NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Starten

2News.be / Trefwoorden / Starten

NU+ | Kan kwakkelende Miedema starten in Oranjekraker? 'Ik wil nog langer mee'
20 Februari, 00:03 NU.NL - Sport
Juist voor de cruciale wedstrijd van Oranje om olympische deelname voelt topschutter Vivianne Miedema haar gevoelige knie soms weer opspelen. Gaat ze in Spanje risico's nemen? "Ik wil nu niet iets gaan doen waardoor ik over twee jaar moet stoppen."


Red Lions - Red Lions starten met zege tegen Japan: "Geen betere manier om aan toernooi te beginnen"
15 Januari, 00:01 Skynet
De Belgische nationale mannenhockeyploeg (FIH 2) is zondag het olympisch kwalificatietoernooi in het Spaanse Valencia gestart met een 7-0 (rust: 1-0) zege tegen Japan (FIH 15).


Veertiger overleden op straat in Heist, politie en parket starten onderzoek
9 December 2023, 00:01 HLN.BE
De politie van Heist-op-den-Berg en het Antwerpse parket zijn een onderzoek gestart naar het overlijden van een 49-jarige man.


Verkiezingen Nederland - Partij van Omtzigt niet klaar om regeringsonderhandeling met Wilders op te starten
30 November 2023, 00:06 Skynet Buitenland
NSC, de partij van Pieter Omtzigt, is nog niet klaar om te onderhandelen over de vorming van een nieuwe Nederlandse regering. Omtzigt heeft die boodschap woensdag overgebracht aan verkenner Ronald Plasterk, zo deelde hij na afloop van dat gesprek mee aan de Nederlandse media.


WK hockey voor junioren (v) - Young Red Panthers starten toernooi met 6-0 zege tegen Duitsland
30 November 2023, 00:03 Skynet
De Young Red Panthers, de Belgische nationale meisjeshockeyploeg bij de min 21-jarigen, is woensdag het WK hockey voor junioren in de Chileense hoofdstad Santiago gestart met een klinkende 6-0 zege tegen Duitsland.


Regering voert cumulregeling in voor leefloongerechtigden die starten met knelpuntberoep
15 November 2023, 00:07 Skynet Economie
"Een win-winsituatie." Zo omschrijft federaal minister van Maatschappelijke Integratie Karine Lalieux een nieuwe cumulregeling die de regering invoert en die geldt voor leefloongerechtigden die aan de slag gaan in een knelpuntberoep.


Kwal. EK 2025 U21 - Swerts debuteert met zege tegen Kazachstan bij U21: "Invallers maken het verschil"
12 September 2023, 00:02 Skynet
De Belgische beloftenploeg heeft maandagavond in Leuven zijn openingswedstrijd in de kwalificaties voor het EK 2025 met het kleinste verschil (1-0) gewonnen van Kazachstan.


Belgen in het buitenland - Yannick Carrasco en Atletico Madrid starten met 3-1 zege tegen Granada
15 Augustus 2023, 00:03 Skynet
Yannick Carrasco speelde maandag een volledige wedstrijd voor Atletico Madrid, dat op de openingspeeldag in La Liga met 3-1 won van Granada. In de 68e minuut leverde de Rode Duivel de assist voor de 2-1.


Qualcomm, NXP, Bosch en andere starten bedrijf om RISC-V-chips te ontwikkelen
6 Augustus 2023, 00:01 Tweakers
Verschillende chipmakers starten samen een bedrijf om de RISC-V-instructiesetarchitectuur verder te ontwikkelen. Het nieuwe bedrijf wordt opgezet door Bosch, Infineon, Nordic Semiconductor, NXP en Qualcomm. Het gaat zich in eerste instantie richten op automotivechips.


Roord, Janssen en Wilms grijpen op dramatische wijze naast CL met Wolfsburg
4 Juni 2023, 00:06 NU.NL - Sport
Jill Roord, Dominique Janssen en Lynn Wilms hebben zaterdag op dramatische wijze naast de Champions League gegrepen met VfL Wolfsburg. De Duitse topclub verspeelde in de finale in Eindhoven een 2-0-voorsprong tegen FC Barcelona: 2-3.


Rode Duivels - Tedesco ziet werkpunt in nochtans historische zege: "Hadden wedstrijd dood moeten maken"
29 Maart 2023, 00:10 Skynet
Met een dertig minuten durende masterclass verrasten de Rode Duivels dinsdagavond in het RheinEnergie-stadion in Keulen vriend en vijand in de eerste helft van de oefeninterland tegen Duitsland. Het zorgde er voor dat er na 9 minuten reeds een 0-2 voorsprong op het scorebord stond. Uiteindelijk zorgden de Belgen met 2-3 winst voor een perfect rapport, na de eerdere 0-3 zege in Zweden.


Vuilnisophalers in Amsterdam starten staking van zeven dagen, afval hoopt zich al op
24 Februari 2023, 00:02 Skynet Economie
De vuilnisophalers van Amsterdam zijn een staking gestart die minstens tot 27 februari duurt. In de binnenstad van de Nederlandse hoofdstad zijn in bepaalde straten al bergen vuilniszakken te zien.


Lotto Volley League - Roeselare en Maaseik starten 2023 elk met een zege
8 Januari 2023, 02:04 Skynet
Op de tiende speeldag in de Lotto Volley League heeft regerend landskampioen en competitieleider Roeselare zaterdagavond gewonnen bij Haasrode Leuven, al moesten ze met 1-3 wel een set prijsgeven: 20-25, 28-30, 27-25 en 15-25.


Gedupeerden starten rechtszaak tegen omgevallen cryptoplatform FTX
31 December 2022, 00:03 NU.NL - Economie
Een groep gedupeerde beleggers heeft het ingestorte FTX in de VS voor de rechter gesleept. De beleggers hopen zo het geld dat ze door de problemen bij het cryptobedrijf hebben verloren terug te krijgen.


Nauwelijks vakantie na WK-break: op deze data starten de competities alweer
25 December 2022, 00:03 NU.NL - Sport
Het eerste WK voetbal in de winter zit erop en dus kan de focus weer op het clubvoetbal. Dat is spoedig nodig, want binnen enkele dagen beginnen de competities in Europa alweer. Een overzicht van de data van de herstart van de grootste competities in Europa.


Bijzondere metamorfoses, een tegenvallend gastjurylid en veel stress: finaleweken ?De allerslimste mens? starten in mineur
1 November 2022, 00:27 HLN.BE
De ene aflevering is de andere niet. Vorige week was de laatste reguliere aflevering van ?De allerslimste mens ter wereld?, met een unieke Tom Waes, een absolute topper, waarbij alle puzzelstukjes perfect pasten. De eerste episode van de finaleweken daarentegen was een afknapper. Met fletse prestaties van de deelnemers en een tegenvallende Koen De Bouw als gastjurylid. VRT-journalist Riadh Bahri won met amper 302 seconden. Die score zegt alles.


Belgisch Solar Team eindigt op tweede plaats na dag vol pech
10 September 2022, 00:03 Autosport
Het Agoria Solar Team kon vandaag als tweede starten aan de Sasol Solar Challenge. Na een vlotte start kenden de Belgen een dag vol pech. De volgwagen van de zonnewagen, die de status van de zonnewagen controleert, reed door een put en kreeg twee platte banden. Er werd snel gewisseld van volgwagen. Enkele uren later zorgde een oneffenheid in de weg ervoor dat de zonnewagen op twee wielen terechtkwam. Hierdoor gingen er vandaag heel wat kilometers verloren.

Lees meer: Belgisch Solar Team eindigt op tweede plaats na dag vol pech


Dubbelbreek! Verstappen en Leclerc starten achteraan
28 Augustus 2022, 00:03 AutoBlog

De komende race zullen Verstappen en Leclerc achteraan starten. Spannend! Oh jongens, het weekend is nog nauwelijks begonnen en het is nu al gezellig in Spa. Denk aan het wegsturen […]

Dit artikel Dubbelbreek! Verstappen en Leclerc starten achteraan verscheen eerst op Autoblog.nl.




Julius Bliek ziet new look Rupel Boom starten in mineur: ?We kunnen niet wegsteken dat bijna iedereen nieuw is?
18 Augustus 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Rupel Boom is met een nederlaag aan de competitie begonnen. Na een degelijke eerste helft volgde gisterenavond een veel mindere tweede periode, waarin Ninove-speler Romero Gomez met twee goals de Boomse voorsprong ongedaan maakte.




Roblox verwijdert iconisch 'oef'-geluid, fans starten hashtag
29 Juli 2022, 00:02 Tweakers
Fans van het online gameplatform Roblox zijn in actie gekomen nadat Roblox Corporation het iconische sterfgeluid uit het spel verwijderde. De kenmerkende 'oef' is vanwege een licentiegeschil met de maker uit de game verwijderd.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn