NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Schroeft

2News.be / Trefwoorden / Schroeft

24H Nürburgring: BMW schroeft engagement terug
13 April, 12:00 Autosport
BMW heeft haar engagement in de 24 uren van de Nürburgring drastisch teruggeschroefd. Waar het in 2017 nog 21 rijders afvaardigde, verdeeld over 3 fabrieksteams (ROWE, Schnitzer, Schubert) en zes wagens, oogt het Beierse contingent dit jaar meer bescheiden. Uiteindelijk verschijnen er maar vijf exemplaren van de BMW M6 GT3 aan de start, waarvan voornamelijk de ROWE Racing bolides fabrieksondersteuning genieten. BMW gaat in 2018 op zoek naar haar 20e zege in de Eifelklassieker, de laatste dateert al van in 2010.


Rechtspraak verslikt zich in dure digitalisering en schroeft ambities omlaag
10 April, 22:36 Volkskrant
Het digitaliseren van de rechtspraak blijkt een veel grotere opgave dan gedacht. In een poging weer controle te krijgen over de uit de hand gelopen ict-kosten, stelt de Raad voor de rechtspraak de ambities 'ingrijpend' naar beneden. Aan het digitaliseringsproject is tot dusver 220 miljoen euro uitgegeven. Het programma wordt 'gereset' en gaat zich beperken tot de digitale toegankelijkheid van de r


YouTube schroeft na schietpartij beveiliging wereldwijd op
5 April, 13:24 NOS nieuws

YouTube gaat de beveiliging bij al zijn kantoren opschroeven. Dat maakte moederbedrijf Google bekend op Twitter. Dinsdag schoot een vrouw drie mensen neer bij het hoofdkantoor in Californië.

Google noemt de schietpartij schokkend en angstaanjagend. Het bedrijf bewondert de heldhaftigheid van zijn medewerkers. Tijdens de schietpartij ging een aantal werknemers weer samen terug het gebouw in om de politie toegang te geven tot verschillende plekken. Anderen hielpen gewonden en gaven informatie over de schutter.

Google moedigt zijn medewerkers aan om vrij te nemen of te werken vanuit huis. Medewerkers die dat nodig hebben, kunnen gebruikmaken van professionele hulp.

Parkeergarage

De schutter, de 39-jarige Nasim Aghdam, kwam het terrein binnen via de parkeergarage. Vanuit daar kon zij doorlopen naar de binnenplaats, waar ze het vuur opende. Door het beveiligingssysteem kon de schutter niet verder komen.

Woede over het beleid van YouTube

Volgens Amerikaanse media ziet de politie de woede die Aghdam had over het beleid van YouTube als de meest voor de hand liggende reden voor de schietpartij. De vrouw dacht dat het platform expres haar video's filterde en censureerde en dat ze daardoor minder kijkers trok.

De familieleden van Aghdam zeggen dat ze de politie hadden gewaarschuwd. Volgens hen had de schietpartij voorkomen kunnen worden. Maar volgens de politie heeft de familie niet gezegd dat Aghdam een gevaar zou zijn voor zichzelf en haar omgeving.

Na de schietpartij betuigden directeuren van andere techbedrijven, onder wie Tim Cook van Apple en Satya Nadella van Microsoft, online hun steun. Jack Dorsey, ceo van Twitter, riep op tot een strenger wapenbeleid in de Verenigde Staten. Wat hem betreft lost dat niet alles op, maar het zou een goed begin zijn om een einde te maken aan de schietpartijen bij scholen, bedrijven en andere openbare plekken.
'Oliereus Aramco schroeft beursambities terug'
20 Maart, 14:48 De Tijd
14:16 Saoedi-Arabië schroeft de ambities terug voor de monsterbeursgang van oliereus Aramco. Die zal volgend jaar normaal gezien enkel een notering krijgen in eigen land. Dat levert meer tijd op om te besli...


Europa schroeft strijd tegen illegale internetsites verder op
1 Maart, 15:18 Skynet Belgie
De Europese Commissie vraagt bedrijven als Facebook of Twitter en lidstaten om illegale inhoud op het internet nog harder aan te pakken. De Commissie stelt zelf een aantal concrete maatregelen voor. Echte EU-wetgeving komt er voorlopig niet, al kan dat wel veranderen als de industrie er niet langer in slaagt zichzelf te reguleren, waarschuwt de EU.


AMD schroeft gpu-productie op en wijt tekorten aan beschikbaarheid van geheugen
1 Februari, 10:54 Tweakers
AMD schroeft de productie van gpu's op om te voldoen aan de grote vraag die is ontstaan door onder andere cryptomining. Volgens ceo Lisa Su zijn de tekorten vooral te wijten aan de slechte beschikbaarheid van geheugen.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be