NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesRoeselare

2News.be / Trefwoorden / Roeselare

Circa 250 sympathisanten op herdenkingsmars voor 'Lamine'
Zondag, 00:18 Skynet
In Roeselare hebben zaterdagavond ongeveer 250 mensen een herdenkingsmars gehouden voor Moïse 'Lamine' Bangoura. De 27-jarige Guineeër kwam op 7 mei om het leven bij een uithuiszetting. De sfeer werd even grimmig toen de manifestanten toch richting stadscentrum wilden trekken.


KSV Roeselare houdt duo langer aan boord
Zaterdag, 09:18 Skynet
Op transfervlak liet Roeselare zich de laatste weken nog niet meteen opmerken, maar achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een competitieve ploeg voor volgend seizoen. In die optiek kondigde de club twee contractverlengingen aan.


Thibaut Van Acker en Yves De Winter blijven langer bij Roeselare
18 Mei, 19:48 Gazet v. Antwerpen

KSV Roeselare kan ook volgend seizoen nog rekenen op de diensten van middenvelder Thibaut Van Acker en doelman Yves De Winter. Dat maakte de West-Vlaamse club uit de Proximus League (1B) vrijdag bekend.
Volleybalclub Roeselare wil volgend jaar opnieuw titel en versterkt selectie met Amerikaan Sam Holt
18 Mei, 10:48 Gazet v. Antwerpen

Volleybalclub Roeselare heeft de Amerikaan Sam Holt aangetrokken. De 25-jarige receptie-hoekspeler ondertekende in West-Vlaanderen een contract voor een seizoen, zo bevestigt de vicekampioen vrijdag.
KV Mechelen legt nu ook toptalent Laurent Lemoine (ex-Roeselare) vast
17 Mei, 13:00 Skynet Sport
KV Mechelen blijft de transfermarkt beheersen in onze Proximus League. De JPL-degradant stelde donderdag Laurent Lemoine voor als nieuwste aanwinst. De 20-jarige verdediger komt over van Club Brugge, maar maakte het afgelopen seizoen furore als huurling bij KSV Roeselare.


Roeselare helpt geruchten rond Condom de wereld uit en bevestigt intense samenwerking met Miss Dai
8 Mei, 11:00 Skynet
Jordi Condom werd de voorbije weken regelmatig in verband gebracht met een overstap naar de JPL. Maar Roeselare is niet van plan om haar coach zo maar af te geven. Daarnaast bevestigde de club ook dat er naarstig gewerkt wordt aan een competitieve kern voor volgend seizoen.


KSV Roeselare ziet aanvaller vertrekken naar... Thes Sport
4 Mei, 17:06 Skynet Sport
Davy Brouwers speelt volgend seizoen niet meer in de Proximus League. De aanvaller van KSV Roeselare speelde meer dan 200 wedstrijden in 's lands 2e afdeling, maar gaat volgend seizoen in 1e amateur aan de slag.


Het lot van de eerste periodekampioen? Beerschot Wilrijk doet parcours van Roeselare losjes over
2 Mei, 14:42 Skynet Sport
Na zes speeldagen in Play-off 2 is Beerschot Wilrijk nog altijd op zoek naar een eerste overwinning in de mini-competitie. Daarmee doen de Antwerpenaren even slecht dan hun lotgenoten van het vorige seizoen; KSV Roeselare.


PROXIMUS LEAGUE. Roeselare klopt Union, Westerlo en degradant Tubeke spelen gelijk op laatste speeldag
29 April, 19:06 Gazet v. Antwerpen

Roeselare heeft zondag op de zesde en laatste speeldag van de play-downs van de Proximus League Union geklopt met 1-0. Westerlo en Tubeke deelden dan weer de punten (1-1). Omdat Tubeke al een tijdje zeker is van degradatie naar de amateurreeksen, stond er in beide partijen niets meer op het spel.
Roeselare-aanvoerder Lecomte denkt aan vertrek: "Wil volgend jaar minstens voor de titel spelen in 1B"
25 April, 20:42 Skynet Sport
Moet KSV Roeselare in het tussenseizoen op zoek naar een nieuwe spelverdeler / aanvoerder? Raphaël Lecomte lijkt immers op weg naar de uitgang op Schiervelde.


Proximus League - Roeselare haalt het vlot in Tubeke
22 April, 18:54 Skynet Sport
Roeselare heeft zondag op de vijfde speeldag van Play-off 3 in de Proximus League met 1-3 gewonnen bij Tubeke. Sinds 13 april staat al vast dat Tubeke zakt naar de Eerste Amateurklasse, dus zijn er in Play-off 3 geen sportieve belangen meer.


EuroMillions Volley League - Maaseik deelt Roeselare tik uit in titelstrijd
21 April, 23:36 Skynet
Maaseik heeft Roeselare een tik uitgedeeld in de eerste wedstrijd van de finale van de EuroMillions Volley League. De Limburgers wonnen met 3-0 (25-22; 25-22; 25-19).


Play-downs lost hét pijnpunt van KSV Roeselare op: met dank aan François Kompany?
16 April, 15:12 Skynet
KSV Roeselare sloot het seizoen af als ploeg met het slechtste doelsaldo van heel de Proximus League. De West-Vlamingen kregen 17 doelpunten meer tegen dan ze er konden scoren. Defensieve stabiliteit was er dus niet in Roeselare.


Roeselare en Maaseik met nederlaag naar titelstrijd

De laatste speeldag van de Final 4 in de EuroMillions Volley League was vooral goed voor de statistieken. Beide finalisten konden echter niet winnen.
Westerlo gered zonder te spelen

Vorig weekend lukte het net niet voor Westerlo: het behoud in de Proximus League veiligstellen. Toen speelden de Kemphanen thuis 0-0 gelijk tegen Roeselare. Vrijdag werd het een handje geholpen door Tubeke dat met 0-1 verloor van Union. Daarmee Is het verschil tussen Westerlo en Tubeke 7 punten op twee speeldagen van het einde, een onoverbrugbare kloof. Zondag neemt Westerlo het opnieuw op tegen Roeselare.
Roeselare pakt tweede finaleticket in EuroMillions Volley League

De voorlaatste speeldag van de Final 4 in de EuroMillions Volley League zorgde woensdag voor duidelijkheid. Roeselare deed thuis wat moest tegen Aalst, terwijl Maaseik ook tegen Menen ongeslagen bleef. Maaseik was al zeker van de eerste plaats en zal in een best-of-five tegen Roeselare strijden om de titel.
Condom en Roeselare nu zeker van het behoud: "Nu kern smeden om te stijgen; niet om te zakken"
9 April, 07:48 Skynet
KSV Roeselare had genoeg aan een 0-0 gelijkspel op het veld van KVC Westerlo om zich te verzekeren van minstens een extra jaartje Proximus League. Coach Jordi Condom was enorm tevreden met de manier waarop zijn spelers de redding bewerkstelligd hadden waardoor de Spanjaard nu stilaan de blik op volgend seizoen kan richten.Westerlo moet champagneflessen aan Roeselare laten: "Beste paard krijgt niet altijd de haver"
9 April, 07:48 Skynet
Westerlo kon zondag zekerheid verwerven over het behoud als het in het eigen Kuipje Roeselare opzij kon zetten. De Kempenaars kregen voldoende kansen om de zege te pakken, maar faalden in de afwerking.


LIVE. Verzekert Westerlo zich vanavond van het behoud tegen Roeselare?
8 April, 19:30 Gazet v. Antwerpen
De ontknoping van de degradatiestrijd in 1B bevindt zich in de laatste rechte lijn. Westerlo kan zich vanavond tegen Roeselare verzekeren van het behoud. Omdat Tubeke vrijdagavond niet kon winnen van Union (1-1), bedraagt de voorsprong van Westerlo nu zes punten. Als Westel vanavond wint van Roeselare, bouwt het die kloof uit tot 9 punten. Volg de spannende ontknoping LIVE vanaf 20u!


Match tussen Westerlo en Roeselare eindigt sowieso op een feest: een van de twee is altijd gered
8 April, 09:36 Skynet
Het gelijke spel tussen Union en Tubize (1-1) zorgt ervoor dat er na de tweede match van de derde speeldag in Play-off 3 al zeker een team zeker is van het behoud: KVC Westerlo of KSV Roeselare.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be