NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Station

2News.be / Trefwoorden / Station

Comics Station na trage start eindelijk op dreef: uur file voor twee minuten Smurfen
Vrijdag, 02:24 Gazet v. Antwerpen

Sinds de opening elf maanden geleden was het wachten op de grote volkstoeloop in het pretpark rond strips in het Centraal Station. Die was er de voorbije dagen zeker. ?Een uur gewacht voor twee minuten attractie.?
Groen Brecht pleit voor station in Sint-Job tijdens Valentrein-actie
Woensdag, 22:48 Gazet v. Antwerpen
Aan het station Noorderkempen vatte Groen Brecht op Valentijn post om te pleiten voor meer stipte treinen, trams en bussen, vlottere verbindingen ook 's nachts en 's avonds en aangename stations en voertuigen en een betere dienstverlening. Op deze Valentreinactie bedankte Groen alle gebruikers van het openbaar vervoer.


Man die militairen provoceerde aan Centraal Station wordt geÔnterneerd
5 Februari, 21:36 Gazet v. Antwerpen

Eťn van de mannen die anderhalf jaar geleden militairen geprovoceerd had nabij het Centraal Station in Antwerpen, wordt geÔnterneerd. Dat heeft de Antwerpse kamer van inbeschuldigingstelling maandag beslist.
Bus rijdt zes voetgangers aan in Brussel: ?Ernstig ongeval?

Een bus van de MIVB heeft in de KoloniŽnstraat in Brussel zes voetgangers aangereden. De chauffeur werd mogelijk onwel.
Ziek: GM verkocht Opel, gaat nu Insignia station aanbieden
30 Januari, 14:42 AutoBlog
Wagons zijn altijd het antwoord, toch? Nu dat GM het kreupele Opel aan een stel Fransozen heeft verkocht, wil het niet zeggen dat de Amerikanen zomaar afstappen van de auto’s die ze tot voor kort lieten bouwen. Ze bouwen doodleuk verder met hun oude boedel, en dat blijkt hen geen windeieren te leggen. Dochtermerk Buick […]


Gaslek station Holendrecht gedicht, OV komt weer op gang
30 Januari, 14:24 NOS nieuws

Station Holendrecht was vanmiddag kort afgezet vanwege een gaslek. Hierdoor was een deel van het trein- en metroverkeer bij Amsterdam stopgezet. Hulpdiensten hebben het goed inmiddels gedicht.

De omgeving was afgezet en er was veel politie is op de been om mensen weg te houden van het lek, vertellen getuigen aan AT5.

Door het gaslek was kort geen treinverkeer mogelijk op de trajecten Amsterdam-Utrecht en Schiphol-Utrecht. Volgens het Amsterdamse vervoersbedrijf GVB was vrijwel al het metroverkeer richting Zuidoost ontregeld, schrijft NH Nieuws.
Medicijnagentschap EMA tijdelijk bij station Amsterdam Sloterdijk
29 Januari, 16:12 NOS nieuws

Niet ideaal, maar gezien de omstandigheden de beste oplossing. Dat zei directeur Guido Rasi over de tijdelijke huisvesting die zijn Europese medicijnagentschap EMA krijgt bij station Sloterdijk in Amsterdam. De nieuwbouw voor het agentschap, dat vanwege de brexit uit Londen weg moet, is pas eind volgend jaar klaar, zo werd vandaag bekend.

Die nieuwbouw komt aan de Zuidas in de hoofdstad. Voor het Spark-gebouw in Sloterdijk is als tijdelijke oplossing gekozen, omdat het met de trein maar tien minuten vanaf Schiphol reizen is. "Bovendien hadden we weinig keus", zegt minister Bruins van Volksgezondheid. "Er staan maar weinig gebouwen in Amsterdam leeg die geschikt zijn voor het agentschap."

Het EMA stemt in met het Spark-gebouw, al levert het agentschap de helft aan vloerruimte in. Ook zal er af en toe voor een grote 'Europese' vergadering externe vergaderruimte moeten worden geregeld.

Bouwers achter de broek zitten

"Verder zullen we de bouwers achter de broek zitten, zodat de nieuwbouw op tijd klaar is", zei directeur Rasi. Volgens hem heeft het EMA-personeel er veel zin om deze kant op te komen. "Amsterdam was ook onze eerste keus."

In november werd na een maandenlange intensieve lobby duidelijk dat het EMA naar Amsterdam komt. In de 'finale' viel eerst Kopenhagen af en uiteindelijk won Amsterdam in Brussel via een loting van Milaan.

Hoeveel de tijdelijke huisvesting kost, zegt minister Bruins niet. Wel is duidelijk dat hij 2,5 miljoen euro uittrekt voor "persoonlijke begeleiding van EMA-werknemers en hun huishoudens". In de tweede helft van dit jaar verhuist er al personeel uit Londen naar Amsterdam. Het hele bureau komt op 30 maart volgend jaar.
Schietincident Gent-Sint-Pieters - "Verdachte stormde station binnen en haalde met mes uit naar spoorwegpolitie"
24 Januari, 01:36 Skynet Belgie
De man die in het station van Gent-Sint-Pieters de spoorwegpolitie aanviel met een mes en neergeschoten werd, is buiten levensgevaar. Dat bevestigt de Gentse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen. De verdachte stormde het station binnen en haalde met een mes uit naar de spoorwegpolitie, zegt parketwoordvoerster An Schoonjans.


Station Gent-Sint-Pieters afgesloten na schietincident: politie schiet man met mes neer

De spoorwegpolitie heeft dinsdagavond een man neergeschoten aan het station van Gent-Sint-Pieters. De man zou een mes bij zich gehad hebben. Het parket bevestigt dat het om een ernstig incident gaat, ook NMBS meldt op Twitter dat het om een schietincident gaat. De politie is ter plaatse en heeft de situatie onder controle. Het is aangewezen om de buurt momenteel te vermijden.
Stormblog - Veerdienst Texel uit de vaart, station Den Haag ontruimd
18 Januari, 11:18 Volkskrant
Er raast een flinke westerstorm over Nederland, die op verschillende plaatsen voor overlast en ongelukken zorgt. Hier zetten we de gevolgen van de storm op een rij.


Boom valt op schoolbus in Kontich

Door de hevige rukwinden van donderdagmorgen is een boom op een schoolbus gevallen in de Koningin Astridlaan in Kontich.
Persoonsongeval met Thalys in station Mechelen: treinverkeer onderbroken
9 Januari, 15:12 Gazet v. Antwerpen

In het station van Mechelen heeft een Thalys-trein dinsdagmiddag een persoon aangereden. Het treinverkeer tussen Mechelen en Brussel, tussen Mechelen en Antwerpen en naar de luchthaven van Zaventem ondervindt daardoor veel problemen. Dat meldt de NMBS dinsdag.
Toneel over het station
8 Januari, 13:24 Gazet v. Antwerpen
Toneelgroep Oud-KLJ Vorselaar brengt de komedie ?De laatste doet het licht uit? van de auteur Luc Kerkhofs. Het stuk vertelt het verhaal van Andrť Van Barneveld.


Gauwdiefplaag in drukste station van het land
8 Januari, 02:30 Gazet v. Antwerpen

Brussel-Zuid, het drukste station van ons land, kreunt onder het aantal gauwdieven. Spoorwegagenten spreken van ?het slechtste jaar in een decennium?.
Asus kondigt XG Station Pro-behuizing voor videokaarten aan
4 Januari, 22:12 Tweakers
Asus heeft de XG Station Pro aangekondigd, een externe videokaartbehuizing die via Thunderbolt 3 aangesloten wordt op een systeem. De behuizing is in samenwerking met In Win ontworpen en compacter dan de vorige XG Station.


Autoblog advies: complete en snelle station voor 20 mille
30 December 2017, 14:24 AutoBlog
Power voor pappa, ruimte voor de kinderen, opties voor mama. En dat voor het geld van een kale Golf. Het is het eeuwige compromis. Ga je voor lol of ga je voor maximale functionaliteit? Zeker als er kinderen op komst zijn, zul je concessies moeten maken. Niet alleen omdat de kinderen ruimte innemen, maar ook […]


Drie voertuigen federale spoorwegpolitie in brand gestoken aan station Brussel-Zuid
27 December 2017, 15:18 Skynet Belgie
Afgelopen nacht zijn drie voertuigen van de federale spoorwegpolitie in brand gestoken vlakbij het treinstation Brussel-Zuid. Dat meldt de persdienst van de federale politie. Bij de brand vielen geen gewonden. Het onderzoek naar de feiten is in handen van de lokale politie van de zone Brussel Zuid (Anderlecht/Sint-Gillis/Vorst) maar voorlopig zouden nog geen verdachten opgepakt zijn.


Plan IsraŽlische minister: een Donald Trump-station in Jeruzalem
27 December 2017, 12:30 NOS nieuws

IsraŽl wil de hogesnelheidslijn tussen Tel Aviv en Jeruzalem verlengen naar de Klaagmuur en het station daar vernoemen naar president Donald Trump.

Het plan hiervoor komt van de minister van Verkeer, Yisrael Katz. De lijn wordt dan over een afstand van drie kilometer verlengd via een tunnel onder de oude stad in Jeruzalem.

De kosten van de uitbreiding van de lijn en de bouw van twee ondergrondse stations zijn begroot op ruim 700 miljoen dollar. Als het plan wordt goedgekeurd, zal de aanleg zo'n vier jaar in beslag nemen. In het voorjaar rijden de eerste treinen op de hogesnelheidslijn.

Bedankje

Vermoedelijk zal het plan op weerstand stuiten van de internationale gemeenschap, dat IsraŽls soevereiniteit over Oost-Jeruzalem niet erkent.

Met het Donald Trump-station wil de IsraŽlische regering de Amerikaanse president bedanken voor de erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van IsraŽl.
Rookontwikkeling in trein in station van Gouvy
20 December 2017, 01:48 Skynet Belgie
In het station van Gouvy, in de provincie Luxemburg, is rond middernacht rook ontstaan in een lege passagierstrein. Dat bevestigt Infrabel-woordvoerder Arnaud Reymann. De brandweerkorpsen van Gouvy en Vielsalm kwamen ter plaatse en kregen de situatie al snel onder controle.


Hinder voor treinverkeer na probleempje in station Oude God
19 December 2017, 20:36 Gazet v. Antwerpen

Aan het treinstation Mortsel Oude God is er dinsdagavond een probleem ontstaan met een trein.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be