog leeft†met Noord-Korea.†

De autoriteiten in MaleisiŽ bevestigen dat het om de halfbroer van Kim Jong-un gaat, maar zeggen dat de doodsoorzaak nog niet bekend is.†

Troonopvolger

De halfbroers†Kim Jong-nam en Kim Jong-un waren niet de beste vrienden.†Kim Jong-nam (waarschijnlijk 46 jaar oud) is de oudste zoon van Noord-Korea's vorige 'Geliefde Leider' Kim Jong-il - op zijn beurt de zoon van Kim Il-sung, de grondlegger van Noord-Korea.

Kim Jong-nam was lange tijd de aangewezen troonopvolger van de Kim-dynastie. Maar algemeen wordt aangenomen dat hij zijn kansen vergooide na een publieke rel in 2001.

Disneyland

Kim werd dat jaar met een vervalst paspoort van de Dominicaanse republiek aangehouden op het vliegveld van Tokio. Hij was in het gezelschap van twee vrouwen en een kind. Pas na veel gesteggel gaf hij toe dat hij Kim Jong-nam was. Hij zei dat†hij naar Disneyland in Japan wilde.

De rel bracht Noord-Korea in grote diplomatieke verlegenheid. Kim Jong-il zou daarna hebben besloten†dat Kim Jong-un zijn opvolger moest worden.

Kim Jong-nam bracht de laatste vijftien jaar veel tijd door in de Zuid-Chinese enclave Macau. Hij verscheen geregeld in de pers, onder meer vanwege zijn gokgedrag en extravagante levensstijl.

Kritisch

Soms gaf hij een interview aan de internationale media - voor een Noord-Koreaan vrij ongebruikelijk.†Hoewel hij aanvankelijk zei geen moeite te hebben met de machtsovername van zijn broer, werd hij geleidelijk steeds kritischer.

De laatste jaren doken er af en toe geruchten op dat Kim Jong-un zijn halfbroer zou willen vermoorden. Mogelijk blijken die geruchten nu te zijn bevestigd.

Maar dan nog blijven er vragen over de timing. Waarom moest hij nķ uit de weg worden geruimd? Zoals wel vaker bij Noord-Korea, blijven er altijd belangrijke vragen onbeantwoord.
Ghanees (46) sterft na zware vechtpartij in Seefhoek: politie zoekt deze vier mannen
8 Februari, 15:42 Gazet v. Antwerpen

Het Antwerpse parket en de politie zijn op zoek naar vier mannen die vorige zomer getuige waren van een zware knokpartij in de Sint-Elisabethstraat in Antwerpen-Noord.
Meisje sterft op attractie in Chinees pretpark
5 Februari, 10:24 Gazet v. Antwerpen

Een 13-jarig meisje is in een pretpark in het zuidwesten van China om het leven gekomen op een attractie. De autoriteiten hebben het pretpark nu laten sluiten, melden lokale media zondag.
28-jarige Belg sterft na val uit raam op skireis
3 Februari, 17:36 Gazet v. Antwerpen

Om een nog onbekende reden is vanochtend rond 5u45 een Belg om het leven gekomen na een val uit het raam in Les Deux Alpes, het bekende Franse skigebied.
Moeder (18) snuift aanstekergas en sterft in het bijzijn van haar baby
3 Februari, 16:24 Gazet v. Antwerpen

In Waregem is een achttienjarige vrouw overleden nadat ze aanstekergas heeft gesnoven in combinatie met het gebruik van drugs. Dat meldt VTM op basis van informatie van het parket van West-Vlaanderen, afdeling Kortrijk.
93- jarige man sterft na rijkelijk gevuld leven met minstens 86 vrouwen
1 Februari, 00:42 Gazet v. Antwerpen

Mohammed Bello Abubakar, Baba Masaba voor de vrienden, is zaterdag op 93-jarige leeftijd overleden. Op het eerste zicht denk je dan: ?de normale gang van het leven?. Maar wel een opmerkelijk leven in het geval van Baba Masaba. De man had met zekerheid 86, mogelijk zelfs 130, vrouwen. Sommigen van hen zijn op dit moment zelfs nog zwanger van de -virale- Nigeriaan.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be