NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Schorsing

2News.be / Trefwoorden / Schorsing

Roel Tambeur (KSK Heist) keert terug uit schorsing
Woensdag, 16:06 Gazet v. Antwerpen

Voor de laatste verplaatsing van het seizoen, volgende zaterdag om 20 uur naar Dender, kan Heist-coach Karel Keleman in principe over een volledige kern beschikken. Of toch de kern van de laatste weken, want Robert Roosen (kruisband) is al een tijd out. Roel Tambeur keert terug uit schorsing en het ziet er ook naar uit dat Stig Engelen (lies) volgende zaterdag weer zijn opwachting maakt.
?CVS-dokter? zit jaar schorsing uit, maar krijgt lof van zijn patiënten
15 April, 17:12 Gazet v. Antwerpen

De schorsing van CVS-dokter Francis Coucke is voorbij. Afgelopen weekend was hij te gast in Elsum waar op een congres patiënten vertelden hoe ze door hem geholpen werden.
Kandidaat FIFA-voorzitterschap Chung vecht zesjarige schorsing aan
8 April, 00:24 NRC
Een van de kandidaten voor het voorzitterschap van de FIFA, Chung Mong-joon, vecht zijn schorsing van zes jaar aan bij het Hof van Arbitrage voor Sport. Hij is geschorst vanwege zijn betrokkenheid bij een omkoopschandaal rondom het WK voetbal in 2022.


Franse voetbalbond vecht schorsing Platini aan bij sporttribunaal CAS
8 April, 00:24 NRC
De Franse voetbalbond FFF stapt komende week naar het internationale sporttribunaal CAS om de schorsing van Michel Platini ongedaan te maken. De bond wil daarmee voorkomen dat de voormalige topvoetballer niet mee kan doen aan de FIFA-presidentsverkiezingen.


UCI legt Roman Kreuziger voorlopige schorsing op
8 April, 00:18 Het Nieuwsblad

De Internationale Wielerunie (UCI) heeft een voorlopige schorsing met onmiddellijke ingang opgelegd aan Roman Kreuziger naar aanleiding van zijn verdachte bloedwaarden tussen maart en augustus 2011 en van april 2012 tot het einde van de Giro 2012. Dat maakte de UCI via een Twitterbericht bekend.
Jupiler Pro League - Standard-verdediger aanvaardt schorsing twee matchen, Kortrijk gaat in beroep

Standard-verdediger Christian Luyindama is door het bondsparket van de KBVB geschorst voor drie wedstrijden waarvan één voorwaardelijk. De club gaat niet in beroep.
Eén speeldag schorsing voor Naah (Tubeke), vrijspraak voor Diedhiou
6 April, 16:48 Skynet
De Geschillencommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft vrijdag twee speeldagen schorsing, waarvan een met uitstel, en 400 euro boete opgelegd aan Tubeke-middenvelder Divine Naah. OHL-aanvaller Simon Diedhiou werd vrijgesproken van een sanctie.


Schorsing dreigt voor 35 uitgesloten renners uit Scheldeprijs
5 April, 11:00 Gazet v. Antwerpen

De 35 renners die gisteren tijdens de Scheldeprijs in Schoten een gesloten spooroverweg negeerden, werden niet alleen uit koers genomen, ze riskeren nog een extra schorsing die kan oplopen tot één maand.
10.000 euro gezocht voor procedure tot schorsing
30 Maart, 03:12 Gazet v. Antwerpen

Actiecomité Rust in Zandhoven is een inzameling begonnen om de procedure op te starten tot schorsing en vernietiging van de vergunning voor de windturbines in Viersel en Massenhoven. Er is 10.000 euro nodig.
Griekse Super League herneemt zaterdag na drie weken schorsing
26 Maart, 17:00 Gazet v. Antwerpen

De Griekse voetbalcompetitie zal zaterdag, na drie weken gedwongen rust, opnieuw van start gaan. Dat maakte de plaatselijke profliga bekend.
Mexicaanse bokser Alvarez krijgt schorsing, kamp tegen wereldkampioen Golovkin in het gedrang
24 Maart, 16:36 Gazet v. Antwerpen

De Mexicaanse bokser Saul ?Canelo? Alvarez heeft een voorlopige schorsing gekregen voor zijn positieve test op het verboden product clenbuterol, zo maakte Bob Bennett, algemeen directeur van de bokscommissie van Las Vegas, vrijdag bekend.
Beroep van Anderlecht zorgt voor strafvermindering Adrien Trebel

De Geschillencommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft dinsdag twee speeldagen schorsing en een boete van 400 euro opgelegd aan Anderlecht-middenvelder Adrien Trebel.
STVV-coach De Roeck weigert voorstel van één week schorsing
12 Maart, 14:54 Skynet
STVV weigert de week schorsing en de boete van 400 euro die het parket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) voorstelde als minnelijke schikking voor coach Jonas De Roeck. Dat bevestigden de Kanaries op hun website.


Trebel riskeert drie speeldagen schorsing, geen straf voor Dendoncker
12 Maart, 13:42 Skynet
Het parket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft vandaag drie speeldagen schorsing en een boete van 800 euro gevorderd als minnelijke schikking voor Adrien Trebel. Voor zijn ploeggenoot bij Anderlecht Leander Dendoncker vraagt het Bondsparket geen bijkomende straf.


Beerschot Wilrijk vraagt om uitstel in disciplinair dossier Maes: ?Nalatigheid van de KBVB?

Advocaat Johnny Maeschalck heeft zaterdagochtend ter zitting van de Geschillencommissie Hoger Beroep van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) namens Beerschot Wilrijk gevraagd om uitstel in de tuchtprocedure tegen middenvelder Alexander Maes. Het sterke pleidooi van de gerenommeerde sportadvocaat om uitstel viel uiteen in twee delen.
Afwikkeling 1B dreigt procedureslag te worden met schorsing van speler als inzet
9 Maart, 14:00 Gazet v. Antwerpen

Het ziet ernaar uit dat de finale van de Proximus League tussen Beerschot Wilrijk en Cercle Brugge uitdraait op een procedureslag. Inzet is de schorsing van Alexander Maes.
1B-finale tussen Beerschot Wilrijk en Cercle Brugge dreigt procedureslag te worden

Het ziet ernaar uit dat de finale van de Proximus League tussen Beerschot Wilrijk en Cercle Brugge uitdraait op een procedureslag. Inzet is de schorsing van Alexander Maes.
IAAF behoudt schorsing van Rusland
6 Maart, 15:54 Skynet
De Internationale Atletiekfederatie IAAF behoudt de schorsing van de Russische Atletiekfederatie RUSAF, zo besliste de IAAF op aanraden van een werkgroep vandaag in het Britse Birmingham, waar afgelopen weekend de wereldindoorkampioenschappen plaatsvonden.


Pep Guardiola is bereid om schorsing te aanvaarden voor het dragen van geel lintje (en zal dat blijven doen)
5 Maart, 21:54 Gazet v. Antwerpen

Manchester City-coach Pep Guardiola heeft maandag de beschuldiging van de Engelse voetbalbond (FA) aan zijn adres aanvaard. De FA opende vorige week een disciplinair onderzoek tegen Guardiola voor het dragen van een politiek symbool, een geel lintje waarmee hij zijn steun uitdrukt aan de vier opgepakte Catalaanse bestuurders.
Elleboogstoot levert Awoniyi mogelijk twee wedstrijden schorsing op
5 Maart, 13:18 Skynet Sport
Het parket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft drie speeldagen schorsing, waarvan twee effectief, en een boete van 800 euro gevorderd als minnelijke schikking voor Taiwo Awoniyi.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be