NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Schade

2News.be / Trefwoorden / Schade

Elke dag worden er 15 auto?s gestolen: welk bedrag krijg je in dat geval terugbetaald? En wat als een dief met jouw voertuig schade veroorzaakt?
Woensdag, 00:04 HLN.BE
De criminaliteitscijfers laten er geen twijfel over bestaan: autodiefstal is nog altijd ?booming business? in ons land. In 2022 waren er liefst 5.368 gevallen te melden. Stel: ook jou wagen wordt ?s nachts gestolen, hoewel je dacht dat hij op een veilige plek stond geparkeerd. Wat moet je allemaal ondernemen om recht te hebben op een terugbetaling door je verzekeraar? Independer.be zoekt het uit.


ANALYSE. ?Op de counter kunnen we iedereen schade berokkenen. Zeker eens de geniaalste der Kuifjes er weer bij zal zijn?
Woensdag, 00:01 HLN.BE
De koude douche kwam van een engel: Jude Bellingham, met de 2-2 diep in blessuretijd. Het neemt niet weg dat de Rode Duivels een counterploeg zijn. Dat wordt nog leuk op het EK, eens we ons doorheen die groepsfase hebben geloodst.


Schade door bankhelpdeskfraude vermindert flink, maar loopt alsnog in miljoenen
12 Maart, 00:03 NU.NL - Economie
Banken leden vorig jaar 28 miljoen euro schade aan bankhelpdeskfraude. Daarbij doen oplichters zich voor als medewerkers van banken om mensen geld afhandig te maken. Het schadebedrag daalde vergeleken met 2022 overigens wel.


FBI: gemelde schade internetcriminaliteit in 2023 bedraagt 12,5 miljard dollar
9 Maart, 00:00 Tweakers
Cybercrime heeft vorig jaar in de VS 12,5 miljard dollar schade veroorzaakt. Dat heeft de FBI gemeld in een eigen rapport over aan internet gerelateerde misdaad. Het schadebedrag kan echter nog hoger zijn, omdat het in dit geval alleen om gemelde schade gaat.


Revelatie Girona loopt zonder Daley Blind weer schade op in Spaanse titelstrijd
20 Februari, 00:03 NU.NL - Sport
Girona is er maandag niet in geslaagd om aan te haken bij Real Madrid in de Spaanse titelstrijd. De revelatie van La Liga ging zonder Daley Blind in een vermakelijk duel onderuit bij Athletic club: 3-2.


Zuckerberg zegt sorry voor mentale schade bij kinderen door sociale media
6 Februari, 00:11 NU.NL - Tech
Mark Zuckerberg heeft zijn excuses aangeboden aan kinderen die schade hebben opgelopen door het gebruik van zijn sociale media. Dat deed de Facebook-oprichter woensdag in een hoorzitting voor de Amerikaanse Senaat.


Familie van Joe (37) spreekt voor het eerst nadat hij onder auto van Nick Bril terechtkwam: "De schade is enorm?
10 Januari, 00:29 HLN.BE
Hij hield van zijn zoontje, zijn partner en koken. Joe Claridge (37), zelf chef in een hoogstaand gastronomisch restaurant, zou een maand stage lopen in de tweesterrenkeuken van Nick Bril, maar na een week liep het noodlottig mis. Het leven van de jonge vader hangt nu aan een zijden draadje. ?Het was nog vroeg toen de telefoon rinkelde, het was de Antwerpse politie. Joe had een ongeval gehad. Het zag er echt niet goed uit.? We hebben een emotioneel en moeilijk gesprek met zijn familie over het ongeval, zijn huidige toestand en de liefdes van zijn leven.


Vuurwerkschade halveert bijna: 8 miljoen euro schade aan huizen en auto's
10 Januari, 00:03 NU.NL - Economie
Verzekeraars schatten dat tijdens de jaarwisseling voor 8 miljoen euro schade is aangericht aan woningen en auto's. Dat is bijna een halvering ten opzichte van een jaar eerder en het op een na laagste schadebedrag in de afgelopen vijftien jaar.


New York Times klaagt OpenAI en Microsoft aan: ?miljarden dollars aan schade?
30 December 2023, 00:10 Techzine
The New York Times (NYT) heeft OpenAI en Microsoft aangeklaagd wegens een schending van de auteursrechten. Volgens de nieuwsorganisatie gebruiken beide bedrijven modellen die getraind zijn op miljoenen NYT-artikelen. The Times heeft geen specifieke schadeclaim in gedachten, maar stelt dat OpenAI en Microsoft verantwoordelijk gesteld moeten worden voor “miljarden dollars aan bij de wet bepaalde […]


Overijssel wil met 'onafhankelijke bestuurder' schade van kanaaldrama verhelpen
16 November 2023, 00:07 NU.NL - Economie
Een "onafhankelijk bestuurlijk kopstuk" moet gaan helpen bij de afhandeling van schades aan huizen langs het Kanaal Almelo-De Haandrik. De provincie Overijssel wil deze en andere aanbevelingen uit het rapport van Mona Keijzer over het zogenoemde kanaaldrama overnemen.


Frankrijk treedt harder op tegen jonge daders na zware rellen: hogere boetes, ouders aansprakelijk voor schade en eventueel inzet leger
27 Oktober 2023, 00:01 HLN.BE
De Franse regering wil harder optreden tegen jonge daders, na de zware rellen die het land hebben opgeschrikt vier maanden geleden. Ouders moeten zo aansprakelijk zijn voor de schade die hun kinderen veroorzaken. Ook zullen er hogere boetes komen en moet onderzocht worden of het leger kan ingeschakeld worden om jonge daders discipline en waarden bij te brengen, zei premier Elisabeth Borne donderdag.


Amerikaanse staten klagen Meta aan wegens psychische schade door Facebook
26 Oktober 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Meer dan twintig Amerikaanse staten klagen Meta aan. Ze vinden dat het moederbedrijf van Facebook en Instagram jonge gebruikers uitbuit voor winst en hen blootstelt aan schadelijke inhoud.


NU+ | De inzittendenverzekering dekt schade sneller, ook als je zelf schuldig bent
13 September 2023, 00:05 NU.NL - Economie
Stijgende benzinekosten en lange files zijn allemaal goede redenen om met meer mensen in een auto te stappen. Maar is de bestuurder wel goed verzekerd voor het geval dat er iets misgaat? Drie vragen over de inzittendenverzekering.


Duitsland: Jaarlijks 206 miljard schade cybercrime
5 September 2023, 00:00 Emerce
De Duitse economie leidt volgens belangenorganisatie Bitkom dit jaar 206 miljard euro schade als gevolg van cybercrime.


Volkswagen moet ook schade vergoeden bij tweedehandsje met sjoemelsoftware
2 Augustus 2023, 00:04 NU.NL - Economie
Volkswagen moet een schadevergoeding van 1.500 euro betalen aan een eigenaar van een tweedehands auto met sjoemelsoftware, oordeelde de rechter maandag. Het is voor het eerst dat het bedrijf moet betalen voor een tweedehands model.


Autoblog Podcast #9 groeispurt Nicolas + wie reed er schade?
29 April 2023, 00:01 AutoBlog

Het weekend is begonnen. En dat betekent een nieuwe Autoblog podcast.

Dit artikel Autoblog Podcast #9 groeispurt Nicolas + wie reed er schade? verscheen eerst op Autoblog.nl.




Dirk Vermeersch: ?Schade beperkt in Dinant?
7 April 2023, 00:02 Autosport
Dirk Vermeersch en Els Delva wisten in de Rallye des Ardennes beslag te leggen op een zesde plaats in het BRC Historic. In de tussenstand staat de bemanning van de Fiat 124 Spider Abarth nu op een vijfde plaats ?Historic Algemeen?.

Lees meer: Dirk Vermeersch: ?Schade beperkt in Dinant?


AZ loopt met gelijkspel tegen Heerenveen weer schade op in top Eredivisie
2 April 2023, 00:07 NU.NL - Sport
AZ is zaterdag bij de hervatting van de Eredivisie na de interlandbreak niet verder gekomen dan een 1-1-gelijkspel tegen middenmoter sc Heerenveen. De ploeg van trainer Pascal Jansen knokte zich nog wel terug van een achterstand, maar meer dan een punt zat er niet in.


Vorig jaar bijna 61 miljoen euro schade door fraude in betalingsverkeer
2 April 2023, 00:06 NU.NL - Economie
De schade als gevolg van fraude in het betalingsverkeer is vorig jaar uitgekomen op bijna 61 miljoen euro. Dat is een lichte daling ten opzichte van 2021, meldt de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) donderdag.


Aardbeving schrikt Ecuador op, zeker twaalf doden en schade
19 Maart 2023, 00:06 NOS nieuws

Een krachtige aardbeving heeft het zuidwesten van Ecuador opgeschrikt. Daardoor zijn zeker twaalf mensen om het leven gekomen, zegt president Lasso. Ook is er op verschillende plekken schade.

De beving had volgens de Amerikaanse geologische dienst een kracht van 6,7. Het centrum lag zo'n 80 kilometer ten zuiden van de stad Guayaquil, een metropool met drie miljoen inwoners. Op diverse plaatsen renden mensen in paniek hun huis uit, melden ooggetuigen. President Lasso heeft zijn inwoners opgeroepen de rust te bewaren.

Een van de dodelijke slachtoffers is volgens de autoriteiten iemand die in een voertuig bedolven werd onder het puin van een huis. Dat gebeurde in de stad Cuenca. Drie anderen kwamen om het leven in de provincie El Oro. Het reddingswerk verloopt om sommige plaatsen moeizaam doordat op sommige plaatsen telefoon- en stroomkabels naar beneden zijn gekomen.

In Guayaquil hebben huizen en panden schade opgelopen. Sommige muren zijn ingestort. Drie tunnels zijn afgesloten. In de stad Machala is een pier ingestort.

Een tv-uitzending werd vanwege de aardbeving onderbroken:







Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn