NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Smartphones

2News.be / Trefwoorden / Smartphones

Amerikaanse Justitie klaagt Apple aan om beperken concurrentie smartphones
Zaterdag, 00:01 Tweakers
Het Amerikaanse ministerie van Justitie klaagt Apple aan omdat het concurrentie zou hinderen op gebied van smartphones en smartwatches. Het is de tweede zaak tegen een techgigant van de Amerikaanse staat tegen een groot techbedrijf, na de nu lopende zaak tegen Google.


Infographic: markt voor tweedehands smartphones in Nederland
18 Maart, 00:00 Emerce
Recommerce, bekend van inruil van hightech producten, presenteert de resultaten van de derde editie van zijn jaarlijkse marktonderzoek naar tweedehands smartphones, uitgevoerd door KANTAR in meer dan 12 Europese landen, inclusief Nederland.


Apple laat zien hoe LLM?s op smartphones kunnen draaien
25 December 2023, 00:07 Techzine
LLM’s hebben aanzienlijke systeemeisen, waardoor alleen geavanceerde hardware momenteel grote AI-modellen aankan. Daar lijkt verandering in te komen, als we onderzoek van Apple mogen geloven. Apple-onderzoekers wisten onlangs in het zogeheten “LLM In A Flash“-onderzoek AI-modellen met weinig systeemgeheugen te draaien. AI-inferencing, de berekeningen die een reactie van een chatbot op een prompt mogelijk maken, […]


Samsung onthult Galaxy S24-smartphones op 17 januari
21 November 2023, 00:00 Tweakers
Het Samsung Unpacked-evenement vindt in 2024 plaats op 17 januari. Dat zou Samsung hebben bevestigd aan Koreaanse nieuwssite The Elec. Pre-orders plaatsen is direct na het event mogelijk en vanaf 30 januari worden de Galaxy S24, S24+ en S24 Ultra in de schappen verwacht.


NU+ | Getest: Dit zijn de beste smartphones tot 200 euro
16 November 2023, 00:12 NU.NL - Tech
Voor bellen, een spelletje, het maken van een foto of wat internetten heb je geen dure iPhone nodig. De Samsung Galaxy A14 en de Redmi 12C zijn volgens Tweakers op dit moment de beste smartphones onder de 200 euro.


Samsung wil 'volgend jaar' satellietcommunicatie op smartphones mogelijk maken
30 Oktober 2023, 00:00 Tweakers
Samsung maakt 'volgend jaar' noodcommunicatie via satellieten op smartphones mogelijk. Dat bevestigt een topman van het bedrijf, Park Yong-in, tijdens een keynotepresentatie. Hoewel het niet wordt genoemd, wordt deze functie waarschijnlijk toegevoegd aan de S24-serie.


NU+ | Dit zijn de beste smartphones tussen de 350 en 500 euro
27 September 2023, 00:10 NU.NL - Tech
Een goede smartphone hoeft niet duur te zijn. In de prijsklasse van 350 tot 500 euro zijn veel goede telefoons verkrijgbaar. De OnePlus Nord 3 5G, Google Pixel 7a en Samsung Galaxy A54 5G zijn volgens Tweakers op dit moment de beste smartphones in dit prijssegment.


MR wil sancties voor overlast door speakers van smartphones op openbaar vervoer
20 September 2023, 00:01 Skynet Belgie
Als het van de MR afhangt, komen er boetes voor wie op het openbaar vervoer in Brussel telefoongesprekken voert met de luidspreker aan of op die manier muziek beluistert. Dat is niet alleen vervelend voor de andere gebruikers, maar het is ook een voorbeeld van geluidsoverlast, zeggen parlementsleden Anne-Charlotte d'Ursel en David Weytsman, die daarover een voorstel van resolutie hebben ingediend.


Android smartphones duurder door nieuwe chip Qualcomm
22 Augustus 2023, 00:00 Emerce
Android smartphones worden mogelijk flink duurder door de aankomende Snapdragon 8 Gen 3-chipset van Qualcomm. De prijs daarvan is zo hoog dat Android-smartphonefabrikanten naar alternatieve opties kijken.


2023 slechtste jaar voor verkoop smartphones
22 Augustus 2023, 00:00 Emerce
Het huidige jaar wordt voor telefoonfabrikanten naar verwachting het slechtste jaar in tien jaar tijd.


SK hynix begint massaproductie 24GB Lpddr5x-geheugenchips voor smartphones
13 Augustus 2023, 00:00 Tweakers
Zuid-Koreaanse geheugenmaker SK hynix is begonnen met de massaproductie van zijn 24GB Lpddr5x-geheugenchips. Het zijn de eerste geheugenchips met een dergelijke capaciteit. De chips zijn bedoeld voor gebruik in mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets.


ChromeOS krijgt functie om apps te streamen vanaf bepaalde Android-smartphones
23 Juli 2023, 00:00 Tweakers
Google heeft ChromeOS M115 uitgebracht. Dankzij de update wordt het mogelijk om apps te streamen vanaf bepaalde Android-smartphones. De update bevat ook een redesign van de Sneltoetsen-weergave en een functie waarmee pdf?s ondertekend kunnen worden.


Met een pasfoto op papier zijn veel smartphones eenvoudig te hacken
25 Juni 2023, 00:13 NU.NL - Tech
Heb je een goedkopere telefoon van Motorola, Nokia, OnePlus, OPPO of Xiaomi, dan kun je volgens de Consumentenbond beter geen gezichtsherkenning als beveiliging gebruiken. Met bijvoorbeeld een afgedrukte pasfoto is die beveiliging eenvoudig te omzeilen.


Gerucht: Google wil deel productie Pixel-smartphones verplaatsen naar India
22 Juni 2023, 00:01 Tweakers
Google zou een deel van de productie van zijn Pixel-smartphones naar India willen verplaatsen. Bedrijven in China en Vietnam zetten nu de Pixel-smartphones in elkaar, maar met verplaatsing naar India wil Google de risico's spreiden.


Verkoop smartphones daalt sterker dan gedacht
3 Juni 2023, 00:00 Emerce
De wereldwijde verkoop van smartphones daalt dit jaar sterker dan gedacht. IDC voorspelt en daling met 3,2 procent tot 1,17 miljard verkochte toestellen.


Hackers misbruiken openbare opladers om smartphones te hacken
16 April 2023, 00:09 NU.NL - Tech
De FBI raadt iedereen af om een smartphone op te laden bij openbare oplaadpunten in winkelcentra, in hotels of op luchthavens. Kwaadwillenden kunnen die opladers misbruiken om malware of spionagesoftware op je telefoon te installeren.


Vivo mag van Duitse rechtbank geen smartphones meer verkopen in Duitsland
13 April 2023, 00:01 Tweakers
De Chinese smartphonefabrikant vivo mag van een Duitse rechtbank geen smartphones meer verkopen in Duitsland, omdat het bedrijf gepatenteerde Nokia-technologie gebruikt, zonder hiervoor te betalen. Vivo's zusterbedrijven OnePlus en OPPO verkopen al niks meer in Duitsland.


Miyamoto: toekomstige Mario-games komen niet primair uit voor smartphones
6 April 2023, 00:02 Tweakers
Toekomstige Super Mario-games komen niet primair naar smartphones, zo zegt Shigeru Miyamoto, de bedenker van het karakter. Nintendo heeft het geprobeerd met smartphonegames met Mario, maar het werkte minder goed dan op eigen platforms.


Miljoenen smartphones kunnen ongemerkt gehackt worden
23 Maart 2023, 00:10 NU.NL - Tech
Een aantal smartphonemodellen van Samsung, Google en de Chinese fabrikant Vivo kunnen op afstand overgenomen worden. Daarvoor waarschuwt Google vrijdag. Aanvallers hebben alleen het telefoonnummer van het slachtoffer nodig om de smartphone te hacken.


Perfect World werkt aan gratis Persona 5-spin-off The Phantom X voor smartphones
20 Maart 2023, 00:00 Tweakers
Uitgever Perfect World komt met een smartphonegame in het Persona-universum. Persona 5: The Phantom X wordt free-to-play en verschijnt voor Android- en iOS-toestellen. Er is nog geen concrete releasedatum bekend.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn