NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Stellen

2News.be / Trefwoorden / Stellen

KIJK. Albanese premier geeft journaliste die vraag wil stellen duw in het gezicht
20 Maart, 00:01 HLN.BE
De Albanese premier Edi Rama krijgt heel wat kritiek over zich heen, nadat hij een journaliste van zich wegduwde. Ambrozia Meta stelde hem een vraag over een investeringsproject op het eiland Sazan, wat beschermd ecologisch gebied is. Beelden tonen hoe de premier zijn hand op het gezicht van de journalist zet en haar zo wegduwt. ?Ik vind het jammer dat het hoofd van de regering zich niet kan beheersen als hem iets wordt gevraagd over zaken van publiek belang?, vertelt Meta aan Balkan Investigative Reporting Network.


'Samsung Galaxy S24 krijgt slider om verzadiging levendige modus in te stellen'
10 Februari, 00:01 Tweakers
De Samsung Galaxy S24 krijgt een slider om de kleurverzadiging van de levendige modus van het scherm in te stellen. Gebruikers merkten op dat het scherm in levendige modus minder verzadigd is dan bij de voorgangers.


Provincies moeten van inspectie meer doen om drinkwater veilig te stellen
16 Januari, 00:02 NU.NL - Economie
Provincies moeten meer doen tegen het dreigende tekort aan drinkwater, waarschuwt toezichthouder ILT in een nieuw rapport. "De vanzelfsprekendheid" dat er altijd goed drinkwater uit de kraan komt, is al aan het verdwijnen.


Cloud- en AI-diensten doen het goed bij Microsoft, maar stellen teleur bij Google
26 Oktober 2023, 00:02 NU.NL - Economie
Clouddiensten en kunstmatige intelligentie hebben Microsoft het afgelopen kwartaal geen windeieren gelegd. Maar Google-moederbedrijf Alphabet heeft er juist minder van geprofiteerd dan voorheen.


Patrick Lefevere probeert personeel in mail gerust te stellen na fusieberichten
26 September 2023, 00:03 Skynet
Patrick Lefevere, de CEO van Soudal Quick-Step, heeft zich maandag in een mail rechtstreeks tot zijn personeel gericht. De mail kwam in handen van het Britse wielerkanaal Global Cycling Network (GCN). Lefevere verontschuldigde zich in het uitgelekte bericht voor de onrust die zondag ontstond, nadat bekendraakte dat er fusiegesprekken liepen tussen Soudal Quick-Step en het Nederlandse Jumbo-Visma.


Dropbox begrensd ongelimiteerd Advanced-abonnement
26 Augustus 2023, 00:06 Techzine
Dropbox beperkt de cloudstorage in zijn voorheen ongelimiteerde Advanced-abonnement. Nieuwe gebruikers krijgen nu maximaal 15 TB aan opslagruimte op basis van drie actieve licenties, bestaande gebruikers krijgen tot november de tijd om de cloudopslag op te schonen. Volgens de cloudstorage-aanbieder was ingrijpen in zijn zakelijke Advanced-abonnement noodzakelijk. Dit vanwege nogal wat creatief misbruik van de […]


Kabinet wil strikte eisen gaan stellen aan online leeftijdsverificatiesystemen
17 Juli 2023, 00:01 Tweakers
Het demissionaire kabinet heeft een aantal maatregelen gepresenteerd voor het beschermen van online kinderrechten. Onder meer online leeftijdsverificatiesystemen moeten robuuster worden zodat het voor kinderen moeilijker wordt om bij 'voor hen schadelijke content' te komen.


Pensioenhervorming - Vakbonden stellen premier ultimatum
11 Juli 2023, 00:04 Skynet Economie
De overheidsvakbonden willen een persoonlijk onderhoud met premier Alexander De Croo over de pensioenhervorming. Zonder antwoord binnen 24 uur, zullen ze zich beraden over een reactie, klinkt het in een brief aan de eerste minister.


Armere stellen met kinderen komen honderden euro's per maand tekort
3 Juli 2023, 00:05 NU.NL - Economie
Mensen met een inkomen rond het sociaal minimum krijgen te weinig geld om van rond te komen. Vooral stellen met kinderen komen maandelijks tot honderden euro's tekort.


Steun voor plan om eisen te stellen aan huizenverkoop tot 355.000 euro onzeker
25 Juni 2023, 00:05 NU.NL - Economie
Het plan om een deel van de goedkopere koopwoningen toe te wijzen aan mensen met een laag of middeninkomen staat op losse schroeven. Woensdag tekende zich nog een meerderheid af in de Tweede Kamer, maar de PVV krabbelt nu terug.


Turners Loran de Munck en Naomi Visser stellen teleur bij EK turnen
16 April 2023, 00:05 NU.NL - Sport
Loran de Munck en Naomi Visser hebben zaterdag naast een medaille gegrepen bij de EK turnen. Titelfavoriet De Munck (voltige) en Visser (brug met ongelijke liggers) stelden teleur met respectievelijk een vierde en achtste plaats in het Turkse Antalya.


Kinderen van doodgeschoten barones Ullens stellen zich burgerlijke partij
12 April 2023, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De twee kinderen van de vermoorde barones Myriam Ullens, geboren als Myriam Lechien, hebben zich burgerlijke partij gesteld in het dossier. Dat heeft hun advocaat Laurent Kennes dinsdag meegedeeld.




Actiegroepen stellen Lantis en Vlaamse overheid in gebreke: ?Studie over waterzuivering nog niet klaar?
8 Februari 2023, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De Actiegroep Leefmilieu Rupelstreek, Climaxi, Red Onze Kleiputten en burgerplatform OnzeMobiliteit stellen Lantis, COTU en de Vlaamse overheid in gebreke vanwege nieuwe informatie van VITO. De onderzoeksinstelling meldde dinsdagnamiddag in een brief dat er geen studie is afgerond over de ?Beste Beschikbare Technieken? (BBT) om water te zuiveren van PFAS. ?Daarmee toont de overheid dat ze niet zorgvuldig handelt?, zeggen de actiegroepen in een persbericht.




Apple, Amazon en Alphabet stellen teleur
3 Februari 2023, 00:04 De Tijd
21:41 De beurzen kleurden stevig groen na het ECB-besluit. ING was een dissonant. In de VS waren de techaandelen aan het feest.


Bart De Wever wil samenwerken met Vlaams Belang als die grote kuis houdt, Tom Van Grieken reageert: ?Niet zijn plaats om veto?s te stellen?
12 December 2022, 00:05 HLN.BE
N-VA-voorzitter Bart De Wever wil samenwerken met Vlaams Belang als die partij grote kuis houdt, zo vertelde hij vanmiddag in VTM NIEUWS. Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken gaat niet op die oproep in. ?Het is niet Bart De Wever die bepaalt wie naar het parlement gaat, maar de kiezer.?


Politievakbonden stellen Van Quickenborne in gebreke
11 December 2022, 00:03 Skynet Economie
Drie politievakbonden hebben minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open VLD) in gebreke gesteld. Ze willen dat hij de documenten op tafel legt waarmee hij zijn vertegenwoordigers gemandateerd heeft tijdens de vergaderingen die geleid hebben tot het sluiten van een sectorakkoord.


Europese energieministers stellen besluit over begrenzen gasprijs uit
26 Oktober 2022, 00:01 HLN.BE
De energieministers van de EU-landen hebben nog geen besluit genomen over het begrenzen van de gasprijs. Dat moet nu over een maand gebeuren, op 24 november, al is het ook mogelijk dat er ook dan nog geen besluit komt. Enige duidelijkheid over het aanpakken van de energiecrisis is er wel: de gezamenlijke inkoop van gas kan straks van start. Een prijsplafond voor gas voor stroom, een van de varianten die de ronde doet, lijkt van de baan.


Apple verwacht nieuwe iPad-software een maand uit te stellen
8 Augustus 2022, 00:11 NU.NL - Tech
De nieuwe update voor iPad-besturingssysteem iPadOS komt dit jaar waarschijnlijk pas in oktober uit, schrijft Bloomberg op basis van ingewijden. Traditiegetrouw verschijnen de grote software-updates van Apple altijd in september, maar iPad-bezitters moeten dit keer mogelijk iets langer wachten.


TikTok gaat meer informatie beschikbaar stellen voor onderzoekers
29 Juli 2022, 00:02 Tweakers
TikTok gaat binnenkort meer informatie beschikbaar stellen, die wetenschappers kunnen gebruiken voor onderzoek naar het platform. Vanessa Pappas, de coo van TikTok, zegt dat de informatie bestaat uit "openbare en geanonimiseerde gegevens".


TikTok geeft gebruikers meer mogelijkheden om maximale schermtijd in te stellen
13 Juni 2022, 00:11 NU.NL - Tech
TikTok gaat gebruikers meer duidelijkheid geven over hoeveel tijd zij doorbrengen in de app, meldt Endgadget donderdag. Ook rolt het platform nieuwe functies uit waarmee zij hun schermtijd beter onder controle kunnen krijgen.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn