NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Spa


Spa Rally: Fernémont & Maillen aan het feest
10 Maart, 20:06 Autosport
Adrian Fernémont en Samuel Maillen hebben in een Skoda Fabia R5 de Rally van Spa achter hun naam gezet. Het werd een spannende editie met enkele zware sorties en een beslissing die viel door lekke banden van Princen en de Mevius.


Mexico: Neuville oefent zijn veegkwaliteiten op shakedown
8 Maart, 17:36 Autosport
Thierry Neuville zal vrijdag de wegen moeten openen in de Rally van Mexico, de derde manche van het WRC. Om een zo goed mogelijk gevoel te krijgen opende hij als eerste de shakedown donderdagmiddag. Elfyn Evans (Ford Fiesta WRC) startte het best.


Spa Rally: Voorbeschouwing van Guillaume de Mévius
6 Maart, 21:12 Autosport
Na hun hele mooie derde plaats in de Rally van Haspengouw trekken Guillaume de Mévius en Louis Louka enthousiast en vastberaden richting de tweede manche van het Belgian Rally Championship. Met hun Peugeot 208 T16 in de kleuren van het RACB National Team hopen ze op het schitterende parcours van de Herock Spa Rally opnieuw een prachtprestatie neer te zetten.


Spa Rally: Het parcours uitgelegd
4 Maart, 11:48 Autosport
De vierde editie van de Herock Spa Rally, op 9 en 10 maart, verenigt vernieuwing en traditie. Er staan vijftien chronoritten op het programma, goed voor bijna 200 km tegen de klok!


Licht gewijzigd programma voor de 24 Hours of Spa
1 Maart, 10:18 Autosport
Op 150 dagen van de start van de zeventigste editie van de 24 Hours of Spa geeft organisator SRO Motorsports Group meer details vrij over de programmatie van ?s lands bekendste endurance race. De belangrijkste wijzigingen tegenover de vorige jaren zijn het nieuwe tijdstip voor de parade, een nieuw format voor de kwalificaties en een uitgebreide track walk time voor het publiek. Van 23 tot en met 29 juli valt er in Francorchamps heel wat te beleven zowel op als naast de baan.


Duits koppel opgepakt in buurt van Spa voor ontvoering van kindjes van één en twee jaar oud
21 Februari, 21:18 Gazet v. Antwerpen

Op een camping in de buurt van Spa is woensdagnamiddag een Duits koppel opgepakt. Dat heeft de politie van Keulen laten weten. De twee worden verdacht van de ontvoering van twee kinderen van de vrouw. De kinderen, één en twee jaar oud, zijn gezond en wel.
Spa 400: Voorbeschouwing van de organisatoren
19 Februari, 20:00 Autosport
Na hun première het voorbije seizoen, met een mooi startveld, zijn de Spa 400 terug de opener van de Hundred Series by BGDC? en dat in goed gezelschap! De meeting beslaat opnieuw drie dagen en op donderdag is er een trackday van Test-Day JCL Driving. De timing is opnieuw goed gevuld met heel wat mooie en diverse competities, samen goed voor een eerste grote meeting van het seizoen op het mooiste circuit van de wereld.


Foto's: Een besneeuwd Spa-Francorchamps gezien vanuit de lucht
18 Februari, 18:12 Autosport
Hoewel er in Vlaanderen al een hele tijd geen noemenswaardige hoeveelheid sneeuw meer gevallen is, ligt dat bij onze Zuiderburen in Wallonië enigszins anders. Zo ook op en rond het circuit van Spa-Francorchamps. De weergoden toverden een prachtig wit kleedje over de Ardeense bossen en de onderstaande luchtfoto's leggen dat op een prachtige manier vast. Bekijk iets lager op de pagina ook een leuke video over de afdaling van een besneeuwde Raidillon en een rondje op het deels besneeuwde asfaltlint - inclusief schuivers.


Spa Rally: Voorbeschouwing van de organisatoren
16 Februari, 18:12 Autosport
Het is nog iets meer dan een maand wachten (9-10 maart) voor de vierde editie van de Herock Spa Rally op gang wordt getrokken, maar de wedstrijd kondigt zich nu al als heel spectaculair aan! Sinds het ontstaan van het evenement is organisator DG Sport trouw gebleven aan dezelfde principes: drie wedstrijden in één ? het JobFIXers BRC (Belgisch rallykampioenschap), het HBRC (Historics) en de VHRS (regularity) ? op een identiek parcours, technische proeven, tegelijk gevarieerd en natuurlijk, die rijkwaliteiten tot zijn recht laten komen, en bijzondere voorwaarden voor deelnemers die regelmatig in ASAF-wedstrijden aan de start staan.


24H Spa: Nieuw logo voor de zeventigste editie
13 Februari, 00:48 Autosport
De 24 Hours of Spa vieren dit jaar hun zeventigste editie en om deze jubileumeditie waardig aan te kondigen koos de organisatie ervoor om het wedstrijdlogo deftig onder handen te nemen. Het nieuwe logo werd maandag dan ook met veel trots voorgesteld.


Jonathan uit Spa besmette bewust jonge meisjes met HIV
11 Februari, 10:12 Gazet v. Antwerpen

Een Waalse jongeman heeft meerdere jonge meisjes opgezadeld met HIV, het virus dat aids veroorzaakt. Van condooms moest Jonathan Devillet uit Spa niet weten, en bewust verzweeg hij dat hij al van zijn geboorte seropositief is. De rechter beval zijn onmiddellijke aanhouding en wil hem vijf jaar achter tralies.
24H Spa: Black Swan Racing met Bleekemolen en Pappas
5 Februari, 12:48 Autosport
Afgelopen weekend werd in Bathurst de eerste manche verreden van de Intercontinental GT Challenge, op de tweede wedstrijd is het nog wachten tot de 24 Hours of Spa. Sportscar365.com kon in Australië alvast noteren dat het Amerikaanse Black Swan Racing het ganse kampioenschap zal afwerken met een Porsche 911 GT3 R. Teameigenaar Tim Pappas zien we dus samen met Jeroen Bleekemolen eind juli in Spa aan de start, een derde rijder is momenteel nog niet vastgelegd.


24H Spa: Porsche GT3 Cup Challenge Benelux rijdt in voorprogramma!
31 Januari, 18:12 Autosport
Toen we een tijdje geleden de kalender van de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux bekendmaakten, bleef er nog één in te vullen plaats over. De ontbrekende meeting is nu ingekleurd en is niets minder dan de 24 Hours of Spa. Na de 24 Uur van Le Mans trekt het snelste sprintkampioenschap van de Benelux dus naar ons eigenste Spa voor één van de topevenementen van het seizoen. Zoals bekend delen de Benelux-rijders tijdens drie evenementen de piste met de collega's uit de Porsche Carrera Cup France. De volledige kalender treft u aan lager op deze pagina.


GT Cup en LMP3 Cup keren terug naar Spa-Francorchamps
25 Januari, 09:12 Autosport
De LMP3 Cup en de GT Cup, twee vrij jonge Britse kampioenschappen, maakten vorig jaar voor het eerst een uitstap naar het vaste land. Die manche vond toen plaats op de omloop van Spa-Francorchamps, in het kader van de Spa Euro Races. De uitstap is de Britten uitstekend bevallen, want zowel de LMP3 Cup als de GT Cup keren terug naar het Ardense circuit en dit opnieuw tijdens de Spa Euro Races, die plaatsvinden tijdens het eerste weekend van de maand juni.


Er is een spa waar alles in het teken van gin staat
17 Januari, 15:30 Gazet v. Antwerpen
In de Schotse hoofdstad Glasgow is zopas een spa opengegaan die helemaal in het teken van gin staat. Liefhebbers van wellness en de sterke drank weten dus alvast naar waar ze hun volgende tripje moeten plannen.


Nieuwe GT Retro serie doet ook circuit van Spa-Francorchamps aan
19 December 2017, 00:18 Autosport
Het Duitse GTRs Promotion GbR organiseert in 2018 een nieuwe serie voor GT3 wagens met een bouwjaar voor 2015, GT Retro serie genaamd. De serie die vijf manches zal tellen in vier verschillende landen richt zich tot eigenaars die in het bezit zijn van GT wagens van vier jaar oud of ouder want ook GT?s die niet voldoen aan het GT3 reglement zijn op uitnodiging van de organisatie toegelaten. In juli wordt ook de omloop van Spa-Francorchamps aangedaan in het kader van het Duitse Youngtimer weekend.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be