NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Sanne


Sanne en Marko getuigen over oplichtende ?huurmoordenaar?: ?Je leven is in gevaar, betaal 4.500 euro, of ik moet je vermoorden?
3 Augustus 2023, 00:02 HLN.BE
?Het spijt me zeer voor je. Mijn plicht is om je te doden. En ik moet het doen, want ik ben er al voor betaald.? Safeonweb heeft vandaag meer dan 330 meldingen binnengekregen over een mail waarin een oplichter zich voordoet als huurmoordenaar en mensen op een zeer agressieve toon bedreigt om geld over te schrijven. ?Het komt heel bedreigend over. Ik ben er echt al de hele dag niet goed van.?


Sanne Cant pakt haar veertiende Belgische titel
15 Januari 2023, 00:02 Skynet Belgie
Sanne Cant heeft zich zaterdag voor het veertiende jaar op rij tot Belgisch kampioene veldrijden gekroond. De 32-jarige Antwerpse haalde het op het parcours in Lokeren na een lange solo voor Marion Norbert Riberolle en Alicia Franck. Jinse Peeters werd vierde, voor Jana Dobbelaere, die Belgisch kampioene werd bij de clubrensters, en Julie Brouwers, die zich als zesde verzekerde van de titel bij de beloften.


Sanne Wevers heeft weer plezier in turnen en richt zich op Spelen van 2024
28 November 2022, 00:03 NU.NL - Sport
Sanne Wevers werkt sinds oktober dit jaar aan een terugkeer in de turnsport en richt zich op de Olympische Spelen van 2024 in Parijs. De olympische balkkampioene van 2016 zegt na een moeilijke periode weer plezier te hebben in het turnen.


21 Oktober 2022, 00:08 Volkskrant
'Met het vinden van Sanne en Hebe zijn we niet klaar met ons onderzoek'
21 Oktober 2022, 00:06 NOS nieuws

Na een zoektocht van twee dagen werden de lichamen van de 10-jarige Hebe en haar 26-jarige begeleider Sanne Bos gisteravond gevonden in de auto van Bos. De politie heeft verder onderzoek gedaan op de plek van het ongeluk. Een noodlottig ongeval lijkt het meest aannemelijk, maar er is nog genoeg na te gaan. "Met het vinden van Sanne en Hebe zijn we niet klaar met ons onderzoek."

Zo wordt er gekeken of er iets mankeerde aan de auto. Ook kijkt de politie naar de weersomstandigheden op de plek en tijdstip van het ongeluk.

Hebe en Sanne waren sinds maandagmiddag spoorloos, nadat ze met de auto uit Raamsdonksveer waren vertrokken vanuit de dagbesteding. Sanne zou Hebe naar huis brengen in Vught, maar daar kwamen ze niet aan. Dinsdagochtend werd een Amber Alert uitgestuurd in verband met hun verdwijning.

Gisteravond laat werd duidelijk dat de twee zijn omgekomen. De zwarte auto, met twee lichamen erin, werd door een politiehelikopter gevonden in het water onderaan een talud tussen de A2 en de A59, bij het knooppunt Empel vlak bij Den Bosch. Vandaag bevestigde de politie dat het inderdaad ging om Hebe en Sanne.

Dit zei de politie over de zoektocht:

De politie vraagt zich ook nog af hoe het mogelijk is dat de auto op zo'n druk verkeerspunt van de weg is geraakt en dat er door niemand alarm is geslagen. "Als er nog mensen zijn die ook maar iets hebben gezien, dan hopen wij dat ze contact met ons opnemen", aldus de politie.

Geen beelden van het ongeval

De politie heeft geen beelden van het ongeval. Op de plek van het ongeluk bij knooppunt Empel hangen geen zogeheten ANPR-camera's. Dat staat voor Automatic Number Plate Recognition, oftewel kentekenherkenning.

De camera's langs of boven de (snel)wegen registreren welke auto's voorbijrijden en controleren bijvoorbeeld of de eigenaren worden gezocht door de politie. Ook wordt de techniek gebruikt voor bijvoorbeeld trajectcontroles of het handhaven van milieuzones in grote steden.

De politie heeft iedereen die dashcambeelden gemaakt heeft op maandag op de A59 tussen Waalwijk en knooppunt Empel tussen 14.00 uur en 20.00 uur gevraagd zich te melden. Verder wordt gekeken of Rijkswaterstaat wel camera's heeft hangen bij het knooppunt en of die beelden heeft van het ongeval.

Bekijk op het kaartje waar de auto gisteren werd gevonden:

Omroep Brabant schrijft dat een storing in het mobiele netwerk van KPN mogelijk heeft gezorgd dat er lange tijd op de verkeerde plaats is gezocht naar Hebe en Sanne. De telefoon van Sanne maakte voor het laatst contact met een zendmast bij Waspik, terwijl de auto een kleine dertig kilometer verderop werd gevonden.

KPN heeft aan de regionale omroep bevestigd dat het mobiele telefoonnetwerk maandagmiddag tussen 15.45 uur en 16.15 uur last had van een landelijke storing. Dat is precies het moment dat Sanne en Hebe over de A59 reden.

Selmar Smit, expert op het gebied van technische opsporing ziet de storing ook als aannemelijke verklaring voor het weggevallen signaal. "Daar zijn ze mogelijk door de landelijke storing de verbinding kwijtgeraakt en daarna is er geen nieuw contact meer gemaakt."

'Verdriet intens en heel erg groot'

De families van Hebe en Sanne hebben nieuwe foto's van de twee naar buiten gebracht. In een verklaring schreven de families dat zij sinds maandag "tussen hoop en wanhoop" hebben geleefd. "Dit is een verschrikkelijke afloop van een groot drama. Ons verdriet is intens en heel erg groot."

De nabestaanden bedanken "iedereen die heeft meegeleefd en heeft bijgedragen aan het vinden van Hebe en Sanne". Ze hebben nu behoefte aan rust. Ook vragen zij iedereen die foto's en video's van de verongelukte auto heeft verspreid via sociale media om die te verwijderen. "De impact van deze beelden op de familie is enorm."




?Die twee waren een liefdevol plaatje samen?: familie, vrienden en bekenden rouwen om onafscheidelijke Sanne en Hebe
21 Oktober 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

In het Noord-Brabantse Vught heerste donderdag grote verslagenheid nadat de zorgbehoevende Hebe (10 ) en haar begeleidster Sanne (26) dood werden teruggevonden nadat ze twee dagen en twee nachten vermist waren. Aan het HebeHuis ? een plek die speciaal voor Hebe werd opgericht ? kwamen mensen bloemen, knuffels en tekeningen neerleggen. Nederland en iedereen die de afgelopen dagen meeleefde, is in rouw.




5 Februari 2022, 00:00 Skynet Sport
Sanne Vogel speelt foodblogger in nieuwe romantische comedy
29 September 2021, 00:08 NU.NL - Film
Actrice Sanne Vogel gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Nederlandse romantische comedy Foodies. De opnames gaan maandag van start en de film moet komend voorjaar in de bioscopen te zien zijn, maakt distributeur WW Entertainment zondag bekend.


LIVE VELDRIJDEN. Sterke Sanne Cant pikt aan bij Betsema, Brand op achterstand
7 Februari 2021, 13:13 HLN.BE
Het veldritseizoen loopt stilaan op z'n einde, maar er staan nog een aantal lekkernijen op het menu. Te beginnen met de Krawatencross in Lille, die voor de gelegenheid op een wit sneeuwtapijt gereden wordt. Thuisrijder en titelverdediger Wout van Aert is er - net als Mathieu van der Poel - niet bij, maar de andere toppers tekenen wel present. Op deze pagina volgt u alle ontwikkelingen LIVE.


Sanne Cant is beste Belgische op achtste plaats na turbulente cross: ?Het mocht niet zijn vandaag?
30 Januari 2021, 16:18 HLN.BE
Sanne Cant kon zich tijdens het WK bij de vrouwen nooit echt in de strijd om de medailles roeren. Cant kwam al in de eerste bocht ten val en reed uiteindelijk naar een achtste plaats. Daarmee was de drievoudige wereldkampioene beste Belgische. ?Ik ben blijven vechten?, bibberde Cant na de cross.


Sanne Cant start in Oostende zonder druk: "Niets moet"
29 Januari 2021, 15:08 Skynet
Sanne Cant kroonde zich al drie keer tot wereldkampioene, maar de Belgische kampioene start zaterdag zonder druk. "Ik heb dit seizoen nog geen enkele keer op het podium gestaan tegen die vrouwen", zegt ze. "Dus ik moet nu niet vertellen dat ik op het podium mik. Ik voel me goed, maar ik start zonder stress. Niets moet."


?Koers zkt. vrouw? zoekt nieuwe Sanne Cant: 3.800 vrouwen strijden om profcontract
15 Januari 2021, 18:06 Gazet v. Antwerpen

De leemte na Sanne Cant vullen: dat is de grote droom van Christel Herremans en haar vrouwenteam Starcasino CX. Daarvoor zette het team een heuse media- en rekruteringscampagne op. Met 3.800 meisjes die deelnemen aan de eerste virtuele selectieproef, zijn ook de initiatiefnemers verrast met de grote interesse. Vrijdagochtend werden in het Oost-Vlaamse Nevele de eerste achttien testers door de koude en de modder gestuurd. ?Dit is een bijzonder grote uitvoering van een project dat eigenlijk wekelijks in de Belgische velden moet plaatsvinden.?




Sanne Cant zegt af voor Zilvermeercross Mol en trekt op stage, Wout van Aert wel aan de start
12 Januari 2021, 15:18 Gazet v. Antwerpen

Geen Sanne Cant (Iko-Crelan) komende zaterdag tijdens de Zilvermeercross van Mol. De twaalfvoudige Belgische kampioene bedankt voor deze losse cross en verkiest om op stage te trekken. De nationale kampioen bij de mannen van afgelopen zondag, Wout van Aert, showt zaterdag wel zijn driekleur in Mol.




BK vrouwen: Sanne Cant ontgoochelt niet en rijdt naar twaalfde opeenvolgende titel, ondanks sterk weerwerk van Lotte Kopecky
10 Januari 2021, 13:42 Gazet v. Antwerpen

Geen verrassing bij de vrouwen: Sanne Cant (30) won voor de twaalfde keer op rij het nationaal kampioenschap. De Kempense reed van start tot finish aan de leiding, de tweede plaats was voor wegkampioene Lotte Kopecky die heel lang tegenspartelde, het brons ging naar Alicia Franck. Voor Cant was het haar eerste zege van het seizoen.




BK veldrijden - Wout van Aert en Sanne Cant gaan in Meulebeke voor nieuwe driekleur
10 Januari 2021, 04:36 Skynet Sport
In het West-Vlaamse Meulebeke strijden de Belgische veldrijders straks om de nationale titel. Wout van Aert is de uitgesproken topfavoriet. "Hij steekt er met kop en schouders bovenuit", klinkt het eensgezind bij de concurrentie.


Op bezoek bij Sanne Cant: ?Ik verdien die Belgische trui nog altijd?
9 Januari 2021, 04:25 Gazet v. Antwerpen

?Sanne ziet een interview voorlopig niet zitten?, liet haar ploeg Iko - Crelan in eerste instantie weten. Pas na weken bellen, sms?en en whatsappen belanden we uiteindelijk ? en met een bang hartje ? toch in de achtertuin van elfvoudig Belgisch kampioene Sanne Cant (30). Maar van de norse blik of de bitse antwoorden waarvan we haar kennen op tv, is hier in Herentals geen spoor te bekennen. ?Mijn relatie met de pers is niet altijd even top.?




Israëlische ambassade klaagt over lied Sanne Wallis de Show
22 Mei 2018, 13:00 NOS nieuws

De Israëlische ambassade heeft zich beklaagd over een satirisch liedje in het televisieprogramma Sanne Wallis de Show. Het nummer, dat zaterdag werd uitgezonden, was een parodie op het lied Toy, waarmee de Israëlische zangeres Netta het Eurovisiesongfestival won.

In de parodie, uitgevoerd door Martine Sandifort, ging het onder meer over de Al-Aqsa-moskee en de manier waarop Israël met Palestijnen omgaat. Bij het nummer werden ook beelden getoond van de Palestijnse protesten in de Gazastrook.

Verder wordt er in de tekst op gezinspeeld dat de Joden in Israël op geld zijn belust. Zo zingt Sandifort: "Open ambassades, zorg dat je casht" en "van je dollars and cents en pecunia-ja!"

Critici noemen de sketch antisemitisch en beschouwen de tekst als een aanval op Israël. Ook het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI), een organisatie van de Joodse gemeenschap in Nederland, had veel kritiek op het lied.

De Israëlische ambassade schreef een protestbrief naar BNNVARA, de omroep die het programma van presentatrice Sanne Wallis de Vries uitzendt. Het Centraal Joods Overleg en het ministerie van Buitenlandse Zaken hebben volgens Israëlische media ook een klacht ontvangen.

Sanne Wallis de Vries laat aan de NOS weten dat ze nergens op wil ingaan.




Peter Lacante duwt, Sanne Van Looy trekt N-VA-lijst
16 Mei 2018, 01:36 Gazet v. Antwerpen

Sanne Van Looy en Wouter Patho, het lijsttrekkersduo van N-VA in Malle, maakten zopas de top tien van namen bekend waarmee de partij naar de gemeenteraadsverkiezingen trekt.




Sanne Van Looy trekt N-VA-lijst, OCMW-voorzitter Patho op plaats 2
13 Maart 2018, 12:24 Gazet v. Antwerpen

N-VA pakt in Malle uit met twee kopstukken voor de gemeenteraadsverkiezingen: gemeenteraadslid Sanne Van Looy (27) trekt de lijst, huidig schepen van Sociale Zaken en OCMW-voorzitter Wouter Patho (36) staat tweede.




Wereldwijd gerespecteerde fotografe Sanne De Wilde opent op het Zuid expo rond albinisme: ?Ik wil het meest kwetsbare tonen?
8 Maart 2018, 11:36 Gazet v. Antwerpen

Op het Zuid in Antwerpen loopt momenteel ?Snow White?, een tentoonstelling van de jonge fotografe Sanne De Wilde die kadert in haar gelijknamige, langlopende project rond mensen met albinisme waarmee ze al verschillende internationale fotoprijzen in de wacht sleepte.







Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn