NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Speurders

2News.be / Trefwoorden / Speurders

Speurdersteam Bende van Nijvel fors uitgebreid om vele tips te onderzoeken

Het team dat onderzoek doet naar de Bende van Nijvel wordt uitgebreid van 11 naar 30 speurders. De reden is dat er honderden tips zijn binnengekomen.
Aanslagen Parijs - Speurders vinden testament dat toegeschreven wordt aan Salah Abdeslam
27 Januari, 22:30 Skynet
Franse speurders hebben op een laptop een tekst teruggevonden die toegeschreven wordt aan Salah Abdeslam. Het zou gaan om een testament waarin hij bevestigt dat hij zichzelf wou opblazen tijdens de aanslagen die op 13 november 2015 plaatsvonden in Parijs, zo meldt de Franse radiozender France Inter.


Verdwenen Anne-Marie teruggevonden in kelder huisarts: speurders staan voor raadsel
25 Januari, 13:12 Gazet v. Antwerpen

Iets meer dan een maand na haar verdwijning, hebben speurders het levenloze lichaam van Anne-Marie Bastin (82) gevonden in de kelder van haar huisdokter in Luik. Hoe de vrouw daar terecht kwam en hoe ze om het leven is gekomen, is voor zowel haar familie als de politie een raadsel. Maar de wetsdokter spreekt alvast van een natuurlijk overlijden.
FBI-speurders getuigen over verbijsterende ontdekking in warenhuis die een lugubere handel blootlegde
13 Januari, 18:18 Gazet v. Antwerpen

Een rechtszaak in de Verenigde Staten werpt momenteel een bijzonder onsmakelijk licht op een industrie die onwaarschijnlijk slecht gereguleerd lijkt: de handel in menselijke lichaamsdelen. Zo blijkt er amper controle te bestaan over waar lichaamsdelen terechtkomen, wordt er misbruik gemaakt van financieel kwetsbare nabestaanden, en zijn er weinig tot professionele, ethische en hygiŽnische normen.
Man die gsm-codes niet aan speurders wil geven, krijgt vrijspraak
11 Januari, 17:00 Gazet v. Antwerpen

De correctionele rechtbank van Mechelen heeft donderdag een man vrijgesproken die weigerde de decodeercodes van zijn telefoon aan de speurders te geven.
Onderzoek naar dood van model: lokale speurders in MaleisiŽ van de zaak gehaald
21 December 2017, 07:00 Gazet v. Antwerpen

De lokale speurders die in MaleisiŽ de dood van het Belgisch-Nederlandse model Ivana Smit (18) onderzochten, zijn onder druk van de Nederlandse ambassade van het onderzoek gehaald. Dat zegt adjunct-commissaris Shaharuddin Bin Abdullah aan Het Nieuwsblad. ?Het onderzoek wordt nu gevoerd door de CDI, een centrale dienst gevestigd in het Bukit Aman ? het hoofdkantoor van de Maleisische politie.?
Broer mogelijke reus Bende van Nijvel geeft speurders nieuw spoor
4 December 2017, 15:30 Gazet v. Antwerpen

De broer van Chris B., de mogelijke reus van de Bende van Nijvel, is opnieuw verhoord in het dossier rond de Bende Van Nijvel. Hij zou de speurders twee nieuwe tips gegeven hebben. Dat meldt zijn advocaat op Twitter.
Man riskeert celstraf omdat hij gsm-codes niet aan speurders wilde geven
30 November 2017, 13:36 Gazet v. Antwerpen

Voor de correctionele rechtbank van Mechelen is donderdag een dossier voortgezet waarbij een man een celstraf riskeert omdat hij weigerde de decodeercodes van zijn gsm aan de speurders te geven. Volgens zijn advocaat Johan Platteau kan deze zaak een gevaarlijk precedent scheppen, aangezien ze ingaat tegen het zwijgrecht dat een beklaagde heeft. ?Iedereen heeft het recht te zwijgen, enkel producenten van software of hardware worden door de wet verplicht mee te werken met het gerecht?, klinkt het.
Speurders spraken schoonzoon Trump in onderzoek naar Russische inmenging
30 November 2017, 08:30 Skynet
De schoonzoon van de Amerikaanse president Donald Trump, Jared Kushner, heeft ongeveer 90 minuten gesproken met de onderzoekers die de Russische inmenging in de verkiezingen van vorig jaar uitpluizen. Dat hebben Amerikaanse media gisterenavond laat gemeld.


Speurders vallen ook binnen bij VRT in onderzoek naar illegaal wapenbezit
29 November 2017, 18:24 Gazet v. Antwerpen

In het kader van het onderzoek naar illegaal wapenbezit, zijn woensdag enkele speurders ook langs geweest bij de openbare omroep VRT. Zij verifieerden of een onklaar gemaakt wapen dat voor een reportage was aangekocht in Slovakije, wel degelijk niet meer schietensklaar kan worden gemaakt. Dat is vernomen bij VRT-woordvoerder Hans Van Goethem.
Bende Van Nijvel: Vermassen maakt tip van ex-rijkswachter die "niet mocht achtervolgen" over aan speurders
29 November 2017, 10:24 Skynet Belgie
In de zaak van de Bende van Nijvel heeft advocaat Jef Vermassen een anonieme brief ontvangen van een ex-rijkswachter die stelt dat hij en zijn collega's in 1985 na de overvallen op de Delhaizes in Eigenbrakel en Overijse niet de achtervolging mochten inzetten met de snelle wagens waarover ze beschikten. Dat maakte de advocaat gisteren bekend op een debat in Brussel. "Ik ga de brief overmaken aan de onderzoeksrechter", zegt Vermassen.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be