NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Slot


Wall Street: een sprintje op Crocs
16 Februari, 00:00 De Tijd
22:06 De Amerikaanse kleinhandelsverkopen vielen de voorbije maand sterker terug dan verwacht. De sandalenproducent Crocs verraste beleggers met puike verkoopcijfers.


'Persoonlijk drama' Bijlow is voor Slot niet de enige smet op zege Feyenoord
6 Februari, 00:06 NU.NL - Sport
Arne Slot was zondag na de 0-1-zege in de Eredivisie-wedstrijd bij AZ vooral bezig met Justin Bijlow. De Feyenoord-coach had zijn doelman in de eerste helft in tranen het veld zien verlaten, maar dat was niet het enige waar hij van baalde.


Feyenoord-coach Slot verkozen tot Sportpersoonlijkheid van het Jaar
10 Januari, 00:06 NU.NL - Sport
Arne Slot is door de Nederlandse sportpers verkozen tot Sportpersoonlijkheid van het Jaar. De coach, die afgelopen seizoen met Feyenoord de landstitel pakte, is daarmee de opvolger van Sarina Wiegman.


Jupiler Pro League - STVV geeft in het absolute slot de zege uit handen op Standard
28 December 2023, 00:12 Skynet
Standard heeft donderdag op de twintigste speeldag van de Jupiler Pro League op de valreep een punt gepakt in de thuiswedstrijd tegen STVV. Het werd 1-1, na een laat strafschopdoelpunt van Wilfried Kanga (90.+7). Die wiste de openingstreffer van Joel Fujita (86.) voor een sterk Sint-Truiden uit. STVV blijft achtste in de tussenstand, met 27 punten. Standard telt als tiende vier punten minder. De Rouches konden maar een van hun laatste negen competitiewedstrijden winnen.


Winterstop komt volgens Slot als geroepen voor Feyenoord: 'Frisheid is minder'
22 December 2023, 00:05 NU.NL - Sport
Arne Slot denkt dat de winterstop Feyenoord goeddoet. De trainer van de Rotterdammers zag woensdag in het gewonnen bekerduel met FC Utrecht (2-1) dat zijn ploeg na een slopend jaar wel wat rust kan gebruiken.


Feyenoord-coach Slot schrikt van 'repeterend verhaal' in Champions League
15 December 2023, 00:05 NU.NL - Sport
Arne Slot baalt stevig dat Feyenoord woensdag tegen Celtic (2-1) opnieuw tegen een nederlaag in de Champions League is aangelopen. De coach vindt dat de Rotterdammers op het hoogste Europese niveau betere resultaten moeten gaan boeken.


Croky Cup - Anderlecht bereikt laatste 8 na zege tegen Standard, incidenten met fans ontsieren slot
8 December 2023, 00:00 Skynet Sport
RSC Anderlecht heeft zich donderdagavond ten koste van Standard geplaatst voor de kwartfinales van de Croky Cup. Paars-wit zette de Rouches, die met tien eindigden, met 2-0 opzij. De wedstrijd werd in het slot ontsierd door gewelddadige taferelen in de tribunes. Zondag staan beide ploegen - en hun supportersclans - opnieuw tegenover elkaar in de competitie.


Feyenoord heeft Wieffer terug tegen Lazio, Slot kiest weer voor 'succesformule'
9 November 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Mats Wieffer keert dinsdagavond terug in de basiself van Feyenoord voor het Champions League-duel met Lazio. Calvin Stengs schuift opnieuw een linie naar voren, waardoor Luka Ivanusec uit de basis verdwijnt.


Slot ziet Feyenoord 'perfecte uitwedstrijd' spelen: 'Maar toch verliezen we'
9 November 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Arne Slot kan de 1-0-nederlaag met Feyenoord bij Lazio in de Champions League amper geloven. De trainer van de Rotterdammers zag dat zijn ploeg vrijwel alles goed deed in Stadio Olimpico.


Slot met Feyenoord koploper in CL-groep: 'Dit gebruiken om iets speciaals te doen'
26 Oktober 2023, 00:03 NU.NL - Sport
Trainer Arne Slot denkt dat Feyenoord woensdag in de Champions League tegen Lazio de beste wedstrijd onder zijn leiding afwerkte. Dankzij de 3-1-zege liggen de Rotterdammers op koers voor overwintering in het miljoenenbal. "Nu moet je ook speciale dingen doen."


Geen drie op drie voor Arnaud De Lie in Binche-Chimay-Binche: "Opgehouden door valpartij in slot"
4 Oktober 2023, 00:00 Skynet Sport
Na zeges in de Franco-Belge en de Famenne Ardenne Classic moest Arnaud De Lie (Lotto Dstny) dinsdag in Binche-Chimay-Binche, de afsluiter van het Waalse wielerseizoen, vrede nemen met de zesde plaats.


Slot vond Feyenoord voor rust niet zichzelf: 'Misschien waren het de zenuwen'
20 September 2023, 00:03 NU.NL - Sport
Arne Slot vindt dat Feyenoord de 2-0-overwinning op Celtic in de Champions League te danken heeft aan de moedige manier waarop na rust werd gespeeld. De trainer vond zijn ploeg in de eerste helft niet zichzelf.


26 Juli 2023, 00:05 NU.NL - Sport
Gigabyte brengt twee Aorus Z790 X-moederborden met Wi-Fi 7 en PCIe 5.0-slot uit
1 Juni 2023, 00:01 Tweakers
Gigabyte heeft twee nieuwe Aorus Z790-moederborden uitgebracht. De Xtreme X en Master X hebben beide Wi-Fi 7 en vier PCIe-slots waaronder een PCIe 5.0-slot, naast een ingebouwd beeldscherm.


KIJK. Motor rijdt in slot van tijdrit te dicht bij Primoz Roglic, Philippe Gilbert: ?Dit is echt schandalig?
15 Mei 2023, 00:01 HLN.BE
Primoz Roglic had in het slot van de tweede Giro-tijdrit een aerodynamisch voordeel op de tegenstand. Onderstaande video maakt duidelijk dat de motor in het slot te dicht voor de Sloveen uitreed. Philippe Gilbert windt er geen doekjes om: ?Dit is echt schandalig.?


Belgen in het buitenland - Real Madrid, met Courtois en invaller Hazard, maakt in het slot het verschil bij Cadiz
16 April 2023, 00:00 Skynet Sport
Real Madrid heeft zaterdag op de 29e speeldag in La Liga in de slotfase de drie punten meegegraaid bij Cadiz. Nacho Fernandez (72.) en Marco Asensio (76.) zorgden met hun goals voor een 0-2 overwinning.


AA Gent kent geen genade met Seraing, Charleroi wint in 't Kuipje na dol slot
2 April 2023, 00:05 Skynet Sport
AA Gent heeft zaterdag geen steek laten vallen tegen rode lantaarn Seraing. In het Stade du Pairay werd het maar liefst 0-5. Het team van Hein Vanhaezebrouck verstevigde zo zijn vierde plaats, die recht geeft op deelname aan de Champions' Play-offs. Charleroi boekte in extremis een 2-3 zege tegen Westerlo en deed zo een goede zaak in de strijd voor de Europe Play-offs. Het team van Jonas De Roeck lijkt af te haken voor de top vier.


Jupiler Pro League - Toby Alderweireld schenkt Antwerp in slot belangrijke driepunter bij Zulte Waregem
1 April 2023, 00:18 Skynet
Toby Alderweireld heeft Antwerp vrijdagavond in de opener van de 31e speeldag van de Jupiler Pro League een belangrijke driepunter geschonken op het veld van degradatiekandidaat Zulte Waregem. Het werd 0-2 aan de Gaverbeek.


26 Maart 2023, 00:08 Volkskrant
Slot beducht voor EL-return: 'Ook al zegt men dat Shakhtar er geen klote van kan'
16 Maart 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Arne Slot vindt dat veel mensen onterecht laatdunkend doen over Shakhtar Donetsk. De trainer van Feyenoord verwacht dat zijn ploeg het donderdagavond lastig gaat krijgen in de strijd om een plek in de kwartfinales van de Europa League.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn