NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Run


OS 2018 - Sam Maes behoudt uitzicht op top 30 in slalom
22 Februari, 09:48 Skynet Sport
Met hangen en wurgen haalde Sam Maes het einde van de eerste run in de olympische slalom. De jonge Antwerpenaar leek even één van de vele opgevers te zullen worden, maar hij herstelde zich net op tijd en kon zijn run alsnog afmaken. Het leverde hem de 37e chrono op, op ruim vijf seconden van de Noor Henrik Kristoffersen.


Spannende tweestrijd in combiné, topfavoriet Hirscher laat het liggen op de slalom

De Olympische Winterspelen naderen stilaan hun slotakkoord, en dat zorgt nog voor enkele spannende gevechten om de medailles. In het alpineskiën is een spannende tweestrijd aan de gang tussen Lindsey Vonn en Mikaela Shiffrin. Op de slalom bij de mannen viel een immense verrassing te rapen: topfavoriet Marcel Hirscher overleefde zijn eerste run namelijk niet en zal dus geen derde gouden plak rapen in Pyeongchang.
Willemsen en Aerts blijven elfde in laatste run op Winterspelen
21 Februari, 15:36 Skynet
Elfje Willemsen en remster Sara Aerts hebben vandaag met 51.21 een negende tijd neergezet in hun vierde en laatste run op de Winterspelen in Pyeongchang. Het Belgische duo behield daarmee haar elfde plaats in de eindafrekening (3:24.61). An Vannieuwenhuyse en remster Sophie Vercruyssen klokten 51.20, één honderdste sneller dan Willemsen en Aerts, de achtste tijd. Ze stijgen in de eindstand finaal nog van de zestiende naar de dertiende stek (3:25.25).


Belgian Bullets gaan dinsdag eerste keer voluit met Maximus en Spanky
19 Februari, 15:18 Skynet
Morgen is het op de Olympische Winterspelen in Pyeongchang de beurt aan de bobsleevrouwen. De Belgian Bullets, in Zuid-Korea vertegenwoordigd met twee duo's, werken dan hun eerste twee runs af.


OS 2018 - Sam Maes 32e in reuzenslalom
18 Februari, 10:00 Skynet Sport
Sam Maes is zondag op de Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeonchang 32e geworden in de reuzenslalom. De 19-jarige Antwerpenaar zette in zijn eerste run op de piste in Yongpyong met 1:13.29 de 38e tijd neer. In zijn tweede run was hij 38 honderdsten sneller (1:12.91), goed voor de 31e tijd.


Dit hebt u gemist op de Winterspelen: knappe reuzenslalom van Sam Maes, Noren blijven medailles winnen

Het was zondagnacht alweer een drukke bedoening op de Winterspelen in Pyeongchang. Zo werkte Sam Maes zijn reuzenslalom af, was er de spectaculaire finale van de slopestyle in het freestyleskiën bij de mannen en trainden onze Belgische tweebobs met wisselend succes.
Ondanks snelste run blijft Meylemans veertiende, goud voor Yarnold
17 Februari, 14:48 Skynet Sport
Kim Meylemans is vandaag op de veertiende plaats geëindigd in het skeleton op de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. De 21-jarige Meylemans zette na vier runs in het Olympic Sliding Centre een totaaltijd van 3:29.70 neer. Daarmee was onze landgenote 2.42 seconden trager dan de Britse Lizzy Yarnold, die haar olympische titel verlengde.


Kim Meylemans zet haar voorlopig snelste run neer, maar blijft veertiende
17 Februari, 13:30 Skynet
Skeletoni Kim Meylemans heeft vandaag in haar derde run op de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang de dertiende tijd gerealiseerd. Met een chrono van 52.34 zette de 21-jarige Limburgse haar voorlopig snelste tijd neer op deze Winterspelen. In de tussenstand blijft ze veertiende.


OS 2018 - Vanreusel en Decroix kom niet verder dan respectievelijk 44e en 45e stek in 1e run slalom
16 Februari, 10:00 Skynet Sport
Kim Vanreusel en Marjolein Decroix staan vrijdag na afloop van de eerste run in de slalom bij de vrouwen op de Olympische Winterspelen in Pyeongchang respectievelijk op de 44 en 45e stek.


Vanreusel en Decroix komen niet verder dan respectievelijk 44e en 45e stek in 1e run slalom

Kim Vanreusel en Marjolein Decroix staan vrijdag na afloop van de eerste run in de slalom bij de vrouwen op de Olympische Winterspelen in Pyeongchang respectievelijk op de 44 en 45e stek.
Kim Vanreusel 39e in reuzenslalom, goud voor Mikaela Shiffrin
15 Februari, 08:12 Skynet Sport
De Amerikaanse Mikaela Shiffrin heeft vandaag goud veroverd in de reuzenslalom bij de vrouwen op de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. Voor onze landgenote Kim Vanreusel zat er bij haar olympisch debuut niet meer in dan de 39e plaats.


OS 2018 - "Ben niet tevreden", zegt Kim Vanreusel na eerste run van reuzenslalom
15 Februari, 05:06 Skynet
Kim Vanreusel zette donderdag op de Winterspelen in Pyeongchang de 41e tijd neer in de eerste run van de reuzenslalom. Ze was bijna zeven seconden trager dan de Italiaanse Manuela Moelgg. Na afloop was Vanreusel niet erg tevreden over haar race.


Om ter zotst op Valentijn Run
11 Februari, 15:36 Gazet v. Antwerpen

Ook dit jaar organiseerde Antwerp Athletics de Valentijn Run in het Rivierenhof in Deurne. De deelnemers liepen er zondag een parcours van 5 of 10 kilometer. Voor de mooiste outfit van de deelnemende dames en heren was er een bijzondere prijs voorzien. Dit jaar was bijzonder succesvol, met meer dan 1.000 voorinschrijvingen.
OS 2018 - "Ontgoocheld omdat ik mijn run wilde landen", zegt Sebbe De Buck na uitschakeling
10 Februari, 10:36 Skynet Sport
Snowboarder Sebbe De Buck kon zich zaterdag op de Winterspelen in Pyeongchang niet plaatsen voor de finale van de slopestyle. Hij eindigde in de eerste kwalificatiegroep als twaalfde. Alleen de eerste zes stootten door.


OS 2018 - "Ontgoocheld omdat ik mijn run wilde landen", zegt Sebbe De Buck na uitschakeling
10 Februari, 05:42 Skynet
Snowboarder Sebbe De Buck kon zich zaterdag op de Winterspelen in Pyeongchang niet plaatsen voor de finale van de slopestyle. Hij eindigde in de eerste kwalificatiegroep als twaalfde. Alleen de eerste zes stootten door.


Stop to run, hier is de triatlon: zwemmen, fietsen en lopen rond het MAS
19 December 2017, 02:30 Gazet v. Antwerpen

Zwemmen, fietsen en lopen rond het MAS in Antwerpen. Iedereen kan het doen op 17 juni tijdens het eerste Port of Triathlon Festival. Want de nadruk van het nieuwe evenement op het Eilandje ligt op de recreatieve deelnemer, die steeds meer de weg naar de sport vindt.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be