NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Stap


Twee ministers in Britse regering zetten stap terug
Gisteren, 00:04 HLN.BE
Twee ministers in de Britse regering hebben een stap terug gezet, waardoor premier Rishi Sunak zal moeten nadenken over een kleine hertekening van zijn regering. Het gaat om Robert Halfon, minister van Vaardigheden en Hoger Onderwijs, en James Heappey, minister van Strijdkrachten.


Informateur meent dat volgende stap in Nederlandse regeringsvorming kan worden gezet
13 Maart, 00:01 HLN.BE
De Nederlandse informateur Kim Putters meent dat de jongste gesprekken met de leiders van de partijen PVV, VVD, NSC en BBB tot resultaat hebben geleid. De volgende stap in de vorming van een nieuwe Nederlandse regering kan nu worden gezet, zei Putters na afloop van twee dagen van gesprekken op het Hilversumse landgoed de Zwaluwenberg.


Manchester City hoopt tegen Kopenhagen op eerste stap richting kwartfinales
13 Februari, 00:00 Skynet Sport
Het is zover, twee maanden na het einde van de groepsfase hervat de UEFA Champions League weer. De achtste finales beloven enkele spannende wedstrijden en die zijn allemaal te volgen op de zenders van Pickx+ Sports de komende twee weken. Onder andere de wedstrijden FC Kopenhagen - Manchester City en FC Porto - Arsenal FC zijn exclusief te volgen via Pickx+ Sports!


Van 't Schip ziet Ajax stap richting vierde plek zetten: 'Genoeg werk aan de winkel'
23 Januari, 00:06 NU.NL - Sport
John van 't Schip kijkt na de 4-1-zege op RKC Waalwijk met Ajax omhoog op de ranglijst. De trainer blijft ondanks de ruime overwinning kritisch op zijn ploeg.


Musk weer stap dichter bij droom om 'alles' te kunnen met X
28 December 2023, 00:53 NU.NL - Tech
X-eigenaar Elon Musk heeft in de meeste Amerikaanse staten een vergunning aangevraagd om betalingen te mogen verwerken met X. De miljardair wil dat gebruikers vanaf de zomer van 2024 kunnen betalen met de app van X.


NU+ | Bericht via laserstraal brengt snel internet in ruimte stap dichterbij
1 December 2023, 00:08 NU.NL - Tech
Ruimtevaartuig Psyche is er eerder deze maand in geslaagd om over een afstand van 16 miljoen kilometer een bericht via een laserstraal naar de aarde te sturen. De succesvolle test is een belangrijke stap naar snel internet in de ruimte.


Laatste 10 miljoen euro van STAP-budget in recordtijd vergeven
16 November 2023, 00:06 NU.NL - Economie
Het loket van het STAP-budget is vandaag om 10.00 uur voor de laatste keer geopend. Ruim elfduizend mensen hebben de vergoeding via het inschrijfportaal van het UWV aangevraagd. Binnen een uur was het potje van 10 miljoen euro leeg.


Nieuwe ronde STAP-budget gaat vandaag van start
20 September 2023, 00:02 NU.NL - Economie
Het loket voor het STAP-budget gaat vandaag om 10.00 uur open. Iedereen kan de subsidie van 1.000 euro aanvragen. Dit keer wordt er wel strenger gekeken naar de opleiding waar je het geld voor wil gebruiken.


Potje met 10 miljoen euro aan STAP-budget weer binnen enkele uren leeg
20 September 2023, 00:02 NU.NL - Economie
Net als bij voorgaande rondes, was ook maandagochtend het STAP-budget van 10 miljoen euro razendsnel vergeven. Het opleidingspotje van de overheid was binnen twee uur leeg, een recordtijd.


Directeur hogeschool VIVES zet stap opzij na klachten over grensoverschrijdend gedrag
19 September 2023, 00:03 Skynet Economie
De directeur van de West-Vlaamse hogeschool VIVES zet een stap opzij naar aanleiding van klachten over grensoverschrijdend gedrag. Volgens de raadsman van de klagers gaat het niet enkel over seksueel grensoverschrijdend gedrag, maar werd ook een collectieve klacht ingediend wegens toxisch leiderschap.


Red Flames - Serneels ziet Nations League als positieve stap voor het vrouwenvoetbal
19 September 2023, 00:02 Skynet
De Red Flames beginnen hun campagne in de eerste editie van de Nations League in het vrouwenvoetbal vrijdag tegen Nederland in Leuven (20u30). Voor bondscoach Ives Serneels betekent de oprichting van deze nieuwe competitie, die bij de mannen niet onbesproken is, een positieve stap voor het vrouwenvoetbal.


Google zet eerste stap in uitfasering reclamecookies
12 September 2023, 00:00 Emerce
Google begint in browser Chrome de uitrol van nieuwe reclame-API's, die het gebruik van reclamecookies volgend jaar moet vervangen en uitbannen.


STAP-budget keert terug, maar 1.000 euro voor mindfulness kan niet meer
6 September 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Het loket voor het STAP-budget, een potje van de overheid voor studiekosten, gaat op 18 september voor de vierde keer open. Om misbruik te voorkomen kan de subsidie van 1.000 euro alleen voor erkende opleidingen worden aangevraagd.


X (Twitter) zet met videobellen en geld overmaken eerste stap naar allesapp
16 Augustus 2023, 00:09 NU.NL - Tech
Eigenaar Elon Musk wil van Twitter (inmiddels bekend als X) een allesapp gaan maken. Daarom kunnen gebruikers binnenkort videobellen en geld naar elkaar overmaken.


Alexander Doom komt met seizoensbeste op 400 meter stap dichter bij WK in Boedapest
3 Juli 2023, 00:04 Skynet Belgie
Alexander Doom is zondag derde geworden op de 400 meter bij de Resisprint in het Zwitserse La Chaux-de-Fonds. De Belgian Tornado klokte een seizoensbeste van 45.71 en komt zo weer wat dichter bij het WK in Boedapest. Zijn tijd is de beste Belgische jaartijd.


Van Aert verlaat Zwitserland zonder ritzege: ?Ik hoop de komende weken nog een stap vooruit te zetten?
19 Juni 2023, 00:03 HLN.BE
?Goed, maar niet speciaal.? Dat was het gevoel bij Wout van Aert (28) na zijn vijfde plaats in de slottijdrit van de Ronde van Zwitserland. Van Aert trekt zonder ritzege op zak naar het BK (en later de Tour), maar dat is - gezien de omstandigheden - even bijzaak. ?Ik kijk ernaar uit om terug naar huis te gaan en even uit de koerswereld te stappen.?


Almere City klopt VVV na bizarre penaltyserie en is stap verwijderd van Eredivisie
4 Juni 2023, 00:06 NU.NL - Sport
Almere City heeft zich zaterdag ten koste van VVV-Venlo geplaatst voor de finale van de play-offs om promotie/degradatie. Na 1-1 na 120 minuten sloeg de ploeg van trainer Alex Pastoor toe in een bizarre strafschoppenserie (2-0), waardoor het met FC Emmen om een plek in de Eredivisie strijdt.


Antwerp hoopt tegen Club Brugge grote stap richting landstitel te zetten
20 Mei 2023, 00:03 Skynet
In de Jupiler Pro League gaan we de laatste rechte lijn in. In de Champions? en Europe Play-offs staat de vierde speeldag op het programma. Er kunnen mogelijk een aantal beslissingen gaan vallen. De spanning neemt dus gevoelig toe.


Oranje-international Brugts verlaat PSV en kiest voor 'nieuwe stap' in loopbaan
14 Mei 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Esmee Brugts vertrekt aan het einde van het seizoen bij PSV. Het negentienjarige talent kiest volgens de Eindhovense club voor "een nieuwe stap in haar loopbaan".


Groenland zet nieuwe stap naar eigen grondwet
29 April 2023, 00:04 Skynet Buitenland
In Groenland heeft een commissie na jaren van voorbereidend werk een ontwerp voorgelegd van een mogelijke eerste eigen grondwet. Het document werd vrijdag tijdens een feestelijke plechtigheid in de hoofdstad Nuuk overhandigd aan het parlement, zo was te zien op livebeelden van de openbare omroep KNR.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn