NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Samen


STANDPUNT. ?Hoe bitter de scheiding ook was, het ziet ernaar uit dat Groen en sp.a samen strijd zullen blijven voeren?
Vandaag, 02:18 Gazet v. Antwerpen

Een dag na de breuk met Groen en het opheffen van de lijst Samen blijft de sp.a niet bij de pakken zitten. Het moet blijkbaar vooruitgaan. Hoewel ze woensdag nog wat tijd had gevraagd om alles op een rijtje te zetten, kondigde Jinnih Beels gisteravond al aan dat ze als onafhankelijke op de sp.a-lijst zal staan. Precies om 20u, zodat het nieuws meteen in de opening van Terzake op Canvas zat. Wie dacht dat de ex-leden van Samen zich na het drama van woensdag zouden terugtrekken om hun wonden te likken, had het mis. De sp.a kiest de vlucht vooruit.
"Samen" stopt - "Met lood in de schoenen Jinnih opnieuw gevraagd zich te engageren"
Gisteren, 23:00 Skynet
Antwerps sp.a-voorzitter Tom Meeuws, die mee aan de basis lag van het einde van de lijst "Samen" met Groen, heeft "met lood in de schoenen" Jinnih Beels opnieuw gevraagd om zich te engageren voor Antwerpen, en specifiek met sp.a. Meeuws en nationaal partijvoorzitter John Crombez, die donderdagavond ook naar Antwerpen was afgezakt om de aankondiging van Beels bij te wonen, lieten meteen weten dat het de bedoeling is om nog meer onafhankelijken op de Antwerpse sp.a-lijst te zetten.


Nagelstyliste, klant, buurman én buschauffeur vatten samen overvaller in de kraag: ?Ik heb hem een duw gegeven en zijn arm vastgepakt?
Gisteren, 20:18 Gazet v. Antwerpen

Bij nagelstudio DKT Nailfashion op de Putsesteenweg in Mechelen kwam er woensdagnamiddag een overvaller over de vloer. Met de hulp van een koelbloedige klant, een aantal toevallige passanten en een alerte buur kon de dader snel door de politie worden gevat.
Jinnih Beels kiest voor sp.a Antwerpen: ?Een hartverscheurende keuze?

Jinnih Beels komt als onafhankelijke kandidate op voor sp.a Antwerpen. Dat heeft ze donderdagavond bekendgemaakt op een persconferentie. ?Dit was voor mij een hartverscheurende keuze.?
Harp en fluit vloeien samen
Woensdag, 23:18 Gazet v. Antwerpen
Zo'n dertig leerlingen van Muzarto, de academie voor Woord, Muziek en Dans, brachten woensdag twee uitverkochte harp- en dwarsfluitconcerten in het sfeervolle cultuur- en ontmoetingscentrum De Oude Pastorij.


Dit is Bodi, die samen met andere honden mensenlevens redde na explosie in Antwerpen
Woensdag, 20:54 Gazet v. Antwerpen

Dat er na de explosie maandagavond nog overlevenden vanonder het puin gehaald werden, hebben ze te danken aan de reddingshonden die ingezet werden tijdens de zoekactie. Een van hen was Bodi, die dinsdagavond bij Van Gils & Gasten toonde hoe goed hij dat kan.
Facebook kondigt functie aan om in Groups samen video's te kijken
Woensdag, 20:24 Tweakers
Facebook heeft een functie aangekondigd om in Groups samen video's te kijken en er realtime op te reageren. De functie moet van video's kijken op de site of in de app een sociale ervaring maken, zo redeneert het Amerikaanse bedrijf.


Tweelingbroers Robert en René (90) al heel hun leven samen: ?We zijn zelfs op dezelfde dag getrouwd?
Woensdag, 19:42 Gazet v. Antwerpen

Robert en René Dillen vieren deze week hun negentigste verjaardag. De eeneiige tweeling is in Hove erg bekend, want ze werkten allebei jarenlang in de gemeentelijke basisschool. Ook hun pensioen en hun huwelijk vierden de broers op dezelfde dag. ?We hebben nog steeds veel steun aan elkaar.?
Crombez vindt einde van "Samen" bijzonder jammer
Woensdag, 15:18 Skynet Belgie
Sp.a-voorzitter John Crombez vindt het bijzonder jammer dat het gezamenlijke project met Groen en onafhankelijken in Antwerpen gestrand is. Maar hij verzekert dat zijn partij vooruitkijkt.


Kris Peeters na breuk van Samen: ?Een moddercampagne kunnen we missen als kiespijn?

De breuk van Samen zindert nog na in het Antwerpse politieke landschap. Zo ook bij CD&V-lijsttrekker Kris Peeters, die in Antwerpen eind 2018 bij de gemeenteraadsverkiezingen een gooi zal doen naar de burgemeesterssjerp. ?Ik ga resoluut voor een campagne over inhoud?, zegt Peeters aan VRT NWS.
STANDPUNT. ?Dag Samen. Dit was een inschattingsfout van jewelste?
Woensdag, 13:42 Gazet v. Antwerpen

Na drie maanden is het dus al gedaan met de linkse lijst die in Antwerpen zou proberen om het bestuur van Bart De Wever omver te werpen. Het partijbestuur van Groen heeft zopas de stekker uit Samen getrokken. Groen en sp.a gaan weer elk apart naar de kiezer en hebben allebei flink wat van hun pluimen verloren.
RECONSTRUCTIE. Drie maanden na de euforie stopt Samen: Meeuws blijkt te zware ballast voor Groen
Woensdag, 13:06 Gazet v. Antwerpen

Wouter Van Besien (Groen) en Tom Meeuws (sp.a) moesten een sterke tandem vormen in de race naar het stadhuis. Maar de tandem op de Samen-lijst is al snel lekgereden door het onbehouwen optreden van de sp.a-kopman. Groen besliste woensdagvoormiddag na een crisisberaad de samenwerking Een reconstructie.
LIVE. Volg de persconferentie van sp.a over het einde van ?Samen?

Groen heeft vanmorgen de stekker uit de lijst 'Samen' getrokken. Dat gebeurde naar aanleiding van de aanhoudende controverse rond de Antwerpse sp.a-voorzitter Tom Meeuws. Volg hieronder de persconferentie van de Antwerpse sp.a.
Split van Samen zet Twitter op zijn kop: ?Mijn concentratie tijdens de blok heeft langer standgehouden?
Woensdag, 12:30 Gazet v. Antwerpen

Groen rekent voor de Antwerpse gemeenteraadsverkiezingen van eind 2018 niet langer op het bondgenootschap Samen, werd woensdag aan onze redactie bevestigd. De verraste reacties blijven dan ook niet lang achter. Ook op Twitter is dat niet anders, waar de verbazing stijgt op het opvallende nieuws.
Samen stopt: Groen trekt de stekker eruit
Woensdag, 11:54 Gazet v. Antwerpen

Groen trekt de stekker uit Samen. Dat bevestigen verschillende bronnen aan onze redactie.
Suske & Wiske opnieuw in Vlaamse handen: ?Weer een eigen koers varen?

WPG België heeft zich losgescheurd van het Nederlandse moeder­bedrijf. De nieuwe uit­geverij zal voor­taan Standaard Uitgeverij heten.
Samen-kopstuk Meeuws opnieuw onder vuur, Van Besien laat hem niet vallen
Dinsdag, 11:30 Skynet Belgie
Antwerps sp.a-voorzitter en Samen-kopstuk Tom Meeuws ligt opnieuw onder vuur, ditmaal omwille van de omstandigheden van zijn vertrek als directeur bij De Lijn Antwerpen in 2015. De kranten De Morgen en Het Laatste Nieuws en het weekblad Dag Allemaal stellen dat "verschillende bronnen binnen De Lijn" zeggen dat Meeuws moest opstappen wegens financieel geknoei. Samen-lijsttrekker Wouter Van Besien (Groen) distantieert zich voorlopig niet van Meeuws.


Windows-editie Final Fantasy XV komt in maart samen met Royal Edition uit
Dinsdag, 09:24 Tweakers
De Windows-versie van Final Fantasy XV komt op 6 maart uit, zo blijkt uit een aankondiging van Square Enix. Dat gebeurt samen met de Royal Edition-dlc, die onder meer een nieuwe dungeon en items toevoegt aan de game.


Tom Meeuws opnieuw in opspraak
Dinsdag, 08:42 De Tijd
08:08 Tom Meeuws, de voorzitter van sp.a Antwerpen, is opnieuw in opspraak gekomen na berichten dat hij bij De Lijn moest opstappen na financieel geknoei. Hij ontkent dat.


LG Display en Mercedes-Benz ontwikkelen samen oleddashboards
Maandag, 13:36 Tweakers
LG Display werkt samen met Mercedes-Benz om oledpanelen in te zetten voor dashboards. Mercedes-Benz zou van plan zijn om in 2022 voertuigen met de oledpanelen op de markt te brengen. Het onlangs aangekondigde Mbux-systeem zou nog lcd's hebben.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be