NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Smartphones

2News.be / Trefwoorden / Smartphones

Frankrijk verbiedt vanaf volgend jaar smartphones op scholen
Vandaag, 14:01 Tweakers
Frankrijk verbiedt vanaf september 2018, het begin van het schooljaar, smartphones op basisscholen en middelbare scholen. Er is al een verbod op het gebruik van de apparaten tijdens de les, maar dat wordt uitgebreid naar pauzes.


Xiaomi presenteert Redmi 5- en 5 Plus-smartphones
Donderdag, 13:48 Tweakers
Xiaomi heeft zijn smartphones Redmi 5 en 5 Plus gepresenteerd. De kleinere Redmi 5 krijgt een adviesprijs van omgerekend ongeveer 102 euro, de 5 Plus kost in China omgerekend ongeveer 130 euro. De prijzen in Europa zullen vermoedelijk hoger liggen.


Huawei brengt smartphones Honor 7X en V10 uit in Europa
Woensdag, 15:00 Tweakers
Huawei heeft aangekondigd dat de Honor 7X en Honor V10 naar Europa komen. De twee toestellen werden eerder al in Azi uitgebracht. De Honor V10 is het topmodel van het dochtermerk van Huawei, met een 6"-scherm met 18:9-verhouding en een Kirin 970-soc.


Wileyfox biedt smartphones flink goedkoper aan met advertenties op lockscreen
Woensdag, 12:00 Tweakers
Wileyfox biedt via zijn eigen website twee smartphones aan met Add-X. Dat is een advertentiedienst die reclame weergeeft op het lockscreen. De telefoons met Add-X zijn veel goedkoper dan hun tegenhangers zonder advertenties.


Samsung start productie van 512GB ufs-opslag voor smartphones en tablets
Dinsdag, 19:12 Tweakers
Samsung is begonnen met de massaproductie van embedded geheugenchips met een opslagcapaciteit van 512GB. Waarschijnlijk gaat het geheugen zijn weg vinden naar high-end smartphones en tablets van volgend jaar.


Microsoft maakt tool om foto's draadloos van smartphones te importeren op pc's
29 November, 19:06 Tweakers
Microsoft werkt aan een functie om foto's van smartphones draadloos over te zetten naar een pc. In de Fall Creators Update wijdde Microsoft al een instellingenmenu aan de verbinding tussen smartphones met iOS en Android en pc's.


HTC brengt Android 8.0 Oreo-update uit voor U11-smartphones in de VS
27 November, 19:48 Tweakers
HTC is begonnen met het pushen van de Android Oreo-update naar Amerikaanse gebruikers van simlockvrije U11-smartphones. Dat maakte een topman bekend via Twitter. De update komt op termijn ook naar de U Ultra en de HTC 10.


OnePlus brengt Android 8.0-update uit voor 3- en 3T-smartphones
20 November, 10:06 Tweakers
OnePlus is begonnen met het verspreiden van de stabiele versie van de Android 8.0-update voor de OnePlus 3 en 3T. De update is nog niet officieel in Nederland te downloaden, maar via een vpn kunnen gebruikers hem al wel installeren.


Huawei zet door 'interne fout' ongevraagd app op smartphones van gebruikers
17 November, 14:24 Tweakers
Huawei heeft de videobewerkings-app Quik van GoPro naar sommige van zijn smartphones gepusht. Gebruikers van de toestellen ontdekten de applicatie op hun toestel, terwijl zij geen toestemming hebben gegeven voor de installatie. Huawei spreekt van een interne fout.


Onderzoekers willen zweet inzetten als identificatiemiddel voor smartphones
14 November, 17:54 Tweakers
Onderzoekers van de Universiteit van Albany uit de Amerikaanse staat New York hebben een nieuwe biometrische authenticatiemethode voorgesteld om bijvoorbeeld smartphones te ontgrendelen. Deze methode gaat uit van het scannen van de chemische samenstelling van zweet.


Gerucht: Apple brengt in 2018 een drietal smartphones uit met iPhone X-ontwerp
13 November, 20:18 Tweakers
Apple gaat in 2018 drie nieuwe smartphones uitbrengen die zijn gebaseerd op het randloze ontwerp van de iPhone X. Dat beweert de analist Ming-Chi Kuo. Het gaat om drie toestellen met verschillende schermafmetingen.


Programmeerfout maakt data miljoenen smartphones makkelijk te bekijken
10 November, 17:00 Techzine
Een kleine programmeerfout in ten minste 685 apps maakt miljoenen gebruikers van smartphones kwetsbaar voor hackers. Telefoontjes en tekstberichten kunnen onderschept worden door hackers. Tot wel 180 miljoen Android-apparaten zijn getroffen, evenals een onbekend aantal iOS-apparaten. Dat meldt veiligheidsfirma Appthority vandaag in een bericht over de programmeerfout. Die wordt Eavesdropper genoemd en kan dus een […]


Chinese internetgigant Tencent komt met PUBG-kloon voor smartphones
7 November, 19:18 Tweakers
Tencent heeft in China een smartphonegame aangekondigd die veel lijkt op het populaire PlayerUnknown's Battlegrounds. Een uur na de aankondiging zouden al bijna een miljoen genteresseerden zich hebben ingeschreven voor de bta.


HTC U11+ en U11 Life - En halfdoorzichtig en n stock Android
2 November, 08:42 Tweakers
HTC heeft met de U11+ en U11 Life twee nieuwe smartphones aangekondigd. Tweakers probeerde ze vast uit.


Google werkt aan oplossing voor problemen bij audio-opnames Pixel 2-smartphones
29 Oktober, 12:06 Tweakers
De Pixel 2- en Pixel 2 XL-smartphones van Google kampen met problemen bij het opnemen van audio. Uit voorbeelden blijkt dat de opnames af en toe blikkerig en schel klinken. Google zegt op de hoogte te zijn van de problemen, en te zullen werken aan een oplossing.


Google kondigt maatregelen aan vanwege klachten scherm Pixel 2 XL
27 Oktober, 07:42 Tweakers
Google heeft maatregelen aangekondigd om de schermproblemen van de Pixel 2 XL aan te pakken. Klanten wereldwijd krijgen twee jaar garantie op de telefoon, het scherm krijgt een nieuwe modus met verzadigdere kleuren en het scherm kan na een update bovendien minder fel om de pixels te sparen.


LG levert iets meer smartphones dan een jaar geleden
26 Oktober, 16:00 Tweakers
LG heeft afgelopen maanden iets meer smartphones geleverd dan in dezelfde periode een jaar geleden. Dat blijkt uit de kwartaalcijfers van de fabrikant. Dat komt volgens LG door stabiele verkopen van topmodel G6, die het daarmee beter lijkt te doen dan zijn voorganger, de G5.


Asielinstanties kunnen smartphones blijven screenen
25 Oktober, 15:54 Gazet v. Antwerpen

De asielinstanties zullen gebruik blijven maken van de inzage in smartphones, facebookprofielen en andere sociale media om bij twijfel asielaanvragen te onderzoeken. Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) zal het respect voor de privacyregels verduidelijken in een koninklijk besluit. Dat heeft Francken woensdag aangekondigd na kritische adviezen van de Privacycommissie en het VN-Vluchtelingencommissariaat (UNHCR).
HMD brengt Android 8.0-bta uit voor Nokia 8
25 Oktober, 14:12 Tweakers
HMD heeft een btaomgeving online gezet waar bezitters van Nokia-smartphones vroegtijdige versies van Android-updates kunnen downloaden. Android 8.0 Oreo voor de Nokia 8 is de eerste beschikbare bta.


Asielinstanties kunnen smartphones blijven screenen
25 Oktober, 13:18 Skynet Belgie
De asielinstanties zullen gebruik blijven maken van de inzage in smartphones, Facebook-profielen en andere sociale media om bij twijfel asielaanvragen te onderzoeken. Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) zal het respect voor de privacyregels verduidelijken in een koninklijk besluit. Dat heeft Francken vandaag aangekondigd na kritische adviezen van de Privacycommissie en het VN-Vluchtelingencommissariaat (UNHCR).

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be