NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesStation

2News.be / Trefwoorden / Station

Politie ontruimt station van Marseille, verdachte man opgepakt
19 Mei, 16:48 Gazet v. Antwerpen

Het station Saint-Charles in de Zuid-Franse stad Marseille is zaterdagnamiddag ontruimd. De politie heeft een verdachte man opgepakt. De man zou mogelijk explosieven bij zich gehad hebben. Dat melden verschillende Franse media.
Station Breda ontruimd om bommelding
15 Mei, 20:24 NOS nieuws

Het station van Breda is ontruimd vanwege een bommelding. De politie doet onderzoek en in de buurt loopt een explosievenhond rond. Van en naar Breda rijden sinds ongeveer 18.45 uur geen treinen. Ook het vervoer rondom het station is uit voorzorg stilgelegd, twittert de politie.

Een verslaggever van Omroep Brabant zegt dat reizigers via omroepberichten werd gevraagd om het station direct te verlaten. Tientallen reizigers zijn gestrand.

Het is nog onduidelijk wat er precies is gevonden en hoe lang de situatie gaat duren. De politie zegt een bommelding altijd serieus te nemen. "Een onderzoek vergt dan ook zorgvuldigheid en enige tijd."

Van paniek is volgens de verslaggever van de regionale omroep geen sprake. "Het ziet er kalm uit, zowel bij de politie als bij de reizigers. Iedereen wacht af wat er gaat gebeuren en hoopt snel weer de trein te kunnen pakken."
Schot gelost op station Brussel-Zuid, schutter nog niet gevonden

Op het treinstation Brussel-Zuid is aan het eind van de middag wel degelijk een schot gelost. Dat zegt het Brusselse parket. De spoorwegbeheerder meldde in eerste instantie dat er voetzoekers in het station waren afgestoken en dat dat voor paniek had gezorgd.

Meteen na het incident werden de stationshal en twee perrons ontruimd door de politie en het leger. Op bewakingsbeelden is volgens de Belgische krant De Standaard een verdachte te zien die iets na 17.00 uur een schot afvuurt naar de grond. Ook is er een kogelhuls gevonden.

De politie is op zoek naar de man. De twee perrons zijn nog afgesloten vanwege het onderzoek. Bij het incident is niemand gewond geraakt.
Paniek in station Brussel-Zuid na meldingen van luide knal: ?Heel eng allemaal, hopelijk vals alarm?
9 Mei, 17:54 Gazet v. Antwerpen

Het station Brussel-Zuid wordt momenteel geŽvacueerd. De politie meldt dat er een er luide knal te horen was. Getuigen maken melding van een gewapende man. De politie is massaal ter plaatse.
Gouverneur Cathy Berx staat achter verder ontwikkeling omgeving station Noorderkempen
7 Mei, 14:54 Gazet v. Antwerpen
Gouverneur Cathy Berx en deputatie staan achter de verdere ontwikkeling van de omgeving van station Noorderkempen, dat overigens voor haar ook station Brecht mag genoemd worden. Dat waren enkele punten die werden besproken op het werkbezoek in Brecht.


Pont ramt kade bij station Amsterdam: dertien gewonden
6 Mei, 17:18 NOS nieuws

De pont van Amsterdam-Noord naar Amsterdam Centraal is vanmiddag met hoge snelheid tegen de kade opgevaren. Bij het ongeluk zijn dertien mensen licht gewond geraakt.

Volgens het gemeentelijk vervoerbedrijf kon de pont mogelijk niet remmen door een technisch defect. "We hebben het idee dat de linker schroef kapot is, maar dat moeten we goed onderzoeken", zegt een woordvoerster van het GVB tegen NH Nieuws en AT5.

De schipper heeft een blaastest moeten doen. Hij had niet gedronken.

Zwangere gecontroleerd

De politie meldt dat twee gewonden naar het ziekenhuis zijn gebracht: een vrouw om haar zwangerschap te laten controleren, een ander met een gebroken pols.

Volgens een ooggetuige was het een flinke knal. Hij meldt dat flink wat mensen het stuur van hun fiets in hun buik hebben gekregen.
Meisje (15) aangereden door trein na negeren slagbomen aan station
5 Mei, 03:30 Gazet v. Antwerpen

Een 15-jarig meisje is gister≠ochtend levensgevaarlijk gewond geraakt toen ze werd aangereden door een trein. Dat gebeurde aan de overweg van het station in Booischot (Heist-op-den-Berg). De tiener was gehaast en had de slagbomen genegeerd.
Ronselaar van terreurcel die aanslag wilde plegen in Centraal Station tekent verzet aan tegen veroordeling
3 Mei, 10:42 Gazet v. Antwerpen

Voor de correctionele rechtbank van Mechelen is donderdag de advocate van Youssef I. verschenen. De man werd op 21 december vorig jaar bij verstek veroordeeld tot tien jaar effectief en tekent nu verzet aan tegen dat vonnis. De man zou jongeren hebben geronseld om zich aan te sluiten bij de gewapende strijd in SyriŽ en Irak. Hij zegt dat hij niet wist dat er een dossier tegen hem liep.
Nieuw: je muziek promoten met een pop-upstore in het Centraal Station
2 Mei, 16:42 Volkskrant
Bij de ingang van het Centraal Station in Amsterdam is de NS-omroepstem nog goed te verstaan. Maar vanaf de roltrap van de zogeheten Amstelpassage wordt die overstemd door de stevige garagerock van St. Tropez (vroeger Go Back to the Zoo). Een maand lang verblijven de vier bandleden hier in een pop-upstudio ter promotie van hun tweede album. De opening dinsdagavond voelt een beetje als een krap bem


Waarom staan er nog steeds passagiers in het station? 'Dit slaat nergens op'
30 April, 21:30 Volkskrant
Er klinken zacht een alarm en een totaal onverstaanbare vrouwenstem in Station Vijzelgracht. Er is een calamiteit in het nieuwe metrostation van de Noord-Zuidlijn, dat moet worden ontruimd. Dat duurt meer dan een half uur. 'Zul je altijd zien', verzucht een vrouw terwijl een groep mensen zich in de hal van het metrostation verdringt voor de hekken richting het perron naar de Noord-Zuidlijn. 'Ik wa


Tractor verliest lading stro aan station van Mechelen: wagen zwaar beschadigd
26 April, 21:30 Gazet v. Antwerpen

Een tractor is donderdagavond zijn lading strobalen verloren op de rotonde aan het station van Mechelen. Een stilstaande wagen raakte daarbij zwaar beschadigd.
Laat je fiets graveren aan het station van Essen en Wildert
25 April, 09:30 Gazet v. Antwerpen
De gemeentebestuur van Essen, Politiezone Grens en de NMBS voeren gezamenlijk de strijd op tegen fietsdiefstallen. Op woensdag 25 en vrijdag 27 april houden ze fietsgraveeracties aan de stations van Essen en Wildert.


Einde werken station Gent-Sint-Pieters nog niet in zicht
22 April, 18:12 Skynet
In Gent bezoeken 400 geÔnteresseerden vandaag de werf aan het station Gent Sint-Pieters, waar sinds 2010 aan gewerkt wordt. De einddatum voor de oplevering van het nieuwe station, waarbij elk spoor op een soort viaduct komt te liggen, is al enkele keren opgeschoven. Zonder onvoorziene omstandigheden kan alles afgerond worden eind 2026.


Autoblog advies: oude sleur-station met pit, voor 5 mille
21 April, 14:36 AutoBlog
Wat zijn de opties als je een karaktervolle pakezel zoekt? Het zijn de krenten in de pap: de aanvragen die behoorlijk afwijkend zijn. Er plofte er onlangs eentje binnen op de digitale deurmat, afkomstig van Joost. Hij zit namelijk met een opmerkelijke situatie. Ten eerste, Joost is autoliefhebber. De 206 GTI die hij nu heeft, […]


Even paniek in Centraal-Station door luide knal
20 April, 11:18 Gazet v. Antwerpen

In Antwerpen-Centraal heeft een luide knal op het niveau -2 vrijdagochtend kortstondig voor wat paniek gezorgd.
Station Berlijn dicht om ontmanteling vliegtuigbom
20 April, 09:30 NOS nieuws

Vanwege het onschadelijk maken van een vliegtuigbom uit de Tweede Wereldoorlog wordt een aanzienlijk deel van het centrum van Berlijn vandaag urenlang ontruimd. In een straal van 800 meter rond de plaats van de bom in de Heidestrasse liggen onder meer het Hauptbahnhof, een paar ziekenhuizen en een aantal ministeries.

Het station wordt in de loop van de ochtend afgesloten en doorgaande treinen stoppen niet meer om reizigers te laten uit- of instappen. Dat betekent overlast voor veel mensen. Volgens Deutsche Bahn reizen dagelijks 300.000 mensen via het Hauptbahnhof.

Vliegverkeer

Ook het vliegverkeer op luchthaven Tegel wordt stilgelegd. Weliswaar ligt Tegel niet in het bedreigde gebied, maar voor vliegverkeer geldt een grotere veiligheidszone van bijna vier kilometer. Ook auto's mogen tijdens de ontruiming het gebied niet in.

De rechtbank in het gebied heeft alle 21 zaken voor vandaag uitgesteld en ziekenhuizen worden deels ontruimd. Naar verwachting is de bom in de loop van de middag onschadelijk gemaakt.

Regelmatig worden in Duitsland nog onontplofte bommen uit de Tweede Wereldoorlog ontdekt. Sommige worden geruimd, andere kunnen blijven liggen omdat ze geen direct gevaar opleveren.

Van de meer dan een miljoen bommen die de geallieerden in de Tweede Wereldoorlog op Duitsland hebben afgegooid is circa twintig procent niet ontploft. Van deze circa 250.000 blindgangers is de ligplaats van zo'n 100.000 stuks nog niet bekend.
18 April, 23:06 Skynet Belgie
Man met mes neergeschoten aan station Aalst

Bij het station van Aalst is een verdachte man neergeschoten door de politie, dat bevestigt Christoph D?Haese (N-VA) de burgemeester van Aalst aan de redactie van Het Nieuwsblad. De man liep er rond met een getrokken mes. Verschillende politiewagens en een ambulance zijn aanwezig.
Trein op station Amstel kort ontruimd vanwege gaslucht
11 April, 10:00 NOS nieuws

Een trein op station Amstel is vanochtend ontruimd nadat er eerder een soort gaslucht was geroken. De lucht bleek van een binnenvaartschip op het Amsterdam-Rijnkanaal te komen.

"Het schip was aan het ontgassen en daarbij kwam een bepaalde lucht vrij, die als een gaslucht ervaren werd", aldus een woordvoerder van de brandweer tegen omroep NH en AT5.

Tussen Abcoude en Breukelen werd een reiziger onwel. Die belde 112, waarna de trein werd stilgezet op station Amstel. Ook vanuit een of meer andere treinen maakten reizigers melding van de lucht.

Ter plaatse behandeld Meerdere brandweerwagens, een ambulance en een mobiel medisch traumateam gingen richting station Amsterdam-Amstel. De onwel geworden reiziger kon ter plaatse behandeld worden.

Het treinverkeer tussen het Centraal Station en station Bijlmer Arena was door het incident ongeveer een halfuur verstoord.
Op halfuur in Brechtse Heide met een Blue-bike aan station Noorderkempen
9 April, 23:12 Gazet v. Antwerpen
Gelijktijdig met de verwelkoming van de Beneluxtrein werd in station Noorderkempen ook officieel het 55ste†Blue-bike punt in gebruik genomen.†?Zo ontstaat een snel en comfortabel alternatief op de wagen?, meent Joeri de Visser van Blue Mobility.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be