NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Stad


?The Dream Maker? uit Merksem neemt vrijdag deel aan WK Darts: ?Heel veel talent in ?t Stad?
Gisteren, 19:48 Gazet v. Antwerpen

Dimitri Van den Bergh staat vrijdag in de eerste ronde van het WK Darts in Londen. The Dream Maker uit Merksem werd nog maar net wereldkampioen bij de min-23-jarigen en mikt nu ook bij de grote jongens op een plek bij de wereldtop.
Antwerpenaar blij met toeristen in de stad: vooral gezinnen en singles worden graag gezien
Gisteren, 18:00 Gazet v. Antwerpen

De meeste Antwerpenaren zijn blij dat hun stad een toeristische bestemming is en vinden dat er nog meer inspanningen mogen gedaan worden om mensen te lokken. Maar liefst 90% vindt het bovendien leuk om toeristen te helpen.
Definitief masterplan dat stad wil voorstellen aan Slachthuisbuurt zal weinig afwijken van eerdere plannen
Gisteren, 13:48 Gazet v. Antwerpen

Het definitieve masterplan van de Slachthuissite, het Noordschippersdok en het Lobroekdok wordt vanavond toegelicht aan de buurtbewoners. De grote lijnen van het voorontwerp zullen alvast behouden blijven, laat het stadsbestuur weten. Daarrond was nochtans heel wat te doen. Vooral de partij Groen is kritisch omdat ze vindt dat de wijk te vol wordt gebouwd.
Stad wil evenementen duurzamer maken, maar dat lukt (nog) niet zo goed
Gisteren, 02:24 Gazet v. Antwerpen

De stad Antwerpen wil duurzamere evenementen met onder meer minder afval. Maar dat uitvoeren blijkt een moeilijke oefening te zijn. Gent heeft daarin al wat ervaring. Zo zullen plastic bekertjes in 2018 op de Gentse Feesten verboden zijn.
Mechels stadsbestuur stelt begroting 2018 voor: ?Financieel is onze stad kerngezond?
Dinsdag, 03:33 Gazet v. Antwerpen

Het Mechelse stadsbestuur stelde haar begroting voor volgend jaar en een meerjarenplanning tot 2021 voor. De schuld wordt verder afgebouwd en er komen geen bijkomende belastingen. ?Mechelen is een voorbeeld voor veel andere steden?, klinkt het.
Stad hervat restauratie Sint-Gummaruskerk
Dinsdag, 03:32 Gazet v. Antwerpen

Het schepencollege wil vanaf 2019 de restauratie van de Sint-Gummaruskerk hervatten. En om Lier proper te houden, werft de stad drie extra krachten aan. Dat blijkt uit het meerjarenplan ?18-?20.
Stad Antwerpen en AWV: ?Kans op gevaarlijk gladde wegen tijdens avondspits?

De ochtendspits verliep dinsdag relatief rustig, maar de avondspits kan voor grotere problemen zorgen. Stad Antwerpen en het Agentschap Wegen en Verkeer waarschuwen voor gevaarlijk gladde wegen.
Sneeuwruimer stad Mechelen houdt fietspaden sneeuwvrij - brug Olivetenvest spiegelglad
Maandag, 11:36 Gazet v. Antwerpen

Ook Mechelen werd deze voormiddag bedekt onder een verse laag sneeuw. De sneeuwruimer van de stad had heel wat werk om de fietspaden sneeuwvrij te maken, zoals hier in Nekkerspoel.
Wen maar aan hoogbouw in Antwerpen: ?ver weg van het verkeer en een prachtig uitzicht over de stad?
Zondag, 02:30 Gazet v. Antwerpen

Projectontwikkelaars in Antwerpen steken elkaar de loef af met het optrekken van zo hoog mogelijke gebouwen. De London Tower torent op het Eilandje met zijn 76 meter hoogte al bijna tien jaar boven de rest van de omgeving uit. En de Antwerp Tower wordt vanaf 2020 met 100 meter de hoogste woontoren van Antwerpen. Volgens de Vlaamse Bouwmeester kunnen we maar beter aan die hoge gebouwen wennen, ook in grotere dorpskernen.
Lacunes mandatenaangiften Antwerpse verkozenen, stad spreekt van administratieve fout
Vrijdag, 17:24 Gazet v. Antwerpen

De beloofde jaarlijkse publicatie van de mandaten, en de bijhorende vergoedingen, van het Antwerpse schepencollege en de Antwerpse gemeenteraadsleden vertoont heel wat onduidelijkheden en onvolledigheden. Dat schrijft nieuwssite Apache. Onder meer bij schepenen Koen Kennis (N-VA) en Marc Van Peel (CD&V) zijn de aangiftes onvolledig of tegenstrijdig met andere beschikbare gegevens. De stad reageert vrijdag met de boodschap dat er sprake is van een administratieve fout.
Stad kan stokken in de wielen steken van grote moskee in Antwerpen-Noord
Vrijdag, 09:30 Gazet v. Antwerpen

De stad Antwerpen wil gebruikmaken van haar voorkooprecht om het oude postgebouw in Antwerpen-Noord te kopen. Dat zou een streep door de rekening zijn van de Marokkaanse gemeenschap, die er een moskee voor meer dan duizend gelovigen wil onderbrengen.
Hoe veranderen techneuten onze stad?
Vrijdag, 04:42 Gazet v. Antwerpen

Gisteren vond een debat plaats in Sint-Andries over stadsontwikkeling met technologische snufjes. Maar kan technologie in de toekomst de stad veranderen? Pieter Ballon (VUB en Imec) legt het uit aan de hand van verkeerslichten.
Stad Brussel neemt akte van de beslissing en wil nog altijd nationaal stadion
7 December, 17:36 Skynet
"De Stad Brussel neemt akte van deze beslissing", dat laat het kabinet van Eerste schepen Alain Courtois (MR) weten in een persmededeling na de bekendmaking van de schrapping van Brussel als gaststad voor Euro 2020. Toch spreekt de stad nog altijd zijn wil uit voor de bouw van een nationaal stadion. Courtois spreekt intussen ook zijn teleurstelling uit op Twitter.


Lyft begint met test zelfrijdende auto's in Amerikaanse stad Boston
7 December, 15:00 Tweakers
Taxidienst Lyft begint met het aanbieden van ritjes met zelfrijdende auto's in de Amerikaanse stad Boston. Dat gebeurt in samenwerking met Nutonomy, een bedrijf dat onderdeel is van cartechleverancier Delphi. Er zitten nog wel mensen achter het stuur.


Stad gaat waardevolle bomen koesteren
7 December, 13:42 Gazet v. Antwerpen

De olm (of iep) die bij de ingang van het stadspark aan de Nieuwstraat staat, krijgt eindelijk bescherming. Groen vraagt dat al lang, de stad gaat nu op die vraag in.
Zone 30 breidt sterk uit in de stad
6 December, 02:18 Gazet v. Antwerpen

Eindelijk worden er duidelijke knopen doorgehakt. Het hele winkelkern- en winkelgroei-gebied in Turnhout wordt zone 30. Ook in het noorden van de stad moet het trager.
?Vouwfietsen alleen populair in de stad?
6 December, 01:06 Gazet v. Antwerpen

Ludo Verdyck van de bekende fietsenwinkel Luverdy in het centrum van Brasschaat, stapt in iBike van Marc Groven.
Stad zoekt uitbater voor lege ruimte in gerenoveerde Parkloods
5 December, 17:18 Gazet v. Antwerpen

De casco-ruimte vooraan in de gerenoveerde Parkloods in Park Spoor Noord krijgt een invulling voor minstens negen jaar. De stad Antwerpen gaat op zoek naar een kandidaat die uiterlijk op 1 juli 2018 de deuren kan openen.
Antwerpen propere stad? Daar zorg je zelf voor!

Wie graag in een propere stad leeft, moet zelf het goede voorbeeld geven. Dus trok organiseerde GVA deze morgen een opruimactie aan het Zuid. Vanavond debatteren we in het Kaffee Van Antwerpen in het Zuiderpershuis verder over ?Antwerpen, propere stad?.
Jan Fabre schenkt eigen theaterarchief aan stad Antwerpen

Kunstenaar en theatermaker Jan Fabre heeft dinsdag een overeenkomst ondertekend met de stad Antwerpen om de archieven van zijn theaterwerk voortaan aan de stad over te laten. Het is hoogst uitzonderlijk dat een levende en zelfs nog bijzonder actieve artiest op die manier een inkijk biedt in de manier waarop hij van initieel concept tot een artistiek eindproduct komt.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be