NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Spoor


TreinTramBus pro Vlaamse investeringen in spoor, maar "waarom blijft De Lijn achter?"
Dinsdag, 15:54 Skynet
De Vlaamse regering wil 100 miljoen euro investeren in elf Vlaamse spoorwegprojecten. Een zeer positieve evolutie, reageert TreinTramBus, want de trein biedt een waardevol alternatief voor ons overvol wegennet. Vraag is waarom de Vlaamse regering wel blijft besparen bij De Lijn, waardoor het aantal tram- en buspassagiers al jaren daalt. De organisatie dringt aan op een verhoging van het exploitatiebudget van De Lijn in plaats van een verdere besparing.


Haalt Lierse '8 op een rij'? Pallieters in het spoor van Man City en PSV!
Zaterdag, 14:12 Skynet
Haalt K. Lierse SK zondag een 8e overwinning op rij? Het zou voor het eerst sinds het seizoen1959-1960 zijn. Met de indrukwekkende '7 op een rij' presteren de Pallieters iets wat zelfs op Europees vlak niet zo evident is.Franse kunst in Londen in het spoor van Charles Dickens
6 December, 13:42 De Tijd
13:25 Toen de Frans-Duitse oorlog in 1870 uitbrak, weken heel wat Franse schilders uit naar Engeland. Een mooie expo in Tate Britain toont Franse meesterwerken die op Britse bodem ontstaan zijn. Met Claude ...


H?Maidat op dood spoor
5 December, 11:18 Gazet v. Antwerpen
De supporters van Westerlo moeten de komende weken niet zoeken naar IsmaÔl H?Maidat. Zijn naam komt al een tijdje niet meer op het wedstrijdblad voor en ook op het oefenveld is er geen spoor te bekennen van de 22-jarige Nederlandse Marokkaan.


Broer mogelijke reus Bende van Nijvel geeft speurders nieuw spoor
4 December, 15:30 Gazet v. Antwerpen

De broer van Chris B., de mogelijke reus van de Bende van Nijvel, is opnieuw verhoord in het dossier rond de Bende Van Nijvel. Hij zou de speurders twee nieuwe tips gegeven hebben. Dat meldt zijn advocaat op Twitter.
Murakami in het spoor van Mozart
2 December, 20:12 De Tijd
19:52 In ?De moord op Commendatore? mixt de Japanse schrijver Haruki Murakami opera, portretkunst en literatuur tot een onnavolgbaar geheel. Een spannend verhaal maskeert de diepe eenzaamheid van het leven.


Nog geen spoor van Fregat-baaninjector na mislukte lancering van Sojoez-draagraket
29 November, 12:06 Skynet
Tot nu toe is er geen enkel spoor van de Fregat-baaninjector die dinsdag na lancering door een Sojoez-draagraket negentien satellieten had moeten uitzetten. Niemand heeft het ding op Aarde zien terugvallen en ook in de ruimte is het nog niet teruggevonden. Dat heeft een bron uit de Russische ruimtevaartindustrie vandaag aan het Russische staatspersbureau TASS gezegd.


Zeeuwse gaswagons weer op het spoor getild
29 November, 09:24 NOS nieuws

Een bergingsbedrijf heeft vannacht de ontspoorde gaswagons bij Nieuwdorp op het spoor gehesen. Omdat de twee wagons niet zijn beschadigd, bleef de lpg tijdens het takelen in de wagons zitten. Een wagon die nog op het spoor stond, is met een locomotief weggehaald.

Na het hijsen van de wagons worden de rails gerepareerd. Het goederenvervoer van en naar Vlissingen-Oost ligt tot in de loop van de middag stil, schrijft Omroep Zeeland.

Naast het spoor

Afgelopen nacht ontspoorde een goederentrein met brandbaar gas. Een wagon was omgevallen, een andere wagon was net naast het spoor terecht gekomen. De trein had in totaal twintig wagons.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland is er geen explosiegevaar geweest en zijn er geen gewonden gevallen.
Drukke ochtendspits, ook op het spoor problemen
27 November, 07:42 NOS nieuws

Door de regen en wind zijn er vanochtend veel ongelukken op de weg. Hierdoor stond er rond 07.00 uur meer dan 400 kilometer file. Vooral op de A12 tussen Utrecht en Den Haag staan in beide richtingen lange files.

Ook op het spoor zijn er problemen: door uitgelopen werkzaamheden rijden er geen treinen tussen Gouda en Woerden. Om dezelfde reden rijden er veel minder treinen tussen Utrecht Centraal en Rotterdam Centraal en tussen Utrecht Centraal en Den Haag Centraal. Het is niet bekend wanneer de problemen zijn opgelost.

Veel files

Op de A1 staat er tussen Apeldoorn en Amsterdam door een ongeluk 26 kilometer file. Automobilisten moeten rekening houden met anderhalf uur extra reistijd.

Op de A2 tussen Eindhoven en Utrecht staan files, net als op de A4, A15 en A27, waar reizigers tussen Almere en Utrecht te maken krijgen met zeker drie kwartier vertraging,
Nog geen spoor van 'Don Leo' op Het Kasteel
27 November, 02:18 Volkskrant
Het liefst wil Leo Beenhakker 'undercover' zijn werk doen als adviseur van Sparta. Dat gaat hem opvallend goed af, want zelfs de persvoorlichter van de Rotterdamse club weet niet of 'Don Leo' deze zondagmiddag op Het Kasteel is. 'Volgens mij niet. Ik hoorde dat-ie extern is. Maar ik zal het navragen.' De 75-jarige ex-coach van onder meer Feyenoord, Real Madrid en het Nederlands elftal werd onlangs


In het spoor van de Deliveroo-koerier: ?Zelden zo veel energie gekregen van een job?
26 November, 08:18 Gazet v. Antwerpen

U heeft de koeriers van Deliveroo ongetwijfeld al zien fietsen. Gepakt en gezakt met een gerecht trotseren ze het Antwerpse verkeer. Deliveroo kwam ook negatief in het nieuws na een reportage van VRT. Toch staan veel koeriers positief tegenover hun job

als fietskoerier. Sommigen vinden gerechten rondbrengen zelfs zo ontspannend dat ze het vrijwillig doen.
LIVE. Volg Waasland-Beveren - Charleroi hier
Waasland-Beveren moet, na leider Club Brugge vorige week, vanavond aan de bak tegen de nummer twee, Charleroi. Kunnen de Waaslanders de drie punten thuis houden? Volg de wedstrijd hier live vanaf 20.30 uur en bekijk de videosamenvatting vanaf 23 uur.


Zege voor kleine bonden bij spoor
24 November, 01:30 De Tijd
01:05 De allereerste sociale verkiezingen bij het spoor worden volgend jaar geen exclusief onderonsje van de drie traditionele vakbonden. De regering laat nu ook de kleine, niet-erkende bonden toe.


Zuurstofreserves nu echt kritiek, maar nog steeds ?geen spoor van vermiste duikboot?
22 November, 18:42 Gazet v. Antwerpen

De internationale reddingsoperatie voor de Argentijnse duikboot ARA San Juan, die in het zuiden van de Atlantische Oceaan spoorloos is verdwenen, is een race tegen de klok geworden. Ondanks een vloot van 14 schepen en 10 vliegtuigen uit verschillende landen zijn alle aanwijzingen voor de locatie van de sinds een week vermiste duikboot een valse spoor gebleken. ?Er is geen enkel contact met de onderzeeŽr geweest?, zei de woordvoerder van de marine, kapitein Enrique Balbi, woensdag in Buenos Aires.
Nieuwe camera's waarschuwen bij afwijkingen rond het spoor
22 November, 10:06 NOS nieuws

Spoorbeheerder ProRail zet honderd nieuwe camera's in rond het spoor. Slimme software kan afwijkende situaties op het spoor zo sneller waarnemen. Als er bijvoorbeeld koperdieven, potentiŽle zelfmoordenaars of spelende kinderen in de buurt van het spoor zijn, wordt de meldkamer automatisch gewaarschuwd. De centralist stuurt er vervolgens hulp op af.

De meldkamer heeft 24 uur per dag zicht op spoor. De camera's zijn mobiel inzetbaar. "We kunnen ze flexibel inzetten op plekken waar ineens koperdieven actief zijn, of waar bijvoorbeeld veel kinderen blijken te spelen", zegt een woordvoerder.

ProRail had al 3500 vaste camera s op het spoor en in de stations. De nieuwe camera's worden de komende weken geplaatst.
Kerstboom zorgt voor spoor van vernieling in Duits stadje
19 November, 08:30 Skynet
In Kandern, in het zuiden van Duitsland, heeft een man zaterdag de omvang van de kerstboom die hij vervoerde onderschat. Bij het transport van de kerstboom door het stadje beschadigde hij meerdere verkeersborden en een brug. Dat maakte de lokale politie bekend.


Kamer keurt gegarandeerde dienstverlening bij het spoor goed: ?Minimale dienst bij staking?
17 November, 07:36 Gazet v. Antwerpen

De plenaire Kamer heeft donderdagnacht de gegarandeerde dienstverlening bij het spoor goedgekeurd. Het wetsontwerp moet zorgen voor een minimale dienst in geval van een staking. De meerderheid stemde voor, PS, sp.a, Ecolo-Groen en PVDA waren tegen, terwijl de rest van de oppositie zich onthield.
Minimum dienstverlening op het spoor is een feit
17 November, 03:24 De Tijd
02:51 De plenaire Kamer heeft donderdagnacht de gegarandeerde dienstverlening bij het spoor goedgekeurd.


Minimum dienstverlening op het spoor is een feit
17 November, 03:24 De Tijd
02:51 De plenaire Kamer heeft donderdagnacht de gegarandeerde dienstverlening bij het spoor goedgekeurd.


Kamer keurt gegarandeerde dienstverlening bij het spoor goed
17 November, 03:20 Skynet Economie
De plenaire Kamer heeft donderdagnacht de gegarandeerde dienstverlening bij het spoor goedgekeurd. Het wetsontwerp moet zorgen voor een minimale dienst in geval van een staking. De meerderheid stemde voor, PS, sp.a, Ecolo-Groen en PVDA waren tegen, terwijl de rest van de oppositie zich onthield.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be