NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Rust


Zo leerde Jani zijn vriend kennen: ?Laat mij met rust, freak!?
Vandaag, 09:48 Gazet v. Antwerpen

Hij leerde hem kennen in tijden waar van Tinder, Grindr, Hornet, Scruff of andere datingapps geen sprake was, maar dat hield Jani Kazaltzis niet tegen om zijn huidige vriend aan te spreken. Al ging hij daarna mogelijk iets te ver? ?Later ben ik mij daarvoor gaan verontschuldigen.?
Stack Overflow-enquête: Rust blijft 'meest geliefde' programmeertaal
Woensdag, 16:30 Tweakers
Stack Overflow heeft de resultaten van zijn jaarlijkse enquête onder ontwikkelaars, studenten en onderzoekers bekendgemaakt. Daaruit is op te maken dat Rust nog steeds de 'meest geliefde' programmeertaal is, gevolgd door Kotlin.


Verkiezingsvlog #8: hete campagnefase, rust bij Hunebed en snackbars dicht?
9 Maart, 20:36 NOS nieuws

Anderhalve week voor de gemeenteraadsverkiezingen spraken NOS'ers Vincent Rietbergen en Xander van der Wulp vijf lijsttrekkers in Emmen. Of uiteindelijk vier, want de PVV ging op het laatste moment niet door.

De status in Emmen? De vergrijzing wordt langzaam een probleem en overgewicht bij jongeren en relatieve hoge werkloosheid is een feit. Voldoende om campagne over te voeren dus.

De NOS-vloggers vinden rust bij Hunebed D38, eten appeltaart bij bakker Joost en Joost Vullings geeft een Haagse update.
Dé plek voor wie rust zoekt in een stijlvolle entourage
9 Maart, 15:12 Volkskrant
Clemens Rameckers en Arnold van Geuns, beter bekend als ontwerpduo Ravage, behoren tot de stijlvolste mannen in het Nederlandse modecircuit. Zo Nederlands zijn ze trouwens niet meer: de dandy-achtige heren verhuisden ruim veertig jaar geleden al naar Frankrijk. Ze begonnen in Parijs en wonen sinds 2002 in een chateau van 1.500 vierkante meter in Écrainville, een dorp in de buurt van de stad Le Hav


?Deze muziek breekt het ijs en biedt rust?
8 Maart, 02:24 Gazet v. Antwerpen

?Deze muziek breekt het ijs en biedt rust en warmte?, getuigt Kristel Beckx. De animator van woonzorgcentrum Sint Lucia is vol lof over het project van Bloedgroep K. ?Hierdoor komen ook wij meer te weten over onze bewoners.?
Ikea brengt collectie uit die je tot rust wil laten komen, inclusief yogamatje
6 Maart, 12:00 Gazet v. Antwerpen
Een yogatas, kaarsen, een bedhemel, ... De nieuwe HJÄRTELIG-collectie heeft maar één doel: je thuis tot rust laten komen. Ze ligt binnenkort ook bij ons in de winkels.


Vanuit het niets belandde rechtenstudent Luigi Di Maio in het parlement, nu rust het lot van Italië op zijn schouders
5 Maart, 23:12 Volkskrant
De leider van de nieuwe grootste partij in Italië is 31 jaar. De onervaren anti-politicus leidt een beweging waarvan de standpunten door peilingen worden bepaald. De toekomst van Italië ligt na de verkiezingen in handen van Luigi Di Maio. Hoe onwaarschijnlijk dat ook mag klinken. Hij is een 31-jarige gesjeesde rechtenstudent die zijn geld aanvankelijk verdiende als suppoost in het voetbalstadion v


STANDPUNT. Laten we onze arme oren toch maar wat rust gunnen
3 Maart, 02:18 Gazet v. Antwerpen

DAT WE MET ZIJN ALLEN NIET MEER ZO GOED HOREN! En dat het nog erger zal worden, omdat de bevolking vergrijst, maar vooral omdat we vanaf steeds jongere leeftijd gehoorschade oplopen die niet meer te herstellen is. Slecht horen wordt eigenlijk een ?ziekte van deze tijd?. Net als burn-out, muiselleboog en PlayStation-duim.
David Goffin blijft zevende op ATP-ranking, ondanks weekje rust na oogblessure

David Goffin blijft het nummer zeven op de nieuwe ATP-ranking. De Luikenaar kwam afgelopen week niet in actie in Marseille nadat hij de week voordien in Rotterdam een bal tegen zijn oog kreeg.
WONEN. Leefkeuken als blikvanger: ?Dit creëert rust?
25 Februari, 10:06 Gazet v. Antwerpen

Drie kinderen, een ingrijpende verbouwing en een drukke job: Wouter en Ellen combineren het allemaal schijnbaar moeiteloos. Hun geheim? Massa's geduld, doorgedreven duurzame keuzes én de juiste partners bij de verbouwingswerken.
Verwantschapsonderzoek zaak-Nicky Verstappen begonnen
24 Februari, 10:42 NOS nieuws

In Limburg is vanochtend het verwantschapsonderzoek begonnen dat tot een oplossing moet leiden in de zaak-Nicky Verstappen. De 11-jarige jongen werd twintig jaar geleden op Brunssummerheide gedood, en de dader is nooit gevonden. Aan 21.500 mannen is gevraagd in de komende drie weken wangslijm af te staan.

Op zes locaties wordt het DNA ingezameld. Dat wordt vergeleken met het erfelijk materiaal dat destijds is gevonden bij Nicky Verstappen. Het onderzoek concentreert zich op Landgraaf.

Daar hebben 14.000 mannen een oproep gekregen om mee te doen, in Brunssum 400, in Heerlen 4100, in Heibloem 400, in Kerkrade 600 en elders in Limburg nog eens 1200. Daarnaast hebben bijna 800 mannen buiten Limburg een uitnodiging gekregen om DNA af te staan. Ze woonden toen in de buurt van het zomerkamp op de Brunssummerheide waar Nicky Verstappen om het leven is gebracht.

Een DNA-onderzoek dat vorig jaar werd uitgevoerd, leverde geen match op. 1500 mannen die in de buurt van de Brunssummerheide woonden of er vaak kwamen, kregen toen een oproep.
Beroofd van organen in India: ?Wij vinden geen rust als we niet weten wat er gebeurd is?
24 Februari, 02:18 Gazet v. Antwerpen

Een natuurlijk overlijden, oordeelde een Indiase wetsdokter in februari 2016 bij het plotse overlijden van Danny Byltjes (46) uit Niel. Een autopsie in ons land bracht echter aan het licht dat de man stevige kneuzingen aan de schedel had opgelopen. En ook dat hart en nieren ontbraken. Weduwe Nancy Van Son wil dat het Indiase gerecht eindelijk de omstandigheden van zijn dood onderzoekt.
Veerle Eyckermans getuigt over confrontatie met Hardy: ?Er daalde een rust over mij?
23 Februari, 22:06 Gazet v. Antwerpen

Eén dag na haar getuigenis op het assisenproces van Renaud Hardy, blikt actrice en slachtoffer Veerle Eyckermans terug op een voor haar bewogen en moeilijke voorbereidingsperiode. ?Maar er is tijdens de zitting een rust over mij neergedaald?, zei ze vrijdagavond in Terzake.
Losada scoort na 626 'droge' minuten: "Dank aan de technische staf voor dat weekje rust"
18 Februari, 11:42 Skynet
Hernan Losada heeft nog eens gescoord. De topschutter van de eerste periode worstelde de laatste weken wat met zichzelf, maar toonde tegen OH Leuven dat hij opnieuw naar zijn topniveau aan het groeien is. Meer zelfs... hij scoorde voor het eerst sinds 626 minuten nog eens een doelpunt.


Goede Belgische keuken van De Manie in een oase van rust op Conscienceplein
17 Februari, 02:24 Gazet v. Antwerpen

Je zou het restaurant De Manie op het Conscienceplein niet aangeven, maar dat pand kende een bewogen geschiedenis. Uitbaters Dirk De Moor en Pieter Deblick bouwden een punk- en rastacafé om tot een klassiek restaurant.
Al dobberend kamperen zonder luxe, maar in alle rust
16 Februari, 01:12 Gazet v. Antwerpen

Op het Zilvermeer in Mol kunt u niet alleen logeren in een caravan of blokhut. Er bestaat net zo goed de mogelijkheid om te kamperen op een vlot, midden in de natuur.
Van der Poel hervond mentale rust en pakt ?deugddoende? zege, Van Aert zag af maar hoopt op beterschap
10 Februari, 17:24 Gazet v. Antwerpen

Mathieu Van der Poel heeft met een indrukwekkende onemanshow in Lille het WK-debacle van Valkenburg doorgespoeld. En of het deugd deed, vond de Nederlander. Wereldkampioen Wout van Aert kon na een week vakantie in zijn eigen Lille niet verder komen dan een achtste plek en hoopt op beterschap.
Kim Meylemans heeft ?rust in het hoofd? na eerste trainingen

Kim Meylemans heeft woensdag haar eerste trainingsruns afgewerkt op de baan van het Olympic Sliding Center in Pyeongchang. In de bittere koude sleede de skeletoni twee behoorlijke afdalingen, zo vertelde ze na afloop.
Karen Damen over haar plaat, rust in het hoofd en divagedrag: ?Eigenlijk heb ik die hits niet nodig?
3 Februari, 02:24 Gazet v. Antwerpen

Met de cd Een Ander Spoor, die uitkomt op 23 februari, de bijbehorende VIER-docusoap Karen Maakt Een Plaat en een concert in de Lotto Arena wordt alles in gereedheid gebracht om Karen Damen (43) te lanceren als soloartieste. ?Als de respons tegenvalt, zal ik geen boterham minder eten?, zegt ze, ?want ik heb dit niet nodig. Maar het is wel een droom die uitkomt, dus eigenlijk kan het al niet meer mislukken.?
Voortvluchtige koe Hermien is gestresst en krijgt rust
31 Januari, 10:48 NOS nieuws

Koe Hermien behoudt voorlopig haar vrijheid en mag de komende weken in de bossen rond Lettele blijven rondstruinen. Jachtmeester René Mittendorff, die is gevraagd het dier te vangen, zegt dat Hermien nu te gestresst is. "We hebben het wel vaker gezien. Dan schiet de dierenarts wel drie verdovingspijltjes in het beest en dat helpt niks."

Een geluk voor Hermien, die eigenlijk Joke18 heet, is dat ze niet rondloopt op de openbare weg. Tegen RTV Oost zegt Mittendorff: "Als de verkeersveiligheid in gevaar komt, dan hebben we geen keus en moeten we het beest schieten. Doordat ze in de bossen loopt, veroorzaakt ze geen direct gevaar."

De afgelopen week trok het nieuws over de aan de slacht ontsnapte koe veel publiek naar Lettele, bij Deventer. Mensen wilden helpen bij het zoeken en vangen van de koe. Mittendorff: "Wij zijn niet blij met al die zoektochten. Hermien moet gewoon alle rust hebben, maar gelukkig zoeken de mensen nu in de verkeerde hoek. Dus we laten ze daar maar zoeken. Dan kan Hermien in alle rust blijven liggen."

Rust in de tent

Nu verdoving geen zin heeft, is er gekozen voor een andere tactiek. "We willen een paar weken rust in de tent. Daarna gaat de boer koeien in een wei in de buurt zetten." Het idee is dat die dienstdoen als een soort lokmiddel. "We proberen Hermien daar bij te krijgen. Dan kunnen we haar waarschijnlijk binnenhalen."

Dierenliefhebbers willen dat het overlevingsinstinct van Hermien wordt beloond. Ze willen niet dat ze alsnog naar het slachthuis gaat, maar dat ze naar een koeienrusthuis wordt gebracht. Ook Pieter van Vollenhoven vindt het een goed idee om het dier te laten leven.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be