NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Ronaldo

2News.be / Trefwoorden / Ronaldo

Ronaldo beleeft met flater pijnlijke uitschakeling in Aziatische Champions League
12 Maart, 00:04 NU.NL - Sport
Cristiano Ronaldo is maandag met Al Nassr op pijnlijke wijze uitgeschakeld in de kwartfinales van de Aziatische Champions League. De vijfvoudig Gouden Bal-winnaar miste een enorme kans en ging met zijn ploeg ten onder tegen Al Ain.


Saoedische bond onderzoekt 'obsceen gebaar' Ronaldo na leuzen over Messi
27 Februari, 00:03 NU.NL - Sport
De Saoedische bond is een onderzoek gestart naar een obsceen gebaar van Cristiano Ronaldo. De 39-jarige aanvaller van Al Nassr liet zich zondag na de wedstrijd tegen Al Shabab provoceren door fans van de tegenstander.


Al-Nassr stelt oefenduels uit op tournee in China door blessure Cristiano Ronaldo, match tegen Messi in het gedrang?
24 Januari, 00:01 HLN.BE
Al-Nassr heeft zijn oefenduels tegen de Chinese clubs Shanghai Shenhua en Zhejiang uitgesteld. Diverse media melden dat sterspeler Cristiano Ronaldo (38) in China op training een spierblessure zou hebben opgelopen.


KIJK. Misbegrepen en cynische Ronaldo strooit met kushandjes naar fans na avondje vol frustraties
2 December 2023, 00:02 HLN.BE
Frustrerend avondje voor Cristiano Ronaldo (38). De Portugees zag een goal (na erg nipt offside) afgekeurd, een penalty door de neus geboord maar hoorde bovenal duizenden Al-Hilal-supporters de naam van Lionel Messi scanderen. Hoe Ronaldo reageerde? Met kushandjes richting het publiek.


KIJK. Als zelfs de commentator ervan begint te zingen: Cristiano Ronaldo pakt uit met onwaarschijnlijke lob
25 November 2023, 00:01 HLN.BE
Ook op zijn 38ste blijft Cristiano Ronaldo aan de lopende band scoren. Tegen Al-Akhdood maakte de Portugees zijn 14de en 15de competitiedoelpunt van het seizoen. Vooral de tweede was een pareltje: vanop een meter of 25 legde hij de bal in een enorme boog in doel.


Kevin De Bruyne opnieuw genomineerd voor Ballon d?Or, Thibaut Courtois en Cristiano Ronaldo ontbreken
7 September 2023, 00:01 HLN.BE
Kevin De Bruyne (32) is opnieuw genomineerd voor de Ballon d?Or, de prestigieuze prijs van het Franse magazine France Football die de beste voetballer ter wereld bekroont. Thibaut Courtois hoort niet bij de gelukkigen, hij kreeg wel een nominatie voor Beste Doelman.


?Geef me Bayern of Chelsea of we gaan uit mekaar?: waarom Ronaldo niet langer werkt met supermakelaar Mendes
25 Januari 2023, 00:48 HLN.BE
Na twintig jaar, enkele miljoenentransfers en bijhorende lucratieve contracten is zaakwaarnemer Jorge Mendes (56) uit beeld verdwenen naast Cristiano Ronaldo (37). Volgens het Spaanse ?El Mundo? omdat de makelaar Ronaldo?s ultimatum om de voorbije zomer weg te raken bij Man United, niet kon inwilligen.


?Cristiano Ronaldo zal op 22 januari debuut maken voor nieuwe Saudische club Al-Nassr?
8 Januari 2023, 00:12 Gazet v. Antwerpen

Cristiano Ronaldo maakt normaal gezien zijn debuut voor zijn nieuwe werkgever Al-Nassr in de Saudische competitie op 22 januari tegen Al-Ettifaq. Dat gaf een bron dicht bij de club zaterdag te kennen aan het Franse persagentschap AFP.




31 December 2022, 00:03 NU.NL - Sport
Cristiano Ronaldo tekent bij Saoedische club Al-Nassr
31 December 2022, 00:00 Skynet Sport
Cristiano Ronaldo zet zijn loopbaan voort bij Al-Nassr. Dat maakte de Saoedische club vrijdag bekend. Volgens Saoedische media gaat het om een contract tot medio 2025. Ook bij Al-Nassr krijgt "CR7" het rugnummer zeven.


Ten Hag hoorde in interview voor het eerst dat Ronaldo weg wilde bij United
11 December 2022, 00:08 NU.NL - Sport
Erik ten Hag wist voor het explosieve interview van Cristiano Ronaldo niet dat de Portugees wilde vertrekken bij Manchester United. Vanwege de uitspraken van Ronaldo, die in gesprek met Talk TV onder anderen Ten Hag bekritiseerde, werd zijn contract ontbonden.


?Hij werd vaker betrokken dan elke spits van de Rode Duivels in de laatste drie matchen?: onze man in Qatar zette de volgspot op Cristiano Ronaldo
29 November 2022, 00:00 HLN.BE
Zijn Last Dance mag dan wel een slow zijn, Cristiano Ronaldo (37) verzorgt zijn show. In Lusail juichte de massa het luidst voor een ster die groter is dan zijn land. Onze man in Qatar zette de volgspot op CR7. De magie van Ronaldo dan wel serieus vervaagd zijn, een tegenstander is er zelden mee klaar. Een vraag bleef open: scoorde hij of scoorde hij niet?


Ronaldo kraakt Ten Hag in vernietigend interview: 'Ik heb geen respect voor hem'
14 November 2022, 00:05 NU.NL - Sport
Cristiano Ronaldo heeft zondag in een interview met The Sun uitgehaald naar enkele mensen bij Manchester United, onder wie Erik ten Hag. De vedette zegt klaar te zijn met de Nederlandse trainer.


Premier League - Cristiano Ronaldo haalt uit naar trainer Erik ten Hag en voelt zich "verraden"
14 November 2022, 00:00 Skynet Sport
Cristiano Ronaldo heeft in een interview op televisie uitgehaald naar Erik ten Hag, zijn trainer bij Manchester United. De Portugese aanvaller zegt zich "verraden" te voelen door de Engelse grootmacht.


Manchester United zet Cristiano Ronaldo in de tribune voor topper, Portugees komt met statement: ?Ik ben niet veranderd?
21 Oktober 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De situatie van Cristiano Ronaldo bij Manchester United wordt met de dag schrijnender. De Portugees komt de laatste weken niet verder dan de invallersbank en verliet woensdag nog vroegtijdig en misnoegd het stadion, nadat hij weigerde om in het slot van de gewonnen match tegen Tottenham in te vallen. Die actie blijft niet zonder gevolgen: Manchester United maakte donderdag bekend dat Ronaldo niet in de selectie zit voor de topper tegen Chelsea.




Doelpunt Antony en jubileumgoal Ronaldo leveren United zege bij Everton op
11 Oktober 2022, 00:05 NU.NL - Sport
Erik ten Hag heeft de vijfde zege van dit Premier League-seizoen te pakken met Manchester United. Dankzij doelpunten van Antony en Cristiano Ronaldo, die een bijzondere mijlpaal bereikte, werd Everton zondag met 1-2 verslagen.


Eerste minuten Ronaldo leveren Ten Hag geen winst op bij Old Trafford-debuut
1 Augustus 2022, 00:03 NU.NL - Sport
Erik ten Hag is zondag met Manchester United op een 1-1-gelijkspel blijven steken tegen Rayo Vallecano. De van Ajax overgekomen trainer maakte zijn debuut op Old Trafford en had voor het eerst de beschikking over Cristiano Ronaldo.


Ronaldo komt belofte na en begint aan fietstocht van 500 kilometer
7 Juni 2022, 00:02 HLN.BE
De Braziliaanse voetbalvedette Ronaldo is afgelopen weekend begonnen aan een fietstocht van bijna 500 kilometer. Hij fietst van Valladolid naar Santiago de Compostela. De ex-spits volgt het pad dat jaarlijks door duizenden pelgrims wordt afgelegd.


Football Talk. Ronaldo scoort in simpele zege Man United tegen Brentford - Babygeluk voor Castagne
3 Mei 2022, 00:00 HLN.BE
Rode Duivel Timothy Castagne heeft de geboorte van dochtertje Lya aangekondigd. De voetballer van Leicester viel vorige week nog uit in de halve finales van de Conference League met een hoofdblessure. Normaal gezien raakt hij fit voor de return tegen AS Roma komende donderdag.


Cristiano Ronaldo en zwangere partner Georgina verliezen ongeboren zoontje: ?Aankomende geboorte van ons dochtertje geeft ons de kracht om verder te gaan met hoop?
19 April 2022, 00:01 HLN.BE
Cristiano Ronaldo (37) en Georgina Rodriguez (28) hebben hun nog ongeboren zoontje verloren. Het koppel was in blijde verwachting van een tweeling. ?Alleen de aankomende geboorte van ons dochtertje geeft ons de kracht om verder te gaan met hoop.?





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn