NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Ricard

2News.be / Trefwoorden / Ricard

Formule Renault Eurocup: Paul Ricard: Nabeschouwing Max Defourny
Donderdag, 00:06 Autosport
Dit weekend begon Max Defourny aan de verovering van de titel in de Formule Renault Eurocup. Maar in het departement van de Var, op het Circuit van Paul Ricard liep niets zoals het moest voor de jonge wolf van de Nederlandse formatie MP Motorsport! Van bij de eerste vrije trainingen werd het duidelijk dat er geen sterke prestaties waren weggelegd, en het was door met blote handen te knokken dat Max nog een top 10 positie wist te redden in deze zondagse kamp. Niet echt de resultaten die men verwachtte?


4H Paul Ricard: Racing Engineering wint bij LMP2-debuut
Racing Engineering, het voormalig GP2-team, heeft meteen haar debuutwedstrijd in de European Le Mans Series gewonnen. Het team runt dit jaar een Oreca 07 LMP2 voor Olivier Pla, Norman Nato en Paul Petit en verbaasde vriend en vijand in de 4 Hours of Le Castellet. De rood-gele bolide nam het commando over toen de Dragonspeed Oreca van Ben Hanley, Nicolas Lapierre en Henrik Hedman net voor halfweg vanuit de leiding moest opgeven na een crash met een GTE Ferrari in Signes. De TDS Racing Oreca #33 van Vaxiviere/Perrodo/Duval werd tweede op net geen vijf seconden achterstand, terwijl de Duqueine Engineering Oreca van Nicolas Jamin, Pierre Ragues en Nelson Panciatici het podium vervolledigde. Oreca nam overigens de volledige top zeven in.


4H Paul Ricard: Pole voor IDEC Sport Oreca 07
14 April, 22:12 Autosport
Paul-Loup Chatin heeft met een ronde in 1:41.194 de Oreca 07 van IDEC Sport op de pole gezet voor de 4 uren van Paul Ricard, de eerste manche van de ELMS. De wagens van het Franse Oreca domineerden trouwens de kwalificatie want we vinden niet minder dan zes exemplaren van de 07 op de zes eerste plaatsen. De M Racing-YMR Norma was de snelste in de LMP3 klasse, de Proton Competition Porsche was de primus in de GT klasse.


Paul Ricard: Max Defourny start race 1 als tiende
13 April, 21:00 Autosport
Ook het seizoen 2018 van de Formule Renault Eurocup opent dit weekend met een manche in het voorprogramma van de ELMS te Paul Ricard. Max Defourny (MP Motorsport) is onze enige vertegenwoordiger in de cup dit jaar. In zijn reeks, de kwalificatie werd onderverdeeld in twee eeksen, reed Defourny de vijfde tijd. De snelste tijd algemeen was echter voor Max Fewtrell (R-Ace GP) die in de andere reeks uitkwam. Fewtrel krijgt dus de pole en de reeks waar Defourny in uitkwam en waar Ye Yifei (Josef Kaufmann) de snelste chrono klokte, neemt dus plaats aan de buitenkant van de baan. Max Defourny start de eerste race dus van op de tiende plaats.


Paul Ricard : Toyota domineert WEC Prologue
10 April, 18:00 Autosport
Vrijdag en zaterdag vond op het circuit van Paul Ricard een dertig uren durende testsessie plaats voor de deelnemers aan het WEC Super Season. Toyota bleek een maat te sterk voor zijn tegenstanders en op het einde van de tweede dag vatten beide TS050 Hybrid bolides post bovenaan de tabellen. De snelste niet hybride LMP1, de SMP Racing BR Engineering BR1 AER, moest 4.3 seconden toegeven op de tijd van de Toyota #8 die een ronde klokte in 1:32.662.


Paul Ricard: 45 wagens voor de openingsmanche
5 April, 07:00 Autosport
Op 15 april vindt op het circuit van Paul Ricard de eerste manche van het ELMS plaats. Op de deelnemerslijst staan niet minder dan 45 wagens, maar we tellen slechts één landgenoot onder de ingeschreven rijders. Jean Glorieux deelt die het stuur van de DKR Engineering Norma M30 met de Spanjaarden Alexander Toril en Miguel Toril.


Paul Ricard: Yifei Ye wederom ongenaakbaar
28 Maart, 23:48 Autosport
Yifei Ye (Josef Kaufmann Racing) was op de tweede dag van de collectieve tests voor de Formula Renault Eurocup op het circuit van Paul Ricard de snelste man op de piste. De Chinese piloot zette in Frankrijk net als hij eerder al deed op Hockenheim, opnieuw de algemene besttijd neer. Hij deed 2:00.992 over een ronde. Max Fewtrell (R-ace GP) en Logan Sargeant (R-ace GP) maakten op woensdag de top drie vol.


Paul Ricard: Vijfde tijd voor Max Defourny op eerste testdag
28 Maart, 10:36 Autosport
Op de omloop van Paul Ricard waar dindsdag de eerste testdag van de tweede collectieve testen voor de Formula Renault Eurocup plaats vond, werd de snelste tijd neergezet door de Renault Sport Academy driver Christian Lundgaard (MP Motorsport). Met een ronde in 2:01.083 was hij 0.001 seconde sneller dan Oscar Piastri (Arden Motorsport). De derde tijd ging naar Yifei Ye (Josef Kaufmann Racing), die nog de eerste collectieve tests domineerde.


De official test days te Paul Ricard in beeld gebracht
14 Maart, 22:36 Autosport
Foto's: De official test days te Paul Ricard in beeld gebracht

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be