NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
State


NBA. Golden State wint opnieuw van rivaal Cleveland
Vandaag, 12:54 Gazet v. Antwerpen

Golden State heeft maandag in de Noord-Amerikaanse professionele basketcompetitie (NBA) Cleveland een nieuwe nederlaag aangesmeerd. De titelhouder won de topper met 108-118.
Groeiend aantal Democraten zal ?State of the Union? van president Trump boycotten
Gisteren, 18:18 Gazet v. Antwerpen

Een groeiend aantal Democratische Congresleden heeft aangekondigd de voor 30 januari voorziene State of the Union van de Republikeinse president Donald Trump te zullen boycotten. Dat heeft de conservatieve zender Fox News maandag getwitterd.
NBA. Golden State Warriors winnen, maar hebben weinig overschot in Toronto
Zondag, 11:06 Gazet v. Antwerpen

Kampioen Golden State heeft zaterdagavond in de NBA de clash tegen de Toronto Raptors gewonnen. De Warriors leken in het Air Canada Centre op een vlotte zege af te stevenen maar moesten uiteindelijk nog diep gaan voor de nipte 125-127 overwinning.
Raad van State bekritiseert nieuwe kinderbijslag
Vrijdag, 08:00 De Tijd
07:32 Dat ouders een ander bedrag krijgen naargelang hun kind voor of na 1 januari 2019 wordt geboren, botst op kritiek van de Raad van State.


NBA. Golden State lijdt verrassende nederlaag, ondanks magische kaap voor Kevin Durant
Donderdag, 11:36 Gazet v. Antwerpen

De Golden State Warriors zijn woensdagnacht in de NBA tegen een nederlaag aangelopen. De regerend kampioen verloor met 125-106 van de Los Angeles Clippers. Het was voor de Warriors de negende nederlaag van het seizoen.
NBA. Golden State boekt thuiszege, Cleveland gaat zwaar onderuit
9 Januari, 09:48 Gazet v. Antwerpen

Kampioen Golden State heeft zich maandagavond niet laten verrassen in de NBA. De Warriors wonnen voor eigen publiek met 124-114 van Denver. Stephen Curry was met 32 punten en negen assists andermaal de gangmaker bij de CaliforniŽrs. Ook Draymond Green (23 ptn) en Klay Thompson (19 ptn) vonden vlot de weg naar de korf.
NBA. Golden State pakt volle buit dankzij sublieme Curry, Boston heeft moeite in Brooklyn
7 Januari, 16:18 Gazet v. Antwerpen

Golden State heeft zaterdag in de de Noord-Amerikaanse professionele basketbalcompetitie (NBA) zijn tiende uitoverwinning op een rij behaald. De titelverdediger won, dankzij een ijzersterke Stephen Curry die 45 punten voor zijn rekening nam, van LA Clippers met 105-121.
Titelverdediger Golden State wint NBA-topper in Houston

Golden State heeft donderdagavond in de kraker tegen Houston aan het langste eind getrokken. De regerende kampioen in de NBA haalde het met 114-124.
Antwerps stadsbestuur komt juweliers tegemoet

De Raad van State heeft gisteren de zaak van een honderdtal Antwerpse juweliers tegen de nieuwe maatregelen van het Antwerpse stadsbestuur behandeld. De uitspraak volgt vrijdag, maar de stad reikt de juweliers alvast de hand.
Raad van State staat leveren betaaldiensten aan illegale goksites toe
2 Januari, 10:54 Tweakers
De Raad van State, de hoogste bestuursrechter in Nederland, heeft bepaald dat het leveren van betaaldiensten aan illegale goksites niet langer verboden is. Volgens de Kansspelautoriteit betekent deze uitspraak dat het nog moeilijker wordt om op te treden tegen online kansspelen.


NBA. Golden State gaat onderuit tegen Charlotte
30 December 2017, 10:30 Gazet v. Antwerpen

Charlotte heeft vrijdag voor een verrassing gezorgd in de Noord-Amerikaanse professionele basketbalcompetitie (NBA) door met 100-111 te gaan winnen bij Golden State, de regerende kampioen. Ook Houston slikte opnieuw een nederlaag, het werd 121-103 bij Washington.
Golden State Warriors winnen kerstkraker tegen Cleveland Cavaliers
26 December 2017, 07:54 Gazet v. Antwerpen

Titelverdediger Golden State Warrriors heeft maandag in de NBA de volle buit gepakt in de kraker van ?Christmas Day? tegen de Cleveland Cavaliers. De Warriors wonnen met 99-92 (rust: 46-44).
Raad van State vernietigt ruimtelijk plan Uplace
22 December 2017, 11:54 De Tijd
11:27 De Raad van State vernietigt in een arrest het gewestelijk ruimtelijk plan waar het shoppingcentrum Uplace in Machelen moet komen.


Raad van State vernietigt Gewestelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan voor Uplace
22 December 2017, 11:42 Skynet Belgie
De Raad van State heeft het Gewestelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan (GRUP) voor Uplace vernietigd. Volgens de Raad van State voorzien de nieuwe ruimtelijke plannen geen reductie maar een "substantiŽle toename" van de toegelaten handelsoppervlakte in de Uplace-zone. "Aldus blijkt er een onjuiste verantwoording te zijn gegeven om geen tramlijn op te leggen en om het milieueffectrapport uit 2010 te gebruiken", staat in het arrest.


Raad van State positief over intrekking raadplegend referendum
20 December 2017, 17:48 NOS nieuws

De Raad van State is positief over het wetsvoorstel om het raadplegend referendum af te schaffen. Minister Ollongren van Binnenlandse Zaken heeft daarom het wetsvoorstel tot intrekking van de wet naar de Tweede Kamer gestuurd.

In het regeerakkoord staat al dat het kabinet niets meer ziet in de wet die burgers een kans biedt om een mening te geven over een wet. Het kabinet zegt dat de politieke steun "afgebrokkeld" is en de wet zou ook niet werken, zoals is gebleken bij het OekraÔnereferendum. "Het instrument draagt niet bij aan het vertrouwen van het kabinet", stelt minister Ollongren.

Geen referendum over een referendum

Ollongren heeft de Raad van State eerst gevraagd naar het wetsvoorstel tot intrekking van de Wet Raadplegend referendum te kijken. Daarbij is ook gekeken naar het voorstel om over de intrekkingswet geen referendum te houden, zoals sommige partijen in de Tweede Kamer willen. "Het is volgens het kabinet logisch om geen referendum te houden over het stoppen van het referendum."

De Raad van State vindt dit een "zuivere" benadering. Nu de Raad van State positief is, ligt de wet bij de Tweede Kamer. Het is nog onbekend wanneer er over gedebatteerd wordt.

De Raad van State is het belangrijkste adviesorgaan van de regering en de hoogste bestuursrechter van het land.
NBA. Cleveland incasseert nederlaag in aanloop naar topper, ook zorgen bij Golden State
20 December 2017, 09:24 Gazet v. Antwerpen

Cleveland Cavaliers heeft dinsdag met 119-116 verloren op bezoek bij Milwaukee Bucks in de Noord-Amerikaanse professionele basketcompetitie (NBA). Met nog zes seconden op de klok noteerde Giannis Antetokounmpo de beslissende driepunter.
Golden State verpest feestje van Kobe Bryant in LA maar moet daar wel diep voor gaan
19 December 2017, 09:48 Gazet v. Antwerpen

De Golden State Warriors hebben hun overwinning maandagavond tegen de LA Lakers niet cadeau gekregen. Pas na een verlenging kon de kampioen de zege pakken in het Staples Center. Het werd 114-116 voor de bezoekers, die in afwezigheid van de nog geblesseerde Stephen Curry konden rekenen op een uitstekende Kevin Durant (36 punten, 11 rebounds, 8 assists).
NBA. Golden State en Cleveland winnen voor eigen volk
15 December 2017, 10:12 Gazet v. Antwerpen

Titelhouder Golden State en vicekampioen Cleveland hebben zich donderdagavond niet laten verrassen in de NBA. Beide topteams wonnen hun thuiswedstrijd.
Raad van State-voorzitter: ?Aanval vanuit politiek deed pijn'
10 December 2017, 11:03 De Tijd
10:03 Na enkele kritische adviezen verweet de regering-Michel de Raad van State aan politiek te doen. ?Dat ondermijnt het vertrouwen van de burger in de rechtstaat?, zegt eerste voorzitter Roger Stevens.


Raad van State schiet lokale bedrijfstaks af
7 December 2017, 07:06 Gazet v. Antwerpen

De Maldegemse ondernemer Bart Van Hulle krijgt van de Raad van State gelijk in zijn protest tegen een lokale belasting op economische bedrijvigheid. Volgens fiscaal advocaat Thierry Lauwers is het arrest een precedent dat ondernemers in andere gemeenten kunnen aangrijpen om lokale bedrijfsbelastingen aan te vechten. Dat bericht De Tijd donderdag.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be