NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Standard

2News.be / Trefwoorden / Standard

Het is van moeten voor Racing Genk op eigen veld tegen Standard
11 Maart, 00:03 Skynet

Op de 29ste en voorlaatste speeldag van de reguliere fase van de Jupiler Pro League staat de clash tussen Racing Genk en Standard Luik op het programma.




De malaise blijft duren: deurwaarder blokkeert rekeningen Standard, spelers voor derde maand op rij te laat betaald
21 Februari, 00:01 HLN.BE
Niet enkel sportief, maar ook extra-sportief blijft de malaise duren bij Standard. Ex-directeur Alexandre Grosjean stuurde een deurwaarder af op de club, waardoor de rekeningen van de Rouches tijdlang geblokkeerd waren. Daardoor liep de uitbetaling van de lonen - net als in november en december - opnieuw vertraging op.


Jupiler Pro League - Genk boekt makkelijke zege tegen Lugano, Standard speelt gelijk tegen Dortmund
10 Januari, 00:02 Skynet Belgie
Racing Genk en Standard kwamen dinsdag op winterstage in actie in oefenwedstrijden. De Limburgers boekten een vlotte zege tegen het Zwitserse FC Lugano (4-0), de Rouches speelden 3-3 gelijk tegen de Duitse topclub Borussia Dortmund.


Ivan Leko vandaag van Standard: Kroaat wordt opvolger van Carl Hoefkens bij Rouches
4 Januari, 00:01 HLN.BE
Ivan Leko wordt de nieuwe trainer van Standard. De 45-jarige Kroaat voert volgens Luikse bronnen verregaande onderhandelingen met de Rouches, waar hij de opvolger van Carl Hoefkens moet worden. In Luik ligt voor Leko een contract van 2,5 jaar klaar. Standard hoopt de komst van Leko vandaag af te ronden.


Standard en Hoefkens ontsnappen aan nieuwe nederlaag: Kanga redt punt tegen STVV met penaltygoal diep in blessuretijd
28 December 2023, 00:59 HLN.BE
Standard en Sint-Truiden hebben de punten gedeeld en daar zullen vooral de Kanaries niet blij mee zijn. STVV domineerde immers op Sclessin en Fujita leek op het einde voor een verdiende driepunter te gaan zorgen. Een strafschop van Kanga bezorgde de erg bleke Rouches op slag van affluiten echter nog een punt.


Jupiler Pro League - STVV geeft in het absolute slot de zege uit handen op Standard
28 December 2023, 00:12 Skynet
Standard heeft donderdag op de twintigste speeldag van de Jupiler Pro League op de valreep een punt gepakt in de thuiswedstrijd tegen STVV. Het werd 1-1, na een laat strafschopdoelpunt van Wilfried Kanga (90.+7). Die wiste de openingstreffer van Joel Fujita (86.) voor een sterk Sint-Truiden uit. STVV blijft achtste in de tussenstand, met 27 punten. Standard telt als tiende vier punten minder. De Rouches konden maar een van hun laatste negen competitiewedstrijden winnen.


Jupiler Pro League - KV Mechelen komt naast Standard na zege tegen tien Luikenaars
21 December 2023, 00:01 Skynet
KV Mechelen heeft woensdagavond het tweede duel van de negentiende speeldag in de Jupiler Pro League met 3-0 (rust: 1-0) gewonnen van Standard.


LIVE STANDARD-CHARLEROI (20u45). Wie wint beladen Waalse derby?
16 December 2023, 00:01 HLN.BE
Standard-Charleroi, altijd een beladen duel. Ook dit keer? Volg het in onderstaande liveblog.


Croky Cup - Anderlecht bereikt laatste 8 na zege tegen Standard, incidenten met fans ontsieren slot
8 December 2023, 00:00 Skynet Sport
RSC Anderlecht heeft zich donderdagavond ten koste van Standard geplaatst voor de kwartfinales van de Croky Cup. Paars-wit zette de Rouches, die met tien eindigden, met 2-0 opzij. De wedstrijd werd in het slot ontsierd door gewelddadige taferelen in de tribunes. Zondag staan beide ploegen - en hun supportersclans - opnieuw tegenover elkaar in de competitie.


LIVE STANDARD-GENK (20.45u). Rechten de Rouches de rug na de zware 6-0 tegen Antwerp?
25 November 2023, 00:00 HLN.BE
Standard ging de interlandbreak in met een 6-0-nederlaag tegen Antwerp. Met een confrontatie tegen Genk wacht opnieuw een stevige tegenstander. Kunnen de Rouches in eigen huis de rug rechten? Volg de match live op deze pagina.


Croky Cup - Standard smeert tweedenationaler Harelbeke forfaitnederlaag aan
2 November 2023, 00:00 Skynet Sport
Standard heeft woensdagavond weinig woorden vuilgemaakt aan tweedenationaler Harelbeke in de zestiende finales van de Croky Cup. De Rouches blikten hun West-Vlaamse opponent voor eigen volk in met 5-0.


Standard haalt Moussa Djenepo terug naar Luik
6 September 2023, 00:02 Skynet Belgie
Standard heeft in de laatste dagen van de zomermercato Moussa Djenepo verleid tot een terugkeer naar de club. De Malinese flankspeler ondertekende een contract voor drie jaar. De overgang werd dinsdag geofficialiseerd.


Standard-eigenaar op zoek 200 miljoen euro voor voetbalinvesteringen
12 Juli 2023, 00:05 Skynet Belgie
Het Amerikaanse 777 Partners, de eigenaar van voetbalclub Standard Luik, wil 200 miljoen euro ophalen om te investeren in voetbalclubs. Dat zeggen bronnen aan persbureau Bloomberg.


Jupiler Pro League - Cuypers loodst AA Gent met hattrick voorbij Standard, Cercle wint van Westerlo
4 Juni 2023, 00:00 Skynet Sport
AA Gent heeft zaterdagavond op de zesde en tevens laatste speeldag in de Europe Play-off met 3-1 gewonnen van het krasselende Standard, dat zeven wedstrijden op rij niet meer kon winnen en coach Ronny Deila zag verkassen naar Club Brugge. Cercle sluit het seizoen af met een 2-0 thuiszege tegen Cercle.


Standard loopt in laatste thuiswedstrijd tegen 0-4 opdoffer aan tegen Cercle
28 Mei 2023, 00:00 Skynet Sport
Het seizoen in schoonheid eindigen zit er niet in voor Standard Luik. Op de vijfde en tevens voorlaatste speeldag in de Europe Play-off liepen de Luikenaars zaterdagavond in hun laatste thuiswedstrijd en hun eerste duel na het vertrek van coach Ronny Deila tegen een 0-4 nederlaag aan tegen Cercle Brugge. De Rouches zitten nu reeds zes competitiewedstrijden op rij zonder zege.


Westerlo hakt zwak Standard in de pan
21 Mei 2023, 00:02 Skynet Sport
Westerlo heeft zaterdag Standard helemaal uitgeteld in de Europe play-offs van de Jupiler Pro League. De Kemphanen, die zelf al uitgeschakeld waren in de strijd voor de leidersplaats, wonnen op de vierde speeldag met 3-0. Maxime De Cuyper (4.) en Nene Dorgeles (30. en 81.) zorgden voor de goals. Later zaterdag (om 20u45) ontvangt AA Gent Cercle Brugge. De Buffalo's hebben nog een punt nodig om zeker te zijn van eindwinst in de Europe play-offs.


Jupiler Pro League - Westerlo pakt in extremis punt bij Standard
14 Mei 2023, 00:00 Skynet Sport
Westerlo heeft zaterdagavond dankzij twee doelpunten in blessuretijd een 2-2 gelijkspel uit de wacht gesleept bij Standard op speeldag drie in de Europe play-offs. De Rouches doen met de puntendeling een slechte zaak in de strijd om een Europees ticket. AA Gent is de lachende derde.


Jupiler Pro League - Orban en Cuypers leiden Gent naar cruciale zege bij Standard
7 Mei 2023, 00:00 Skynet Sport
AA Gent heeft zaterdag een uitstekende zaak gedaan op de tweede speeldag van de Europe play-offs in de Jupiler Pro League. De Buffalo's wonnen met 1-2 op het veld van Standard. Spitsen Gift Orban (31.) en Hugo Cuypers (61.) waren de uitblinkers met elk een doelpunt. Tussendoor bracht Steven Alzate (56.) Standard even op gelijke hoogte. In de tussenstand leidt Gent met vijf punten voorsprong op Standard. Westerlo en Cercle Brugge kunnen de Rouches zondag bijbenen bij winst in hun onderling duel.


Challenger Pro League - Beerschot pakt zege bij RSCA Futures, Virton degradeert na gelijkspel tegen U23 Standard
6 Mei 2023, 00:02 Skynet
De RSCA Futures hebben vrijdagavond op de negende en voorlaatste speeldag in de promotieplay-offs van de Challenger Pro League met 0-2 verloren van Beerschot.


Cercle Brugge en Standard scoren niet op Jan Breydel
30 April 2023, 00:01 Skynet Sport
Cercle Brugge en Standard zijn zaterdag met een 0-0 gelijkspel begonnen aan de Europe Play-offs.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn