NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Reuzenslalom

2News.be / Trefwoorden / Reuzenslalom

Jasper Balcaen startte niet op reuzenslalom
Woensdag, 09:00 Skynet Sport
Jasper Balcaen is vandaag niet gestart op de reuzenslalom op de Paralympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. Balcaen, bezig aan zijn tweede paralympisch avontuur, ondervond tijdens de opwarming nog te veel last aan zijn rechterknie en - scheenbeen, na een val vandaag in de Super Combiné. Dat maakte het Belgisch Paralympisch Comité (BPC) bekend.


Zusjes Sana eindigen als zesde in reuzenslalom Paralympische Winterspelen

Eléonor Sana is woensdag zesde geworden in de reuzenslalom op de Paralympische Winterspelen in Pyeongchang. Samen met haar begeleidster, haar zus Chloé Sana, klokte Sana een totaaltijd (over twee runs) van 2:33.89, 10.89 langzamer dan de Slovaakse winnares Henrieta Farkasova. Zij werd op het podium vergezeld door de Britse Menna Fitzpatrick en de Australische Melissa Perrine.
OS 2018 - Sam Maes 32e in reuzenslalom
18 Februari, 10:00 Skynet Sport
Sam Maes is zondag op de Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeonchang 32e geworden in de reuzenslalom. De 19-jarige Antwerpenaar zette in zijn eerste run op de piste in Yongpyong met 1:13.29 de 38e tijd neer. In zijn tweede run was hij 38 honderdsten sneller (1:12.91), goed voor de 31e tijd.


OS 2018 - "Tevreden maar ik mis nog kracht", zegt Sam Maes na openingsrun in reuzenslalom
18 Februari, 05:12 Skynet Belgie
Sam Maes had zondag enkele minuten nodig om te bekomen van zijn eerste run in de reuzenslalom. De 19-jarige Antwerpenaar was diep moeten gaan op het erg uitdagende parcours van het Yongpyong Alpine Centre.


Dit hebt u gemist op de Winterspelen: knappe reuzenslalom van Sam Maes, Noren blijven medailles winnen

Het was zondagnacht alweer een drukke bedoening op de Winterspelen in Pyeongchang. Zo werkte Sam Maes zijn reuzenslalom af, was er de spectaculaire finale van de slopestyle in het freestyleskiën bij de mannen en trainden onze Belgische tweebobs met wisselend succes.
Gedoodverfde opvolgster Vonn pakt goud op reuzenslalom, Kim Vanreusel net binnen top 40
15 Februari, 08:24 Gazet v. Antwerpen

De Amerikaanse Mikaela Shiffrin heeft donderdag goud veroverd in de reuzenslalom bij de vrouwen op de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. Voor onze landgenote Kim Vanreusel zat er bij haar olympisch debuut niet meer in dan de 39e plaats.
Kim Vanreusel 39e in reuzenslalom, goud voor Mikaela Shiffrin
15 Februari, 08:12 Skynet Sport
De Amerikaanse Mikaela Shiffrin heeft vandaag goud veroverd in de reuzenslalom bij de vrouwen op de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. Voor onze landgenote Kim Vanreusel zat er bij haar olympisch debuut niet meer in dan de 39e plaats.


Amerikaanse Shiffrin houdt ?ongelooflijk gevoel? over aan goud in reuzenslalom

Mikaela Shiffrin veroverde donderdag goud in de reuzenslalom bij de vrouwen op de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. ?Een ongelooflijk gevoel?, reageerde de 22-jarige Amerikaanse.
OS 2018 - "Ben niet tevreden", zegt Kim Vanreusel na eerste run van reuzenslalom
15 Februari, 05:06 Skynet
Kim Vanreusel zette donderdag op de Winterspelen in Pyeongchang de 41e tijd neer in de eerste run van de reuzenslalom. Ze was bijna zeven seconden trager dan de Italiaanse Manuela Moelgg. Na afloop was Vanreusel niet erg tevreden over haar race.


OS 2018 - Kim Vanreusel komt maandag niet in actie, reuzenslalom geannuleerd
12 Februari, 09:24 Skynet Sport
De reuzenslalom bij de vrouwen gaat maandag niet door op de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. De wind is te hevig in het Yongpyong Alpine Center. Dat hebben de organisatoren bekendgemaakt. Kim Vanreusel mag dus haar skilatten nog even opbergen. Het is nog niet duidelijk wanneer de reuzenslalom zal doorgaan.


OS 2018 - Kim Vanreusel skiet vijf nummers want ze wil nog niet kiezen
10 Februari, 11:06 Skynet
Kim Vanreusel staat in Pyeongchang voor haar eerste olympische deelname. De skiester is ingeschreven voor liefst vijf disciplines, maar die volle kalender schrikt haar allerminst af.


Tessa Worley wint WB reuzenslalom Lenzerheide

Tessa Worley heeft zaterdag de Wereldbekermanche reuzenslalom in het Zwitserse Lenzerheide op haar naam geschreven. De 28-jarige Française, regerend wereldkampioene in de discipline, pakte zo haar twaalfde WB-zege uit haar carrière, haar eerste dit seizoen.
Federica Brignone wint reuzenslalom op WB alpijnse ski in Lienz
29 December 2017, 15:12 Gazet v. Antwerpen

Federica Brignone heeft vrijdag de Wereldbekermanche reuzenslalom in het Oostenrijkse Lienz op haar naam geschreven. De 27-jarige Italiaanse pakte zo haar zesde WB-zege uit haar carrière, haar eerste dit seizoen.
Mikaela Shiffrin wint reuzenslalom Courchevel
19 December 2017, 16:24 Gazet v. Antwerpen

Mikaela Shiffrin heeft dinsdag de Wereldbekermanche reuzenslalom in het Franse Courchevel op haar naam geschreven. De 22-jarige Amerikaanse behaalde zo haar 34e WB-zege uit haar carrière.
Marcel Hirscher duldt geen tegenstand in WB reuzenslalom Alta Badia
17 December 2017, 14:30 Gazet v. Antwerpen

Marcel Hirscher heeft zondag overtuigend de wereldbekermanche reuzenslalom in het Italiaanse Alta Badia op zijn naam geschreven.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be