NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Rekken

2News.be / Trefwoorden / Rekken

Delhaize haalt honderden producten van omstreden slachthuis uit de rekken
9 Maart, 00:18 Skynet Economie
Delhaize haalt zo'n 300 vleesproducten uit de rekken die afkomstig zijn van de slachthuisgroep Verbist. Dat gebeurt nadat de erkenning van een bedrijf uit die groep werd ingetrokken. De warenhuisketen heeft de samenwerking met Verbist opgeschort.


Delhaize en Colruyt halen producten van omstreden vleesbedrijf uit de rekken

Delhaize haalt zo?n 300 vleesproducten uit de rekken die afkomstig zijn van de slachthuisgroep Verbist. Dat gebeurt nadat woensdag de erkenning van een bedrijf uit die groep werd ingetrokken. De warenhuisketen heeft de samenwerking met Verbist opgeschort. Ook Colruyt haalt producten uit de rekken.
Albert Heijn haalt 'seksistisch' voetbalspelletje uit de schappen
5 Maart, 12:18 NOS nieuws

Albert Heijn haalt een voetbalspelletje voor kinderfeestjes uit de schappen, nadat er kritiek was gekomen dat het seksistisch is.

Op de verpakking van de soccer box staat 'voor vier jongens'. Ook zitten er vragenkaarten in die bij sommigen in het verkeerde keelgat zijn geschoten. Bijvoorbeeld de vraag "Wat wil je echt niet zien?" en een van de antwoordmogelijkheden: "Huilende meiden".

De supermarktketen zegt te stoppen met de verkoop omdat het spel "een ongelukkige productomschrijving" heeft.

Een toernooicoördinator van een voetbalclub met tien meisjesteams schreef eerder op Facebook: "Weten jullie wel hoe het meidenvoetbal leeft bij v.v. Sparta Nijkerk?", schreef Hans Stam.

Stam is blij dat het spel uit de schappen wordt gehaald. "Dit is de beste oplossing. Het had niet eens geproduceerd mogen worden." Hij vindt het spel achterhaald. "Tegenwoordig voetballen zoveel meiden. Die vragenkaartjes waren puur op jongens gericht, en ook nog eens op een seksistische manier. Dat kan niet meer in deze tijd."

Volgens anderen is het gezeur. Ze vinden dat op alle slakken zout wordt gelegd, schrijven ze op Twitter.

Het spelletje lag sinds een paar dagen in zo'n honderd winkels en wordt er vandaag uitgehaald.
Colruyt haalt Nestlé-producten uit de rekken
21 Februari, 12:54 De Tijd
12:27 Minstens 18 producten van Nestlé zijn niet meer te koop in de winkels van Colruyt. De reden is een conflict over prijzen.


Geen lingerie meer, maar racekleding in de rekken
12 Februari, 02:24 Gazet v. Antwerpen

Op de plek waar tot voor kort een lingeriewinkel gevestigd was, is de winkel van JST Racing geopend. In de zaak in Itegem (Heist-op-den-Berg) kunnen motorfanaten racekleding kopen. Ze worden er ontvangen door Jimmy en Sofie, die beiden gebeten zijn door alles wat op twee wielen rijdt én snelheid haalt.
Delhaize haalt tortillachips uit de rekken
6 Februari, 10:48 Gazet v. Antwerpen

Warenhuisketen Dehaize haalt de ?tortillachips chili bio? en ?tortillachips natuur bio? van het merk Delhaize uit de rekken. Bij een kwaliteitscontrole werden gluten gevonden in de samenstelling van de tortillachips, zo meldt Delhaize.
Pepsi en Lay's opnieuw in Colruyt-rekken
18 Januari, 16:06 De Tijd
16:02 PepsiCo en Colruyt hebben hun conflict bijgelegd. Een deel van het aanbod was twee maanden niet te koop omdat Colruyt lagere prijzen eiste.


Nederlandse vertaling van controversieel boek over eerste jaar president Trump volgende week in de rekken

De Nederlandse vertaling van ?Fire and Fury?, het controversiële boek van Michael Wolff over het eerste jaar van Donald Trump in het Witte Huis, ligt volgende week in de Vlaamse boekenwinkels. Het boek wordt onder de titel ?Vuur en Woede? uitgegeven door het Nederlandse Prometheus.
H&M haalt omstreden trui uit de rekken: ?We betreuren de print?
9 Januari, 15:12 Gazet v. Antwerpen

De Zweedse kledingketen Hennes & Mauritz (H&M) heeft zich dinsdag geëxcuseerd voor een reclame van één van haar kledingstukken, waarop een kleine zwarte jongen te zien is die een trui met het opschrift ?Coolest monkey in the jungle? draagt. De trui met het aap-opschrift wordt ook niet langer te koop aangeboden.
Trump poogt vernietigend boek uit rekken te houden
4 Januari, 21:30 De Tijd
20:57 De Amerikaanse president Trump wil de publicatie verhinderen van een controversieel boek dat hem afschildert als een onbekwame leider in een rommelig Witte Huis.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be