NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Schoen

2News.be / Trefwoorden / Schoen

Onze analist praat met Gouden Schoen Simon Mignolet over heden, verleden en toekomst: ?De club nieuwe eigenaars? Ik ga ze niet kopen, hoor?
27 Juli 2023, 00:00 HLN.BE
?Jij denkt als een echte boekhouder.? Marc Degryse legt Club Brugge-doelman Simon Mignolet (35) op de rooster. Over verleden, heden en de toekomst. ?Het is ongelofelijk wat Bart en Vincent hier hebben neergezet. Ik zou graag vijftien jaar terug in de tijd gaan en meteen mee in het project stappen.?


Een standbeeld in Brugge, een eigen muzieknummer en die ene iconische save met het hoofd: dit was het jaar van Gouden Schoen Simon Mignolet
26 Januari 2023, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Geen surprise. Simon Mignolet (34) is de Gouden Schoen 2022. De Club Brugge-doelman, beslissend in de titelstrijd en de Champions League, volgt Paul Onuachu op. Reconstructie van een wonderjaar voor de wonderwall van Club Brugge.




Wat u moet weten over Nicky Evrard, de nieuwe Gouden Schoen bij de vrouwen die per toeval keeper werd
26 Januari 2023, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Nicky Evrard (27) is de Gouden Schoen 2022 bij de vrouwen. De doelvrouw van OHL en de Red Flames komt zo in een rijtje met Tessa Wullaert (3x), Janice Cayman (2x) en Tine De Caigny (1x). Een bekroning voor haar sterk EK met de Red Flames afgelopen zomer en haar geslaagde transfer naar OHL, de leider in de Belgische competitie. Vijf dingen die u moet weten.




Onuachu, Tissoudali, Zirkzee, Ngadeu en Matondo strijden om trofee van Ebbenhouten Schoen
12 Mei 2022, 00:02 Gazet v. Antwerpen

De Nigeriaanse titelverdediger Paul Onuachu (KRC Genk), de Welshman Rabbi Matondo (Cercle Brugge), de Kameroener Michael Ngadeu-Ngadjui (AA Gent), de Marokkaan Tarik Tissoudali (AA Gent) en de Nederlander Joshua Zirkzee (RSC Anderlecht) zijn de vijf genomineerden voor de Ebbenhouten Schoen. Dat maakte de organisatie woensdag bekend.




Gouden Schoen - Noa Lang scoort Doelpunt van het Jaar
13 Januari 2022, 00:04 Skynet
De treffer van Club Brugge-aanvaller Noa Lang tegen Waasland-Beveren na een lange solo is woensdag op het 68e gala van de Gouden Schoen verkozen tot Doelpunt van het Jaar.


Drievoudig Gouden Schoen Wilfried Van Moer (76) overleden
25 Augustus 2021, 00:00 Skynet Sport
Wilfried Van Moer is dinsdag op 76-jarige-leeftijd in het ziekenhuis van Leuven overleden. Dat meldt zijn ex-club Antwerp. Maandag zou de voormalige Rode Duivel door een hersenbloeding getroffen zijn.


LIVE. Z?n eerste als Gouden Schoen! Refaelov rondt knappe aanval Antwerp af
26 Januari 2021, 18:09 HLN.BE
? 24ste speeldag Jupiler Pro League ? Aftrap: 18u45 ? Am Kehrweg ? Antwerp mist onder meer Buta en Mbokani


17 Januari 2021, 12:36 HLN.BE
Dit was ?the day after? van kersvers Gouden Schoen Lior Refaelov: ontelbare felicitaties en interviews, maar er loerden ook verrassingen om de hoek
14 Januari 2021, 16:00 HLN.BE
De eerste werkdag van Lior Refaelov als nieuwe Gouden Schoen zit erop! Vanochtend arriveerde hij rond 9u met kleine oogjes op de Bosuil, waar hij na een teammeeting en een training van een uurtje zich samen met zijn ploegmaats tegoed deed aan een stukje van zijn prachtige feesttaart. Na de middag volgden nog wat interviews, maar er wachtten hem ook nog enkele verrassingen. Wij zaten de hele dag mee in het spoor van de kersverse Gouden Schoen, hieronder herbeleeft u zijn ?day after? in woord en in beeld!


Wullaert verbijt de ontgoocheling maar wenst Gouden Schoen De Caigny proficiat: ?Ik knal gewoon verder?
14 Januari 2021, 11:48 HLN.BE
Het knalseizoen krijgt een gouden randje. Tine De Caigny (23) heeft haar eerste Gouden Schoen beet. Ze klopte drievoudig winnares Tessa Wullaert en Kassandra Missipo. De volledige top drie komt uit het Anderlecht-kamp. ?Dit moment vergeet ik nooit?, sprak een trotse laureate. Het competitiebeest in Wullaert baalde. ?Bijna niet uit te leggen, was mijn eerste reactie. Maar Tine staat heel mooi op de erelijst.?


IN BEELD. Kersverse ?Gouden Schoen? Refaelov arriveert op Bosuil
14 Januari 2021, 08:54 Gazet v. Antwerpen

Het was al laat toen Lior Refaelov eindelijk zijn Gouden Schoen in ontvangst mocht nemen, maar vanochtend werd hij alweer vroeg op de Bosuil verwacht. Daar hoorde vanzelfsprekend een warm onthaal bij: hier is een greep uit de beelden.




Gouden Schoen - Hans Vanaken scoort het Doelpunt van het Jaar
14 Januari 2021, 06:54 Skynet Sport
De treffer van Hans Vanaken voor Club Brugge in het competitieduel tegen Anderlecht is woensdag op het 67e gala van de Gouden Schoen verkozen tot Doelpunt van het Jaar.


Gouden Schoen - Romelu Lukaku voor de eerste keer verkozen tot beste Belg in het buitenland
14 Januari 2021, 06:54 Skynet Sport
Romelu Lukaku is woensdagavond op het 67e gala van de Gouden Schoen voor de eerste keer verkozen tot beste Belg in het buitenland.


Gouden Schoen - Tine De Caigny ontvangt eerste Gouden Schoen: "Niet met woorden te omschrijven"
14 Januari 2021, 06:54 Skynet Sport
In de vijfde editie van de Gouden Schoen bij de vrouwen doorbrak Tine De Caigny woensdagavond voor het eerst de hegemonie van Tessa Wullaert en Janice Cayman, die de voorbije jaren telkens de top twee bevolkten.


Gouden Schoen-uitreiking wordt coronagewijs uitgezonden op VTM
13 Januari 2021, 09:19 Skynet

Op woensdag 13 januari vindt de 67ste uitreiking van De Gouden Schoen 2020 plaats en komt iedereen de opvolger van Club Brugge-speler Hans Vanaken te weten. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens een rechtstreekse uitzending om 21u45 bij VTM.




Refaelov, Holzhauser en Onuachu belangrijkste uitdagers voor tweevoudig Gouden Schoen-winnaar Vanaken
11 Januari 2021, 16:00 Skynet Sport
Antwerp-draaischijf Lior Refaelov, topschutter Paul Onuachu van Racing Genk en Beerschot-revelatie Raphael Holzhauser zijn de drie belangrijkste uitdagers van tweevoudig laureaat Hans Vanaken voor de 67e editie van de Gouden Schoen, waarvan de winnaar woensdagavond tijdens een live-uitzending op VTM bekendgemaakt wordt.


REACTIES. Holzhauser: ?Nerveus voor de Gouden Schoen? Ik zou niet weten waarom?
10 Januari 2021, 18:42 Gazet v. Antwerpen

Frederic Frans gaf tegen AA Gent heel ongelukkig een strafschop weg na handspel. De Kielse verdediger had daar duidelijk een eigen mening over. ?Na deze strafschop stop ik met voetballen?, grapte hij tegen scheidsrechter Lawrence Visser.




Gouden Schoen - Club Brugge-sluitstuk Simon Mignolet kroont zich opnieuw tot Doelman van het Jaar
9 Januari 2021, 06:36 Skynet Sport
Simon Mignolet is in het referendum van de Gouden Schoen voor het tweede jaar op rij verkozen tot Doelman van het Jaar. De 32-jarige keeper van Club Brugge liet de concurrentie ruim achter zich en haalde met 419 punten meer dan dubbel zo veel punten als de nummer twee Arnaud Bodart (Standard/201 punten). Anderlecht-doelman Hendrik Van Crombrugge maakt de top drie vol met 176 punten.


Ebbenhouten Schoen - Luyindama wil tweede plaats veiligstellen "om teleurstelling door te spoelen"
15 Mei 2018, 01:18 Skynet
Standard-verdediger Christian Luyindama zag zijn sterke debuutseizoen in de Jupiler Pro League bekroond worden met een nominatie voor de Ebbenhouten Schoen. Op de verkiezing voor de beste Afrikaans speler van België eindigde Luyandama op de vijfde plaats. Nu focust de Congolees volledig op het laatste duel in play-off 1 tegen Charleroi om de tweede stek in het klassement veilig te stellen.


Ebbenhouten schoen - Paul-José Mpoku krijgt prijs voor "speciale verdiensten"
14 Mei 2018, 23:30 Skynet
Niet alleen Ebbenhouten Schoen Anthony Limbombe viel maandagavond in de prijzen op de African Awards 2018. Ook Paul-José Mpoku werd in de bloemetjes gezet. De Congolese middenvelder van Standard Luik kreeg een prijs voor "speciale verdiensten".





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn