NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Slag


Van Tigchelt wil ?aan de slag? met feit dat minimumbezetting niet werd gehaald in Antwerpse gevangenis
20 Maart, 00:03 HLN.BE
Minister van Justitie Paul Van Tigchelt (Open Vld) wil ?aan de slag? met het feit dat de Antwerpse gevangenis niet aan de minimale personeelsbezetting kwam toen een gedetineerde er tijdens een staking dagenlang zwaar werd gemarteld. Dat zei hij dinsdagavond op Radio 1. Hij spreekt van een ?politieke verantwoordelijkheid?, maar ontslag is ?niet aan de orde?.


NU+ | Hoe ga je te werk bij je belastingaangifte? Aan de slag in zes stappen
5 Maart, 00:02 NU.NL - Economie
In maart en april is het weer tijd voor financieel gepuzzel bij de belastingaangifte. Er kan veel werk zitten in het checken van bedragen en nazoeken van gegevens om foutloos aangifte te doen. Met dit stappenplan doe je aangifte.


Valentine Dumont scherpt eigen Belgisch record 200m vrije slag in klein bad verder aan
21 December 2023, 00:01 Skynet
Valentine Dumont heeft woensdag in het Spaanse Barcelona haar eigen Belgische record kortebaanzwemmen op de 200 meter vrije slag bij de vrouwen verbeterd.


Valentine Dumont strandt ook op 100 meter vrije slag in halve finales op het EK zwemmen kortebaan
8 December 2023, 00:01 Skynet Sport
Valentine Dumont heeft zich donderdag op de Europese kampioenschappen kortebaan in het Roemeense Otopeni niet voor de finale van de 100 meter vrije slag kunnen plaatsen. In haar halve finale tikte de 23-jarige Naamse als achtste aan in 54.08, 72 honderdsten boven haar Belgisch record (53.36) en de vijftiende tijd van zestien halvefinalistes.


Britse werklozen moeten na anderhalf jaar aan de slag
24 November 2023, 00:04 NU.NL - Economie
De Britse regering stelt strengere eisen aan uitkeringen. Werklozen die na anderhalf jaar nog steeds geen baan hebben gevonden, moeten aan de slag.


Nederlandse politicus Thierry Baudet krijgt slag met oranje paraplu net voor lezing voor KVHV in UGent-gebouwen
27 Oktober 2023, 00:03 HLN.BE
De omstreden Nederlandse politicus Thierry Baudet is vlak voor een lezing aan de UGent aangevallen. De Forum Voor Democratie-voorman mocht vandaag na veel discussie de openingslezing van het KVHV, een rechts-conservatieve studentenvereniging, geven. De aanvaller sloeg hem met een oranje paraplu op het hoofd en scandeerde daarbij slogans in het Russisch tegen fascisme en tegen Poetin. ?Het gaat goed gezien de omstandigheden?, klinkt het bij Baudet.


Zolder Fun Festival: de Hundred Series by BGDC race in beeld gebracht
9 Oktober 2023, 00:00 Autosport
Foto's: Zolder Fun Festival: de Hundred Series by BGDC race in beeld gebracht


Van Aert was "volledig van slag" na zwaar ongeval van ploegmaat Van Hooydonck
20 September 2023, 00:01 Skynet Belgie
Wout van Aert heeft een bijzonder moeilijke week achter de rug. Vorige week dinsdag raakte zijn land- en ploeggenoot Nathan Van Hooydonck en diens partner immers betrokken bij een zwaar verkeersongeluk in Kalmthout, nadat hij onwel zou zijn geworden achter het stuur.


Steeds meer Nederlanders werken, vooral meer vrouwen aan de slag
9 Augustus 2023, 00:03 NU.NL - Economie
In de afgelopen twintig jaar zijn steeds meer mensen gaan werken in ons land. Momenteel zijn er meer werkenden dan mensen zonder baan. In het tweede kwartaal waren er 120 mensen met betaald werk op 100 mensen die niet werkten.


Bitcoinbeurs Crypto.com mag legaal in Nederland aan de slag
2 Augustus 2023, 00:14 NU.NL - Tech
Crypto.com heeft een registratie bij De Nederlandse Bank gekregen, omdat het aantoonde aan de antiwitwaseisen van de toezichthouder te voldoen. De vergunning is noodzakelijk voor de cryptobeurs om in Nederland zaken te doen.


Valentine Dumont niet naar finale 200 meter vrije slag op het WK zwemmen
26 Juli 2023, 00:03 Skynet Belgie
Valentine Dumont heeft zich dinsdag niet kunnen plaatsen voor de finale van de 200 meter vrije slag op de wereldkampioenschappen zwemmen in het Japanse Fukuoka. In de eerste halve finale tikte de 23-jarige Dumont als zevende aan in 1:57.97, de dertiende tijd op zestien halvefinalisten.


Open VLD wil huisvrouwen aan de slag en flexi-jobs uitbreiden
2 Juli 2023, 00:05 Skynet Economie
Open VLD wil koste wat het kost meer mensen aan het werk, en mikt daarbij vooral op huisvrouwen, bericht Het Nieuwsblad zaterdag.


Waarom je met Conversions API (CAPI) aan de slag moet
2 Juli 2023, 00:00 Emerce
Conversion API biedt aanzienlijke voordelen ten opzichten van pixels, waaronder dat Conversion API de mogelijkheid biedt om privacyvriendelijker te werken.


7 Juni 2023, 00:06 Volkskrant
Personeel moet gemakkelijker bij concurrent aan de slag kunnen
4 Juni 2023, 00:04 NU.NL - Economie
Werknemers krijgen straks meer ruimte om hetzelfde werk bij een concurrent te doen als hun dienstverband erop zit. Op dit moment zitten ze soms ten onrechte vast door een concurrentiebeding. Dat zit de doorstroom op de arbeidsmarkt in de weg, vindt verantwoordelijk minister Karien van Gennip.


Valentine Dumont flirt op 200 meter vrije slag met haar Belgisch record
14 Mei 2023, 00:02 Skynet Belgie
Valentine Dumont is zaterdag op de eerste manche van het Circuit Mare Nostrum in het Franse Canet-en-Roussillon tweede geworden op de 200 meter vrije slag. Met haar chrono van 1:58.26 kwam de Naamse dicht bij haar Belgische record, dat 1:57.91 bedraagt.


Voormalige milieu-inspecteur gaat aan de slag bij Tata Steel
6 Februari 2023, 01:03 NU.NL - Economie
Een milieu-inspecteur van de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied werkt sinds 1 januari bij Tata Steel, meldt de Volkskrant donderdag. Ze was bij de omgevingsdienst lid van het team dat toezicht houdt op Tata Steel.


Bondsparket wil drie speeldagen schorsing voor slag Stengs
31 Januari 2023, 00:00 Skynet Sport
Het bondsparket van de KBVB wil Antwerp-speler Calvin Stengs drie wedstrijden aan de kant houden voor zijn rode kaart van afgelopen weekend. Stengs sloeg naar een tegenspeler van RSC Anderlecht na een duel. Borja Lopez van Zulte Waregem riskeert een wedstrijd schorsing met uitstel voor zijn rode kaart tegen Club Brugge.


Santos gaat na ontslag bij Portugal aan de slag als bondscoach van Polen
25 Januari 2023, 00:31 NU.NL - Sport
Fernando Santos gaat aan de slag als bondscoach van Polen. De 68-jarige trainer was op zoek naar een nieuwe uitdaging nadat hij na het afgelopen WK werd ontslagen bij de nationale ploeg van Portugal.


Football Talk. Rashford start op bank wegens niet naleven regels, maar schenkt United zege - Ivan Leko gaat aan de slag bij Hajduk Split
1 Januari 2023, 00:22 HLN.BE
Nieuwe job voor Ivan Leko. De ex-coach van Club Brugge en STVV heeft getekend bij het Kroatische Hajduk Split. De voormalige middenvelder werkte ervoor voor Shanghai Port in China.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn