NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesSpeurders

2News.be / Trefwoorden / Speurders

Westland New Post verdeelt speurders Bende van Nijvel, Michel Libert wil klacht indienen

Westland New Post, de extreemrechtse organisatie die nu door een ex-lid opnieuw aan de Bende van Nijvel wordt gekoppeld, zorgt al jaren voor discussie onder de Bende-speurders. Eťn groep rechercheurs is er zeker van dat dŠŠr de antwoorden gezocht moeten worden. Toen de speurders in 2014 van hogerhand de opdracht kregen om WNP te laten rusten en nu eens andere sporen te onderzoeken, zorgde dat voor een tweespalt.
Speurders Bende van Nijvel willen "binnen dit en drie jaar" naar proces gaan
29 April, 14:06 Skynet Belgie
De speurders die het dossier rond de Bende van Nijvel onderzoeken, willen "binnen dit en drie jaar" het dossier "naar een proces brengen". Dat heeft minister van Justitie Koen Geens (CD&V) vandaag aangekondigd tijdens het middagnieuws op VTM.


Grote klap voor IS: Belgische speurders halen propagandamachine offline
27 April, 11:54 Gazet v. Antwerpen

Bij een internationale actie gehouden in BelgiŽ, Bulgarije, Frankrijk, Nederland, RoemeniŽ, het Verenigd Koninkrijk, Canada en de Verenigde Staten zijn woensdag en donderdag verschillende propagandasites van terreurorganisatie IS offline gehaald. Dat hebben Europol en het Federaal Parket vandaag bevestigd.
Speurders geloven niet langer dat Chris B. de Reus is

Het onderzoeksteam naar de Bende van Nijvel gelooft niet langer dat ex-rijkswachter Chris B. de ?Reus? was. Dat zeggen gerechtelijke bronnen aan Het Laatste Nieuws. ?De afgelopen maanden is er hard gewerkt om die beloftevolle these te onderbouwen, maar het is ons niet gelukt om nog concrete elementen naar boven te halen.?
Speurders staan voor mysterie: jongen (15) dood aangetroffen op straat in Grimbergen
9 April, 17:48 Gazet v. Antwerpen

Het gerecht onderzoekt de mysterieuze dood van een tiener in Grimbergen: een 15-jarige jongen werd zondagavond dood aangetroffen op straat. Dokters zagen geen tekenen van geweld, die de dood van N.U. kunnen verklaren. Dat bevestig het gerecht aan Het Nieuwsblad.
Moordenaar MaŽlys (9) heeft ook militair gedood en Franse speurders vrezen dat hij nog meer feiten op zijn kerfstok heeft
30 Maart, 13:24 Gazet v. Antwerpen

Nu Nordahl Lelandais (35), de moordenaar van het Franse meisje MaŽlys (9), donderdagavond ook de moord op een beroepsmilitair heeft bekend, houdt het Franse gerecht er meer een meer rekening mee dat ze met een seriemoordenaar te maken hebben. Alle onopgeloste verdwijningen en moordzaken in de Franse Savoie worden opnieuw bekeken. Ook het dossier over de verdwijning van een 24-jarige Belg.
Speurders halen gevaarlijke munitie weg
8 Maart, 02:24 Gazet v. Antwerpen

Voormalig wapenhandelaar Toon B. (37), bij wie in Ravels in 2011 vierhonderd wapens en vijf ton munitie in beslag werd genomen, is door de rechter veroordeeld tot een celstraf van 18 maanden met uitstel.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be