NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Seizoen

2News.be / Trefwoorden / Seizoen

Club Brugge polst naar Ruud van Nistelrooij, maar Karel Geraerts blijft plan A voor volgend seizoen
Woensdag, 00:04 HLN.BE
Karel Geraerts blijft de gewenste kandidaat om volgend seizoen de nieuwe hoofdcoach van Club Brugge te worden. Daarnaast polste blauw-zwart ook naar andere kandidaten, waaronder Ruud van Nistelrooij.


Derde seizoen Euphoria vertraagd: scriptschrijver heeft meer tijd nodig
Dinsdag, 00:08 NU.NL - Film
Fans van de serie Euphoria moeten langer geduld hebben om het derde seizoen te kunnen zien. De opnames zijn uitgesteld omdat scriptschrijver Sam Levinson meer tijd nodig heeft.


JFT Engineering start Belcar Skylimit Sprint Cup seizoen 2024 in Mettet met duidelijke ambities
Zondag, 00:03 Autosport
Het autosportseizoen 2024 staat voor JFT Engineering voor de deur. Dit weekend start immers de editie 2024 van de Belcar Skylimit Sprint Cup en dat op het Circuit Jules Tacheny van Mettet tussen Samber en Maas. Met twee sprintraces van 30 minuten wordt het seizoen op gang geschoten en dat seizoen telt niet minder dan zes meetings, op de drie verschillende Belgische circuits. De Renault Clio RS van Tom van Eenaeme zal zeker niet alleen op de startgrid van Mettet, Zolder en Spa-Francorchamps staan, want de startvelden van de Belcar Skylimit Sprint Cup zijn ronduit indrukwekkend. In Mettet worden meer dan veertig wagens verwacht, een aantal dat in de loop van het seizoen tot boven de 50 kan klimmen. Spektakel verzekerd!

Lees meer: JFT Engineering start Belcar Skylimit Sprint Cup seizoen 2024 in Mettet met duidelijke ambities


Nieuwe Ajax-directeur Kroes denkt niet dat titel volgend seizoen al realistisch is
19 Maart, 00:03 NU.NL - Sport
Ajax gaat ook volgend jaar hoogstwaarschijnlijk niet om de landstitel spelen. Dat zegt Alex Kroes maandag tegen Ziggo Sport in zijn eerste interview als algemeen directeur van de club.


Fruittelers mogen dit seizoen toch werken met verboden bestrijdingsmiddelen
19 Maart, 00:02 NU.NL - Economie
Fruittelers mogen de appelbloesemkevers en schurft toch te lijf gaan met bestrijdingsmiddelen die eigenlijk verboden zijn in hun branche. Demissionair landbouwminister Piet Adema vindt de tijd rijp worden voor andere methoden.


Clubsport Racing op volle kracht voor het seizoen van 2024
17 Maart, 00:01 Autosport
Clubsport Racing, een ondertussen welgekende naam in het European Fun Cup-kampioenschap, gaat in 2024 voort in zijn gekende stijl: 'Harder, Better, Faster, Stronger...' Het team uit de Brusselse rand bevestigt zijn deelname aan het kampioenschap met de #114, de #415 en de #515.

Lees meer: Clubsport Racing op volle kracht voor het seizoen van 2024


Tiende seizoen van ?Liefde voor muziek? gestart met muziek van Regi: ?Als dit niet genomineerd wordt voor Zomerhit, eet ik m?n cabrio op?
13 Maart, 00:00 HLN.BE
Het tiende seizoen van ?Liefde voor muziek? is zonet met een knal van start gegaan. Van een vrolijke cover van ?Summer Life? tot een emotionele versie van ?Als ik mezelf verlies?: Regi, die de spits mocht afbijten tijdens deze jubileumeditie, was dinsdagavond duidelijk in zijn nopjes.


Van Wonderen vertrekt na dit seizoen als trainer van Heerenveen
12 Maart, 00:05 NU.NL - Sport
Kees van Wonderen vertrekt na dit seizoen als hoofdtrainer van sc Heerenveen. De 55-jarige coach staat sinds de zomer van 2022 aan het roer bij de Eredivisionist. De club sprak onlangs met Maurice Steijn over een mogelijke opvolging van Van Wonderen.


NU+ | Na slecht seizoen verandert er veel bij Jumbo-Visma: 'Team was te groot'
12 Maart, 00:04 NU.NL - Sport
Jumbo-Visma heeft een zeer moeizame winter achter de rug, terwijl het Nederlandse team jarenlang de succesvolste ploeg in het schaatsen was. Komend seizoen zal er veel anders zijn bij de formatie van coach Jac Orie. "We gaan kleiner worden."


Chelsea klopt Newcastle en beleeft beste reeks van dit Premier League-seizoen
12 Maart, 00:04 NU.NL - Sport
Chelsea heeft maandag een 3-2-overwinning op Newcastle United geboekt. 'The Blues' bleven voor de vierde keer op rij ongeslagen in competitieverband en beleven daarmee hun beste reeks van dit Premier League-seizoen.


Een nieuwe website om het seizoen 2024 van het Circuit van Spa-Francorchamps te lanceren
10 Maart, 00:03 Autosport
Het Circuit van Spa-Francorchamps lanceert zijn nieuwe website. Deze werd volledig opnieuw ontworpen en biedt een verbeterde gebruikerservaring. De site omvat alle nodige informatie voor bezoekers, of ze nu motorsportfans, toeristen of deelnemers aan een evenement zijn.

Lees meer: Een nieuwe website om het seizoen 2024 van het Circuit van Spa-Francorchamps te lanceren


Slechts twee spelers bij United kregen dit seizoen vaker geel dan Ten Hag
5 Maart, 00:05 NU.NL - Sport
Manchester United-manager Erik ten Hag heeft zondag zijn vierde gele kaart van dit Premier League-seizoen gekregen. De Nederlander had in de verloren stadsderby tegen Manchester City (3-1) commentaar op de scheidsrechter. Na afloop was hij nog steeds boos over de arbitrale beslissing.


Zesde en laatste seizoen The Handmaid's Tale in 2025 te zien
20 Februari, 00:12 NU.NL - Film
Het zesde en laatste seizoen van The Handmaid's Tale verschijnt in 2025, schrijft Deadline. De opnames van de finalereeks vinden komende zomer plaats.


Vierde seizoen van Only Murders in the Building speelt zich af in Los Angeles
20 Februari, 00:12 NU.NL - Film
Het vierde seizoen van de Disney+-serie Only Murders in the Building speelt zich af in Los Angeles. In de eerste drie seizoenen was een appartementencomplex het belangrijkste decor van de populaire serie.


Tomas De Backer gaat voor vijfde seizoen in de Ford Fiesta Sprint Cup
18 Februari, 00:02 Autosport
Tomas De Backer, uittredend Benelux-kampioen, gaat zijn titel in de Ford Fiesta Sprint Cup verdedigen en tekent aldus voor een vijfde seizoen in de populaire Ford-merkencup!

Lees meer: Tomas De Backer gaat voor vijfde seizoen in de Ford Fiesta Sprint Cup


Laatste seizoen hitserie ?The Handmaid?s Tale? in 2025 te zien
14 Februari, 00:01 HLN.BE
Het zesde en laatste seizoen van serie ?The Handmaid?s Tale? zal naar verwachting in 2025 te zien zijn. Het showbizzmedium ?Deadline? meldt dinsdag dat de productie van de finale reeks komende zomer gaat beginnen.


AZ-directeur Eenhoorn vertrekt na dit seizoen: 'Metaalmoeheid treedt in'
13 Februari, 00:03 NU.NL - Sport
Algemeen directeur Robert Eenhoorn vertrekt na dit seizoen bij AZ. Dat heeft de club, die kwakkelt in de Eredivisie, maandag bekendgemaakt.


Porsche Sprint Challenge Southern Europe is na Estoril halverwege tweede seizoen
11 Februari, 00:03 Autosport
Het tweede seizoen van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe vordert snel. Na de openingswedstrijden in Portimao, een week geleden, trokken de protagonisten van het winterkampioenschap nu richting een ander Portugees F1-circuit, met name Estoril. Opnieuw stonden er in de beide divisies twee wedstrijden op het menu, waarna het seizoen nu dus halverwege is. Sportief blijft de strijd erg open, met dit weekend zes verschillende winnaars en dat na opnieuw erg hard bevochten en mooie wedstrijden, op alle niveaus. Volgende afspraak is over drie weken in het Spaanse Valencia.

Lees meer: Porsche Sprint Challenge Southern Europe is na Estoril halverwege tweede seizoen


Videoland-misdaadserie Sleepers krijgt een derde seizoen
6 Februari, 00:09 NU.NL - Film
De misdaadserie Sleepers krijgt een derde seizoen. Dat maakte bedenker en hoofdrolspeler Robert de Hoog woensdag bekend in De Avondshow met Arjen Lubach.


Sprintraceformat voor komend F1-seizoen aangepast na overleg met teambazen
6 Februari, 00:05 NU.NL - Sport
De sprintraceweekenden in het komende Formule 1-seizoen krijgen een andere indeling. Ook komen er meer motoren voor de coureurs beschikbaar en veranderen de regels rond DRS.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn